Jump to content

ktrns

Members
  • Δημοσιεύσεις

    27
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by ktrns

  1. Καλημέρα! Έκανα σχετική ερώτηση και στο νήμα του mi 10 Pro καθώς δεν υπήρχε κινητικότητα σε αυτό το νήμα, αλλά απάντηση δεν έχω πάρει. Ενδιαφέρομαι για την απόκτηση του Mi10. Μπορεί κάποιος κάτοχος να ενημερώσει αν υπάρχει η δυνατότητα χρήσης eSIM ώστε να χρησιμοποιήσουμε το τηλέφωνο πρακτικά σαν δίκαρτο; Ελπίζω σε απάντηση γιατί είναι ο μόνος λόγος που με κρατάει μακριά από την αγορά του τηλεφώνου.
  2. Καλημέρα! Ενδιαφέρομαι για την απόκτηση του Mi10 από ελληνική αλυσίδα, οπότε με μια κάρτα SIM..Μπορεί κάποιος κάτοχος να ενημερώσει αν υπάρχει η δυνατότητα χρήσης eSIM ώστε να είναι το τηλέφωνο πρακτικά δίκαρτο;
  3. Ευχαριστώ πολύ! Για το θέμα με τα ηχογραφημένα μηνύματα στο viber υπάρχει κάποια λύση γιατί και μετά την αναβάθμιση της εφαρμογής, συνεχίζει να μειώνεται η ένταση του ήχου μετά τα πρώτα 3 δευτερόλεπτα..
  4. Ευχαριστώ για την απάντηση! Γνωρίζω ότι υπάρχει αυτή η δυνατότητα με την σύνδεση καλωδίου αλλά ρωτάω ειδικά για Netflix γιατί νομίζω πως σε αρκετές περιπτώσεις δεν περνάει η εικόνα του σε οθόνη.. (Ίσως λόγω δικαιωμάτων;;) Σε κάποια καλώδια οι πωλητές αναφέρουν αυτή την ασυμβατότητα και στα χαρακτηριστικά..http://m.ebay.com/itm/0-15M-Type-C-to-HDMI-Video-Audio-Image-Transmit-Cable-Converter-4K-HD-Signal-LOT/112732227797?hash=item1a3f5d48d5:m:m8zFSAYqK4R_PqnXVsrfuyg
  5. Καλησπέρα κι από εμένα! Όλα καλά με το τηλέφωνο μας εκτός από το θέμα με τα ηχογραφημένα μηνύματα στο viber στα οποία η ένταση του ήχου ελαττώνεται μετά τα 3 πρώτα δευτερόλεπτα.. Έχει βρει κάποιος λύση; Επίσης θα ήθελα να μου προτείνετε κάποιο καλώδιο Type-C to HDMI με το οποίο περνάει η εικόνα του Netflix από το τηλέφωνο μας σε οθόνη.. Αν έχει κάποιος (συνδρομή στο Netflix και καλώδιο), ας δοκιμάσει..
  6. Καλησπέρα και sorry για την ενοχληση! Έκανα στο OPO αναβάθμιση OTA σε adroid 6 και μου εμφανίζει το μήνυμα 'Δυστυχώς, η εφαρμογή Trebuchet έχει σταματήσει.' και από κάτω τις επιλογές ΑΝΑΦΟΡΑ και ΟΚ. Απ' ότι κατάλαβα πρόκειται για τον launcher κι έτσι το κινητό δεν μπορεί να λειτουργήσει! Αν μπορείς να με βοηθήσεις...
  7. ktrns

    OnePlus 2

    Καλησπέρα! Κάτοχος OPO και χρειάζομαι βοήθεια. Μόλις έκανα αναβάθμιση σε adroid 6 και μου εμφανίζει το μήνυμα 'Δυστυχώς, η εφαρμογή Trebuchet έχει σταματήσει.' και από κάτω τις επιλογές ΑΝΑΦΟΡΑ και ΟΚ. Απ' ότι κατάλαβα πρόκειται για τον launcher κι έτσι το κινητό δεν μπορεί να λειτουργήσει!! Τί κάνουμε?
  8. Καλημέρα! Μόλις έκανα αναβάθμιση σε adroid 6 και μου εμφανίζει το μήνυμα 'Δυστυχώς, η εφαρμογή Trebuchet έχει σταματήσει.' και από κάτω τις επιλογές ΑΝΑΦΟΡΑ και ΟΚ. Απ' ότι κατάλαβα πρόκειται για τον launcher κι έτσι το κινητό δεν μπορεί να λειτουργήσει!! Βοήθεια αν κάποιος μπορεί να βοηθήσει..
  9. ktrns

    OnePlus One

    Καλημέρα! Μόλις έκανα αναβάθμιση σε adroid 6 και μου εμφανίζει το μήνυμα 'Δυστυχώς, η εφαρμογή Trebuchet έχει σταματήσει.' και από κάτω τις επιλογές ΑΝΑΦΟΡΑ και ΟΚ. Απ' ότι κατάλαβα πρόκειται για τον launcher κι έτσι το κινητό δεν μπορεί να λειτουργήσει!! Βοήθεια αν κάποιος μπορεί να βοηθήσει..
  10. Θα δοκιμάσω να περάσω επιτέλους την lollipop ΟΤΑ, μήπως και στρώσει. Αν όχι θα πάω για επαναφορά. Ευχαριστώ για τον χρόνο σου!
  11. Παιδιά πρόβλημα!Ο ήχος των ειδοποιήσεων, σε μηνύματα και εφαρμογές, δεν ενεργοποιείται για κάποιο λόγο. Στις Ρυθμίσεις-> Συσκευή-> Ήχος-> Ρυθμίσεις έντασης είναι κανονικά ενεργοποιημένος και ρυθμισμένος, αλλά στα Μηνύματα-> Ρυθμίσεις-> Ειδοποιήσεις όποια επιλογή ήχου και να κάνω, εξακολουθεί να παραμένει στη Σίγαση. Κάποια ιδέα; Υπάρχει περίπτωση να έχω επιλέξει κάτι κατά λάθος; Δεν έχω βάλει Ώρες ησυχίας και ο ήχος των κλήσεων λειτουργεί κανονικά.
  12. ktrns

    OnePlus One

    Παιδιά πρόβλημα!Ο ήχος των ειδοποιήσεων, σε μηνύματα και εφαρμογές, δεν ενεργοποιείται για κάποιο λόγο. Στις Ρυθμίσεις-> Συσκευή-> Ήχος-> Ρυθμίσεις έντασης είναι κανονικά ενεργοποιημένος και ρυθμισμένος, αλλά στα Μηνύματα-> Ρυθμίσεις-> Ειδοποιήσεις όποια επιλογή ήχου και να κάνω, εξακολουθεί να παραμένει στη Σίγαση. Κάποια ιδέα; Υπάρχει περίπτωση να έχω επιλέξει κάτι κατά λάθος; Δεν έχω βάλει Ώρες ησυχίας και ο ήχος των κλήσεων λειτουργεί κανονικά.
  13. Καλή τύχη και καλές γιορτές σε όλους!
  14. ktrns

    OnePlus One

    Καλημέρα! Μόλις παρέλαβα το κινητό και θα ήθελα να μου πείτε αν είναι χρήσιμη η δημιουργία λογαριασμού cyanogenmod για το κινητό.
  15. Παιδιά ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Δεν ήταν ρουταρισμένο και με emergency phone call δεν κατεβαίνει το notification bar. Δοκίμασα και κατά τη διάρκεια εισερχόμενης κλήσης αλλά ότι και να πατήσω (back ή home button), δεν μπορώ να μπω στο μενού. Οπότε μάλλον τα χάσαμε.. Επίσης έχει βγει η 4.3 από τη Samsung για yakjuxw ή μόνο στα google branded; Αν είναι τώρα που θα ασχοληθώ, να κάνω την μετατροπή ή μας έδωσε η Samsung την 4.3; Θα το έχω stock οπότε αν γνωρίζει κάποιος ας μου πει.
  16. Καλησπέρα! Παιδιά έχω πρόβλημα. Είχα το τηλέφωνο κλειδωμένο με μοτίβο και ένας φίλος προσπαθώντας να το ξεκλειδώσει, μετά από κάποιες λάθος προσπάθειες, το κλείδωσε. Μου ζητάει το gmail μου και τον κωδικό, τα οποία και γνωρίζω, αλλά δεν μπορώ να κάνω σύνδεση ώστε να ξεκλειδώσει το τηλέφωνο, καθώς πριν κλειδωθεί είχα απενεργοποιημένα τα δεδομένα κινητής και το wifi. Προσπάθησα να ενεργοποιήσω κάτι από τα δύο, αλλά δεν μπορώ να μπω στο μενού για να το κάνω (ακόμα και όταν δέχομαι κλήση στο τηλέφωνο μου, εμφανίζει τα πλήκτρα back και home, αλλά όταν τα πατάω μου ζητάει να συνδεθώ στο gmail μου). Απ' όσο έχω ψάξει η μόνη λύση είναι Hard reset; Και αν ναι, υπάρχει κάποιος τρόπος / πρόγραμμα για να μην χάσουμε τα δεδομένα μας (φωτογραφίες, sms κτλ); Δεν έχω κάποιο backup εδώ και καιρό και θα ήθελα αν είναι δυνατόν τουλάχιστον να σώσω ότι γίνεται.. Επίσης έχει βγει η 4.3 από τη Samsung για yakjuxw ή μόνο στα google branded;Ευχαριστώ εκ των προτέρων
  17. Καλησπέρα και συγγνώμη για το offtopic! Παιδιά έχω πρόβλημα. Είχα το τηλέφωνο κλειδωμένο με μοτίβο και ένας φίλος προσπαθώντας να το ξεκλειδώσει, μετά από κάποιες λανθασμένες προσπάθειες, το κλείδωσε. Μου ζητάει το gmail μου και τον κωδικό, τα οποία και γνωρίζω, αλλά δεν μπορώ να κάνω σύνδεση ώστε να ξεκλειδώσει το τηλέφωνο, καθώς πριν κλειδωθεί είχα απενεργοποιημένα τα δεδομένα κινητής και το wifi. Προσπάθησα να ενεργοποιήσω κάτι από τα δύο, αλλά δεν μπορώ να μπω στο μενού για να το κάνω (ακόμα και όταν δέχομαι κλήση στο τηλέφωνο μου, εμφανίζει τα πλήκτρα back και home, αλλά όταν τα πατάω μου ζητάει να συνδεθώ στο gmail μου). Απ' όσο έχω ψάξει η μόνη λύση είναι Hard reset; Και αν ναι, υπάρχει κάποιος τρόπος / πρόγραμμα για να μην χάσουμε τα δεδομένα μας (φωτογραφίες, sms κτλ); Δεν έχω κάποιο backup εδώ και καιρό και θα ήθελα αν είναι δυνατόν να σώσω ότι γίνεται..(Έχω το Gnexus, αλλά δεν πήρα απάντηση στο αντίστοιχο θέμα). Ευχαριστώ εκ των προτέρων
  18. Καλησπέρα! Παιδιά έχω πρόβλημα. Είχα το τηλέφωνο κλειδωμένο με μοτίβο και ένας φίλος προσπαθώντας να το ξεκλειδώσει, μετά από κάποιες λάθος προσπάθειες, το κλείδωσε. Μου ζητάει το gmail μου και τον κωδικό, τα οποία και γνωρίζω, αλλά δεν μπορώ να κάνω σύνδεση ώστε να ξεκλειδώσει το τηλέφωνο, καθώς πριν κλειδωθεί είχα απενεργοποιημένα τα δεδομένα κινητής και το wifi. Προσπάθησα να ενεργοποιήσω κάτι από τα δύο, αλλά δεν μπορώ να μπω στο μενού για να το κάνω (ακόμα και όταν δέχομαι κλήση στο τηλέφωνο μου, εμφανίζει τα πλήκτρα back και home, αλλά όταν τα πατάω μου ζητάει να συνδεθώ στο gmail μου). Απ' όσο έχω ψάξει η μόνη λύση είναι Hard reset; Και αν ναι, υπάρχει κάποιος τρόπος / πρόγραμμα για να μην χάσουμε τα δεδομένα μας (φωτογραφίες, sms κτλ); Δεν έχω κάποιο backup εδώ και καιρό και θα ήθελα αν είναι δυνατόν τουλάχιστον να σώσω ότι γίνεται.. Ευχαριστώ εκ των προτέρων
  19. Μπορεί να μου πει κάποιος πως ενεργοποιούμε τη led ένδειξη για να αναβοσβήνει όταν έχουμε αναπάντητες κλήσεις;Στα μηνύματα λειτουργεί κανονικά, αλλά στις κλήσεις ανάβει συνεχόμενα μόνο όταν με καλούν.
×
×
  • Create New...