elthis Δημ. December 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2011 δλδ η αναβάθμιση θα μας σβήσει όλα τα δεδομένα? Απ ότι λένε όχι, δε θα σου σβήσει τα δεδομένα. Δε το έχω δοκιμάσει προσωπικά όμως.. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 27, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2011 δλδ η αναβάθμιση θα μας σβήσει όλα τα δεδομένα? Όχι, δεν σου σβήνει τίποτα. γιαννη δεν υπαρχει προβλημα με την αλλαγη αυτη με την εγγυηση? Δεν έχω ενημέρωση από Samsung Hellas για αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasNK Δημ. December 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2011 Όσοι έχουμε root αν μας βγάλει το update να μην το περάσουμε; Πρέπει να κάνουμε unroot πρώτα, ή απλά αν το περάσουμε χάνουμε το root; Παράθεση RX8 rules! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2bzq Δημ. December 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2011 (edited) όσοι είμαστε ROOT θα πρέπει να κάνουμε UNROOT ? (για να περάσουμε το καινούργιο Firmware ) Edited December 27, 2011 by sv2bzq Παράθεση SV2BZQ GEORGE FOLTOPOULOS htpp://www.sv2bzq.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 27, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2011 Όχι, δεν χρειάζεται να κάνετε unroot, απλά μετά την αναβάθμιση χάνεται το root και θα χρειαστεί να ξαναγίνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FR33Z3R Δημ. December 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2011 (edited) Δε το βγάζει σε όλους την αναβάθμιση...ακόμα τουλάχιστον. Προφανώς η αναβάθμιση βγαίνει σε όσες συσκευές είναι από Γερμανία. Μαλλον αυτο συμβαινει, εμενα που ειναι αγορασμενο απο αμαζον.ντε μου βγαζει την αναβαθμιση κανονικα. Περιμενω μερικα πρωτα ρεπορτς απο τους τολμηρους τους xda και μετα θα προχωρησω. Παντως σαν πρωτες εντυπωσεις χρηστες που αναβαθμισαν αναφερουν [ http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=20728293&postcount=46 ] θετικα συμπερασματα και καποιες αλλαγες /νεες προσθηκες τυπου: "the phone is feeling a bit snappier -They add a nice drop shadow when you place icons and widgets on you're homescreen -They add a new flashlight widget. And unlocking is now superfast. it takes about 0.5sec to unlock" και [ http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=20728600&postcount=48 ] : "New Keyboard New Photoeditor" Edited December 27, 2011 by FR33Z3R Παράθεση Xiaomi Mi Max3 4/64 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdaoulas Δημ. December 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2011 (edited) 1) ο φακος widget καλος αλλα εχει τρεις σκαλες εντασης. Δλδ αν τον αναψεις για να σβησει πατας αλλες τρεις φορες. Δε μου αρεσε αυτο. 2) Το S Memo εχουν αλλαξει τα εικονιδια για να γραψεις με κειμενο ή με την πενα 3) Οταν κλειδωσει η οθονη κατω και στο κεντρο λεει το εξης μηνυμα "Περαστε το δαχτυλό σας απο την οθονη για ξεκλειδωμα". Και οντως ξεκλειδωνει ταχυτατα. 4) Νεο πρασινο εικονιδιο για το Τηλεφωνο (εχει πλεγμα πλεον) 5) το πληκτρολογιο εχει σταθερα στην πρωτη του γραμμη τους αριθμους 1 μεχρι 0. Πολυ βολικο εχεις ανα πασα στιγμη τα νουμερα παντα μπροστα σου. Edited December 27, 2011 by sdaoulas Παράθεση TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. December 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2011 1) ο φακος widget καλος αλλα εχει τρεις σκαλες εντασης. Δλδ αν τον αναψεις για να σβησει πατας αλλες τρεις φορες. Δε μου αρεσε αυτο. 2) Το S Memo εχουν αλλαξει τα εικονιδια για να γραψεις με κειμενο ή με την πενα 3) Οταν κλειδωσει η οθονη κατω και στο κεντρο λεει το εξης μηνυμα "Περαστε το δαχτυλό σας απο την οθονη για ξεκλειδωμα". Και οντως ξεκλειδωνει ταχυτατα. 4) Νεο πρασινο εικονιδιο για το Τηλεφωνο (εχει πλεγμα πλεον) Για το φακό να προσθέσω ότι δουλεύει και όταν είναι κλειδωμένη η οθόνη πράγμα πολύ καλό. Επίσης όταν ξεκλειδώνει η οθόνη εκτός από μικρή βελτίωση στη ταχύτητα δε κάνει πλέον σε καμιά περίπτωση το lag που μας είχε ταλαιπωρείσει στο s2 πράγμα πολύ σημαντικό αισθητικά για μένα. Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. December 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2011 Ωραία πράματα, Ηλιααααααααα θα δούμε και εμείς οι root φως :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. December 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2011 Ωραία πράματα, Ηλιααααααααα θα δούμε και εμείς οι root φως :) άλλοι λένε ότι κατάφεραν να κάνουν root, άλλοι όχι...αυτό προσπαθώ να διαπιστώσω...άλλα σίγουρα δε θα αργήσει...:D Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosnt74 Δημ. December 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2011 εγω το κατεβασα μεσω wifi, αλλα και σε αυτη τη αναβάθμιση μου εβγαλε error οτι απετυχε η εγκατασταση... την προηγουμενη την εκανα τελικα μεσω kies.. 1. ειχα μπαταρια 33%... μηπως φταιει αυτο που δεν ολοκληρωσε την αναβάθμιση???? 2.κατεβασε 72mb...που τα αποθηκευει να τα σβησω??? ή πρεπει να κανω wipe cache??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. December 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2011 Παιδια εδωσα το μαυρο και πηρα τη λευκη εκδοση (και μια διαφανη θηκη σιλικονης). Πραγματικα πολυ ομορφο, οσοι το σκεφτεστε αξιζει τον κοπο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. December 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2011 Παιδια εδωσα το μαυρο και πηρα τη λευκη εκδοση (και μια διαφανη θηκη σιλικονης). Πραγματικα πολυ ομορφο, οσοι το σκεφτεστε αξιζει τον κοπο... Εσύ αγόρι μου είσαι εκτός συναγωνισμού... Δεν παλεύεσαι.... Εμένα πάντως μου αρέσει πιο πολύ το μαύρο... Μου κάνει πιο κλασάτο, πιο επαγγελματικό.... Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. December 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2011 Εσύ αγόρι μου είσαι εκτός συναγωνισμού... Δεν παλεύεσαι.... Εμένα πάντως μου αρέσει πιο πολύ το μαύρο... Μου κάνει πιο κλασάτο, πιο επαγγελματικό.... Ειναι σιγουρα πιο business το look του μαυρου και το λευκο θεωρητικα ειναι πιο "ταιριαστο" στο γυναικειο φιλο. Αλλα μπροστα στις ετικετες και στα "θελω" και πρεπει των εταιριων και της "μοδας" απλα κλεινω τα ματια και παω με το γουστο μου. Και στην προκειμενη το λευκο χρωμα υπερισχυσε με ανεση ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis11 Δημ. December 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2011 Σε εμένα πριν λίγο μου έβγαλε οτι υπάρχει νέα έκδοση firmware (περίπου 15mb) . Το τηλέφωνο είναι αγορασμένο απο πλαίσιο, οπότε η αναβάθμιση είναι και για τα Ελληνικά note. Τώρα έχει την έκδοση N7000XXKK5. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 27, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2011 Σε εμένα πριν λίγο μου έβγαλε οτι υπάρχει νέα έκδοση firmware (περίπου 15mb) . Το τηλέφωνο είναι αγορασμένο απο πλαίσιο, οπότε η αναβάθμιση είναι και για τα Ελληνικά note. Τώρα έχει την έκδοση N7000XXKK5. Είσαι σίγουρος ότι είναι η XXKL7; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. December 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2011 Παιδια εδωσα το μαυρο και πηρα τη λευκη εκδοση (και μια διαφανη θηκη σιλικονης). Πραγματικα πολυ ομορφο, οσοι το σκεφτεστε αξιζει τον κοπο... Μέχρι των Φώτων σου δίνω διορία. . . :D Καλορίζικο!! (δε φαντάζομαι να έχει κάποια διαφορά από το μπλε-μαύρο; Τα ακουστικά Βαγγέλη τί χρώμα είναι;) Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. December 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2011 Έχει δοκιμάσει κάποιος τα games (Order & Chaos Online - Backstab) ,εμένα μου βγάζουν ασυμβατότητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdaoulas Δημ. December 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2011 κοιταξτε οταν γραφουμε στο πληκτρολογιο υπαρχουν οι αριθμοι παντα στην πρωτη γραμμη. Ετσι δεν χρειαζεται να πατησουμε το κουμπι 123 για να μας παει στους αριθμους. Εγω τουλαχιστον ειναι κατι που με βολεψε απιστευτα. Παράθεση TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. December 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2011 κοιταξτε οταν γραφουμε στο πληκτρολογιο υπαρχουν οι αριθμοι παντα στην πρωτη γραμμη. Ετσι δεν χρειαζεται να πατησουμε το κουμπι 123 για να μας παει στους αριθμους. Εγω τουλαχιστον ειναι κατι που με βολεψε απιστευτα. Ναι ειναι ευχαριστη προσθηκη κι επειδη βλεπω οτι για τα περισσοτερα product codes (πλην Γερμανικων) δεν εχει ερθει η αναβαθμιση, βλεπω να αρχιζουμε σιγα σιγα παλι τα φλασαρισματα :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FR33Z3R Δημ. December 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2011 κοιταξτε οταν γραφουμε στο πληκτρολογιο υπαρχουν οι αριθμοι παντα στην πρωτη γραμμη. Ετσι δεν χρειαζεται να πατησουμε το κουμπι 123 για να μας παει στους αριθμους. Εγω τουλαχιστον ειναι κατι που με βολεψε απιστευτα. Και εμενα:cool: Γενικα ολες οι αλλαγες που εφερε η XXKL7 ειναι καλοδεχουμενες και βελτιστοποιουν την εμπειρια χρησης του ΝΟΤΕ. Το μονο που θα ηθελα να μην υπηρχε, ειναι αυτο το "Swipe screen to unlock", ελπιζω να βρεθει καποιος τροπος να το απενεργοποιησουμε. Παράθεση Xiaomi Mi Max3 4/64 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. December 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2011 κοιταξτε οταν γραφουμε στο πληκτρολογιο υπαρχουν οι αριθμοι παντα στην πρωτη γραμμη. Ετσι δεν χρειαζεται να πατησουμε το κουμπι 123 για να μας παει στους αριθμους. Εγω τουλαχιστον ειναι κατι που με βολεψε απιστευτα. Ομολογουμενος δε το είχα δει γιατί χρησιμοποιω κυρίως swype για την πληκτρολογηση Ευχάριστη προσθήκη αν και θα συνεχίσω λόγο συνήθειας να χρησιμοποιω το swype πάντως είναι μια ακόμη επιλογή.. Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
depmode Δημ. December 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2011 Σε εμένα πριν λίγο μου έβγαλε οτι υπάρχει νέα έκδοση firmware (περίπου 15mb) . Το τηλέφωνο είναι αγορασμένο απο πλαίσιο, οπότε η αναβάθμιση είναι και για τα Ελληνικά note. Τώρα έχει την έκδοση N7000XXKK5. Εμενα δε μου την εβγαλε ακομα... Μπορει καποιος να κανει ποστ τα αρχεια myfiles.apk / myfiles.odex γιατι ειχα απεγκαταστησει την εφαρμογη; τα χρειαζομαι γιατι οταν παω να κανω attach σε email μου ζηταει την εφαρμογη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. December 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2011 εγω τωρα το ειδα οτι εχω update 71mb το πηρα απο expansys.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
danaos69 Δημ. December 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2011 Παιδια καλησπερα και χρονια πολλα.να ρωτησω κατι? Σε λευκο σε ποιο σιτε το εχετε βρει? Στο αμαζον.ντε υπαρχει? Ας μου στελει καποιος καποιο λινκ. Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts