Jump to content

andrapos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    28
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by andrapos

  1. Παιδιά καλησπέρα,έχω βάλει στο κινητό την ελληνική rom,και είμαι γενικά ικανοποιημένος..Έχει δοκιμάσει κανείς τις νέες global 8.5.2.0 ή developer 7.9.7 να μας πει εντυπώσεις,τυχόν bugs κλπ;
  2. Κοίταξε μήπως έχεις βάλει κάποιο όριο στα mb και το έχεις εξαντλήσει..Υπάρχει σχετική ρύθμιση στις ρυθμίσεις..
  3. Το λευκό που έχω εγώ είναι λίγο περίεργο γιατί είναι κάτασπρο.Εμενα δεν μου φαίνεται άσχημο,έτσι κ αλλιώς συνέχεια σε θήκη είναι.Για κάποιον που θέλει πολύ δυνατό soc με χαμηλή τιμή είναι πραγματική ευκαιρία!Βέβαια η κάμερα και η οθόνη του κινητού δεν μπορούν να συγκριθούν με ναυαρχίδες αλλά δεν είναι κ στην ίδια κατηγορία τιμής..
  4. Και εμένα με ινδική ρομ καλά τα πάει από αυτονομία.7+ ώρες οθονη με λίγο παιχνιδι,λιγότερο βέβαια με βαριά παιχνίδια όταν παίζω πολύ.Οταν το είχα πρωτοπαρει(με την ίδια ρομ)δεν έβγαζε τόσο πολύ αλλά έστρωσε..
  5. Εγώ πάντως πέρασα την στοκ ινδική και είμαι πολύ ευχαριστημένος.Δεν έχει ελληνικά,αλλά δεν έχω παρατηρήσει κάποιο bag και δεν έχει καθόλου κινέζικα.Απο μπαταρία μου βγάζει περίπου 4 ώρες sot.Με το galaxy s6 που είχα παλιότερα είχα λίγο πάνω από 2,5 ώρες για να δώσω και ένα μέτρο σύγκρισης.
  6. παρελαβα σημερα το κινητο σε μπρονζε χρωμα τελικα,με την μπελε εγκατεστημενη..φοβερο σε ολα του εκτως απο το browzing.ειδικα η φωτογραφικη τα σπαει!
  7. καλησπερα στην παρεα του n8!παιδια αν και (πολυ)καθυστερημενα αποφασησα να αγορασω τη συσκευη(ηταν αποθημενο πολυ καιρο).εκανα παραγγελια απο mobilehellas ενα n8 black λοιπον.αυτο που ηθελα να ρωτησω ειναι με ποια εκδοση λειτουργικου θα ερθει.αν εχει την πρωτη εκδοση πρεπει να περασω την Anna και μετα την belle η γινεται κατευθειαν να περασω την belle;λογικα θα ειναι παραεισαγωγης οποτε θα πρεπει να περασω μετα και τα ελληνικα ετσι;αν δεν περασω ελληνικα δεν θα εχω ουτε ελλενικο πληκτρολογιο;εσεις ποια θεωρειτε πιο σταθερη εκδοση;προερχομαι απο android και ειχα παρει το Nokia 500 για να δοκιμασω symbian 3 αλλα με απογοητευσε σαν συσκευη και απο τοτε εχω αποθημενο το n8 γιατι ακουω πολυ καλα λογια για ποιοτητα κατασκευης και αισθησης στο χερι,το αντιθετο απο το 500 δηλαδη..
  8. Πολυ ομορφο κινητο για την εποχη του..δυστυχως ημουν μικρος για να εχω τα χρηματα που ζητουσε..το θυμαμαι σε χερια μεγαλυτερων που το εβλεπα και ζηλευα..ωραιες εποχες!
  9. τι μου θυμησες..δουλευα οικοδομη για να μαζεψω λεφτα να το παρω..και τελικα επεσε απο το δευτερο οροφο(της οικοδομης) μεσα σε ενα βουνο απο αμμο και το μονο που επαθε ηταν μια γρατζουνια στην εξωτερικη οθονη!μου την εσπαγε το πληκτρολογιο που οπως ολα τα motorola ειχε καποια γραμματα αε αλλα πληκτρα αλλα το κρατησα περιπου 1 χρονο και το χαρηκα..
  10. κοιταξα το πρωτο post αλλα στους οδηγους ποθ παραπεμπει(και που ειχα κοιταξει και εγω πιο πριν) εχει αρχεια απο το megaupload το οποιο εχει κλεισει..
  11. παιδιά υπάρχει κανένα ελληνικό tutorial για s-off,root k unlock bootloader γιατί στο xda με τα αγγλικά το ψιλοχανω..
  12. παιδιά εγώ πήρα από πλαίσιο και μάλιστα το εκθεσιακό κομμάτι γιατί δεν είχε αλλο,το πήρα 320 ευρώ και δεν έχει καμμένο πίξελ οπότε είναι θέμα ατυχίας..η αστοχίας της εταιρίας,το πλαίσιο δεν νομίζω να φταίει κάπου..
  13. οσοι σκεφτεστε για αγορα απο πλαισιο καλυτερα να βιαστειτε γιατι εγω πριν απο κατι μερες βρηκα με δυσκολια ενα κομματι..
  14. Πήρα και εγώ το κινητό πριν 2-3 μέρες από το πλαίσιο..πιστεύω ότι είναι μεγάλη προσφορά στα 350,είναι πολύ καλό από θέμα χαρακτηριστικών όμως το βαρύ sense και οι εφαρμογές που έχει κόβουν λίγο την σπιρταδα που θα μπορούσε να έχει..εμένα μου αρέσει πολύ παντως η συσκευή ειδικά σ αυτα τα χρήματα είναι ο,τι καλύτερο..
  15. Ανεστησα και εγω το n95 μου!το φορτησα κ ξεκινησε με τη μια και ολα δουλευουν οπως τοτε!πηρα απο το ebay μια μπαταρια κ ενα σετ πλαστικα γιατι τα παλια εχουν ξεθοριασει τελειως και περιμενω να ερθουν για να βαλω μεσα και παλι μια sim..αυτα ηταν κινητα ρε παιδια..
  16. παιδια δεν ειμαι φανατικος των android απλα οταν μιλαμε για smartphone ενοειται οτι θελουμε καλο browser,gpu που δεν εχει το 500 και σερνεται κτλ.πιστευω και η νοκια αν εβγαζε ενα κινητο με 1 ghz,αξιοπρεπη gpu,μια ανετη οθονη και belle θα ηταν αξιοπρεπες αλλα το 701 που εχει περιπου αυτα τα specs κανει 360 ευρω οχι 200.το 500 που κανει 200 ευρω κανει συνεχεια επανεκινησεις,δεν κανει για ιντερνετ ουτε παιχνιδια κ σε αποκριση ειναι πολυ χειροτερο κ απο το χ10 μινι το παλιο που εχω..
  17. παιδια το εχω κ εγω το κινητο εδω και 2-3 βδομαδες.πραγματικα σαν smartphone ειναι πολυ λιγο μπροστα στα android που στα ιδια λεφτα παιρνεις ενα xperia mini(το καινουριο) για να μην αναφερω το Neo v που ειναι πολυ καλυτερο απο το 500..σε συγκριση με τα android παντως οι χαρτες που λειτουργουν offline ειναι μεγαλο + αλλα κατα τα αλλα browsing αθλιο,εφαρμογες λιγες και οχι κατι το ιδιαιτερο,η καμερα ειναι χαλια κ χωρις φλας κ η μπαταρια ειναι οπως και στα android για μια μερα. .α και η συνταξη μηνυματος δυσκολη..επισης πολλες επανεκινησεις.ισως συγκρινεται με τα πολυ φθηνα android στα 100-120 ευρω.με κινητα οπως xperia Neo v,huawei x5 pro που ειναι στα ιδια λεφτα δεν συγκρινεται με τιποτα..
  18. χμμμ καλη ερωτηση αλλα δεν ξερω χαχαχα..εγω παντωσ εχω την cfs
  19. φιλε γιαννη εγω οπως εγραψα και απο κατω χρησιμοποιω matrix v6 και παει μεχρι τα 1440..θα τον βρεις εδω http://www.forums.acsyndicate.net/showthread.php/1466-KERNEL-ACS-*Matr1x*-with-BLN-and-voodoo-v7.0?p=7579#post7579 τωρα το αν δουλευει το ιδιο με stock rom δεν το ξερω παντως αν ψαξεις στο xda εχει παρα πολλες roms και kernels για να δοκιμασεις..
  20. τι θα λεγατε να γραψουμε ο καθενας την ρομ και τον κερνελ που φοραει και ενα quqdrant score που εχουμε πετυχει;εγω με cm crespo και matrix v6 στα 1440 εχω κανει 4264..ξερω οτι δεν ειναι πληρως αντιπροσωπευτικο το quadrant,ετσι για το χαβαλε..
  21. Παιδια ακολουθοντας εναν οδηγο απο το xda για root ξεκλειδωσα τον bootloader αλλα root δεν εχω..ο οδηγος ειναι αυτος http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1138755 μπορει καποιος να με βοηθησει;
  22. Φιλε μου η οθονη απο θεμα φωτεινοτητας ειναι εξαιρετικη..Το κακο στο κινητο ειναι η πολυ φορτομενη stock rom που κανει το κινητο να σερνεται(σε συγκριση με το nexus s που επισης εχω).Η μπαταρια επισης του δινει αυτονομια μικροτερη του nexus δηλαδη αν ψιλοασχολησαι με το κινητο απο το πρωι το βραδυ θελει φορτιση..Αλλα ισως να ειναι κ απο τις πολλες stock εφαρμογες..Με root και μια custom rom ισως ειναι πολυ καλυτερο..Παρολα αυτα παντως οι μικρες διαστασεις-βαρος και η οθονη με εχουν κερδισει και το nexus ειναι πια το δευτερο κινητο μου..Ελπιζω να σε καλυψα αν θες κατι αλλο ρωτα..
  23. andrapos

    Google Nexus S

    Και εμενα δεν μου βρισκει καποια router τα οποια βρισκω με αλλα κινητα..Τον λογο δεν τον ξερω.
  24. Παιδια μπορει καποιος να παραθεσει εναν αναλυτικο οδηγο στα ελληνικα για το πως flashαρουμε custom roms στο κινητο μας?με το x10mini μια χαρα τα καταφερα αλλα μ αυτο εδω εχω μπερδευτει πολυ:wacko:
×
×
  • Create New...