Jump to content

Samsung Galaxy Nexus (I9250)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Επειδή δεν μπόρεσα να κρατηθώ και έβαλα custom 4.1.1 (του bigxie την OTA έχω), αλλά θέλω να ρωτήσω κάτι που έχει σχέση με το don't panic (αγορά από Πλαίσιο). Το ενεργοποίησα το προϊόν και όλα οκ. Θέλω να ρωτήσω (αν το έχει κάνει κάποιος γιατί θα αργήσω να αλλάξω rom) αν με ενεργοποιημένο το don't panic και παίρνοντας titanium backup, όταν γίνει επαναφορά στην καινούρια rom θα λειτουργεί απρόσκοπτα ή θα πρέπει να κάνω ξανά τη διαδικασία της ενεργοποίησης.

Έχοντας το κινητό από την Τετάρτη (κάτοχος ενός έτους του Nexus S) περίμενα σίγουρα ότι θα είναι αρκετά πιο γρήγορο και γενικά πολύ πιο smooth, αλλά αυτό που είδα ήταν άνω των προσδοκιών μου (ειδικά με την 4.1.1, isc είχα για 2-3 ώρες μόνο). Βέβαια, ακόμα είμαι στη διαδικασία προσαρμογής μου στο μέγεθος (αν και ήδη το Nexus S άρχισε να μου φαίνεται μικρό και χοντρό! :lol:). Είχα ακούσει ότι δεν έχει καλή αυτονομία, αλλά σε σχέση με αυτήν του Nexus S μου φαίνεται αρκετά καλύτερη (και ακόμα δεν έχει φτάσει στο μέγιστο δυνατό της αυτονομίας της, ακόμα τη "στρώνω").

Ως κατακλείδα να αναφέρω ότι είμαι ευχαριστημένος πέραν του δέοντος (με μοναδικό - ίσως - μελανό σημείο την έλλειψη skin του igo για 720p το οποίο και εμπιστεύομαι και απογοητεύτηκα πόσο λίγο της οθόνης καταλαμβάνει και άρα στροφή προς don't panic / navigon).

Edit

Και ακόμα μία ερώτηση: Το Nexus S είχε 1gb μνήμη για τα προγράμματα και 16gb για αποθηκευτικό χώρο. Εδώ δεν υπάρχει αυτό το 1gb; Και σε αυτήν την περίπτωση με wipe data σβήνεται όλος ο αποθηκευτικός χώρος;

Edited by ostvarivanje
ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65

• Απαντήσεις 10χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

τα αποτελεσματα μπαταριας μου με στοκ deodexed rooted jelly bean 4.1.1 του bigxie...με στοκ κερνελ..!

[ATTACH]26109[/ATTACH] [ATTACH]26110[/ATTACH] [ATTACH]26111[/ATTACH]

παρα πολυ καλα..

κλειστα βεβαια data,gps, απενεργοποιημενες οι αυτοματες ενημερωσεις και λειτουργια σε 2G για εξοικονομηση μπαταριας!

φωτεινοτητα μονιμα στο 60% :)

Stupidity RuleZ Την Σημερον Ημεραν...

τα αποτελεσματα μπαταριας μου με στοκ deodexed rooted jelly bean 4.1.1 του bigxie...με στοκ κερνελ..!

[ATTACH]26109[/ATTACH] [ATTACH]26110[/ATTACH] [ATTACH]26111[/ATTACH]

παρα πολυ καλα..

κλειστα βεβαια data,gps, απενεργοποιημενες οι αυτοματες ενημερωσεις και λειτουργια σε 2G για εξοικονομηση μπαταριας!

φωτεινοτητα μονιμα στο 60% :)

Την ίδια rom έχω και εγώ και είμαι πολύ ικανοποιημένος. Με 60% φωτεινότητα δε σε ενοχλεί στα μάτια το βράδυ και επίσης βλέπεις στο φως του ήλιου;

ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65

Παίδες τα φώτα σας, σας παρακαλώ. Όταν ενεργοποιώ το 3G μου ρουφάει την μπαταρία σαν νερό. Δεν υπάρχει κάποια εφαρμογή εκ πρώτης όψεως που να κάνει την ζημιά. Δεν δείχνει να κατεβάζει κάτι γιατί στο notification bar δεν εμφανίζονται τα γκρι βελάκια μεσα στο εικονίδιο του σήματος. Τι προτείνετε να ψάξω;

Παίδες τα φώτα σας, σας παρακαλώ. Όταν ενεργοποιώ το 3G μου ρουφάει την μπαταρία σαν νερό. Δεν υπάρχει κάποια εφαρμογή εκ πρώτης όψεως που να κάνει την ζημιά. Δεν δείχνει να κατεβάζει κάτι γιατί στο notification bar δεν εμφανίζονται τα γκρι βελάκια μεσα στο εικονίδιο του σήματος. Τι προτείνετε να ψάξω;

Δυστυχώς έτσι είναι το 3G, ιδίως αν δεν έχεις τέλειο σήμα συνέχεια. Σε 3-4 ώρες μπορεί να πέσει η μισή μπαταρία.

Την ίδια rom έχω και εγώ και είμαι πολύ ικανοποιημένος. Με 60% φωτεινότητα δε σε ενοχλεί στα μάτια το βράδυ και επίσης βλέπεις στο φως του ήλιου;

δεν με ενοχλει το βραδυ η φωτεινοτητα στο 60% βεβαια αν κουραστουν τα ματια μου το χαμηλωνω..στο φως της ημερας ειναι ενα θεμα..αλλα και στο 100% μου φαινεται το ιδιο με 60% οταν εισαι κατω απο τον ηλιο...οποτε προτιμω να το εχω στο 60% γιατι με τοσο ηλιο για σκια ψαχνεις θελεις δεν θελεις και δεν το αποφευγεις να κανεις σκια με την παλαμη σου στην οθονη του κινητου για να βλεπεις :p:p:p

Δυστυχώς έτσι είναι το 3G, ιδίως αν δεν έχεις τέλειο σήμα συνέχεια. Σε 3-4 ώρες μπορεί να πέσει η μισή μπαταρία.

OMG! Πλάκα μου κάνεις έτσι; και πώς θα παίρνω email κτλ. Θα πρέπει ν το κλείνω και οπότε το χρειάζομαι θα το ανοιγω; και πώς θα δουλέψουν το notification του mail κτλ ;;;

Σχετικά με την μπαταρία, έχω προβεί σε αγορά μιας qcell 3850mah μαζί με ξεχωριστό καπάκι, και με auto-brightness, 3g ανοιχτό να λαμβάνει push notifications emails, fb κτλ και χωρίς πολύ χρήση του τηλεφώνου βγάζει περίπου 2 μέρες. Βέβαια ακόμα στο "στρώσιμο" είναι η μπαταρία. Όταν ανοίξω wifi και αρχίσω να το χρησιμοποιώ πολύ, παχνίδια κτλ βγάζει 1 μέρα.

OMG! Πλάκα μου κάνεις έτσι; και πώς θα παίρνω email κτλ. Θα πρέπει ν το κλείνω και οπότε το χρειάζομαι θα το ανοιγω; και πώς θα δουλέψουν το notification του mail κτλ ;;;

Όχι, το βάζεις απλά σε 2G mode και μόνο όταν χρειαστείς 3G (πχ ίντερνετ, χάρτες, κλπ). Τα notifications, mail κλπ έρχονται κανονικά. Έτσι το δουλεύω πάντα. Αν θες κατεβάζεις και από το play ένα widget που κάνει εναλλαγή 2G/3G για να μην πηγαίνεις κάθε φορά στις ρυθμίσεις.

Πωωω ξενέρωσα τώρα. Δεν έχω μεγάλες απαιτήσεις αλλά να μη μπορεί να βγάλει έστω μία μέρα με ανοιχτό το 3G τι να πω. Άλλη φορά θα κοιτάξω να αγοράσω ένα smartphone :P για να κάνω την δουλειά μου.

Σχετικά με την μπαταρία, έχω προβεί σε αγορά μιας qcell 3850mah μαζί με ξεχωριστό καπάκι, και με auto-brightness, 3g ανοιχτό να λαμβάνει push notifications emails, fb κτλ και χωρίς πολύ χρήση του τηλεφώνου βγάζει περίπου 2 μέρες. Βέβαια ακόμα στο "στρώσιμο" είναι η μπαταρία. Όταν ανοίξω wifi και αρχίσω να το χρησιμοποιώ πολύ, παχνίδια κτλ βγάζει 1 μέρα.

Που μπορώ να βρω αυτή την μπαταρία; γερμανο κτλ;;; φαντάζομαι μπαίνει στην θέση της ήδη υπάρχουσας έτσι;;

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων

Πωωω ξενέρωσα τώρα. Δεν έχω μεγάλες απαιτήσεις αλλά να μη μπορεί να βγάλει έστω μία μέρα με ανοιχτό το 3G τι να πω. Άλλη φορά θα κοιτάξω να αγοράσω ένα smartphone :P για να κάνω την δουλειά μου.

Αν το βρεις πες μου κι εμένα :p

Με 3G ανοιχτό, μουσική, ιντερνετ, συγχρονισμούς ανοιχτούς συνέχεια και κλήσεις, δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή τίποτα που θα κρατήσει πάνω από 8 ώρες. Εκτός αν έχεις το τέλειο σήμα που εδώ στην Ελλάδα πολύ δύσκολο.

και εμενα πως βγαζει 1 μερα και 14 ωρες με ανοικτο 3G ρε παιδι μου.. περιεργο! :lol: :p

Samsung S21 Ultra

Που μπορώ να βρω αυτή την μπαταρία; γερμανο κτλ;;; φαντάζομαι μπαίνει στην θέση της ήδη υπάρχουσας έτσι;;

Την μπαταρία την αγόρασα από amazon Αγγλίας. Και μπαίνει στην ίδια θέση με την δική του, αλλά χρησιμοποιείς το καπάκι που σου δίνουν.

4000mah extended battery for samsung galaxy nexus i9250 with battery door

Παιδιά, βοηθήστε με λιγάκι.

Ακολουθώ τον οδηγό για να κάνω τη συσκευή yakju με τα fastboot commands. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1626895

Έχω κολλήσει εκεί που πρέπει να αρχίσω να δίνω τα commands. Τι πρέπει να κάνω?

Πάω στο φάκελο που έχω κατεβάσει τα αρχεία μου (πχ c/downloads) και εκεί μέσα στο φάκελο, κρατάω πατημένο το shift και κάνω δεξί κλικ. Επιλέγω "open command window here" και γραφώ την πρώτη εντολή που λέει στον οδηγό, αλλά τίποτα:(

Μου γράφει στο παράθυρο "fastboot command is not recognized as an internal or external comand ".

Οπότε δεν μπορώ να συνεχίσω.

Τι κάνω λάθος???

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

Βάλε το toolkit που μπορεί να το χρησιμοποιήσει και λοβοτομημένος

3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv

Γεια σας,

Πήρα από πλαίσιο και μόλις συνδέθηκε με wifi έκανε update σε 4.04.

Λοιπόν έχω 2 βασικά θέματα.

1. Δεν έχει ρυθμίσεις για Wind Internet. (Εξηγούμαι: Δείχνει τα σύμβολα Η και 3g αλλά είναι γκρι και δε συνδέεται.)

2. Δεν έχει ελληνικό πληκτρολόγιο

3. Το Wifi είναι για τα μπάζα τελείως. Εκεί που είμαι 3 γραμμές με Galaxy S, το Nexus δεν έχει τίποτα.

Από που το φέρνουν και δεν έχει Ελληνικά ρε παιδιά? Και το θέμα με το WIFi με έχει απογοητεύσει.

Τι πρέπει δηλαδή να κάνω...να αρχίσω να το "πειράζω" για να στρώσει δηλαδή? και με την εγγύηση τι γίνεται? Αφού με το stock rom είναι όλα χάλια.

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων

Παιδιά, βοηθήστε με λιγάκι.

Ακολουθώ τον οδηγό για να κάνω τη συσκευή yakju με τα fastboot commands. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1626895

Έχω κολλήσει εκεί που πρέπει να αρχίσω να δίνω τα commands. Τι πρέπει να κάνω?

Πάω στο φάκελο που έχω κατεβάσει τα αρχεία μου (πχ c/downloads) και εκεί μέσα στο φάκελο, κρατάω πατημένο το shift και κάνω δεξί κλικ. Επιλέγω "open command window here" και γραφώ την πρώτη εντολή που λέει στον οδηγό, αλλά τίποτα:(

Μου γράφει στο παράθυρο "fastboot command is not recognized as an internal or external comand ".

Οπότε δεν μπορώ να συνεχίσω.

Τι κάνω λάθος???

Αν δουλεύεις σε windows γιατί δεν δοκιμάζεις και το Toolkit?

Από όσο βλέπω έχει επιλογή για να σου περάσει όλους τους απαραίτητους drivers και να σου φλασάρει stock factory images. :)

Old noob, plays like a pro

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διάλεξα τον δύσκολο τρόπο, γιατι είμαι νέος :rolleyes::lol:

Θα προσπαθήσω και θα σας πω. Thx:)

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

Γεια σας,

Πήρα από πλαίσιο και μόλις συνδέθηκε με wifi έκανε update σε 4.04.

Λοιπόν έχω 2 βασικά θέματα.

1. Δεν έχει ρυθμίσεις για Wind Internet. (Εξηγούμαι: Δείχνει τα σύμβολα Η και 3g αλλά είναι γκρι και δε συνδέεται.)

2. Δεν έχει ελληνικό πληκτρολόγιο

3. Το Wifi είναι για τα μπάζα τελείως. Εκεί που είμαι 3 γραμμές με Galaxy S, το Nexus δεν έχει τίποτα.

Από που το φέρνουν και δεν έχει Ελληνικά ρε παιδιά? Και το θέμα με το WIFi με έχει απογοητεύσει.

Τι πρέπει δηλαδή να κάνω...να αρχίσω να το "πειράζω" για να στρώσει δηλαδή? και με την εγγύηση τι γίνεται? Αφού με το stock rom είναι όλα χάλια.

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων

1 παιρνεις την wind telephone και σε στελνει τις ρυθμισεισ με email για να τα περασεις χειροκινητα..αν και επρεπε να το κανει μονο του αυτοματα!

2 εχει χιλιοειπωθει πως δεν εχει ελληνικο πληκτρολογιο στην ics και υπαρχει εφαρμογη στο μαρκετ με ελληνικο πληκτρολογιο..στην καινουρια εκδοση 4.1.1 υπαρχει κανονικα ελληνικο πληκτρολογιο..

3 να αρχισεις να το συνιθιζεις γιατι και στο s2 και στο s3 την ιδια ισχυ σηματος εχει το wifi και μαλιστα 1 μπαρα σε συγριση με fουλ του s σου ειναι παλι ταχυτερο..!

• The title was changed to Samsung Galaxy Nexus (I9250)