Jump to content

bvgteam

Members
  • Δημοσιεύσεις

    33
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About bvgteam

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 22

bvgteam's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

10

Φήμη

  1. Το viber φταίει κατά την γνώμη μου Μου έκανε και στο δικό μου το ίδιο,όταν έβαλα το viber! Το απεγκατέστησα για περίπου 2 εβδομάδες και δεν το ξανάκανε. Διάβασα σε κάποια forum ότι η αναβάθμιση που έγινε στο viber με την υποστήριξη video call δεν την υποστηρίζει η 4.4 kit kat ακόμα. Κάποιο bug τις εφαρμογής είναι.Ισως με κάποιο update. ----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Υπάρχει γνήσια μπαταρία Samsung 3000mah. Είναι για το S3 αλλά κάνει και για το neo. Την έχω βάλει στο δικό μου και κουμπώνει κανονικά. Εάν σε ενδιαφέρει.... http://www.extreme-mobile.gr/p.Samsung-Original-Battery-Kit-3000mAh-Galaxy-S3-i9300-black-battery-cover-mpataria-kalymma.893748.html
  2. Στο Neo υπάρχει η λειτουργιά One-handed operation (λειτουργιά με το ένα χέρι) όπως στο αδερφάκι του Note3. Γενικά υπάρχουν αυτές οι λειτουργίες στο Neo?
  3. Καλησπερα στην παρεα. Μια απορια εχω.Επειδη παρακολουθω το θεμα απο την αρχη,και βλεπω με το καιρο πως η τιμη του πεφτει σιγα σιγα. Σημερα τσεκαρα skoutz και εχει φτασει 260Ε.Ειναι λογικη αυτη η πτωση? Ευχαριστώ
  4. Εξωτερικά είναι ακριβώς ίδιο με το απλό S3. Όλες οι θήκες του S3 κάνουν και για αυτό.Δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα!! Ακόμα και οι μπαταρίες του απλού S3 κάνουν για αυτό το μοντέλο. Το χρησιμοποιώ κανονικά.
  5. Δεν γνωρίζω εάν καλυπτεται απο εγγύηση,αλλά κάνε ένα τηλ.. στην smartec θα σου λυθεί η απορία. Φυσικά υπάρχει στο store κάποια εφαρμογή που μπορεί να διορθώσει το burn in της οθόνης. Κάνε ένα κόπο μήπως και υπάρξει αποτέλεσμα. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.codefortravel.amoled_screen_burn_in
  6. Ειδικά για το συγκεκριμένο μοντέλο, οι πληροφορίες της ιστοσελίδας αναφέρουν ότι το Galaxy S3 (GT-I9300) απέτυχε να περάσει όλες τις απαραίτητες δοκιμές που έχουν σχέση με την ενσωμάτωση των εφαρμογών του γραφικού περιβάλλοντος TouchWiz κάτι που δημιουργεί πρόβλημα αδυναμίας φόρτωσης των βασικών εφαρμογών του Android. Υπενθυμίζουμε ότι ο μεγάλος αντίπαλος του Galaxy S3, το HTC One X δε θα δεχθεί και αυτό την αναβάθμιση ύστερα από ανακοίνωση της HTC, μια απόφαση που δημιούργησε αντιδράσεις από τους κατόχους της συσκευής. Για την ώρα και μέχρι να υπάρχει νεότερη ενημέρωση, η αναβάθμιση σε Android KitKat για το Galaxy S3 έχει ακυρωθεί, μια απόφαση που πιθανόν να ανακληθεί στο μέλλον αφού η Samsung δέχεται πιέσεις από την Google μιας και η συσκευή ήταν στην αγορά λιγότερο από 18 μήνες από τη στιγμή που ανακοινώθηκε το KitKat. Ενημέρωση 8/5/2014: Με δήλωση που απέστειλε στην ιστοσελίδα SamMobile, η Samsung επιβεβαιώνει τις πληροφορίες ότι η αναβάθμιση σε Android 4.4 KitKat δε θα κυκλοφορήσει για το Galaxy S3 (I-9300) καθώς και για το Galaxy S III mini. Ο λόγος όπως αναφέρει η Κορεατική εταιρεία είναι το 1 GB RAM που διαθέτουν και οι δύο συσκευές όπου «δεν επιτρέπει να στηρίξουν αποτελεσματικά την αναβάθμιση της πλατφόρμας ώστε να υπάρχει μια ομαλή εμπειρία κατά τη χρήση». Hal9000
  7. http://www.sammobile.com/wp-content/uploads/2014/05/kitkat-Update-status.jpg
  8. Ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση!!!Τελικα το ελυσα το θεμα!!;)Ευχαριστω!!
  9. Μια εφαρμογη απο το store που ειναι καλή για τα κινητα που εχουν JB!! Landscape Wallpaper..Οπως τι παλαιές καλές στιγμές τις gb!!!Τσεκάρετε την ειναι οκ για το advance.. https://play.google.com/store/apps/details?id=lwp.superluminar.swallpaper
  10. Παιδια ολα καλα!!!!:wacko:Μπηκα xda-developers και εβγαλα ακρη!Μ@.@.@.@α δικιά μου απο την αρχη δεν επρεπε να το πατησω!!!:blink:
  11. Καλημερα παιδια.Τα φωτα σας παρακαλω.Πηρα το κινητο μεταχειρισμενο και πηγα να κανω hard reset.Mου εβγαλε 2 επιλογες η μια να γυρισω πισω στην κανονικη λειτουργια και η αλλη κατι διαφορετικο δεν θυμαμαι.Με το κουμπι volume up.Το πατησα και μου εβγαλε μαυρη οθονη και γραφει downloading-do not turn off target.Ειναι σε αυτη την διαδικασια αρκετα λεπτα κανα 20 λεπτο.Τι εκανα λαθος?Δεν ξερω τι να κανω τωρα. Πανω αριστερα γραφει odin mode και απο κατω τα στοιχεια του κινητου,δηλ μοντελο-custom binary-Samsung official. Παιδια ολα καλα!!!!:wacko:Μπηκα xda-developers και εβγαλα ακρη!Μ@.@.@.@α δικιά μου απο την αρχη δεν επρεπε να το πατησω!!!:blink:
  12. Καλημερα παιδια.Τα φωτα σας παρακαλω.Πηρα το κινητο μεταχειρισμενο και πηγα να κανω hard reset.Mου εβγαλε 2 επιλογες η μια να γυρισω πισω στην κανονικη λειτουργια και η αλλη κατι διαφορετικο δεν θυμαμαι.Με το κουμπι volume up.Το πατησα και μου εβγαλε μαυρη οθονη και γραφει downloading-do not turn off target.Ειναι σε αυτη την διαδικασια αρκετα λεπτα κανα 20 λεπτο.Τι εκανα λαθος?Δεν ξερω τι να κανω τωρα. Πανω αριστερα γραφει odin mode και απο κατω τα στοιχεια του κινητου,δηλ μοντελο-custom binary-Samsung official.
  13. Ναι φιλε με jelly bean!!!Τα περισσοτερα μαγαζια εχουν το advance με την JB ηδη περασμενη.Στο λεω εγω γιατι και το δικο μου ετσι ηταν!!!Παντως ψηλοξενερωσα οταν το ανοιξα αλλα στην πορεια καταλαβα οτι το κινητο ειναι μια χαρα με JB περασμενη οπως το αγοραζεις παρα να την περασεις πανω απο GB με αναβαθμηση!!Ουτε κολληματα τρωει ουτε τιποτα.Μια χαρα μεχρι στιγμης.Θα δειξει!!
  14. Ρε μαγκες υπαρχει τροπος οταν συνδεουμε το κινητο στο λαπτοπ να απομονώνουμε την φορτηση του!μονο να παιρναμε καποια αρχεια κ τελος.Ευχαριστω. Φιλε μου τα ειδα τα κινητα ειναι οκ!Οσο για το acer liquid e2,οντως εχει πολυ καλα specs και ειναι και τετραπύρηνο,και 200mah μπαταρια,αλλα με χαλασε λιγο οτι δεν εχει ελληνικο μενου ουτε ελληνικα γενικα!Μπορεις φυσικα να κατεβασεις ελληνικό πληκτρολόγιο απο play αλλά μέχρι εκεί!+ κάποια θέματα με την οθόνη τα έχει απο ότι διάβασα!Μαλλον με βλέπω στο ADVANCE:cool:.Ευχαριστώ πάντως για τις επιλογές που μου πρότεινες! :!:-- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σας παρακαλούσαμε να αποφεύγετε τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποιήστε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλετε να προσθέσετε κάτι στο μήνυμα σας ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλετε να απαντήσετε ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα.
  15. Τελικα μάλλον θα χτυπήσω το advance με 175 ευρω απο το γνωστο καταστημα bird... που εχει περασμενη και την jelly!Δεν βλεπω φως στον οριζοντα με καποιο αλλο κινητο.Απλα ειναι το ποιο value for money αυτη την στιγμη!!!
×
×
  • Create New...