Jump to content

[Galaxy S] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

κατεβασε την εφαρμογη root explorer και μπες system/app η αλλιως απο το titanium.το nitrality σε τι σου χρησιμευει?

το εσβησα μεσω titanium Ναι !τα google services ειναι του market?για να ειμαι ενεργος στο λογαριασμο μου ας πουμε?

Επισης δεν μου απαντησατε χρειαζεται η εφαρμογη chainfire 3d pro που εχω για τα γραφικα;

Edited by apsogos

• Απαντήσεις 7,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

το εσβησα μεσω titanium Ναι !τα google services ειναι του market?για να ειμαι ενεργος στο λογαριασμο μου ας πουμε?

Επισης δεν μου απαντησατε χρειαζεται η εφαρμογη chainfire 3d pro που εχω για τα γραφικα;

αν εννοεις το googleservicesframework λεει provides accont/login information to google apps.Αν θες ριξε μια ματια στο επισημασμενο της πρωτης σελιδας...

slim 3.5 + semaphore 1.1.1s

αν εννοεις το googleservicesframework λεει provides accont/login information to google apps.Αν θες ριξε μια ματια στο επισημασμενο της πρωτης σελιδας...

εννοω το google services Που τρεχει στα services Maps δεν εχω

Παιδιά μόλις δοκίμασα τον tw4.5 ωστόσο γιατί μου εμφανίζεται μια κόκκινη τελεία,πάνω δεξιά σε ορισμένες εφαρμογές;;

Είναι οι εφαρμογές που τρέχουν εκείνη την στιγμή. Μπορείς να το αφαιρέσεις από τις ρυθμίσεις.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone.

Χαίρετε! Ετοιμάζομαι (εδώ και κάτι μέρες:p) να περάσω μια 2.3.6, μάλλον jw1, όλα καλά και κατανοητά μετά από πολύ ψάξιμο, 1 μικρή απορία μόνο έμεινε. Στον οδηγό λέει τα εξής: "κάνε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων (μενου Ρυθμίσεις - Απόρρητο ή, αν έχεις cwm recovery ως root, μέσω του recovery)" Είναι όντως ισοδύναμα αυτά τα 2; Ρωτάω γιατί απ'οτι διαβάζω οι πιο πολλοί λέτε να γίνονται τα wipes cache, dalvik, και κάτι άλλα τέτοια από cwm. Είναι πιο καλά έτσι; Διάτι δεν κατάλαβα τι είναι cwm, οπότε λογικά δεν έχω κιόλας και γι'αυτό δεν το ψάχνω παραπέρα, και προτιμώ ένα απλό hard reset :) Edited by il_tifosi

Περιμένοντας καινούργιες συσκευές πριν μερικά χρόνια: πω πω, άραγε τι καινούριο θα έχουν!!

Αργότερα: πωωω, άραγε ποια χρήσιμα χαρακτηριστικά θα κόψουν... 

Σήμερα: πςςςς νέο όνομα και νέα απόχρωση!

--Motorola M3588 > Ericsson T65 > Sharp GX25 > Sony Ericsson T650i > Samsung Jet > Samsung Galaxy S > OnePlus One > Samsung Galaxy S9+ > Samsung Galaxy S21FE

--GPad 8.3 > Galaxy Tab S6

Κάνε επαναφορά από τις ρυθμίσεις. Όταν βάλεις Semaphore και αποκτήσεις CWM θα κάνεις από εκεί επαναφορά γιατί η επαναφορά που βρίσκεται στις ρυθμίσεις δεν θα λειτουργεί με τον custom kernel. Edited by Superuser

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

1) ο tw ειναι επιλογη του καθενος αν του κανει και αν του αρεσει....

2) ειναι πολυ σχετικο αυτο που λες....

3)τι εννοεις redrawing ?

οποτε ποιον launcher προτινετε ?tw 4,5 ή καποιον αλλο?

Δύσκολο να προτείνεις κάποιον. Όλοι έχουν τα θετικά και τα αρνητικά τους. O πιο σωστός τρόπος για να επιλέξεις κάποιον είναι να τους δοκιμάσεις και να κρατήσεις αυτόν που ταιριάζει στα γούστα σου.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Καλησπέρα παιδιά. Είμαι και εγώ ευτυχής κάτοχος sgs και τρέχω 2.3.6 rom (jw1) με semaphore jw1 2.4.0 kernel. πέρασα στο κινητό 3 αρχεία βίντεο, 2 mkv & 1 avi. Το τηλεφωνο αναπαράγει κανονικά εικόνα, αλλά όχι ήχο στα mkv. Αμφότερα τα mkv είναι της μορφής 720p.x264dts.mkv. σημειωτέον ότι η εικόνα στα mkv είναι εκπληκτική, χωρίς σπασίματα η κολλήματα. Έχετε καμιά ιδέα τι μπορεί να γίνει με το θέμα του ήχου (dts); Το avi λειτουργεί απροβλημάτιστα και το τηλέφωνο αναπαράγει και εξωτερικούς υπότιτλους.

Καλησπέρα παιδιά. Είμαι και εγώ ευτυχής κάτοχος sgs και τρέχω 2.3.6 rom (jw1) με semaphore jw1 2.4.0 kernel. πέρασα στο κινητό 3 αρχεία βίντεο, 2 mkv & 1 avi. Το τηλεφωνο αναπαράγει κανονικά εικόνα, αλλά όχι ήχο στα mkv. Αμφότερα τα mkv είναι της μορφής 720p.x264dts.mkv. σημειωτέον ότι η εικόνα στα mkv είναι εκπληκτική, χωρίς σπασίματα η κολλήματα. Έχετε καμιά ιδέα τι μπορεί να γίνει με το θέμα του ήχου (dts); Το avi λειτουργεί απροβλημάτιστα και το τηλέφωνο αναπαράγει και εξωτερικούς υπότιτλους.

Δοκιμασε και καποιον αλλο player.Δες εδω https://market.android.com/details?id=com.clov4r.android.nil&hl=el και εδω https://market.android.com/details?id=com.inisoft.mediaplayer.trial&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5pbmlzb2Z0Lm1lZGlhcGxheWVyLnRyaWFsIl0. ειναι και οι δυο πολυ καλοι.

Android is simple, it just takes a genius to understand its simplicity.

Samsung Galaxy S4 die hard !!

Samsung Galaxy S7

Ο Mobo δεν νομίζω να κάνει δουλειά, ο dice αναπαράγει dts σε mkv αλλά βγάζει συνεχεια σπαστικές διαφημίσεις, για εμένα η λύση είναι ο MX video player

Θα πρέπει να τον ρυθμίσεις να χρησιμοποιεί S/W ήχο αντί για H/W όταν το video χρησιμοποιεί H/W αποκωδικοποιητή. (ένα check σε ένα box στις ρυθμίσεις είναι, τίποτα σπουδαίο :))

Κώστας

σε ευχαριστώ.

Τον εγκατέστησα. Αναπαράγει κανονικά τον ήχο τώρα αλλά ένα θεματακι με την εικόνα την έχει.ψιλοκολλαει στην αναπαραγωγή της εικόνας με αποτέλεσμα να δημιουργείται αποσυγχρονισμος εικόνας και ήχου.

σε ευχαριστώ.

Τον εγκατέστησα. Αναπαράγει κανονικά τον ήχο τώρα αλλά ένα θεματακι με την εικόνα την έχει.ψιλοκολλαει στην αναπαραγωγή της εικόνας με αποτέλεσμα να δημιουργείται αποσυγχρονισμος εικόνας και ήχου.

Την ώρα που παίζει η ταινία ακούμπα την οθόνη για να βγει η μπάρα. Δεξια θα έχει 3 ενδείξεις. Η πρώτη είναι η αποκωδικοποίηση του video. Λογικά θα λέει SW, πάτα το και στο μενού που θα ανοίξει πάτα H/W αποκωδικοποιητής (χρειάζεται για HD videos). Μετά απο αυτό δεν θα πρέπει να έχεις σπασίματα. Οι άλλες δύο ενδείξεις είναι για τον ήχο και τους υπότιτλους (αποκωδικοποίηση ήχου και επιλογή απο διαθέσιμους υπότιτλους). Αν μετά την αλλαγή του SW σε HW για το βίντεο, δεν έχεις ήχο, πάτα το εικονίδιο του ήχου και διάλεξε S/W. :)

Κώστας

Την ώρα που παίζει η ταινία ακούμπα την οθόνη για να βγει η μπάρα. Δεξια θα έχει 3 ενδείξεις. Η πρώτη είναι η αποκωδικοποίηση του video. Λογικά θα λέει SW, πάτα το και στο μενού που θα ανοίξει πάτα H/W αποκωδικοποιητής (χρειάζεται για HD videos). Μετά απο αυτό δεν θα πρέπει να έχεις σπασίματα. Οι άλλες δύο ενδείξεις είναι για τον ήχο και τους υπότιτλους (αποκωδικοποίηση ήχου και επιλογή απο διαθέσιμους υπότιτλους). Αν μετά την αλλαγή του SW σε HW για το βίντεο, δεν έχεις ήχο, πάτα το εικονίδιο του ήχου και διάλεξε S/W. :)

Done.

Όλα καλά.σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Τώρα παίζει κανονικά. :-)

Done.

Όλα καλά.σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Τώρα παίζει κανονικά. :-)

Αν όμως το συνδέσεις σε τηλεόραση, με hardware decoding δεν θα έχεις υπότιτλους.

Kαλημερα.Εδω και 2-3 μερες ειμαι root και χρησιμοποιοντας το root uninstaller,εσβησα καταλαθος το account sns του facebook,με αποτελεσμα να μην εμφανιζονται στις επαφες του τηλεφωνου διαφορα στοιχεια,οπως φωτογραφιες,status updates κτλ.Εσβησα και ξανακατεβασα την εφαρμογη,αλλα το προβλημα δεν λυθηκε,το account sns αφαντο.Καμμια βοηθεια?

Kαλημερα.Εδω και 2-3 μερες ειμαι root και χρησιμοποιοντας το root uninstaller,εσβησα καταλαθος το account sns του facebook,με αποτελεσμα να μην εμφανιζονται στις επαφες του τηλεφωνου διαφορα στοιχεια,οπως φωτογραφιες,status updates κτλ.Εσβησα και ξανακατεβασα την εφαρμογη,αλλα το προβλημα δεν λυθηκε,το account sns αφαντο.Καμμια βοηθεια?

Καλημερα θα πρεπει να το προσθεσεις χειροκινητα....ξεζιπαρε την ρομ βρες το apk αρχειακι στο system/app και καντο παλι copy paste στο τηλεφωνο...ειναι λογικο να μην επανελθει με την εφαρμογη.Η εφαρμογη απλα το χρησιμοποιει.οταν δεν υπαρχει δεν δουλευει..

εχω μια απορια...μπηκα σε αυτο το site μεσα απο το βιντεο που ειναι στο θεμα για την jet pack mod http://www.totallydubbed.net/2011/12/21/how-to-flash-jetpack-mod-v8-rom/ και λεει οτι αν θελουμε να κανουμε τα αρχεια του συστηματος ext4 γιατι default ειναι rfs να εγκαταστησουμε ενα προγραμμα...τι ειναι καλυτερο?τα αρχεια να ειναι σε ext4 ή default(rfs)?

Καλημερα θα πρεπει να το προσθεσεις χειροκινητα....ξεζιπαρε την ρομ βρες το apk αρχειακι στο system/app και καντο παλι copy paste στο τηλεφωνο...ειναι λογικο να μην επανελθει με την εφαρμογη.Η εφαρμογη απλα το χρησιμοποιει.οταν δεν υπαρχει δεν δουλευει..

Επειδη τωρα αρχισα να ασχολουμαι με root και αλλα συναφη,πως γινεται η διαδικασια που περιεγραψες?

Επειδη τωρα αρχισα να ασχολουμαι με root και αλλα συναφη,πως γινεται η διαδικασια που περιεγραψες?

Ποιο firmware εχεις;

Επισης εχεις cwm recovery;

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Πιο γρηγορο φορματ ειναι το ext4 και ακομη καλυτερο το ext2

Απο τον υπολογιστη οταν κατεβασες την ρομ ηταν σε zip αρχειο...πατας διπλο κλικ και προσπαθεις να βρεις την εφαρμογη sns λογικα η διαδρομη που βρισκεται ειναι system/app και μολις την βρεις την ξεζιπαρεις καπου και μετα την βαζεις στο κινητο παλι στην ιδια διαδρομη.για να το κανεις αυτο θα χρειαστεις την εφαρμογη root explorer γτ ο file manager της samsung δεν βλεπει ολα τα αρχεια συστηματος..

Τελικα την εβγαλα την jetpack mod αρχισε και ετρωγε κολληματα με 90+ εφαρμογες και επανηλθα στην simplicity η οποια για μενα ειναι πολυ καλη γρηγορη πληρης και με καλυτερη μπαταρια.

Edited by nikostg

Πιο γρηγορο φορματ ειναι το ext4 και ακομη καλυτερο το ext2

Απο τον υπολογιστη οταν κατεβασες την ρομ ηταν σε zip αρχειο...πατας διπλο κλικ και προσπαθεις να βρεις την εφαρμογη sns λογικα η διαδρομη που βρισκεται ειναι system/app και μολις την βρεις την ξεζιπαρεις καπου και μετα την βαζεις στο κινητο παλι στην ιδια διαδρομη.για να το κανεις αυτο θα χρειαστεις την εφαρμογη root explorer γτ ο file manager της samsung δεν βλεπει ολα τα αρχεια συστηματος..

Τελικα την εβγαλα την jetpack mod αρχισε και ετρωγε κολληματα με 90+ εφαρμογες και επανηλθα στην simplicity η οποια για μενα ειναι πολυ καλη γρηγορη πληρης και με καλυτερη μπαταρια.

διαφημιση της simplicity κανεις ;:)

εγω επιμενω jetpack το οποιο ειναι και απο @@τους developers. Eμενα δεν εχει κολλησει καθολου....απο την στιγμη που βαζουμε μια ρομ εχει σημασια το τι "προγραμματα" εχουμε πανω φορτωμενα ,φυσικα ο kernel και πολλα αλλα...

φιλικια Γιαννης - JETPACK :P

Edited by apsogos

χαχα οχι καθε αλλο...δεν ξερω αυτο που εχω παρατηρησει ειναι οτι γενικοτερα μια odex ρομ μενει πολυ παραπανω στο κινητο μου..τα προγραμματα ειναι τα ιδια...ο κερνελ semaphore οποτε το αποδιδω εκει.μην φανταστεις κατι τραγικο απλα λιγοτερο ζωηρο σε αποκριση απο οτι πριν..Ασε γιατι αρχησα παλι να ψαχνομαι και μολις εβαλα την amestris jw1 Edited by nikostg

διαφημιση της simplicity κανεις ;:)

εγω επιμενω jetpack το οποιο ειναι και απο @@τους developers. Eμενα δεν εχει κολλησει καθολου....απο την στιγμη που βαζουμε μια ρομ εχει σημασια το τι "προγραμματα" εχουμε πανω φορτωμενα ,φυσικα ο kernel και πολλα αλλα...

φιλικια Γιαννης - JETPACK :P

@ apsogos...αν γυρισω σε ext4 ειναι καλυτερα?εσυ εχεις κανει αυτη την μετατροπη?

• The title was changed to [Galaxy S] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις