alexgiak Δημ. January 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2012 Λοιπόν από σήμερα είμαι κι εγώ κάτοχος του κινητού. Μου το έφεραν πρωί πρωί. Οι πρώτες μου εντυπώσεις: Στα θετικά, η ποιότητα κατασκευής του, το καπάκι δεν παίζει όπως το sensation και σίγουρα πιο καλό από το sii. Επίσης το ακουστικό του, αρκετά δυνατό, μην ξεχνάμε ότι πρωταρχική λειτουργία ενός τηλεφώνου είναι να μιλάμε και πρέπιει να ακούμε τον άλλο. Επίσης εμένα μου αρέσει που έχει hard key για την κάμερα και το sar του δεν με ενόχλησε. Κατά τα άλλα ένα κλασσικό καλό htc, με το sense του και όλα τα καλούδια πλήν beats. Αυτό που δεν με ξετρέλανε ήταν το ηχείο του, το οποίο πάντως ακούγεται αλλά θα το ήθελα λίγο πιο δυνατό, επίσης το βάρος και καλό και κακό, από την μια είναι πιο βαρύ από το sii ας πούμε αλλά από την άλλη καταλαβαίνεις ότι έχεις ένα κινητό πάνω σου και πιθανώς σχετίζεται με την ποιότητα των υλικών του. Γενικά το ισοζύγιο θετικό και ειδικά στα 349. Από ότι είδα είχε και κάποια παιχνίδια μέσα spiderman 3d, nfs shift, υπήρχαν και σε εσάς μέσα; To κινητό ήταν σφραγισμένο και όλα κομπλέ. Το μόνο σπαστικό είναι ότι πήρα τις original προσόψεις και μου βγάζουν την παναγία στην εφαρμογή, ένα λάθος χιλιοστό να κάνεις δεν εφαρμόζει καλά στα πλάγια. :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. January 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2012 Λεω να βαλω μια χωρις sense να δω πως παει το κινητο με το 3d spb.... Με το Spb πετάει. Δεν ξέρω όμως τι κάνει από κατανάλωση μπαταρίας. Προσπαθούν να φτιάξουν 3D μενού για το HTC EVO αλλά μόνο σε landscape. Δεν είναι καλά τα αποτελέσματα. Τους είχα στείλει email για να το διορθώσουν όπως επίσης και να βάλουν επιτέλους καλύτερα widgets όπως για ρολόι με καιρό μαζί. Χθες βγήκε νέα έκδοση δεν ξέρω τι βελτίωσαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIB Δημ. January 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2012 (edited) \ Το μόνο σπαστικό είναι ότι πήρα τις original προσόψεις και μου βγάζουν την παναγία στην εφαρμογή, ένα λάθος χιλιοστό να κάνεις δεν εφαρμόζει καλά στα πλάγια. :O μπορείς να μου τις δείξεις ποιες είναι αυτές? ενα λινκ.... Ρε παιδιά, Απο τότε που το πήρα (εδώ και 2 περίπου βδομάδες) δεν μπορώ να πω οτι είμαι ικανοποιήμένος απο την ομαλή ρωή του κινητού, τι ενοω ... Η πλοήγηση στο μενού η αλλαγή των αρχικών οθονών και γενικά η όλη κίνηση των γραφικών του κινητού , δεν μου δίνει αίσθηση διπύρηνου . Το WAVE που είχα πιο ομαλό στην κίνηση μου φαινόταν ... :blink: --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα. Edited January 26, 2012 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makiskat Δημ. January 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2012 δεν μπορώ να πω οτι είμαι ικανοποιήμένος απο την ομαλή ρωή του κινητού κοίτα εγώ το εκανα s-off και root, απεγκατεστησα και παγωσα μερικες εφαρμογες με το antTek app manager και παει σφαιρα. δηλαδη και χωρις να το πειραξω παλι σφαιρα πηγαινε, δεν κολλαει πουθενα. αφου δεν σκεφτομαι για καστομ ρομ. βεβαια δειχνει οτι εχει ελευθερη μνημη μονο 300ΜΒ αλλα παλι τρεχει γρηγορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIB Δημ. January 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2012 κοίτα εγώ το εκανα s-off και root, απεγκατεστησα και παγωσα μερικες εφαρμογες με το antTek app manager και παει σφαιρα. δηλαδη και χωρις να το πειραξω παλι σφαιρα πηγαινε, δεν κολλαει πουθενα. αφου δεν σκεφτομαι για καστομ ρομ. βεβαια δειχνει οτι εχει ελευθερη μνημη μονο 300ΜΒ αλλα παλι τρεχει γρηγορα. Μπορείς να μου πείς αναλυτικά ποιές εφαρμογές έκλεισες; Αυτά δεν γίνονται αν δεν κάνεις s-off root? Παράθεση So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makiskat Δημ. January 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2012 αν δεν κανεις ροοτ δεν μπορεις να εχεις προσβαση στο συστημα , να γινεις superuser δηλαδη. ετσι λοιπον παγωσα το talk,metoxes, trends widget, soundhound,peep,pico tts, εσβησα τα παιχνιδια, ε αυτα εκανα. βεβαια μπορεις να παγωσεις διαφορα και να παρατηρεις το κινητο πως παει, αν κρασαρει τοτε το ξεπαγωνεις. επισης εχω το task killer free, και ενιοτε σταματαω εφαρμογες που τρεχουν, δηλαδη το φαψεβοοκ και διαφορα αλλα που δεν τα χρειαζομαι εκεινη τη στιγμη. τελικα μνημη τωρα εχω ελευθερη 375ΜΒ περιπου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros11 Δημ. January 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2012 Ρε παιδιά, Απο τότε που το πήρα (εδώ και 2 περίπου βδομάδες) δεν μπορώ να πω οτι είμαι ικανοποιήμένος απο την ομαλή ρωή του κινητού, τι ενοω ... Η πλοήγηση στο μενού η αλλαγή των αρχικών οθονών και γενικά η όλη κίνηση των γραφικών του κινητού , δεν μου δίνει αίσθηση διπύρηνου . Το WAVE που είχα πιο ομαλό στην κίνηση μου φαινόταν ... :blink: Οταν πάρει το ICS, πιστεύω ότι θα πηγαίνει σφαίρα αφού η 2.3 δεν εκμεταλλεύεται τα διπυρηνα..... Παράθεση My Device: Smartphone: iPhone 14 Pro Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nokpos Δημ. January 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2012 Οταν πάρει το ICS, πιστεύω ότι θα πηγαίνει σφαίρα αφού η 2.3 δεν εκμεταλλεύεται τα διπυρηνα..... φιλε μου πριν απο το evo ειχα το optimus 2x αν και δεν εκμεταλλευεται οπως λες η ρομ τα διπυρηνα στα spec απο διαφορα προγραμματα το εβλεπαν σαν 2000 mhz το evo δηλαδη δουλευει σαν 1200 μονο ? :blink: ειναι σιγουρο αυτο ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrapos Δημ. January 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2012 Πήρα και εγώ το κινητό πριν 2-3 μέρες από το πλαίσιο..πιστεύω ότι είναι μεγάλη προσφορά στα 350,είναι πολύ καλό από θέμα χαρακτηριστικών όμως το βαρύ sense και οι εφαρμογές που έχει κόβουν λίγο την σπιρταδα που θα μπορούσε να έχει..εμένα μου αρέσει πολύ παντως η συσκευή ειδικά σ αυτα τα χρήματα είναι ο,τι καλύτερο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexgiak Δημ. January 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2012 μπορείς να μου τις δείξεις ποιες είναι αυτές? ενα λινκ.... Εγώ τις πήρα από πλαίσιο αλλά δεν τις έχει στο site. Τις βρήκα κι εδώ http://www.e-click.gr/index.php?target=products&product_id=51554 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_P Δημ. January 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2012 κοίτα εγώ το εκανα s-off και root, απεγκατεστησα και παγωσα μερικες εφαρμογες με το antTek app manager και παει σφαιρα. δηλαδη και χωρις να το πειραξω παλι σφαιρα πηγαινε, δεν κολλαει πουθενα. αφου δεν σκεφτομαι για καστομ ρομ. βεβαια δειχνει οτι εχει ελευθερη μνημη μονο 300ΜΒ αλλα παλι τρεχει γρηγορα. Εγώ σαν υποψήφιος αγοραστής θέλω να ρωτήσω το εξής όλους εσάς που κάνετε root, Υπάρχει σοβαρός λόγος που κάνετε το s-off, δηλαδή αν το κινητό μείνει "μαμά" έχει προβλήματα λειτουργικότητας με κάποια bug που το κάνουν μη αποδοτικό ή το κάνετε για να πάρετε το κάτι παραπάνω από τη συσκευή, χωρίς όμως αυτό να θεωρείται και απολύτως απαραίτητο ; Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας . Παράθεση Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satizen Δημ. January 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2012 Εγώ σαν υποψήφιος αγοραστής θέλω να ρωτήσω το εξής όλους εσάς που κάνετε root, Υπάρχει σοβαρός λόγος που κάνετε το s-off, δηλαδή αν το κινητό μείνει "μαμά" έχει προβλήματα λειτουργικότητας με κάποια bug που το κάνουν μη αποδοτικό ή το κάνετε για να πάρετε το κάτι παραπάνω από τη συσκευή, χωρίς όμως αυτό να θεωρείται και απολύτως απαραίτητο ; Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας . Οχι φιλε δεν ειναι απαραιτητο να το πειραξεις το κινητο! Παει σφαιρα κ χωρις πειραγμα...Απλα πολλοι απο μας ειχαμε κ προηγουμενη συσκευη android και μας αρεσει η ελευθερια που μας δινει το ροοτ κ το S-off Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. January 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2012 Εγώ σαν υποψήφιος αγοραστής θέλω να ρωτήσω το εξής όλους εσάς που κάνετε root, Υπάρχει σοβαρός λόγος που κάνετε το s-off, δηλαδή αν το κινητό μείνει "μαμά" έχει προβλήματα λειτουργικότητας με κάποια bug που το κάνουν μη αποδοτικό ή το κάνετε για να πάρετε το κάτι παραπάνω από τη συσκευή, χωρίς όμως αυτό να θεωρείται και απολύτως απαραίτητο ; Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας . Κοίταξε να δεις. Πρόβλημα, δηλαδή (bug), η μαμά ρομ δεν έχει. Όμως δεν έχει και το κάτι το παραπάνω να σου δώσει. Απαραίτητο δεν είναι, όμως θεμιτό είναι το root. Ας πούμε ότι χρησιμοποιείς το google talk. Ε αν το έχεις κάνει root με ένα απλό πρόγραμμα και μέσω 3g πραγματοποιείς βιντεοκλήση. Το GPS με ένα απλό αρχείο γίνεται καλύτερο. Έχει δηλαδή υπέρ. Κατά έχει, εφόσον δεν έχεις ιδέα και αρχίζεις να πειράζεις αρχεία επομένως μετά θα έχεις ίσως προβλήματα (και αυτά λύνονται). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_P Δημ. January 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2012 Οχι φιλε δεν ειναι απαραιτητο να το πειραξεις το κινητο! Παει σφαιρα κ χωρις πειραγμα...Απλα πολλοι απο μας ειχαμε κ προηγουμενη συσκευη android και μας αρεσει η ελευθερια που μας δινει το ροοτ κ το S-off Κοίταξε να δεις. Πρόβλημα, δηλαδή (bug), η μαμά ρομ δεν έχει. Όμως δεν έχει και το κάτι το παραπάνω να σου δώσει. Απαραίτητο δεν είναι, όμως θεμιτό είναι το root. Ας πούμε ότι χρησιμοποιείς το google talk. Ε αν το έχεις κάνει root με ένα απλό πρόγραμμα και μέσω 3g πραγματοποιείς βιντεοκλήση. Το GPS με ένα απλό αρχείο γίνεται καλύτερο. Έχει δηλαδή υπέρ. Κατά έχει, εφόσον δεν έχεις ιδέα και αρχίζεις να πειράζεις αρχεία επομένως μετά θα έχεις ίσως προβλήματα (και αυτά λύνονται). Καταρχήν σας ευχαριστώ και τους δύο για τις απόψεις σας. Να πω ότι το Galaxy S που έχω τώρα είναι η 2η συσκευή android που έχει περάσει απ΄τα χέρια μου και ομολογώ ότι ούτε σ΄αυτό αλλά ούτε και στο προηγούμενο έκανα root. :O Δεν έχω πια ούτε το χρόνο αλλά ούτε και την διάθεση να ασχοληθώ, γι΄αυτό και ρωτάω κατά πόσων το EVO τα καταφέρνει καλά με την "μαμά" rom, ελπίζοντας βέβαια ότι και με την σύντομα (ελπίζω :lol:) αναμενόμενη αναβάθμιση του σε android 4.0 Ice Cream Sandwich θα αποκτήσει ( ; ) και το κάτι παραπάνω. Παράθεση Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_P Δημ. January 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2012 Όπως είπαν και οι παραπάνω όλα λειτουργούν πολύ καλά και με τη μαμά ROM. Οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα και έχει ήδη ανακοινωθεί η αναβάθμισή του σε ICS οπότε δεν έχεις κανένα πρόβλημα να το πάρεις. Και,πιστεύω, ότι το sense θα σου αρέσει! Απλά δεν έχει το 3D μενού του LG, αν βέβαια το παίρνεις για τη δυνατότητα του 3D που έχει και όχι επειδή είναι μια πάρα πολύ καλή πρόταση,σε αυτά τα χρήματα! Φίλε μου δεν με ενδιαφέρει καθόλου το 3D, το ζαχαρώνω όμως για όλα τα υπόλοιπα spec του καθώς επίσης και για την τιμή του .;) Παράθεση Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. January 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2012 Mια ερώτηση για όσους έχουν περάσει την Leedroid ROM. Όταν έχετε το GPS ανοιχτό το 3G σας δουλεύει ;. Σε εμένα πέφτει το 3G. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satizen Δημ. January 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2012 Mια ερώτηση για όσους έχουν περάσει την Leedroid ROM. Όταν έχετε το GPS ανοιχτό το 3G σας δουλεύει ;. Σε εμένα πέφτει το 3G. νομιζω οτι δεν γινετε να δουλευουν ταυτοχρονα....αυτο γινοταν και στο DHD αλλα κ σε ολα τα τηλεφωνα. Παιδες δοκιμαστε το SPB mobile shell.... να δειτε 3d menu να λαλησετε!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
twingo Δημ. January 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2012 Παιδιά μια διευκρίνηση. Στα χαρακτηριστικά του τηλεφώμου αναφέρει 1Gb ram, αλλά μέσα στην συσκευή αναφέρει 808 mb τι ισχύει; Αναφέρομαι στην μνήμη που χρησιμοποιεί για να τρέξει το android. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. January 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2012 νομιζω οτι δεν γινετε να δουλευουν ταυτοχρονα....αυτο γινοταν και στο DHD αλλα κ σε ολα τα τηλεφωνα. Παιδες δοκιμαστε το SPB mobile shell.... να δειτε 3d menu να λαλησετε!!! Πως δεν γίνεται...στην stock και σε άλλες rom που δοκίμασα γίνεται (και σε DHD και στο Desire S), μα και πρέπει να δουλεύουν. Αυτό είναι πρόβλημα με την ROM του Lee. Όσον αφορά το SPB. Θέλει πολλές βελτιώσεις το 3D menu. Πρέπει να γίνεται και σε portrait. Όχι μόνο σε landscape. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIB Δημ. January 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2012 Οταν πάρει το ICS, πιστεύω ότι θα πηγαίνει σφαίρα αφού η 2.3 δεν εκμεταλλεύεται τα διπυρηνα..... Απο το στόμα σου και στης Google-HTC το αυτί Παράθεση So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amdnikos Δημ. January 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2012 Κάτοχος εδώ λίγες μέρες. Με λίγα λόγια, ΜΑΚΡΑΝ το καλύτερο android που είχα μέχρι σήμερα ανάμεσα σε sgs2, motorola atrix, optimus 3d, htc sensation. Εντύπωση μεγάλη μου κάνει το γεγονός ότι παρότι συνήθιζα να περνάω custom rom και root επί τόπου χωρίς σχεδόν ποτέ να δω την εργοστασιακή rom, δεν εχω ασχοληθεί καθόλου αυτή τη φορά. (ίσως άρχισα να γερνάω δεν ξέρω :lol: ) Μπαταρία άνετα 30 ώρες με μόνιμα συνδεδεμένο bluetooth και ενεργό wifi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrapos Δημ. January 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2012 οσοι σκεφτεστε για αγορα απο πλαισιο καλυτερα να βιαστειτε γιατι εγω πριν απο κατι μερες βρηκα με δυσκολια ενα κομματι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satizen Δημ. January 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2012 Πως δεν γίνεται...στην stock και σε άλλες rom που δοκίμασα γίνεται (και σε DHD και στο Desire S), μα και πρέπει να δουλεύουν. Αυτό είναι πρόβλημα με την ROM του Lee. Όσον αφορά το SPB. Θέλει πολλές βελτιώσεις το 3D menu. Πρέπει να γίνεται και σε portrait. Όχι μόνο σε landscape. Λογικα εχεις δικιο γιατι με gps και 3g επιανες πιο ευκολα δορυφορο....οσο για spb πιστευω οτι ειναι σαφως ελαφροτερο απο το sense και το ιδιο ομορφο οσο για το 3d οπως το λεει ειναι σε πειραματικο σταδιο ακομα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samoyet Δημ. January 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2012 υπαρχει κανεις να δωσει καμια διευθυνση με καλα 3D video.και κατι ακομα,στο youtube υπαρχει καποια συγκεκριμενη σελιδα μονο με 3d υλικο.ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. January 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2012 υπαρχει κανεις να δωσει καμια διευθυνση με καλα 3D video.και κατι ακομα,στο youtube υπαρχει καποια συγκεκριμενη σελιδα μονο με 3d υλικο.ευχαριστω. Πάτησε στην αναζήτηση yt3d και θα σου βγάλει όλα τα 3D βιντεάκια. Ή αντίστοιxα αν ψάχνεις κάτι συγκεκριμένο, να προσθέτεις το yt3d στο τέλος.;) Κοίτα να δεις που τόσο καιρό έμπαινα συνέχεια και δεν έβρισκα νέο post στο evo, και τώρα με την προσφορά αυτή, δεν προλαβαίνω να διαβάζω νέα post!!:lol: Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts