cocous Δημ. May 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2012 (edited) Με το test RUU δοκίμασες ή κάποια custom rom βασισμένη σ αυτό; πανω σε custom rom αλλα απειραχτη. [ROM 5-23-12][Anryl][Aroma] ICS 4.0.3 b30 SENSE 3.6 [3.27.401.2] ειναι υπο δοκιμη. λογικα εφοσον ολα δουλευουν θα την κανει τουμπανο. και ολα αυτα χωρις kernel που να υποστηριζει overclock. που να αρχισουν να βγαινουν και αυτοι. Edited May 23, 2012 by cocous Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. May 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2012 πανω σε custom rom αλλα απειραχτη. [ROM 5-23-12][Anryl][Aroma] ICS 4.0.3 b30 SENSE 3.6 [3.27.401.2] ειναι υπο δοκιμη. λογικα εφοσον ολα δουλευουν θα την κανει τουμπανο. και ολα αυτα χωρις kernel που να υποστηριζει overclock. που να αρχισουν να βγαινουν και αυτοι. Δε θέλω να μπλέξω με s-off και root γιατί δεν είναι δικό μου το κινητό :/ Έλεγα να δοκιμάσω με το RUU! Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. May 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2012 (edited) Δε θέλω να μπλέξω με s-off και root γιατί δεν είναι δικό μου το κινητό :/ Έλεγα να δοκιμάσω με το RUU! η μονη διαφορα πιστευω ειναι το root δεν εχει τιποτε αλλο αποτι ειδα. αα και εναν explorer που σου εχει για να κανεις την δουλεια σου. απλα στην αρχη της εγκαταστασης ειχε καποιες επιλογες τις οποιες δεν τις εβαλα για να δω τι και πως δουλευει μαμα. Edited May 23, 2012 by cocous Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. May 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2012 Κι εγώ αυτό πιστεύω.Απλά κάτι ξερόλες στο xda λέγανε για brick :D Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. May 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2012 παντως αλλο τηλεφωνο με την ICS. και με την καινουρια εκδοση δουλευουνε και καποια πραγματακια που πριν δεν δουλευαν. πχ screen off and lock κτλ. αγορινα χαιρετω φευγω για δουλεια. μην μασας προχωρα και δεν θα το μετανοιωσεις. αξιζει.. καλο βραδυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. May 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2012 thanks για το χρόνο σου! Θα προχωρήσω με το θέμα σίγουρα! Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jgk31 Δημ. May 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2012 παντως αλλο τηλεφωνο με την ICS. και με την καινουρια εκδοση δουλευουνε και καποια πραγματακια που πριν δεν δουλευαν. πχ screen off and lock κτλ. αγορινα χαιρετω φευγω για δουλεια. μην μασας προχωρα και δεν θα το μετανοιωσεις. αξιζει.. καλο βραδυ. τελικά ποια ακριβώς είναι η καινούργια rom? Παράθεση ONEPLUS 6, HUAWEI P10 PLUS, NEXUS 6P, NEXUS 7 (2013), RASBERRY PI2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerow Δημ. May 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2012 Yπάρχει νέα βάση για ρομ που είναι η [3.27.401.2] Προς το παρόν να πω ότι είμαι με Virtuous 3.0.4 και δε ξετρελάθηκα. Η 3.0.2 μου φαινόταν πιο γρήγορη :confused: Παράθεση Back to basics [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jgk31 Δημ. May 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2012 (edited) για να περάσεις πχ αυτήν την ρομ που είναι test [RUU]HTC_Europe 3.27.401.2 Radio 11.77.3504.00U_11.25.3504.06_M Test πάλι πρέπει να έχεις γίνει root & s-off και κάτι τελευταίο την έχει βάλει κανείς? Edited May 24, 2012 by jgk31 Παράθεση ONEPLUS 6, HUAWEI P10 PLUS, NEXUS 6P, NEXUS 7 (2013), RASBERRY PI2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 24, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2012 για να περάσεις πχ αυτήν την ρομ που είναι test [RUU]HTC_Europe 3.27.401.2 Radio 11.77.3504.00U_11.25.3504.06_M Test πάλι πρέπει να έχεις γίνει root & s-off και κάτι τελευταίο την έχει βάλει κανείς? Αποφεύγουμε να βάζουμε test rom, είναι δοκιμαστικές rom και σίγουρα unstable. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liberostelios Δημ. May 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2012 Εγώ με Virtuous Eclipse είμαι και δε με βλέπω να αλλάζω το Sense 4.0 για κανένα λόγο... Πάντως ο mdeejay είπε ότι το νέο RUU δεν έχει καινούργιο firmware ούτε kernel, οπότε δεν ξέρω αν, γενικώς, υπάρχει κάποιο μεγάλο όφελος από το νέο leak. Εννοείται, πάντως, ότι με ICS το τηλέφωνο πετάει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. May 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2012 για με eclipse και οχι με shooter? Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liberostelios Δημ. May 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2012 Λόγω Sense 4.0. Η Shooter είναι με Sense 3.6, αυτή που θα πάρουμε και επίσημα. Το μόνο που δε δουλεύει στην Eclipse είναι το tethering και το 3D. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. May 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2012 Λόγω Sense 4.0. Η Shooter είναι με Sense 3.6, αυτή που θα πάρουμε και επίσημα. Το μόνο που δε δουλεύει στην Eclipse είναι το tethering και το 3D. Ok, απο ταχυτητα τι λενε οι 2 αυτες ρομ? δεν ξετρελαθηκα με την shooter...επισης αν ξερεις καμμια σταθερη AOSP που να δουλευει και το 3D :) Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfreak Δημ. May 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2012 Καλησπερα....για AOSP που να δουλευουν ολα δοκιμασε αυτη : ICS NonSense® 3.0 | AOSP Feel | Senseless ... δεν νομιζω οτι επιτρεπεται να σου δωσω Link....εαν ειναι πες μου να σου στειλω πμ....δουλευουν ολα....ειναι γρηγορη και ειναι μονο 240mb μιας και εχουν αφαιρεθει ολα τα της HTC..... Για μενα ειναι οπως θα επρεπε να ειναι καθε λειτουργικο....( ή τουλαχιστον να μπορω να διαλεξω...οχι να μου τα κοτσαρει αναγκαστικα η htc...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. May 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2012 Ναι την ειδα, δουλευει και το 3d ομως? δεν λεει τπτ μεσα Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfreak Δημ. May 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2012 ναι...δουλευει....δοκιμασμενο...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liberostelios Δημ. May 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2012 Μια διευκρίνιση: η ROM που λέτε δεν είναι AOSP, είναι Sense... χωρίς Sense. Δηλαδή είναι σαν να πάρεις την αρχική ROM και να αλλάξεις launcher, dialer κλπ. με το κανονικούς. Γι αυτό και δουλεύει και το 3D. Πάντως η Eclipse είναι κομπλέ απο ταχύτητα, πολύ πιο γρήγορη από την αρχική. Δεν ξέρω για άλλες γιατί εγώ πηγα εξαρχής σε αυτή τη ROM και δε δοκίμασα άλλη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. May 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2012 (edited) Ή τα έπαιξε η μπαταρία μου, ή το κινητό από τότε που έβαλα τη "μούφικη" χρυσή. Στην τσέπη μου το είχα όλη μέρα στη δουλειά και κοιτάξτε κατανάλωση!! :blink: Έβαλα τη mugen πάλι... Τι λέτε να φταίει?? Αν είναι η μπαταρία να πάρω άλλη. Παίζει να είναι λόγω τηλεφώνου? Κι αν ναι, τι κάνω σε αυτή την περίπτωση?:( Edited May 26, 2012 by halo Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik0las6600 Δημ. May 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2012 ρε παιδιά η "λειτουργία βασης" τι ακριβώς είναι? τι εξυπηρετεί? Παράθεση MG-RoverClub Αν είστε σε σχολή μαθηματικών ή πληροφορικής (κατά προτίμηση ΠΑ.ΠΕΙ) και δε χρειάζεστε κάποια βιβλία κάντε κλικ εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfreak Δημ. May 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2012 (edited) ρε παιδιά η "λειτουργία βασης" τι ακριβώς είναι? τι εξυπηρετεί? Στα καινουρια τους μοντελα ειναι προαιρετικη και μια βαση φορτισης στην οποια βαζεις το κινητο οριζοντια στο γραφειο....ταυτοχρονα ενεργοποιειται το λειτουργια βασης και ειναι σαν κατι gadgetakia που δειχνουν ωρα, καιρο, μουσικη και τετοια... Μια διευκρίνιση: η ROM που λέτε δεν είναι AOSP, είναι Sense... χωρίς Sense. Δηλαδή είναι σαν να πάρεις την αρχική ROM και να αλλάξεις launcher, dialer κλπ. με το κανονικούς. Γι αυτό και δουλεύει και το 3D. Ναι ετσι ειναι αλλα ειναι η μοναδικη που πραγματικα καταργει το sense και δεν χρησιμοποιει πουθενα τις λειτουργιες του...κραταει μονο τον κωδικα για το 3d και κατι αλλα χαζα και αλλαζει ολο το υπολοιπο....ειναι σαν να πηρε την official AOSP και να προσθεσε τον κωδικα του 3d... Edited May 26, 2012 by mindfreak Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik0las6600 Δημ. May 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2012 σε αναμονή όλοι της ICS νομίζω, ε?? πολύ "βουβαμάρα" έπεσε.. :) Παράθεση MG-RoverClub Αν είστε σε σχολή μαθηματικών ή πληροφορικής (κατά προτίμηση ΠΑ.ΠΕΙ) και δε χρειάζεστε κάποια βιβλία κάντε κλικ εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
metmat Δημ. May 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2012 Πάντως από εμένα η HTC έχει φάει μαύρο! Δε λέω... πολύ καλή συσκευή, κανένα πρόβλημα μέχρι στιγμής σε μένα αλλά αυτή η κοροϊδία της εταιρίας (τουλάχιστον της HTC Greece) δεν έχει προηγούμενο. Αυτή η αναβάθμιση έχει γίνει σήριαλ πια. Η ελληνική αντιπροσωπεία απαντά ότι έρχεται από μέρα σε μέρα η αναβάθμιση, μετά από βδομάδα σε βδομάδα, μετά από μήνα σε μήνα και τώρα βλέπω να πηγαίνει από χρόνο σε χρόνο. Και το τραγικό είναι ότι καθυστερεί γιατί πρέπει να περάσει από πολλές δοκιμές και να είναι σίγουρη η εταιρία ότι όλα λειτουργούν ρολόι. Είμαι όμως σχεδόν σίγουρος ότι όταν έρθει επιτέλους η αναβάθμιση θα είναι γεμάτη bugs. Εύχομαι να έχω άδικο για αυτά που λέω αλλά φοβάμαι ότι μόνο απροβλημάτιστη ΔΕΝ θα είναι η ICS. Είδωμεν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manaros19 Δημ. May 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2012 απο σημερα κυκλοφορησε στην Κινα η ic επισημα μεσω OTA..οποτε.... :D:D Παράθεση manaros Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jgk31 Δημ. June 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2012 απο σημερα κυκλοφορησε στην Κινα η ic επισημα μεσω OTA..οποτε.... :D:D μακάρι να έχεις δίκιο αλλά μάλλον δεν είναι ρομ είναι patch τα λένε πολύ μπερδεμένα μέσα στα forum Παράθεση ONEPLUS 6, HUAWEI P10 PLUS, NEXUS 6P, NEXUS 7 (2013), RASBERRY PI2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts