Jump to content

Wildfire

Members
  • Δημοσιεύσεις

    113
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Wildfire

  1. Και εμένα σε Γαλλικό ήρθε η αναβάθμιση 4.4.3. Την κατεβάζω τώρα!
  2. Και εγώ βλέπω ότι μερικοί έχουν υπέρ-ευαίσθητη οθόνη , εμένα πάντως αυτό δεν έχει αποτελέσει πρόβλημα. Αν δεν το έβλεπα εδώ δεν θα μου είχε περάσει σαν ιδέα από το μυαλό! Οπότε δεν θα έλεγα ότι είναι ανασταλτικός παράγοντας. Πάντως για εμένα το κινητό δεν έχει κανένα ψεγάδι.
  3. Εμένα πάντως δεν μου το βγάζει το update..
  4. Εγώ πάντως δεν θεωρώ ότι τα bezels του είναι τόσο τραγικά. Στις φωτογραφίες φαίνονται πιο μεγάλα από ότι είναι στην πραγματικότητα. Αν δεν υπήρχαν τα ηχεία δεν θα λέγαμε κάτι γι'αυτά. Και τα ηχεία δεν θα τα άλλαζα με τίποτα. Εγώ δεν μπορώ με τίποτα να φορέσω τα ακουστικά που μας δίνει η htc. Μπορεί να έχουν ωραίο ήχο, αλλά δεν με βολεύουν καθόλου στο αυτί! Επίσης δυσκολεύτηκα να ανοίξω τα πορτάκια για την nano-sim και την sd. Φοβόμουν μην το χαλάσω... :lol:
  5. 558€! Αν και εγώ είχα λίγα μεταφορικά! (566€ στο σύνολο) :)
  6. Απέκτησα και εγώ σήμερα το htc One M8 (Glacial Silver) :) Καλά, ο,τι και να πω είναι λίγο.. Το χαζεύω όλη μέρα. Δεν μου φαίνεται μεγάλο. Το χειρίζομαι άνετα με το ένα χέρι. Την κάμερα δεν την είδα πολύ αλλά με τις πρώτες γρήγορες φωτό, έμεινα ικανοποιημένος. Χάνει μόνο όταν κάνεις ζουμ ενώ για τα social media είναι μια χαρά! Τα ηχεία καταπληκτικά!!! Γενικά έμεινα άφωνος! ΥΓ. Το πήρα από το κατάστημα cityshop σε πολύ καλή τιμή (πιθανότατα η καλύτερη που κυκλοφορεί , ακόμα και από το amazon πιο φθηνά) και είναι unbranded από τη Γαλλία με cid HTC__203. Μου έκαναν δώρο και έναν φορτιστή αυτοκινήτου! Έκανα την αναβάθμιση σε 1.54.401.5 και τώρα μου έβγαλε την 1.54.401.10. :) ΥΓ.2 Μερικοί reviewers λένε ότι το double tap δεν λειτουργεί όταν το τηλέφωνο είναι οριζόντιο. Σε εμένα λειτουργεί πάντως!
  7. Καλησπέρα σας! Ενδιαφέρομαι και εγώ για το κινητό! Το θέλω όμως σε ασημί (όχι στο gunmetal gray) και unbranded. Να ρωτήσω, επειδή το βρήκα στο Γαλλικό Amazon στα 580€ θα έχω κάποιο πρόβλημα με τελωνεία κλπ; Έχω παραγγείλει από το amazon.co.uk μερικές φορές αλλά δεν πήρα ποτέ κάτι το τόσο ακριβό! Ευχαριστώ για τον χρόνο σας! :)
  8. Htc One.. Το πιο όμορφο από όλα και μου αρέσει που η htc δεν βολεύεται με την τεχνολογία των Megapixel και ψάχνει να φέρει την επανάσταση με τα Ultrapixel. Που ξέρετε, μπορεί σε λίγο καιρό όλα τα κινητά να φοράνε κάμερες Ultrapixel.. ;)
  9. Καλή τύχη και καλές γιορτές σε όλους!!
  10. Καλή επιτυχία σε όλους, να το χαρεί αυτός που θα κερδίσει!!!! :)
×
×
  • Create New...