Jump to content

andrapos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    28
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About andrapos

  • Ημ. Γέννησης 26/01/1988

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Άγνωστο

andrapos's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Παιδιά καλησπέρα,έχω βάλει στο κινητό την ελληνική rom,και είμαι γενικά ικανοποιημένος..Έχει δοκιμάσει κανείς τις νέες global 8.5.2.0 ή developer 7.9.7 να μας πει εντυπώσεις,τυχόν bugs κλπ;
  2. Κοίταξε μήπως έχεις βάλει κάποιο όριο στα mb και το έχεις εξαντλήσει..Υπάρχει σχετική ρύθμιση στις ρυθμίσεις..
  3. Το λευκό που έχω εγώ είναι λίγο περίεργο γιατί είναι κάτασπρο.Εμενα δεν μου φαίνεται άσχημο,έτσι κ αλλιώς συνέχεια σε θήκη είναι.Για κάποιον που θέλει πολύ δυνατό soc με χαμηλή τιμή είναι πραγματική ευκαιρία!Βέβαια η κάμερα και η οθόνη του κινητού δεν μπορούν να συγκριθούν με ναυαρχίδες αλλά δεν είναι κ στην ίδια κατηγορία τιμής..
  4. Και εμένα με ινδική ρομ καλά τα πάει από αυτονομία.7+ ώρες οθονη με λίγο παιχνιδι,λιγότερο βέβαια με βαριά παιχνίδια όταν παίζω πολύ.Οταν το είχα πρωτοπαρει(με την ίδια ρομ)δεν έβγαζε τόσο πολύ αλλά έστρωσε..
  5. Εγώ πάντως πέρασα την στοκ ινδική και είμαι πολύ ευχαριστημένος.Δεν έχει ελληνικά,αλλά δεν έχω παρατηρήσει κάποιο bag και δεν έχει καθόλου κινέζικα.Απο μπαταρία μου βγάζει περίπου 4 ώρες sot.Με το galaxy s6 που είχα παλιότερα είχα λίγο πάνω από 2,5 ώρες για να δώσω και ένα μέτρο σύγκρισης.
  6. παρελαβα σημερα το κινητο σε μπρονζε χρωμα τελικα,με την μπελε εγκατεστημενη..φοβερο σε ολα του εκτως απο το browzing.ειδικα η φωτογραφικη τα σπαει!
  7. καλησπερα στην παρεα του n8!παιδια αν και (πολυ)καθυστερημενα αποφασησα να αγορασω τη συσκευη(ηταν αποθημενο πολυ καιρο).εκανα παραγγελια απο mobilehellas ενα n8 black λοιπον.αυτο που ηθελα να ρωτησω ειναι με ποια εκδοση λειτουργικου θα ερθει.αν εχει την πρωτη εκδοση πρεπει να περασω την Anna και μετα την belle η γινεται κατευθειαν να περασω την belle;λογικα θα ειναι παραεισαγωγης οποτε θα πρεπει να περασω μετα και τα ελληνικα ετσι;αν δεν περασω ελληνικα δεν θα εχω ουτε ελλενικο πληκτρολογιο;εσεις ποια θεωρειτε πιο σταθερη εκδοση;προερχομαι απο android και ειχα παρει το Nokia 500 για να δοκιμασω symbian 3 αλλα με απογοητευσε σαν συσκευη και απο τοτε εχω αποθημενο το n8 γιατι ακουω πολυ καλα λογια για ποιοτητα κατασκευης και αισθησης στο χερι,το αντιθετο απο το 500 δηλαδη..
  8. Πολυ ομορφο κινητο για την εποχη του..δυστυχως ημουν μικρος για να εχω τα χρηματα που ζητουσε..το θυμαμαι σε χερια μεγαλυτερων που το εβλεπα και ζηλευα..ωραιες εποχες!
  9. τι μου θυμησες..δουλευα οικοδομη για να μαζεψω λεφτα να το παρω..και τελικα επεσε απο το δευτερο οροφο(της οικοδομης) μεσα σε ενα βουνο απο αμμο και το μονο που επαθε ηταν μια γρατζουνια στην εξωτερικη οθονη!μου την εσπαγε το πληκτρολογιο που οπως ολα τα motorola ειχε καποια γραμματα αε αλλα πληκτρα αλλα το κρατησα περιπου 1 χρονο και το χαρηκα..
  10. κοιταξα το πρωτο post αλλα στους οδηγους ποθ παραπεμπει(και που ειχα κοιταξει και εγω πιο πριν) εχει αρχεια απο το megaupload το οποιο εχει κλεισει..
  11. παιδιά υπάρχει κανένα ελληνικό tutorial για s-off,root k unlock bootloader γιατί στο xda με τα αγγλικά το ψιλοχανω..
  12. παιδιά εγώ πήρα από πλαίσιο και μάλιστα το εκθεσιακό κομμάτι γιατί δεν είχε αλλο,το πήρα 320 ευρώ και δεν έχει καμμένο πίξελ οπότε είναι θέμα ατυχίας..η αστοχίας της εταιρίας,το πλαίσιο δεν νομίζω να φταίει κάπου..
  13. οσοι σκεφτεστε για αγορα απο πλαισιο καλυτερα να βιαστειτε γιατι εγω πριν απο κατι μερες βρηκα με δυσκολια ενα κομματι..
  14. Πήρα και εγώ το κινητό πριν 2-3 μέρες από το πλαίσιο..πιστεύω ότι είναι μεγάλη προσφορά στα 350,είναι πολύ καλό από θέμα χαρακτηριστικών όμως το βαρύ sense και οι εφαρμογές που έχει κόβουν λίγο την σπιρταδα που θα μπορούσε να έχει..εμένα μου αρέσει πολύ παντως η συσκευή ειδικά σ αυτα τα χρήματα είναι ο,τι καλύτερο..
  15. Ανεστησα και εγω το n95 μου!το φορτησα κ ξεκινησε με τη μια και ολα δουλευουν οπως τοτε!πηρα απο το ebay μια μπαταρια κ ενα σετ πλαστικα γιατι τα παλια εχουν ξεθοριασει τελειως και περιμενω να ερθουν για να βαλω μεσα και παλι μια sim..αυτα ηταν κινητα ρε παιδια..
×
×
  • Create New...