Jump to content

TR909

Members
  • Δημοσιεύσεις

    80
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by TR909

  1. Ωραία η θηκούλα μπαίνει στα υπόψιν. Πληροφοριακά πάντως κοιτώντας συγκριτικό στο gsmarena το 5Τ είναι σχεδόν ίδιο σε διαστάσεις με το Honor 20 και όχι το Pro. https://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=9710&idPhone2=9803&idPhone3=9615 Κοιτάζοντας αρχικά για Spigen βρήκα αυτή στο Amazon.de: https://www.amazon.de/Spigen-Kompatibel-ACS00590-Handyh%C3%BClle-Schutzh%C3%BClle-RA-Schwarz/dp/B07ZQ5YP73/ref=sr_1_5?__mk_de_DE=%C3%85M%C3%85%C5%BD%C3%95%C3%91&keywords=nova+5t+spigen&qid=1583868599&sr=8-5 Διαβάζοντας όμως τα σχόλια: Unfortunately, I can only give 2 stars because the proximity sensor and the notification LED are covered and therefore have no function. Listening to WhatsApp messages is therefore not possible by just holding the cell phone to your ear and making phone calls, since the cell phone then also spins. Οπότε έχω μια επιφύλαξη για την συμβατότητα των θηκών για Honor 20. :worry:
  2. Καλησπέρα κάτοχος και εγώ του Nova 5T φαίνεται πολύ ωραίο τηλεφωνάκι και να πω την αλήθεια όντας κάτοχος Honor 6x είχα μείνει εντυπωσιασμένος από το γεγονός ότι 3 χρόνια τώρα δεν είχε κρασάρει ούτε μια φορά (!) και ενώ το δούλευα με ένα σκασμό εφαρμογές (Wifi, data, GPS μονίμως ανοικτά). Οπότε και ενώ ήμουν έτοιμος να πάω σε Xiaomi (Mi8) τελευταία στιγμή το πήρα αλλιώς... Για θήκη έχετε καμμία πρόταση? Μου αρέσουν οι διάφανες σιλικόνης προσωπικά και κοιτούσα την συγκεκριμένη της Nillkin. Για την προστασία της οθόνης απ' ότι είδα έχει την ζελατίνα που βάζει η Huawei. Γνωρίζω ότι η ζελατίνα σε βάθος χρόνου θα φθαρεί και θα κάνει σημαδάκια. Οπότε κοιτούσα για κάποιο τζαμάκι, προτάσεις? :)
  3. Έχει γνωστός μου το εν λόγω προνομιακό (για το οποίο ενδιαφέρομαι και εγώ...) και δοκίμασε να κάνει κλήση σε τετραψήφιο, τις βλάβες της ΔΕΗ (1050). Εκεί βγήκε ηχογραφημένο ότι έχει "ένα λεπτό χρόνου διαθέσιμο για αυτή την κλήση". Γνωρίζει κάποιος τι ισχύει για χρεώσεις σε αυτή την περίπτωση?
  4. TR909

    Honor 6X

    Κάθε φόρά που συνδέεται με υπολογιστή ζητά αποδοχή για πρόσβαση του PC στα δεδομένα του 6Χ. Γίνεται αυτό να οριστεί μια και για πάντα?
  5. TR909

    Honor 6X

    Κάτοχος και εγώ από σήμερα ενός 6Χ από Media Markt. Δεν έχει μπει SIM ακόμη μέσα και απορούσα γιατί δεν ερχόταν η αναβάθμιση για 7. Σαν πρώτη εντύπωση για τα χρήματά του είναι μια πάρα πολύ τίμια επιλογή και αρκετά όμορφο εξωτερικά. Μια απορία που έχω είναι αν μπορώ να έχω σαν τοποθεσία την Ελλάδα και σαν γλώσσα συστήματος τα αγγλικά? Κατά τ' άλλα προσπαθώ να μάθω τα κολπάκια του EMUI όποια συμβουλή ευπρόσδεκτη. :)
  6. Μενω σε αγροτικη περιοχη και δεν εχω ικανοποιητικο σημα απο τους εναλλακτικους (πρεπει να βγω εκτος σπιτιου για να μπω στο δικτυο τους).Απο την αλλη και ενω ημουν ετοιμος να αποδεχθω την προσφορα τους με στεναχωρησε η αναφορα σε ποινη για προωρη διακοπη και πλεον σκεφτομαι να προβω σε ερωτημα στην ΕΕΤΤ. Οσο για την χρηση τα 200' προς ολους ηταν καλα για τις αναγκες μου, τα 1500' Cosmote να εκανα 150' βια το μηνα, τα δε data ουδεποτε τα ξεπερναγα.Το τηλεφωνο ειναι ιδιωτικης χρησης.Σκεφτομαι και το σεναριο της καρτοκινητης Cosmote με 5€ / 200' και αλλα 5€ τα 500ΜΒ (συνολο 10€) και ξεμπερδευω απλα με προβληματιζει η αλλαγη αριθμου (τον εχω 7 χρονια :worry:). Ευχαριστω πολυ για την απαντηση.
  7. Φιλοι τις καλησπερες μου, χρειαζομαι την βοηθεια σας. Ειχα συμβολαιο με Cosmote το οποιο προωρα ανανεωσα τον περασμενο Μαρτιο (εληγε Σεπτεμβριο του 2013) και ενω μου ειπαν για 18μηνη διαρκεια ανανεωσης δλδ με ληξη τον Σεπτεμβριο του 2014, η επιδοτηση εληξε τωρα τον Μαρτιο και απο 20€ που πληρωνα ,μου ηρθε λογαριασμος 40€ !!! Τους πηρα τηλεφωνο και ζητησα διακοπη αλλα τοτε μου ειπαν οτι υποχρεουμαι να πληρωσω προστιμο για την προωρη διακοπη του συμβολαιου 169€.Ερωτηση: γινεται να δεχομαι ποινη για προωρη διακοπη χωρις να υπαρχει καποια επιδοτηση πλεον? :confused: Το προγραμμα το οποιο ειχα ηταν το Cosmote 35' με διπλασιασμο χρονου ομιλιας προς ολους (συνολο 200') και 400MB data συν τα 1500' / 1500 SMS προς το δικτυο της Cosmote.Επειτα απο πολλα πηρα προσφορα για νεα 18μηνη ανανεωση στο "νεο 35'" παλι με διπλασιασμο (240', 600ΜΒ) αλλα κοστος 23€. Θα ηθελα την βοηθεια σας αν η προταση τους αξιζει ή μπορω να βρω στα ιδια πανω κατω χρηματα κατι καλυτερο.Eιμαι χρηστης Smartphone. Ευχαριστω προκαταβολικα.
  8. BootUnlocker for Nexus Devices
  9. Αν αναφερονταν και στο δικο μου θεμα τα παραπανω να πω οτι μου το εχει κανει σε εντελως καθαρη εγκατασταση (χειροκινητα ολα τα images ενα προς ενα) οταν πηγα σε 4.2.1.Για την ακριβεια θεωρησα οτι αυτο θα ελυνε τα προβληματα αλλα δεν.Επισης οταν συμβαινει αυτο το φαινομενο, το πανω μερος του κινητου το νιωθω "ζεστο" παραπανω απο το κανονικο. Απο τα πολλα εκανα shutdown, εβγαλα μπαταρια για λιγο και απο τοτε εχει στρωσει - δουλευει φυσιολογικοτατα.Αντε τωρα να καταλαβεις αν ειναι software ή hardware θεμα. :cool:
  10. TR909

    Google Nexus S

    Αγαπητοι φιλοι πηρα και εγω ενα Nexus S για δευτερη συσκευη και αναζητω ενα καλο screen protector.Δωστε τα φωτα σας παρακαλω (κριμα να μην εχει gorilla glass).
  11. Καλησπερα ηθελα να ρωτησω το εξης... Εχετε αντιμετωπισει προβληματα με τον Proximity sensor -ειναι εκεινος που αντιλαμβανεται το προσωπο μας οταν βαζουμε το τηλ στο αυτι και σβηνει την οθονη.Σε εμενα οταν κανω κληση η οθονη μαυριζει και για να δω τι συμβαινει πρεπει να πατησω το power button ωστε να "ξεκολησει" και να μου εμφανισει την οθονη κλησης.Σε πιο ακραιες περιπτωσεις εχει κανει reboot. Το θεμα ειναι οτι αυτο συμβαινει περιοδικα και χωρις να φαινετει οτι κατι το προκαλει.Για παραδειγμα πριν λιγο καιρο που το αντιμετωπιζα εκανα εγκατασταση της vanilla 4.2.2 (unlock bootloader & root) και ενω αρχικα συνεχιζε, επειτα εστρωσε οπου μεχρι πριν δυο μερες το συγκεκριμενο φαινομενο επανηλθε. Σηκωνω τα χερια ψηλα, οποια βοηθεια ευπροσδεκτη...:cool:
  12. @sakarkas1:Εννοειται οτι το customization ειναι αποφαση του καθε χρηστη - δεν υπαρχουν κανονες.Εγω παραθεσα απλα τι ισχυει. :) @mclisme: δεν ειμαι fan των custom kernels και ετσι δεν μπορω να βοηθησω.Αλλα ισως στο topic στο XDA forum να εχει περισοτερες λεπτομερειες.
  13. Παντως η rasbeanjelly προτεινεται με τον trinity kernel και μαλιστα οι δυο δημιουργοι (rascarlo, morfic) συνεργαζονται απο κοινου στο συγκεκριμενο "project".
  14. Δεν χάνεις δεδομένα με το rooting αλλά πάντα ειναι καλό ενα αντιγραφο ασφαλείας.Με cwm πραγματι δε θα παρεις ota updates αλλα για μενα ειναι αχρειαστο το ota. Αν ομως εσυ θες ota μενεις οπως εισαι ή όταν βγει η επόμενη αναβάθμιση θα πρεπει να φλασαρεις ξανα το στοκ recovery.
  15. @qsis ποιo ακριβως αρχειο πας να περασεις απο CWM?
  16. @oykas2001 Αν εχεις εγκαταστησει CWM recovery κατεβαζεις το αντιστοιχο root .zip και κανεις εγκατασταση απο την επιλογη install from zip του CWM. 1. SuperSU 2. Superuser και τα δυο εξισου καλα βαζεις οποιο θες. Αν δεν εχεις CWM recovery εγκατεστημενο προτεινω να το εγκαταστησεις.Ο πιο ευκολος τροπος ειναι απο την εφαρμογη ClockworkMod ROM Manager την οποια θα κατεβασεις απο το PLAY.Αφου εγκαταστησεις το Recovery, κλεινεις το κινητο και ξεκινας με VOL UP+VOL DOWN πατημενα μεχρι να δεις την οθονη του bootloader.Με τα πληκτρα της εντασης επιλεγεις RECOVERY και σε βγαζει στο CWM. * Tα αρχεια για εγκατασταση απο CWM πρεπει να ειναι στην /sdcard Δοκιμασε να σβησεις το google account σου και να το ξανασεταρεις.
  17. Φιλε δεν αγορασες απλο τηλεφωνο των 20€ αλλα smartphone, κοινως ενα μικρο υπολογιστη και ετσι θα πρεπει ο φιλος σου να μαθει να το χειριζεται.Δηλαδη εγκαταστασεις εφαρμογων, ρυθμισεις κτλπ.Το οτι δεν εχει τα ελληνικα pre-installed ειναι απολυτως λογικο καθως φανταζεσαι να ειχε μεσα η ROM ποσες εκατονταδες γλωσσες και τα αντιστοιχα λεξικα που τις συνοδευουν? Ειναι σαφως πιο πρακτικο ο καθε χρηστης αναλογα με τις αναγκες του να εγκαθιστα τις αντιστοιχες γραμματοσειρες και λεξικα.
  18. Μερικες ερωτησουλες γιατι "ψαχνομαι" και καπως τα εχω μπερδεμενα στο μυαλο μου... ειμαι στη φαση να αρχισω τα παιχνιδια με ROM, kernels και λοιπες custom-ιες.Το τηλ. ειναι unlocked bootloader, rooted με στοκ 4.1 και περασμενο το CWM recovery. *Εβαλα το CWM touch recovery απο το toolkit και απο τον ROM Manager κανοντας update μου εβαλε την "χειροκινητη" εκδοση.Ερωτηση: Μπορω να ξαναπερασω την touch? Μπορω αν ποτε το θελησω να επιστρεψω στην stock recovery? Επισης χρειαζομαι ενα full backup.Απο οτι εχω καταλαβει το EFS backup ειναι για το ΙΜΕΙ της συσκευης, το NANDROID ειναι full backup (?) και με το Titanium backup σωζεις τις εφαρμογες σου... σωστο ή λαθος? *Για οσους εχουν κανει backup με το toolkit (EFS και ΝANDROID) γνωριζει καποιος που τα αποθηκευει? ** Στo NANDROID αποθηκευονται SMS και ιστορικο κλησεων? Ευχαριστω. ΥΓ - για το USB debugging που ποσταρα νωριτερα ηταν απο το Avast και ενα permission δικο του που το ¨εκοβε".
  19. Καλησπερα χρειαζομαι λιγο βοηθεια. Δεν ενεργοποιειται το USB debugging με αποτελεσμα να μην μπορω να λειτουργησω το GN σε ADB mode.Μεχρι και χθες τουλαχιστον δουλευε κανονικα.Για την ακριβεια πατωντας την επιλογη απο Settings/Developer Options δειχνει οτι ενεργοποιειται, βγαινει το "φασολακι" στιγμιαια επανω στo notification bar και επειτα χανεται. - Δοκιμασα διαφορες USB ports και σε αλλο υπολογιστη.Εκανε το ιδιο. - Στον device manager των Windows φαινεται κανονικα σαν Android device/Samsung Galaxy Nexus ADB Interface. - Flashboot mode δουλευει σωστα και εμφανιζει το σειριακο στο toolkit. Απο τα παραπανω συμπεραινω οτι δεν ειναι θεμα driver αλλα του USB debugging που για καποιο λογο γινεται disable μονο του (?!). H μονη "δραματικη" αλλαγη που εκανα σημερα ηταν η εγκατασταση απο το toolkit του CWM Touch. To τηλ ειναι unlocked, rooted και με 4.1.1 stock. Χρησιμοποιησα το galaxy nexus toolkit v7.8.0 Οποια βοηθεια ευπροσδεκτη, ευχαριστω.
  20. Με κινδυνο να χαρακτηριστει το post για τους διαξιφισμους...:) Η οθονη του GN (ιδιας τεχνολογιας με του S3) εχει δυνατοτητα αποδοσης περισοτερων χρωματων απο του iphone 5 το οποιο "αγκομαχαει" να καταφερει να πλησιασει τις AMOLED της Samsung.Περισσοτερα εδω. Μην υιοθετουμε αβαβα τα "περι subpixel densities" και "Retina standards" που ειναι καθαρα marketing της apple.Σε μια οθονη για multimedia κατα βαση χρηση οπως ειναι ενος smartphone, το βασικοτερο στοιχειο ειναι η χρωματικη αποδοση.Εγω οταν βαζω το GN διπλα σε iphones και μονο η συγκριση του "μαυρου" με το "γκρι" μου αρκει...
  21. Φιλε μου τη μαγεια καποιων PC games που εχουν αφησει ανεξιτηλη την παρουσια τους μεσα απο δεκαετιες οι κονσολες απλα θα την ...κανουν browse στο youtube.Μπορω να ξεκινησω 25 χρονια πισω οταν πρωτοξεκινησα το PC gaming και να φτασω εως σημερα με τιτλους που εχουν γραψει (κυριολεκτικα) ιστορια.Υπαρχουν δεκαδες τιτλοι στο PC που ακομη και σημερα εχουν πιστες κοινοτητες οι οποιες φτανουν ακομη μεχρι και το total modding - παραδειγματα παρα πολλα. Σοβαρος gamer ειναι αυτος που κανει κεφι και παιζει πχ Battlefield 3 σε multi monitor setup και επιτυγχανει panoramic view.Οι δυνατοτητες στο PC ειναι πρακτικα τεραστιες, αρκεις να εχεις φαντασια, ορεξη και χρημα.Δες εδω αυτο το video και θα καταλαβεις... Η κονσολα ηταν και θα ειναι μια περιορισμενων δυνατοτητων μηχανη που εχει (λογω κοστους) ευρεια απηχηση.Τιποτα περισσοτερο, τιποτε λιγοτερο. Φιλικα παντα. :cool:
  22. Χωρις να εχω παρακολυθησει ολη την συζητηση, για τον "σοβαρο" gamer το PC ειναι μονοδρομος.Δεν ειναι μονο θεμα δυνατοτητων και αναβαθμισης αλλα και συνολικα εμπειριας.Αντε να παιξεις "πρωτου προσωπου" με gamepad οταν προερχεσαι απο πληκτρολογιο+ ποντικι, καμμια σχεση.Με εβαλε ενας φιλος μια φορα να του προχωρησω το Call of Duty Black Ops στο PS3 (το εχω τελειωσει στο Veteran σε PC) και νομιζα οτι ημουν αναπηρος.:p Δεν το συζητω βεβαια οτι υπαρχουν παιχνιδια οπως RPG, RTS, κτλπ που η κονσολα δεν θα μπορεσει ποτε να τα αποδωσει σωστα.Ολες οι προσπαθειες hybrid παιχνιδιων (να παιζουν εξ' ισου σε PC και κονσολες) εχουν αποδειχθει μαπα. Οσο αφορα το κοστος ναι μεν το PC συγκριτικα μπορει να ειναι πιο ακριβο, αλλα σου δινει αλλες δυνατοτητες και επιπλεον μεγαλυτερη διαρκεια ζωης υπο συνθηκες.Η κονσολα μετα τη διετια σε συγκριση με PC δειχνει ξεπερασμενη.
  23. Μια απλη αναζητηση στο ebay... :) http://www.ebay.com/itm/Original-Samsung-Galaxy-Nexus-I9250-Extended-2000mAh-Battery-Genuine-Door-Cover-/170903363195?pt=PDA_Accessories&hash=item27caa25e7b H επιλογη του πωλητη εντελως τυχαια...
  24. Ευχαριστως αρκει να αποφασισω, πρωτα. :lol: Τι να σου πω... εχω διαβασει ενα σωρο postings για τα MW600 (XDA κυριως ) οπου λενε τους δουλευουν μια χαρα (stock ή custom roms).Σκεφτομαι καποιο dedicated sports headset αλλα και αυτα δεν πανε πισω σε καταστροφες λογω ιδρωτα.Οποτε το σεναριο με τα αποσπωμενα φανταζει πιο ασφαλες και σου δινει επιπλεον δυνατοτητες (πχ συνδεση με car stereo). Για οσους ενδιαφερονται εχω εντοπισει και κατι "κινεζιες" στο ebay αλλα δισταζω... :happy: Nokia BH-505 OEM Nokia BH-505 OEM Retail Package Motorola S9 HD OEM
  25. Παιδες ψαχνω καποιο bluetooth stereo headset με καλη ποιοτητα ηχου για χρηση σε jogging.Στο αντιστοιχο topic για headsets (εχοντας διαβασει 100σελ +) ολοι υμνουν το SE MW600 αλλα απο την απαντηση ενος κατοχου ΝEXUS φαινεται ασυμβατοτητα. Ενας αλλος φιλος εγραψε για το Motorola S10-HD το οποιο απο το site της Motorola δειχνει να ειναι συμβατο με το GN (εχει οδηγιες pairing) συν του οτι ειναι και sweat-proof.Τελος μεσω PM μου συνεστησαν τα "μαμα" HS3000 τα οποια "διαβαζω" τωρα που μιλαμε... Αλλες προτασεις δοκιμασμενες σε GN υπαρχουν? :cool: Ευχαριστω.
×
×
  • Create New...