Cutthroat Δημ. August 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2012 Λοιπόν όσο περνάει ο καιρός τόσο πιο χαρούμενος νιώθω για το απόκτημα μου. Παρόλα αυτά έχω αντιμετωπίσει ένα θέμα. Θέλω να περάσω στις επαφές μου που έχω στο gmail μόνιμα τα facebook account τους και να κάνω sync κάθε φορά status, φωτογραφίες,γενέθλια και τέτοια πράγματα. Θα ήθελα να μάθω πως γίνεται αυτό, οι φωτογραφίες όμως να είναι σε καλή ανάλυση. Το ίδιο θα ήθελα να μάθω αν γίνεται και με skype Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
constadinos Δημ. August 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2012 Λοιπόν όσο περνάει ο καιρός τόσο πιο χαρούμενος νιώθω για το απόκτημα μου. Παρόλα αυτά έχω αντιμετωπίσει ένα θέμα. Θέλω να περάσω στις επαφές μου που έχω στο gmail μόνιμα τα facebook account τους και να κάνω sync κάθε φορά status, φωτογραφίες,γενέθλια και τέτοια πράγματα. Θα ήθελα να μάθω πως γίνεται αυτό, οι φωτογραφίες όμως να είναι σε καλή ανάλυση. Το ίδιο θα ήθελα να μάθω αν γίνεται και με skype αμα πας στους λογαριασμούς πατάς πάνω και κάνεις συγχρονισμό... αλλά δεν βλέπω επιλογή να κάνει αυτόματα, και κάθε φορά πρέπει να το κάνεις εσύ... αν ξέρει κάποιος άλλος ας μας φωτίσει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TR909 Δημ. August 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2012 Παιδες τις καλησπερες μου. Ειδα την προσφορα για το Google Nexus στα 369€ και ομολογω με δελεαζει αρκετα.Θα βοηθουσε να ακουγα μερικες γνωμες (κυριως τις αρνητικες :cool: ) ωστε να αποφασισω, διοτι συγκρινομενο με το Galaxy S3 υστερει σημαντικα στην οθονη οπως τα ειδα (περα απο hardware).Η οθονη αποτελει το πιο σημαντικο σημειο για εμενα σε μια συσκευη. Ποσο ευχαριστημενοι ειστε γενικοτερα στην καθημερινη σας χρηση και τι δεν σας αρεσε κατα κυριο λογο στη συσκευη? Την συστηνετε ή θα επιλεγατε με καπως μεγαλυτερο budget το S3? Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. August 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2012 Παιδες τις καλησπερες μου. Ειδα την προσφορα για το Google Nexus στα 369€ και ομολογω με δελεαζει αρκετα.Θα βοηθουσε να ακουγα μερικες γνωμες (κυριως τις αρνητικες :cool: ) ωστε να αποφασισω, διοτι συγκρινομενο με το Galaxy S3 υστερει σημαντικα στην οθονη οπως τα ειδα (περα απο hardware).Η οθονη αποτελει το πιο σημαντικο σημειο για εμενα σε μια συσκευη. Ποσο ευχαριστημενοι ειστε γενικοτερα στην καθημερινη σας χρηση και τι δεν σας αρεσε κατα κυριο λογο στη συσκευη? Την συστηνετε ή θα επιλεγατε με καπως μεγαλυτερο budget το S3? Ευχαριστω. Σε τι υστερεί ακριβώς από το S3 στην οθόνη. Είναι το μόνο που δεν υστερεί. Εκτός και θεωρείς την λίγο μικρότερη κατά 0.15" οθόνη ως υστέρηση. Ακόμα και σε reviews το S3 κράζανε, όχι το GN. Το μόνο θέμα που υπερτερεί το S3 είναι η μπαταρία! Από εκεί και πέρα εμένα δεν με ενοχλεί αφού τη μέρα την βγάζει άνετα και το Nexus και κάθε βράδυ το βάζω να φορτίσει κάτι που δεν έχω θέμα. Ο επεξεργαστής είναι μεν ανώτερος αλλά δεν θα τον δεις ποτέ σε χρήση κινητού. Μόνο σε παιχνίδια θα κάνει διαφορά... Κατά τα άλλα δεν θα έδινα 200€ παραπάνω για να πάρω το S3... Προσωπικά και μόνο η ολόμαυρη μπροστινή μούρη που ψαρώνει και δίνει την αίσθηση ότι είναι όλο οθόνη είναι μοναδικό! Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dsgeo Δημ. August 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2012 Σε τι υστερεί ακριβώς από το S3 στην οθόνη. Είναι το μόνο που δεν υστερεί. Εκτός και θεωρείς την λίγο μικρότερη κατά 0.15" οθόνη ως υστέρηση. Ακόμα και σε reviews το S3 κράζανε, όχι το GN. Το μόνο θέμα που υπερτερεί το S3 είναι η μπαταρία! Από εκεί και πέρα εμένα δεν με ενοχλεί αφού τη μέρα την βγάζει άνετα και το Nexus και κάθε βράδυ το βάζω να φορτίσει κάτι που δεν έχω θέμα. Ο επεξεργαστής είναι μεν ανώτερος αλλά δεν θα τον δεις ποτέ σε χρήση κινητού. Μόνο σε παιχνίδια θα κάνει διαφορά... Κατά τα άλλα δεν θα έδινα 200€ παραπάνω για να πάρω το S3... Προσωπικά και μόνο η ολόμαυρη μπροστινή μούρη που ψαρώνει και δίνει την αίσθηση ότι είναι όλο οθόνη είναι μοναδικό! +1 Άκου εκεί χειρότερη οθόνη! Ρε τι άλλο θα ακούσουμε.....! Πρέπει μάλλον να πέσει κι' άλλο η θερμοκρασία. Παράθεση Nokia 3330, Nokia 6230, Nokia 6300, LG GT505, Samsung Galaxy S, Samsung Galaxy Nexus, LG G2,LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. August 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2012 Λοιπόν όσο περνάει ο καιρός τόσο πιο χαρούμενος νιώθω για το απόκτημα μου. Παρόλα αυτά έχω αντιμετωπίσει ένα θέμα. Θέλω να περάσω στις επαφές μου που έχω στο gmail μόνιμα τα facebook account τους και να κάνω sync κάθε φορά status, φωτογραφίες,γενέθλια και τέτοια πράγματα. Θα ήθελα να μάθω πως γίνεται αυτό, οι φωτογραφίες όμως να είναι σε καλή ανάλυση. Το ίδιο θα ήθελα να μάθω αν γίνεται και με skype Υπάρχει εφαρμογή που συγχρονίζει αυτόματα facebook / επαφές google. Προσωπικά δεν την χρησιμοποιώ αλλά σίγουρα έχει απαντηθεί πολλές φορές στο αντίστοιχο thread. Καλό είναι ότι έχει να κάνει με εφαρμογές να το ρωτάς στο κατάλληλο μέρος :) Παιδες τις καλησπερες μου. Ειδα την προσφορα για το Google Nexus στα 369€ και ομολογω με δελεαζει αρκετα.Θα βοηθουσε να ακουγα μερικες γνωμες (κυριως τις αρνητικες :cool: ) ωστε να αποφασισω, διοτι συγκρινομενο με το Galaxy S3 υστερει σημαντικα στην οθονη οπως τα ειδα (περα απο hardware).Η οθονη αποτελει το πιο σημαντικο σημειο για εμενα σε μια συσκευη. Ποσο ευχαριστημενοι ειστε γενικοτερα στην καθημερινη σας χρηση και τι δεν σας αρεσε κατα κυριο λογο στη συσκευη? Την συστηνετε ή θα επιλεγατε με καπως μεγαλυτερο budget το S3? Ευχαριστω. Δε σε συμβουλεύω να το πάρεις γιατί μετά θα έχουμε όλοι το ίδιο κινητό. Άσε που το έχει και ο βλάχος της vodafone. Επίσης δεν έχει σκουπίδoεφαρμογές που να θέλεις να αφαιρέσεις μόλις το αγοράσεις. Δυστυχώς είναι πολύ εύκολο να το πειράξεις, οπότε θα χάνεις χρόνο αλλάζοντας ROM και βλέποντας τί νέο μπορείς να του κάνεις. Επίσης η google θα βγάζει συνέχεια νέες στοκ εκδόσεις, οπότε θα υποχρεώνεσαι να βλέπεις πρώτος όλα τα νέα πράγματα του android. Νομίζω δεν ξέχασα τίποτα από τα αρνητικά... Α, δεν έχει ραδιόφωνο και SD card, ενώ η οθόνη καταναλώνει πολύ μπαταρία. Έχει σχετικά μικρό χρόνο αυτονομίας για browsing, εκτός αν του βάλεις μαύρο background στο browser. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. August 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2012 Συμφωνώ σε όλα με τα παιδιά απο πάνω :p Για μένα τα + του είναι η ολόμαυρη οθόνη, η έλλειψη των hard buttons που έχουν όλα τα άλλα, το notification led που θεωρώ απαραίτητο για ένα κινητό και το οτι παίρνει πρώτο τις ενημερώσεις. Το οτι δεν έχει ραδιόφωνο και sd δεν με χαλάει καθόλου και δεν μου λείπουν. Με λίγα λόγια, είναι απλά υπέροχο, ξεχωριστό, εύχρηστο, όμορφο...αυτά :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. August 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2012 Τα physical buttons ειναι so 2010.. Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. August 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2012 Τα physical buttons ειναι so 2010.. Δεν καταλαβα τι εννοεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. August 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2012 Δεν καταλαβα τι εννοεις Τα hard buttons. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. August 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2012 (edited) Ότι ειναι παλιομοδίτικα :p γιατί πριν το '11 που βγήκε το gnex στο android τουλάχιστον (γιατί ούτε και το n9 έχει κουμπιά ) δεν είχαμε κινητό χωρίς τουλάχιστον ένα home button Και δυστυχώς επιμένουν στα κουμπιά , μόνο ένα Asus που θα κυκλοφορήσει θυμάμαι να μην έχει.. Κλέβει μεν χώρο από την οθόνη , αλλά είναι πολύ πιο όμορφο , ήδη από τη πρώτη παρουσίαση του ερωτεύτηκα το κινητό για αυτο το λόγο Edited August 28, 2012 by qsis Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ptmax13 Δημ. August 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2012 Και γω συμφωνώ με τους προηγούμενους, και κυρίως ότι αν δεν υστερεί σε κάτι, αυτό είναι η οθόνη. Για μένα, το Gnex το παίρνεις γιατί είναι Google, με ότι αυτό συνεπάγεται... και μόνο το ότι δεν κρέμομαι από τα @@ της samsung και της χ,ψ εταιρίας για τις αναβαθμίσεις, είναι για μένα το μεγαλύτερο ατού. Τέλος... Με την extended μπαταρία, έχω λύσει το θέμα αυτονομίας. Μόνο το θέμα του χαμηλού ηχείου παραμένει για μένα πρόβλημα, αλλά σίγουρα δεν είναι deal breaker. Κάποιος που θα το ψάξει παραπάνω θα βρει λύση... Παράθεση Αποστόλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. August 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2012 έβαλα δοκιμαστικά σε ένα 8αρι USB stick μια 1080p ταινία (7.07GB) . Επειδή το έχω root του έχω βάλει να διαβάζει εξωτερικούς δίσκους + NTFS mounter. Δοκίμασα τους Dice player/BSplayer/Mxplayer να δω αν θα το διαβάσει και θα την παίξει. Την έπαιξε κανονικά αλλά λάγκαρε αρκετά. Είναι θέμα αδυναμίας του hardware του, ή ζήτημα ταχύτητας του usb stick? Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. August 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2012 (edited) με hw accelaration τις επαιζες? δοκιμασε dice player 2.0.6 (παιζει καποια αρχει που δεν παιζουν οι επομενες μεχρι τη 2.0.9 , 2.10 δεν εχω δοκιμασει ακομα) mx δε τη παλευει ουτε σε 720 mkv και bs δεν εχω δοκιμασει προσφατες εκδοσεις Edited August 28, 2012 by qsis Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TR909 Δημ. August 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2012 Κατ' αρχην ευχαριστω για τις απαντησεις. Στα σχολια σας μιλησατε κολακευτικα για την συσκευη και δεν διαφωνω μαζι σας.Οσο αφορα την οθονη του S3 σημερα που τα ξαναειδα διπλα διπλα δεν ειδα διαφορα και στα χρηματα που ειναι τωρα αποτελει μια πολυ καλη επιλογη για smartphone.Μαλλον δεν θα μου τη γλυτωσει. :cool: Απο "φωτογραφιες" ποιοτικα πως τα παει? Για εγγραφη HD βιντεο, γνωριζει κανεις ποσα MB δεσμευει αναλογα τον χρονο εγγραφης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. August 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2012 Κατ' αρχην ευχαριστω για τις απαντησεις. Στα σχολια σας μιλησατε κολακευτικα για την συσκευη και δεν διαφωνω μαζι σας.Οσο αφορα την οθονη του S3 σημερα που τα ξαναειδα διπλα διπλα δεν ειδα διαφορα και στα χρηματα που ειναι τωρα αποτελει μια πολυ καλη επιλογη για smartphone.Μαλλον δεν θα μου τη γλυτωσει. :cool: Απο "φωτογραφιες" ποιοτικα πως τα παει? Για εγγραφη HD βιντεο, γνωριζει κανεις ποσα MB δεσμευει αναλογα τον χρονο εγγραφης? Πες τα για την οθόνη.. τσακωνομουν τις προάλλες με τύπο με s3 που ντε και καλά ήθελε να τη βγάλει καλύτερη.. τα ίδια είναι Οσο για τα βίντεο (έριξα μια ματιά στη gallery ) 720p ένα λεπτο 48 MB, 1080p 33" 38MB Και φώτο δες μία εδώ που είχα ανεβασμένη (δεν είναι φυσικό μέγεθος λόγω photobucket , αλλά για να δεις ένα δείγμα ) http://i1098.photobucket.com/albums/g375/qsisvts/IMG_20120528_172102.jpg Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TR909 Δημ. August 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2012 Πες τα για την οθόνη.. τσακωνομουν τις προάλλες με τύπο με s3 που ντε και καλά ήθελε να τη βγάλει καλύτερη.. τα ίδια είναι Οσο για τα βίντεο (έριξα μια ματιά στη gallery ) 720p ένα λεπτο 48 MB, 1080p 33" 38MB Και φώτο δες μία εδώ που είχα ανεβασμένη (δεν είναι φυσικό μέγεθος λόγω photobucket , αλλά για να δεις ένα δείγμα ) http://i1098.photobucket.com/albums/g375/qsisvts/IMG_20120528_172102.jpg Διαβασα λιγο περισσοτερο και η τεχνολογια που χρησιμοποιουν αμφοτερες οι οθονες ειναι πανομοιοτυπη (http://www.youtube.com/watch?v=i5AV8_Eg2LY). Αψογη η φωτο... με καλυψες. :cool: Και 38ΜΒ για μισο λεπτο σε 1080p ειναι super. Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanostc Δημ. August 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2012 Καλημέρα σε όλους! Ενδιαφέρομαι να αγοράσω το Nexus.. απο που θα προτείνατε αγορά και γιατί..? Πλαίσιο, Multirama? Ευχαριστώ εκ των προτέρων, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. August 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2012 Καλημέρα σε όλους! Ενδιαφέρομαι να αγοράσω το Nexus.. απο που θα προτείνατε αγορά και γιατί..? Πλαίσιο, Multirama? Ευχαριστώ εκ των προτέρων, αν το έχουν ίδια τιμή προτείνω πλαίσιο γιατί θα σου δώσουν και δώρο χάρτες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanostc Δημ. August 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2012 Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.. ξέρεις αν στο Πλαίσιο έχουν DOA για αυτή τη συσκευή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. August 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2012 Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.. ξέρεις αν στο Πλαίσιο έχουν DOA για αυτή τη συσκευή? ναι 7 ημερών τουλάχιστον έτσι γράφει η απόδειξη μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PIL Δημ. August 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2012 Όντως, έχει DOA 7 ημερών. Το google now τι ρύθμιση χρειάζεται για να έχει και φωνητική ειδοποίηση; Έχω ήδη από τις ρυθμίσεις μου τη γλώσσα του συστήματος σε English US Παράθεση Samsung Galaxy Nexus (i9250) & Asus Nexus 7 (soon) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GalaxyNote Δημ. August 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2012 Παιδιά μια ερώτηση έχω ξεκλειδώσει bootloader έχω στήσει το τηλέφωνο αλλά θα πάω και για ρουτ για ευνοήτους λόγους.Θα γίνει το τηλέφωνο πάλι wipe? Από οτι θυμάμαι οχι αλλά λέω να το σιγουρέψω. Και κάτι ακόμα σε περίπτωση official update χάνεται το ρουτ αλλά κλειδώνει και ο loader? Ευχαριστώ.. Παράθεση Λάζαρος.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panaras21 Δημ. August 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2012 Ο bootloader κλειδωνει μονο αν τον κλειδωσεις εσυ. Σε official full rom φλασαρισμα, χανεται το ρουτ. σε καποια ota αναβαθμιση(ακομα και αν φλασαρεις το αρχειο χειροκινητα), ισως να μην μπορεις να την κανεις κιολας λογω πειραγμενων αρχειων συστηματος από εμπειρία από nexus s μιλάω, αν δεν ισχυει κατι ας με διορθωσει καποιος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GalaxyNote Δημ. August 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2012 Ok Κατάλαβα. τώρα αν τελικά κάνω ρουτ δεν θα σβήσουν τα πάντα στο τηλέφωνο ε?Δεν θα φλασαρω κάτι απλά θα το ρουταρω. Και κάτι ακόμα ποια ειναι η extended battery ρε παιδιά και απο που μπορώ να προμηθευτώ?Καλο θα ηταν απο ελλαδα καποιο μαγαζι. Παράθεση Λάζαρος.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts