Jump to content

[Επίσημο] Samsung Galaxy Note (N7000)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εχει γινει σαφεστατα πολυυυυ πιο γρηγορο πλεον.... Νομιζω οτι ερχεται πολυ κοντα στην αρχικη του κατασταση....... Δεν ξερω αν μπορω να το βελτιωσω κιαλλο. Οπως και να εχει με εσωσες φιλε μου!!!!! Αν μπορω να κανω και κατι αλλο μου το λες.. Σε ευχαριστω παρα παρα πολυ!!!!!

Πωπω το δοκιμαζω και το ξαναδοκιμαζω και δεν πισευω στα ματια μου...... Γιατι ομως μου χαλασε με ολο αυτο 40% της μπαταριας???

Samsung galaxy Note

Htc HD2

• Απαντήσεις 8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Εχει γινει σαφεστατα πολυυυυ πιο γρηγορο πλεον.... Νομιζω οτι ερχεται πολυ κοντα στην αρχικη του κατασταση....... Δεν ξερω αν μπορω να το βελτιωσω κιαλλο. Οπως και να εχει με εσωσες φιλε μου!!!!! Αν μπορω να κανω και κατι αλλο μου το λες.. Σε ευχαριστω παρα παρα πολυ!!!!!

Πωπω το δοκιμαζω και το ξαναδοκιμαζω και δεν πισευω στα ματια μου...... Γιατι ομως μου χαλασε με ολο αυτο 40% της μπαταρι ας???

.

Για την μπαταρια δεν ξερω για επιπλεων βρλτιωση ρουτ ρομ κτλ θα δεις στο βελτειωδεις_τροπιπιιρισεις νοτε και τοτε να δεις διαφορα που θα εχει.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=321524

Παίδες, σήμερα μου συνέβη το εξής. Μετά από ασταθή απόδοση του Note (lags κλπ) έκανα reboot. H ένδειξη της μπαταρίας κατέβηκε από το 54% στο 18%. Και μετά το reboot, (και wipe cache) χωρίς να φορτίσω άρχισε να ανεβαίνει μέχρι το 22%. Μετά το έβαλα να φορτίζει. Έχει συμβεί σε κανέναν από σας;

NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)...

http://www.everythingaboutebooks.com

Παίδες, σήμερα μου συνέβη το εξής. Μετά από ασταθή απόδοση του Note (lags κλπ) έκανα reboot. H ένδειξη της μπαταρίας κατέβηκε από το 54% στο 18%. Και μετά το reboot, (και wipe cache) χωρίς να φορτίσω άρχισε να ανεβαίνει μέχρι το 22%. Μετά το έβαλα να φορτίζει. Έχει συμβεί σε κανέναν από σας;

Ναι, αρκετές φορές (καμιά 10αριά δηλαδή). Δεν έχω ιδέα γιατί.

Τhere is nothing more powerful than the human being itself ,

Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!:

Oneplus 5 - 128GB

Για αρχη

Κανε ενα καλιμπραρισμα τις μπαταριας

αστο να φορτοσει στο 100% μετα βγαλτο σβηστο και ξαναβαλτο στην φορτοση θα δεις οτι θα φορτωνει κιαλο αφου τελειωσει σε κανα 10λεπτο βγαλτο ανοιξετο και ξαξαβαλτο για φορτομα κανα 10λεπτο μετα θα ειναι οκ

Αν δεν στρωσει και αν τυχων σου κανει και τιποτα γραμες η οθονη, θες νεα μπαταρια.

Εμενα αρχισε να μου τα κανει λιγο πριν το πουλησω. Πιστευω οτι εχει σχεση με το οτι η μπαταρια αρχιζει και τα "παιζει" σιγα σιγα και θελει αλλαγμα. Ποσο καιρο το εχετε και σας το κανει αυτο;

[sIGPIC][/sIGPIC]

εγω θα ελεγα να βγαλεις και την μπαταρια και να δεις αν εχει φουσκωσει.εμενα στα τελευταια της εκτος απο το οτι αποφορτιζοταν απο 50% σε 1% σε δευτερολεπτα ηταν και φουσκωμενη.

εγω θα ελεγα να βγαλεις και την μπαταρια και να δεις αν εχει φουσκωσει.εμενα στα τελευταια της εκτος απο το οτι αποφορτιζοταν απο 50% σε 1% σε δευτερολεπτα ηταν και φουσκωμενη.

Σωστα και δεν κραταει πανω απο 1,5 χρονο

Για αρχη

Κανε ενα καλιμπραρισμα τις μπαταριας

αστο να φορτοσει στο 100% μετα βγαλτο σβηστο και ξαναβαλτο στην φορτοση θα δεις οτι θα φορτωνει κιαλο αφου τελειωσει σε κανα 10λεπτο βγαλτο ανοιξετο και ξαξαβαλτο για φορτομα κανα 10λεπτο μετα θα ειναι οκ

Αν δεν στρωσει και αν τυχων σου κανει και τιποτα γραμες η οθονη, θες νεα μπαταρια.

Σωστα και δεν κραταει πανω απο 1,5 χρονο

Φουσκωμένη δεν είναι. Βαθμονόμηση δεν έχω κάνει, αλλά υπάρχει ειδική εφαρμογή στο Play Store (Battery Calibration) και θα την δοκιμάσω στην επόμενη πλήρη φόρτιση.

Επίσης, τη συσκευή την έχω ακριβώς 1.5 χρόνο. Ίσως γι αυτό άρχισε τα τρελά της.

NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)...

http://www.everythingaboutebooks.com

Φουσκωμένη δεν είναι. Βαθμονόμηση δεν έχω κάνει, αλλά υπάρχει ειδική εφαρμογή στο Play Store (Battery Calibration) και θα την δοκιμάσω στην επόμενη πλήρη φόρτιση.

Επίσης, τη συσκευή την έχω ακριβώς 1.5 χρόνο. Ίσως γι αυτό άρχισε τα τρελά της.

Αν εισαι ρουτ ναι εχει εφαρμογη αν και νομιζω οτι χειροκινητα ειναι καλητερα.

Μην περιμενεις θαυματα θες μπαταρια και ή γνησια ή ανκερ οι καλητερες

Παιδια καλησπερα.Υπαρχει κανας οδηγος για ροοτ,recovery,φλασαρισμα κλπ για 1η φορα ?? τι μπορει να παει στραβα ?Ρωταω διοτι σε προηγουμενη συσκευη samsung μετα το 1ο φλασαρισμα δεν ανοιγε και με πεταγε συνεχεια στο recovery :O

Xiaomi Mi10T

Amazfit T-Tex

Sony a6000

Παιδια καλησπερα.Υπαρχει κανας οδηγος για ροοτ,recovery,φλασαρισμα κλπ για 1η φορα ?? τι μπορει να παει στραβα ?Ρωταω διοτι σε προηγουμενη συσκευη samsung μετα το 1ο φλασαρισμα δεν ανοιγε και με πεταγε συνεχεια στο recovery :O

Ενταξει ολα !! Περασα cm10.1 rc2 ..πολυ ωραια...Αλλα δεν βλεπω πουθενα ρυθμισεις για sceduler κλπ..πρεπει να κατεβασω εξτρα εφαρμογη η' το αφηνω ετσι ?

Edited by Thanouris

Xiaomi Mi10T

Amazfit T-Tex

Sony a6000

Ενταξει ολα !! Περασα cm10.1 rc2 ..πολυ ωραια...Αλλα δεν βλεπω πουθενα ρυθμισεις για sceduler κλπ..πρεπει να κατεβασω εξτρα εφαρμογη η' το αφηνω ετσι ?

σε λάθος thread είσαι. Πήγαινε εδώ

Τhere is nothing more powerful than the human being itself ,

Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!:

Oneplus 5 - 128GB

δεν βρισκω το s note. βασικα το εκανα επαναφορα με το τιτανιουμ αλλα δεν βγαζει το εικονιδιο του. μονο στις ρυθμισεις το βρισκω αλλα δεν ανοιγει

δεν βρισκω το s note. βασικα το εκανα επαναφορα με το τιτανιουμ αλλα δεν βγαζει το εικονιδιο του. μονο στις ρυθμισεις το βρισκω αλλα δεν ανοιγει

Πια ρομ έχεις? μπας και είναι cm?

λογικά cm θα έχεις και να σου πω ότι σε cm δεν δουλεύει το s note..

Για δείτε τιμή στο πλαίσιο 162 ευρώ http://www.plaisio.gr/Campaign/20130916-B2B.htm Edited by pulsar
[sIGPIC][/sIGPIC] ΚΩΣΤΑΣ http://www.vstrom.gr/forum/

Για δείτε τιμή στο πλαίσιο 162 ευρώ http://www.plaisio.gr/Campaign/20130916-B2B.htm

200 € γιατι ειναι χωρίς ΦΠΑ και πάλι καλη προσφορά

note1+nexus7

Το πήρα και γώ σήμερα απο πλαίσιο με την προσφορά για δώρο στην σύζυγο!

Να ρωτήσω βρε παιδιά, μου κάνει ρεστάρτ κάθε φορά που προσπαθώ να τραβήξω βίντεο με το instagram - υπάρχει λύση?

LG G2, Galaxy Note, Galaxy Tab II 10.1, Motorola XooM, CT 1002

λοιπον σκεφτομε να το παρω και εγω λεφτα για το 2 δεν υπαρχουν και ετσι ειμαι ενδιαμεσα στο note και στο lg vu. Με ενδιαφερη το κινητο να μην εχει κοληματα να τρεχει jelly bean απσεγαδιαστα και να εχει οσο το δυνατον μεγαλητερη αυτονομια η μπαταρια του. Ποιο απο τα δυο ανταποκρινετε καλητερα σε αυτα που θελω;

λοιπον σκεφτομε να το παρω και εγω λεφτα για το 2 δεν υπαρχουν και ετσι ειμαι ενδιαμεσα στο note και στο lg vu. Με ενδιαφερη το κινητο να μην εχει κοληματα να τρεχει jelly bean απσεγαδιαστα και να εχει οσο το δυνατον μεγαλητερη αυτονομια η μπαταρια του. Ποιο απο τα δυο ανταποκρινετε καλητερα σε αυτα που θελω;

Αυτό που ξέρω εγώ είναι η αυτονομία του ΝΟΤΕ και δεν ξεπερνά τις 3μιση ώρες εμένα με ρουτ-ρομ και ένα κάρο σβήσιμο είχα κατάφερε να δω 4 ώρες. κολλήματα δεν είχα πουθενά εκτός από το 1 δευτερόλεπτο που αργούσαν να ανοίξουν οι επαφές και είναι γνωστό. Το lg δεν το ξέρω αλλά για προσωπικούς λογούς δεν θα αγόραζα τίποτα lg ούτε τοστιέρα .γνώμη μου αυτό ..:lol:

Το κράτησα 22 μήνες και ήταν το καλύτερο κινητό που είχα ποτέ μου ,ερωτεύτηκα την τεράστια οθόνη του, το έδωσα πριν μια εβδομάδα και περιμένω το ΝΟΤΕ3

για δες εδώ χθες το έβγαλε και το πλαίσιο 162€ χάχα τρελή τιμή αν σε ενδιαφέρει δες

http://www.plaisio.gr/Campaign/20130916-B2B.htm

Edited by araditsas

Για δείτε τιμή στο πλαίσιο 162 ευρώ http://www.plaisio.gr/Campaign/20130916-B2B.htm

Φοβερή τιμή. Σκέφτομαι να το πάρω μονο και μόνο για συναισθηματικούς λόγους. Τo Note I πλέον αποσυρεται από την αγορά (έκλεισε πια διετία), οπότε ξεστοκάρουν. Νομιζω ότι σε αυτα τα λεφτά αξίζει. Ψηθηκε να το πάρει ο αδερφος μου που είναι iPhonάκιας.

Samsung Galaxy Note Edge :love: & Samsung Galaxy Note II

http://voithostyrempora2.blogspot.com/2013/02/this-is-how-its-done.html : This is how it's done, γατάκια Ολλανδοί.

Φοβερή τιμή. Σκέφτομαι να το πάρω μονο και μόνο για συναισθηματικούς λόγους. Τo Note I πλέον αποσυρεται από την αγορά (έκλεισε πια διετία), οπότε ξεστοκάρουν. Νομιζω ότι σε αυτα τα λεφτά αξίζει. Ψηθηκε να το πάρει ο αδερφος μου που είναι iPhonάκιας.

η τιμη αυτη δεν υπαρχει πλεον.ξεπουλησε το πλαισιο απο χθες!!!

• 3 weeks later...

Καλημερα παιδια.Τα φωτα σας παρακαλω.Πηρα το κινητο μεταχειρισμενο και πηγα να κανω hard reset.Mου εβγαλε 2 επιλογες η μια να γυρισω πισω στην κανονικη λειτουργια και η αλλη κατι διαφορετικο δεν θυμαμαι.Με το κουμπι volume up.Το πατησα και μου εβγαλε μαυρη οθονη και γραφει downloading-do not turn off target.Ειναι σε αυτη την διαδικασια αρκετα λεπτα κανα 20 λεπτο.Τι εκανα λαθος?Δεν ξερω τι να κανω τωρα. Πανω αριστερα γραφει odin mode και απο κατω τα στοιχεια του κινητου,δηλ μοντελο-custom binary-Samsung official.

Παιδια ολα καλα!!!!:wacko:Μπηκα xda-developers και εβγαλα ακρη!Μ@.@.@.@α δικιά μου απο την αρχη δεν επρεπε να το πατησω!!!:blink:

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων

Αν διαβάσεις στο xda γράφουν παντού μην κάνεις wipe reset κλπ με στοκ recovery μπορεί να καταλήξεις με τουβλάκι..!

Πρόσεξε το

η τιμη αυτη δεν υπαρχει πλεον.ξεπουλησε το πλαισιο απο χθες!!!

παιδιά αξίζει το τηλέφωνο? το βρήκα 300 καινούργιο από φίλο