mindfield Δημ. July 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2012 Υπαρχουν κάποιες εφαρμογές στο μάρκετ που κάνουν αυτή τη δουλεία όπως το No Lock, μπορεί όμως να σου προκαλέσουν θεματακια ( έμενα το no lock μου δήμιουργουσε το φαινόμενο sleep of death). Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. July 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2012 Πως βγαίνει ρε παίδες το κλείδωμα οθόνης; Μου έχει σπάσει τα νεύρα.Στο μενού Τοποθεσία κα Ασφάλεια, εκεί που λέει Ορισμός κλειδώματος οθόνης έχει επιλογές Καμία,Μοτίβο και PIN.Ενώ έχω επιλέξει Καμία συνεχίζει να μου εμφανίζει το κλείδωμα κάθε φορά που ανοίγω το κινητό από το Power button.Τι φταίει; Σε συσκευη αφης το πιο σημαντικο ειναι να κλειδωνει η οθονη ωστε να μην πατιουντε καταλαθος διαφορα.Κι εσενα σε εκνευριζει..;:rolleyes: Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfield Δημ. July 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2012 Φίλε Ηρακλή εγώ τον καταλαβαίνω κάπως τον φίλο. Θα προτιμούσα το κινητό να μην αποκρίνεται όταν είναι σβηστή η οθόνη και μόλις πατήσω το power button να είναι η συσκευή έτοιμη για χρήση. Θεωρώ υπερβολικό να πρέπει να κάνω 2 ενέργειές για να ξεκλειδωσω μια συσκευή της οποίας η οθόνη δεν αποκρινεται σε αγγίγματα αντικείμενων (και επομένως ακομα και αν την ρίξω ξεκλείδωτη στην τσέπη δεν θα πατηθεί κατι) Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. July 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2012 Φίλε Ηρακλή εγώ τον καταλαβαίνω κάπως τον φίλο. Θα προτιμούσα το κινητό να μην αποκρίνεται όταν είναι σβηστή η οθόνη και μόλις πατήσω το power button να είναι η συσκευή έτοιμη για χρήση. Θεωρώ υπερβολικό να πρέπει να κάνω 2 ενέργειές για να ξεκλειδωσω μια συσκευή της οποίας η οθόνη δεν αποκρινεται σε αγγίγματα αντικείμενων (και επομένως ακομα και αν την ρίξω ξεκλείδωτη στην τσέπη δεν θα πατηθεί κατι) Αν την ρήξεις στη τσέπη με την οθόνη προς το πόδι, τότε μπορεί να πατηθεί :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarantules Δημ. July 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2012 Σε συσκευη αφης το πιο σημαντικο ειναι να κλειδωνει η οθονη ωστε να μην πατιουντε καταλαθος διαφορα.Κι εσενα σε εκνευριζει..;:rolleyes: Όταν το βάζω πχ στην τσέπη το κινητό, πάταγα το κουμπί power και έσβηνε η οθόνη οπότε οτιδήποτε και να πάταγες (εκτός του κεντρικού πλήκτρου και του power) δεν άναβε το κινητό. Όταν ήθελα να το ανάψω απλά πατούσα το ένα από τα 2 παραπάνω κουμπιά και έμπαινα στην κεντρική οθόνη χωρίς να κάνω ταυτόχρονα ΚΑΙ ξεκλείδωμα οθόνης που προσωπικά το θεωρώ σπαστικό κάθε φορά. Αυτό το είχα καταφέρει στην JW1 έκδοση με εγκατάσταση του 14 toggle notification mode όπου είχε κουμπί μόνιμης απενεργοποίησης του κλειδώματος. Αυτό το mod όμως δεν έχει βγει για την JW8 που έβαλα.Θα ψάξω στο market μπας και υπάρχει καμία ανάλογη εφαρμογή Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]deltahacker.gr Ελληνικό περιοδικό για το ethical hacking Η αληθινή αξία ενός ανθρώπου φαίνεται στο πως φέρεται σε κάποιον, από τον οποίο δεν μπορεί να έχει κανένα όφελος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miogps Δημ. July 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2012 (edited) κυριοι επειδη εχω κατι μηνες να φλασαρω τη κινηταρα...μηπως μπορειτε να με ενημερωσετε ποια rom ειναι η νεωτερη και πιο σταθερη για να τη περασω αυριο? ευχαριστω!!!! ΥΓ....ωχ βλεπω τον ηρακλη ναχει περασει android4....η με γελουν τα ματια μου... Edited July 28, 2012 by miogps Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. July 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2012 Όταν το βάζω πχ στην τσέπη το κινητό, πάταγα το κουμπί power και έσβηνε η οθόνη οπότε οτιδήποτε και να πάταγες (εκτός του κεντρικού πλήκτρου και του power) δεν άναβε το κινητό. Όταν ήθελα να το ανάψω απλά πατούσα το ένα από τα 2 παραπάνω κουμπιά και έμπαινα στην κεντρική οθόνη χωρίς να κάνω ταυτόχρονα ΚΑΙ ξεκλείδωμα οθόνης που προσωπικά το θεωρώ σπαστικό κάθε φορά. Αυτό το είχα καταφέρει στην JW1 έκδοση με εγκατάσταση του 14 toggle notification mode όπου είχε κουμπί μόνιμης απενεργοποίησης του κλειδώματος. Αυτό το mod όμως δεν έχει βγει για την JW8 που έβαλα.Θα ψάξω στο market μπας και υπάρχει καμία ανάλογη εφαρμογή Καταλαβαινω τι θελεις να πεις φιλε, ενταξει δεν νομιζω οτι ειναι τοσ σπαστικο ενα απλο αγγιγμα στην οθονη.Προσωπικα μου τυχαινει να το βγαζω απο την τσεπη και επειδη ολο και κατι θα εχει πατηθει βρισκω την οθονη αναμμενη.Γιαυτο, σε τετοιες περιπτωσεις ειναι ενα ειδος ασφαλειας.Βεβαια ειναι το οριο της ανεκτικοτητας για μενα το απλο αυτο συρσιμο, καθως μοτιβα και pin ασφαλειας τα μισω αφανταστα!! Οπως και να εχει παντως το τι βολευει τον καθενα ειναι υποκειμενικο, την ασφαλεια ομως την θεωρω αντικειμενικοτατη ;) κυριοι επειδη εχω κατι μηνες να φλασαρω τη κινηταρα...μηπως μπορειτε να με ενημερωσετε ποια rom ειναι η νεωτερη και πιο σταθερη για να τη περασω αυριο? ευχαριστω!!!! ΥΓ....ωχ βλεπω τον ηρακλη ναχει περασει android4....η με γελουν τα ματια μου... Φιλε μου μην αγχωνεσαι, εχω φυγει απο την 4αρα και πλεον ειμαι στην ωραιοτατη και σταθεροτατη jw8 εντελως στοκ :p Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. July 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2012 Ρε παιδια,για ν κατεβασουμε την jw8 απο εδω http://www66.zippyshare.com/v/93923149/file.html θα πρεπει να κανουμε και regisrer?!?!? Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. July 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2012 Ρε παιδια,για ν κατεβασουμε την jw8 απο εδω http://www66.zippyshare.com/v/93923149/file.html θα πρεπει να κανουμε και regisrer?!?!? Οχι καλε απλα το πορτοκαλι κουμπι Download now δεξια πατας και κατεβαινει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miogps Δημ. July 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2012 Φιλε μου μην αγχωνεσαι, εχω φυγει απο την 4αρα και πλεον ειμαι στην ωραιοτατη και σταθεροτατη jw8 εντελως στοκ :p αρα και εγω ψηφιζω jw8:D ηρακλη αυτη φλασαρεται οπως παλια με odin η θελει αλλα κολπα?:rolleyes: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. July 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2012 αρα και εγω ψηφιζω jw8:D ηρακλη αυτη φλασαρεται οπως παλια με odin η θελει αλλα κολπα?:rolleyes: Κανονικα μεσω odin την φλασαρεις, απλα βαλε το csc της jw5 ( που ειναι το jvc) για να εχεις ελληνικα πληκτρολογια :):) Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. July 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2012 Κανονικα μεσω odin την φλασαρεις, απλα βαλε το csc της jw5 ( που ειναι το jvc) για να εχεις ελληνικα πληκτρολογια :):)Φιλαρακι,σαν καλη να την βλεπω!!!:blink: Αυτο που παρατηρησα αμεσα ειναι οτι ο semaphore την κοβει! Τον εβαλα να μπορεσω να την καθαρισω λιγο και να φιαξω τα εικονιδια και θα ξαναγυρισω αμεσως σε στοκ κερνελ Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polll Δημ. July 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2012 Φιλε μου μην αγχωνεσαι, εχω φυγει απο την 4αρα και πλεον ειμαι στην ωραιοτατη και σταθεροτατη jw8 εντελως στοκ :p Δηλαδη χωρις Semaphore, εχεις βρει αλλο τροπο για Root; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. July 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2012 Φιλαρακι,σαν καλη να την βλεπω!!!:blink: Αυτο που παρατηρησα αμεσα ειναι οτι ο semaphore την κοβει! Τον εβαλα να μπορεσω να την καθαρισω λιγο και να φιαξω τα εικονιδια και θα ξαναγυρισω αμεσως σε στοκ κερνελ Πολυ καλη φιλε μου, τον semaphore τον εβγαλα αμεσως, ή στην συγκεκριμενη ρομ δεν εφαρμοζει σωστα ή ο νεος στοκ κερνελ κανει την διαφορα :rolleyes::rolleyes: Δηλαδη χωρις Semaphore, εχεις βρει αλλο τροπο για Root; Βαλε semaphore και μετα φλασαρε τον στοκ κερνελ με odin και θα εχεις εναν ωραιοτατο rooted stock kernel ;) Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikostg Δημ. July 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2012 (edited) αρα και εγω ψηφιζω jw8:D ηρακλη αυτη φλασαρεται οπως παλια με odin η θελει αλλα κολπα?:rolleyes: Λοιπον ψηθηκα και εγω και ξεκιναω να βαλω την jw8 να ρωτησω ομως α)η jw7 δεν ειναι καλυτερη? β)αντι να βαζεις και να βγαζεις τον semaphore εχει δοκιμασει κανεις τον cfroot?την κοβει σε ταχυτητα κι αυτος? Edited July 29, 2012 by nikostg Παράθεση slim 3.5 + semaphore 1.1.1s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polll Δημ. July 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2012 Η jw8 με στοκ κερνελ υποστηριζει μηπως Call recording; Να φυγω επιτελους απο τη 2.2.1:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. July 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2012 Λοιπον ψηθηκα και εγω και ξεκιναω να βαλω την jw8 να ρωτησω ομως α)η jw7 δεν ειναι καλυτερη? β)αντι να βαζεις και να βγαζεις τον semaphore εχει δοκιμασει κανεις τον cfroot?την κοβει σε ταχυτητα κι αυτος?Αφου ολοι τωρα κανουμε κουβεντα για την jw8,τι σε τρωει με την jw7? Για ρουτ,μολις το γραψαμε πιο πριν,βαζεις τον semaphore + su απο το μαρκετ και στο καπακι ξαναφλασαρεις τον στοκ.Το ρουτ παραμενει και εισαι με στοκ κερνελ ;) Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
outrospective Δημ. July 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2012 Πολυ καλη φιλε μου, τον semaphore τον εβγαλα αμεσως, ή στην συγκεκριμενη ρομ δεν εφαρμοζει σωστα ή ο νεος στοκ κερνελ κανει την διαφορα :rolleyes::rolleyes: Βαλε semaphore και μετα φλασαρε τον στοκ κερνελ με odin και θα εχεις εναν ωραιοτατο rooted stock kernel ;) Καλησπέρα. Τον στοκ κερνελ από που τον παίρνουμε; Εχει βγεί crt of για jw8; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarantules Δημ. July 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2012 Με ενδιαφέρει και εμένα αυτό με τον stock kernel.Του έχω περάσει semaphore.Δηλαδή είδατε διαφορά όταν το ξαναγυρίσατε στον stock; Η διαδικασία ποιά είναι; Απλά βάζω στο PDA πεδίο το αρχείο PDA_XWJW8_Sbl.tar και αποτσεκάρω το repartition σωστά; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]deltahacker.gr Ελληνικό περιοδικό για το ethical hacking Η αληθινή αξία ενός ανθρώπου φαίνεται στο πως φέρεται σε κάποιον, από τον οποίο δεν μπορεί να έχει κανένα όφελος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. July 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2012 Με ενδιαφέρει και εμένα αυτό με τον stock kernel.Του έχω περάσει semaphore.Δηλαδή είδατε διαφορά όταν το ξαναγυρίσατε στον stock; Η διαδικασία ποιά είναι; Απλά βάζω στο PDA πεδίο το αρχείο PDA_XWJW8_Sbl.tar και αποτσεκάρω το repartition σωστά;Ναι ειναι καλυτερος ο στοκ,ετσι βλεπω εγω τουλαχιστον.Δεν φλασαρεις αυτο στο pda.Στο xda,εκει που εχει ανεβασει ο ramad την jw8 με τα 3 αρχεια εχει και τον στοκ κερνελ,αυτον βαζεις στο pda και φλασαρεις.Καπου τον ειχε ανεβασει και ο Ηρακλης εδω μεσα αν θυμαμαι καλα,αν το ψαξεις λιγο θα το βρεις Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. July 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2012 Καλησπέρα. Τον στοκ κερνελ από που τον παίρνουμε; Εχει βγεί crt of για jw8; Με ενδιαφέρει και εμένα αυτό με τον stock kernel.Του έχω περάσει semaphore.Δηλαδή είδατε διαφορά όταν το ξαναγυρίσατε στον stock; Η διαδικασία ποιά είναι; Απλά βάζω στο PDA πεδίο το αρχείο PDA_XWJW8_Sbl.tar και αποτσεκάρω το repartition σωστά; Κατεβαστε τον στοκ κερνελ απο εδω Αυτον βαζεις στο πεδιο pda χωρις repartition, το PDA_XWJW8_Sbl.tar που λες εσυ, ειναι η ρομ :rolleyes: Προσοχη λοιπον :!: Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarantules Δημ. July 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2012 Ναι ειναι καλυτερος ο στοκ,ετσι βλεπω εγω τουλαχιστον.Δεν φλασαρεις αυτο στο pda.Στο xda,εκει που εχει ανεβασει ο ramad την jw8 με τα 3 αρχεια εχει και τον στοκ κερνελ,αυτον βαζεις στο pda και φλασαρεις.Καπου τον ειχε ανεβασει και ο Ηρακλης εδω μεσα αν θυμαμαι καλα,αν το ψαξεις λιγο θα το βρεις Μα όταν πρωτοφλάσαρα αυτά τα 3 αρχεία έβαλα.Πως δεν είναι ο στοκ αυτός που έβαλα δηλαδή; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]deltahacker.gr Ελληνικό περιοδικό για το ethical hacking Η αληθινή αξία ενός ανθρώπου φαίνεται στο πως φέρεται σε κάποιον, από τον οποίο δεν μπορεί να έχει κανένα όφελος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarantules Δημ. July 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2012 Κατεβαστε τον στοκ κερνελ απο εδω Αυτον βαζεις στο πεδιο pda χωρις repartition, το PDA_XWJW8_Sbl.tar που λες εσυ, ειναι η ρομ :rolleyes: Προσοχη λοιπον :!: Οκ το δοκιμάζω.Ευχαριστώ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]deltahacker.gr Ελληνικό περιοδικό για το ethical hacking Η αληθινή αξία ενός ανθρώπου φαίνεται στο πως φέρεται σε κάποιον, από τον οποίο δεν μπορεί να έχει κανένα όφελος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. July 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2012 Μα όταν πρωτοφλάσαρα αυτά τα 3 αρχεία έβαλα.Πως δεν είναι ο στοκ αυτός που έβαλα δηλαδή; Τα 3 αρχεια που εβαλες ηταν ολοκληρη η ρομ ( μαζι με modem και csc ) στην οποια εμπεριεχεται και ο κερνελ.Μετα ειπες οτι εβαλες semaphore, οποτε τωρα για να γυρισεις σε στοκ φλασαρεις ΜΟΝΟ τον κερνελ, στον οποιο εδωσα Link απο οπου μπορεις να τον κατεβασεις.Στην συγκεκριμενη περιπτωση κιολας, βαζοντας τον στοκ κερνελ παραμενει το ροοτ που σου εδωσε ο semaphore. Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarantules Δημ. July 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2012 Τα 3 αρχεια που εβαλες ηταν ολοκληρη η ρομ ( μαζι με modem και csc ) στην οποια εμπεριεχεται και ο κερνελ.Μετα ειπες οτι εβαλες semaphore, οποτε τωρα για να γυρισεις σε στοκ φλασαρεις ΜΟΝΟ τον κερνελ, στον οποιο εδωσα Link απο οπου μπορεις να τον κατεβασεις.Στην συγκεκριμενη περιπτωση κιολας, βαζοντας τον στοκ κερνελ παραμενει το ροοτ που σου εδωσε ο semaphore. Στα 3 αρχεία που έβαλα αρχικά , εγώ κατάλαβα οτι το αρχείο που ήταν στο πεδίο PDA (PDA_XWJW8_Sbl.tar) αντιπροσωπεύει τον stock kernel της JW8. Μετά φλάσαρα τον semaphore kernel βάζοντας στο πεδίο PDA το αντίστοιχο αρχείο του semaphore. Άρα λογικά να το πάρεις , για να γυρίσω στον stock που ειχα στην αρχή θα πρέπει να χρησιμοποιήσω το ίδιο αρχικό αρχείο που έμπαινε στο πεδίο PDA.Δηλαδή το PDA_XWJW8_Sbl.tar. Αυτό όμως που μου έδωσες να κατεβάσω σαν stock kernel είναι διαφορετικό από το PDA_XWJW8_Sbl.tar. Μάλον κάτι δεν έχω καταλάβει εγώ σωστά.Πάντως φλάσαρα το αρχείο που μου είπες και όλα οκ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]deltahacker.gr Ελληνικό περιοδικό για το ethical hacking Η αληθινή αξία ενός ανθρώπου φαίνεται στο πως φέρεται σε κάποιον, από τον οποίο δεν μπορεί να έχει κανένα όφελος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts