Jump to content

Samsung Galaxy Nexus (I9250)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γιατί δε χρησιμοποιείς Solid που θεωρώ ότι είναι μακράν ο καλύτερος από άποψη UI ή root browser για να βρείς τη διαδρομή αυτή!

Δικέ μου....

Που το είχες κρυμμένο αυτό το διαμαντάκι και δεν το έδειχνες τόσο καιρό... :p

Τέλειο...

Αποστόλης

• Απαντήσεις 10χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Σχετικά με το Hotmail σε android

Η καλυτερη λύση είναι να το βάλεις σαν Corporate mail

Αναλυτικά.

Πας add account/ corporate

Βάζεις email/password

Domain\ Username βάζεις ολόκληρο το email σου

Server m.hotmail.com

Tick Accept all SSL certificates

Ετσι θα μπορείς όχι μόνο να κάνεις sync contacts/ calendar αλλά να χρησιμοποιείς το Hotmail σαν βασικό account του τηλεφώνου.

Kill with Power !!!

παιδες παρατηρησα οτι οποτε πηγα να κανω κληση μιας επαφης μου εβγαζε ενα παραθυρο αν θελω να γινει κληση (με σηματακι το ακουστικο) η να γινει μεσω skype και απο κατω εγραφε always η once . τυχαια πατησα always και ετσι τωρα οποιαδηποτε επαφη κανει απευθειας κληση διχως να με ρωτησει .

το ιδιο και σε καποια καποια αλλα αρχεια πχ μια φωτογραφια πηγα να την ανοιξω μεσω απο τον ES Explorer και μου ελεγε open with ES Image Browser η με το Gallery και εχει να τικαρεις set as the default app.

αντιστοιχα και σε ενα video ειχε κατι παρομοιο . αυτα πως μπορουν να αλλαξουν και για την κληση που γραφω αλλα και για τα default προγραμματα υποστηριξης καποιων αρχειων

Δεν γίνεται θα μείνεις πάντα έτσι.

Αστειεύομαι. Πας ρυθμίσεις\apps Και πάνω δεξιά στις 3 τελίτσες έχει επιλογή reset app preferences

Kill with Power !!!

βασικα απο οτι καταλαβα που με συμβουλευεις κανει σε ολες τις εφαρμογες το ζητουμενο.

τελικα με παρα πολυ ψαξιμο το βρηκα , πηγα σε μια μια που την ειχα ορισει να ανοιγει καποιο τυπο αρχειου και πατησα clear default (σε οσες ειχε να το πατησεις και εστρωσε) , σε καποιες αλλες που ηταν ανενεργο το clear default απλα πατησα clear data και παλι εστρωσε .

ωραια το μαθαμε και αυτο . :D

Καλησπερα σε ολους. Αγορασα εχθες απο multirama το galaxy nexus και διαπίστωσα οτι σε χαμηλή φωτεινότητα εμφανιζε κατι καθετες γραμες το άλλαξα και παρατηρώ στο δεύτερο μοβ χρώμα σε χαμηλή φωτεινότητα στο μενού. Διαβασα οτι το εχουν κιαλοι αυτο το πρόβλημα τι να κάνω να το αλλάξω πάλι ?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Καλησπέρα!Και σε μένα σε χαμηλό φωτισμό φαίνεται έτσι και μάλλον πρέπει να είναι φυσιολογικό!

το αγορασα σημερα κι εγω αλλα μαλλον κατι δεν παει καλα με την οθονη.γενικα το ασπρο δεν ειναι τοσο ζωντανο και επισης παρατηρησα οτι π.χ. οταν ειμαι στο google play,στην στηλη κατηγοριες και συρω το δαχτυλο μου απο ακρη αριστερα προς δεξια βγαζει μια μοβ γραμμη απο πανω εως κατω.ειναι φυσιολογικα αυτα;

το αγορασα σημερα κι εγω αλλα μαλλον κατι δεν παει καλα με την οθονη.γενικα το ασπρο δεν ειναι τοσο ζωντανο και επισης παρατηρησα οτι π.χ. οταν ειμαι στο google play,στην στηλη κατηγοριες και συρω το δαχτυλο μου απο ακρη αριστερα προς δεξια βγαζει μια μοβ γραμμη απο πανω εως κατω.ειναι φυσιολογικα αυτα;

εχει χαμηλη αυτοματη φωτεινοτητα. το μπλε που λες ειναι εφε του android επειδη εφτασες στο τελος της λιστας.

ευχαριστω για την απαντηση.πριν λιγο δοκιμασα και σε ενα lg l5 και ειδα κι εκει την μπλε γραμμη οποτε καταλαβα οτι ηταν φυσιολογικο,ειχα ομως την εντυπωση οτι στο lg 2x που ειχα πριν δεν το εμφανιζε,μαλλον δεν το ειχα παρατηρησει.σχετικα με το ασπρο ομως,στο lg ειναι γαλακτος ενω στο nexus δειχνει καπως ξεθωριασμενο,το δοκιμασα και με τερμα φωτεινοτητα αλλα παλι τιποτα....

ευχαριστω για την απαντηση.πριν λιγο δοκιμασα και σε ενα lg l5 και ειδα κι εκει την μπλε γραμμη οποτε καταλαβα οτι ηταν φυσιολογικο,ειχα ομως την εντυπωση οτι στο lg 2x που ειχα πριν δεν το εμφανιζε,μαλλον δεν το ειχα παρατηρησει.σχετικα με το ασπρο ομως,στο lg ειναι γαλακτος ενω στο nexus δειχνει καπως ξεθωριασμενο,το δοκιμασα και με τερμα φωτεινοτητα αλλα παλι τιποτα....

ειναι λιγο κιτρινο..ηταν επιλογη της google αυτο..με αλλον κερνελ αλλαζει με εφαρμογη. εγω την εχω πιο μπλε :p

Η ερώτηση του εντελώς άσχετου επίδοξου αγοραστή:

Έχει Facebook integration το Galaxy Nexus; Δηλαδή, με το που το βγάζω από το κουτί, οι επαφές μου "ενώνονται" με τους φίλους από το Facebook;

Αν όχι, υπάρχει κάποιος απλός τρόπος να γίνει αυτό (πχ με μια εφαρμογή);

Ευχαριστώ!

http://media.rockstargames.com/rockstargames/img/global/downloads/buddyiconsconavatars/v_franklin_chop2_80x80.jpg

Automagic * Automation @ Google Play

Η ερώτηση του εντελώς άσχετου επίδοξου αγοραστή:

Έχει Facebook integration το Galaxy Nexus; Δηλαδή, με το που το βγάζω από το κουτί, οι επαφές μου "ενώνονται" με τους φίλους από το Facebook;

Αν όχι, υπάρχει κάποιος απλός τρόπος να γίνει αυτό (πχ με μια εφαρμογή);

Ευχαριστώ!

οχι και ναι, με το haxsync(μακραν καλυτερο απο τις επαφες που κατεβαζει το facebook) σε μεγαλη αναλυση.

σε custom roms υπαρχει αλλα ειναι τοσο χαλια αναλυση που εγω δεν το εχω χρησιμοποιησει ποτε, παντα με haxsync.

Καλησπέρα παιδιά και καλώς σας βρήκα.Νέος σε android και πήρα πρόσφατα το κινητό χωρίς ακόμα να βάλω κάρτα sim.Από εχθές μου βγάζει ειδοποίηση για ενημέρωση συστήματος. Προφανώς θα είναι για την 4.1.1 καθώς το κινητό φοράει τώρα ICS. Θα πρέπει να κάνω επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις μετά την εγκατάσταση της ενημέρωσης, και αν ναι θα χαθούν οι 5-6 εφαρμογές που έχω κατεβάσει;Επίσης με την 4.1.1 μπορούμε να βάλουμε εφαρμογές και εκτός του play store (κάπου είχα δει: Anti-piracy measures. Starting in JellyBean, applications will be encrypted with a device-specific key so they can’t simply be copied and uploaded to the Internet.).Τέλος αν γνωρίζετε κάποιο handsfree ή bluetooth με ενσωματωμένο ραδιόφωνο για τη συσκευή μας.Ευχαριστω

Κάποιος βοήθεια;;;;;;;

Κανε update και δε θα γίνει τίποτα από αυτά που φοβάσαι , τίποτα δε θα πειραχτεί

3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv

Κάποιος βοήθεια;;;;;;;

Όχι, δεν χρειάζεται επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις. Μόνο αν σου παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα μετά και δεν λειτουργεί όπως πρέπει το δοκιμάζεις, πράγμα απίθανο.

Μπορείς να κάνεις εγκατάσταση εφαρμογών εκτός play. Στις ρυθμίσεις έχει τέτοια επιλογή, κοίτα στο security. Το άλλο που λες είναι άλλο πράγμα, άσχετο.

Όταν γράφω κάτι στο status στο fb από το κινητό δεν βγαίνει η τοποθεσία ενώ παλιά έβγαινε. Είναι ενεργοποιημενη κιόλας. Το κάνει και σε άλλον;
Samsung S21 Ultra

Όταν κάνεις ενημέρωση κατάστασης δεν σου βγάζει 3 εικονίδιο στο κάτω μέρος αριστερά?το μεσαίο είναι για τη τοποθεσία.....

Galaxy S6 Edge+,LG GFLEX 2,LG G2,Galaxy Note 2

Κατασκευές Αλουμινίου www.afoimitropouloi.gr

συγχρονίζω τον υπολογιστή του σπιτιού και εμφανίστηκαν κανονικά όλα τα ραντεβού που είχα και στην δουλειά αλλά το ημερολόγιο είναι κενό.

το μενού "εμφάνιση ημερολογίων" είναι κενό...

τί κάνουμε??

Το εκανες ετσι οπως σου προτεινα? Και εγω το ιδιο προβλημα ειχα και το ελυσα με τον τροπο που ανεφερα πιο πανω. Αυτη την λυση την ειχα βρει σε ξενο φορουμ οπου πολλοι αντιμετωπιζαν το ιδιο. Εδω είναι η λύση. Ξερω οτι αφορα exchange account αλλα ελεγα μηπως εχει το ιδιο αποτελεσμα και στο δικο σου προβλημα

Γίνε σε παρακαλώ αηδιαστικά αναλυτικός...:)

Λοιπον, πας στον λογαριασμο σου, και πατωντας τις τρεις τελιτσες κατω δεξια, επιλεγεις το Sync options. Μετα πας στο "Check frequency" και επιλεγεις "Automatic(Push)". Το αφηνεις να κανει τον συγχρονισμο και μετα το "Automatic(Push)" το αλλαζεις σε "Never". :)

ρε παιδες πηρα το κινητο πεμπτη στις 8 το απογευμα και μου κρατησε η μπαταρια μεχρι της 11 το βραδυ με τις αναβαθμισεις και με το σκαλισμα (bootloader,root,settings) καθοτι ηταν μισοφορτισμενη. του κανω πρωτη φορτιση απο τις 11 μεχρι της 1.15 το βραδυ και παρασκευη μου κρατησε μεχρι τις 3 το μεσημερι καθως επαιζα με wifi και βαλε/βγαλε apps. το ξαναφορτιζω χτες απο τις 3 το μεσημερι ως τις 5.30 περιπου και το βραδυ λιγο στο κρεβατι επαιξα καμια ωρα με το 3g internet και ξεφορτισε και σημερα το εβαλα παλι να φορτισει απο τις 11 μεχρι τωρα στις 1.30.

τοσο ευκολα πια τρωει την μπαταρια του ? ενταξει πεμπτη ηταν η πρωτη επαφη και το επεξεργαζομουν, παρασκευη εβαλα εβγαλα apps και δοκιμαζα τα sync,gps,wifi .

εχω κοψει πολλα πραγματα να μην κανει αυτοματες ενημερωσεις και συγχρονισμο, τερμα χαμηλα η φωτεινοτητα και διαφορα αλλα που τρωνε μπαταρια αλλα ειναι δυνατον να θες καθε μερα φορτισμα εχοντας το σαν απλη συσκευη τηλεφωνου + μηνυματων και ανα 8-10 ωρες παλι φορτισμα αν θες να το εχεις σαν smartphone (mini tablet,gaming,internet) ?

by the way η μπαταρια μια την πρωτη φορα φορτισε μεχρι 98% με κλειστο το κινητο, την δευτερη μεχρι το 99% και τωρα το πρωι πρωτη φορα εδειξε 100% ενδειξη με ανοιχτο το κινητο . περιεργο αυτο γιατι απο οτι διαβασα στο ιντερνετ φτανει συνηθως μεχρι 98% για θεματα ασφαλειας/ζωης της μπαταριας.

PS: γινεται να μην φορτιζει η συσκευη οταν συνδεεται με usb στον υπολογιστη ωστε να μην γινεται φορτιση 5-10 λεπτων οταν πχ θες να περασεις φωτογραφιες/μουσικη ?

Edited by ikskarda

για ποσες ωρες ανοικτη οθονη μιλας (κοιτα τα στατιστικα της μπαταριας την επομενη φορα αν δε θυμασαι) γιατι η οθονη ειναι ο βασικοτερος λογος που πεφτει

στο 4ωρο αααντε 5ωρο θες φορτιση και δε νομιζω να υπαρχουν πολλες συσκευες που να κρατανε 10ωρα και 12ωρα με αναμμενη οθονη

εγω συχνα περναω με τα βιας το 24ωρο, αλλα εχω 3ωρες+ ανοικτη την οθονη..

ειπαμε δεν εχει κορυφαια μπαταρια η συσκευη, σιγουρα, αλλα μη ζητατε κι εσεις πραγματα που δε γινονται με τιποτα

περιεργο αυτο γιατι απο οτι διαβασα στο ιντερνετ φτανει συνηθως μεχρι 98% για θεματα ασφαλειας/ζωης της μπαταριας.

το nexus s δε φτανει μεχρι 100% το δικο μας φτανει μια χαρα

ΥΓ μετα το 10ημερο παντως που η μπαταρια θα εχει "στρωσει" θα δεις αισθητη βελτιωση (θα μειωσεις και τη τοσο ενταντικη χρηση)

αυτο συνεβη σε παρα πολλους, μου το ελεγαν κι εμενα παλιοτεροι χρηστες

Edited by qsis

3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv

ρε παιδες πηρα το κινητο πεμπτη στις 8 το απογευμα και μου κρατησε η μπαταρια μεχρι της 11 το βραδυ με τις αναβαθμισεις και με το σκαλισμα (bootloader,root,settings) καθοτι ηταν μισοφορτισμενη. του κανω πρωτη φορτιση απο τις 11 μεχρι της 1.15 το βραδυ και παρασκευη μου κρατησε μεχρι τις 3 το μεσημερι καθως επαιζα με wifi και βαλε/βγαλε apps. το ξαναφορτιζω χτες απο τις 3 το μεσημερι ως τις 5.30 περιπου και το βραδυ λιγο στο κρεβατι επαιξα καμια ωρα με το 3g internet και ξεφορτισε και σημερα το εβαλα παλι να φορτισει απο τις 11 μεχρι τωρα στις 1.30.

τοσο ευκολα πια τρωει την μπαταρια του ? ενταξει πεμπτη ηταν η πρωτη επαφη και το επεξεργαζομουν, παρασκευη εβαλα εβγαλα apps και δοκιμαζα τα sync,gps,wifi .

εχω κοψει πολλα πραγματα να μην κανει αυτοματες ενημερωσεις και συγχρονισμο, τερμα χαμηλα η φωτεινοτητα και διαφορα αλλα που τρωνε μπαταρια αλλα ειναι δυνατον να θες καθε μερα φορτισμα εχοντας το σαν απλη συσκευη τηλεφωνου + μηνυματων και ανα 8-10 ωρες παλι φορτισμα αν θες να το εχεις σαν smartphone (mini tablet,gaming,internet) ?

by the way η μπαταρια μια την πρωτη φορα φορτισε μεχρι 98% με κλειστο το κινητο, την δευτερη μεχρι το 99% και τωρα το πρωι πρωτη φορα εδειξε 100% ενδειξη με ανοιχτο το κινητο . περιεργο αυτο γιατι απο οτι διαβασα στο ιντερνετ φτανει συνηθως μεχρι 98% για θεματα ασφαλειας/ζωης της μπαταριας.

PS: γινεται να μην φορτιζει η συσκευη οταν συνδεεται με usb στον υπολογιστη ωστε να μην γινεται φορτιση 5-10 λεπτων οταν πχ θες να περασεις φωτογραφιες/μουσικη ?

το 3g οταν το χρησιμοποιουμε καιει πολυ μπαταρια, ειναι μαζι με την οθονη το πιο ενεργοβορο στοιχειο σε ενα κινητο.

η εφαρμογη του facebook επισης τρωει μπαταρια :p

απο usb αν δεν εχεις πειραγμενο κερνελ φορτιζει τραγικα αργα.

100% παει και με κλειστο το κινητο αλλα οταν το ανοιγεις, το πιθανοτερο οτι χανει αυτο το 1% κατα την εκκινηση. αργει να φτασει ομως, μετα το 90% φορτιζει πιο αργα για λογους ασφαλειας.

ανετα κραταει μια μερα και με αρκετη χρηση. πρεπει να το ξεζουμισεις για να θελει σε λιγες ωρες φορτιση.

οριστε με αυξημενη φωτεινοτητα και 1:15 οθονη και 3g για 10 ωρες στη δουλεια.

http://i.imgur.com/gUd68.png

Σε γενικές γραμμές ναι τόσο εύκολα τρώει τη μπαταρία του! Στρωνει με τον καιρο και τις φορτίσεις αλλά παραμένει ένα μικρό θέμα!

Το πρόβλημα κατά κύριο λόγο είναι η οθόνη του... Με στοκ μπαταρία άντε να φτάσεις 3-3:30 ώρες οθόνης! Άντε με τη βία 4...

Για μένα είναι must η extended που σου δίνει 3να 10-15% παραπάνω χρόνο!

Η μπαταρία κανονικά μέχρι το 100% φορτίζει... τουλάχιστον σε μένα!

Με άλλο κέρνελ όπως του φράνκο μπορείς να βάλεις blx και να ρυθμίζεις εσύ που θες να στ;ματάει η φόρτιση για να κερδίσεις ζωή μπαταρίας αλλά αυτό δεν αξίζει εκτος και ξεπεράσεις τον 1,5-2 χρόνια με το ίδιο κινητό. Στην τελική παιρνεις τότε μια μπαταρία!

Για τις φορτίσεις των 5-10 λεπτών δεν έχεις θέμα! Εκεί που τη ακούει η μπατατία είναι αποφορτίσεις(20% και κάτω) και πλήρης φορτιση(92% πάνω) αλλά και πάλι μιλάμε για 1+ χρόνο για να δεις διαφορα σημαντική στην αποδοση, ε και τότε παίρνεις μία μπαταρία στη τελική!

Με άλλο κερνελ ίσως δεις μία μικρή διαφορά στην μπαταρία αλλά λόγω ότι το θέμα το μεγάλο είναι η οθόνη δεν θα δείς τεράστιες διαφορές!

Εγω με φρανκο και με extended έχω μέσο όρο 3:30 ωρες οθόνης σε 1 ημέρα(22-24h) χωρίς φόρτιση

Google Pixel 9 Pro XL

Όταν κάνεις ενημέρωση κατάστασης δεν σου βγάζει 3 εικονίδιο στο κάτω μέρος αριστερά?το μεσαίο είναι για τη τοποθεσία.....

Ναι δεν εννοώ αυτό! Παλιά χωρίς να κάνω κάτι έγραφα τη κατάσταση και έβγαινε που ημουν στο περίπου.

Δεν θέλω να κάνω checkin

Samsung S21 Ultra

• The title was changed to Samsung Galaxy Nexus (I9250)