SergioChr Δημ. February 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2012 Πάντα (οφείλω να το τονίσω) η προτιμότερη λύση είναι μέσω ODIN όπως λένε οι οδηγοί... Το να κάνεις τη διαδικασία και να μην δουλεύει σημαίνει πως κάτι δεν έγινε σωστά, δεν μπορώ να ξέρω τι αλλά πολλά μπορεί να συμβούν. Πάντως με λίγη υπομονή και διάβασμα και αυτά θα λυνόντουσαν. Τώρα σε μια λεπτομέρεια ακόμα: Έχεις το samsung galaxy s I-9000; Σίγουρα; Και όχι κάποιο παραπλήσιο μοντέλο (όπως 9010, captivate i897, Vibrant T959, S plus κλπ). Απλά το αναφέρω γιατί υπάρχουν και παιδιά με άλλα μοντέλα (σαν αυτά που προανέφερα) που είχαν προβλήματα καθότι όλα τα firmwares εδώ αφορούν το Samsung Galaxy S GT-I9000 και μόνο! Πίσω στο θέμα. Υπάρχει και άλλη λύση για να περάσεις 2.3.6 χωρίς odin... Αυτό γίνεται περνόντας κάποια 2.3.6 custom rom μέσω CWM. Υπάρχουν αρκετές, πχ αυτή. Αλλά πριν το δοκιμάσεις θα πρέπει να κάνεις ενα factory reset για να κάτσει καλά επάνω στο κινητό. EDIT: οπωσδήποτε κάνε πρώτα ενα nandroid backup! Σιγουρα εχω το samsung galaxy s I-9000...Με Odin εκανα ο,τι εκανα,οπως λεει κ ο οδηγος του Tyxerakia κ δεν εχω καποιο ιδιαιτερο προβλημα στο να κατανοησω την διαδικασια.Μαλλον πρεπει να κανω λαθος στην εκδοση του firmware που πρεπει να βαλω,αναλογα με τον kernel κ τα λοιπα στοιχεια του κινητου μου.Παραθετω παρακατω τα συγκεκριμενα στοιχεια κ ελπιζω να με βοηθησετε στο να διαλεξω το firmware που κανει για το κινητο μου. PDA:I9000 XWXVI PHONE:I9000 XXJVO CSC:I9000 DBTJV2 KERNEL 2.6.35.7-I9000XWJVI-CL210427root@DELL103#2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. February 2, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2012 Σιγουρα εχω το samsung galaxy s I-9000...Με Odin εκανα ο,τι εκανα,οπως λεει κ ο οδηγος του Tyxerakia κ δεν εχω καποιο ιδιαιτερο προβλημα στο να κατανοησω την διαδικασια.Μαλλον πρεπει να κανω λαθος στην εκδοση του firmware που πρεπει να βαλω,αναλογα με τον kernel κ τα λοιπα στοιχεια του κινητου μου.Παραθετω παρακατω τα συγκεκριμενα στοιχεια κ ελπιζω να με βοηθησετε στο να διαλεξω το firmware που κανει για το κινητο μου. PDA:I9000 XWXVI PHONE:I9000 XXJVO CSC:I9000 DBTJV2 KERNEL 2.6.35.7-I9000XWJVI-CL210427root@DELL103#2 Το jw1 με τα 3 αρχεία που υπάρχει στον οδηγό θα σου κάνει μια χαρά. Τώρα έχεις γερμανικό firmware. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SergioChr Δημ. February 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2012 Το jw1 με τα 3 αρχεία που υπάρχει στον οδηγό θα σου κάνει μια χαρά. Τώρα έχεις γερμανικό firmware. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Οκ,ευχαριστω.Χρειαζεται να περασω semaphore η κατι αλλο πριν ξεκινησω?Απο το 2ο βημα ξεκιναω ετσι,παραλειποντας το 1ο κ κανωντας ολα οσα αναφερει στην προετοιμασια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
QQTilt Δημ. February 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2012 δεν θα ειναι στο φακελο dcim. θα ειναι στον downloads. δεν θα το κατεβαζει κανονικα ο browser (συμβαινει). με opera mobile δεν θα εχεις προβλημα στα downloads και σε πολλα ακομα. κατεβασε τον απο το μαρκετ αν θελεις και δοκιμασε ξανα. Κατεβάζω τον μίνι ή τον κανονικό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis0009 Δημ. February 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2012 παιδια εχετε να μου προτεινετε κανενα καλο θεμα η κανενα launcher για το galaxy s? κατεβασα το spb shell 3d αλλα μετα απο καποιο σημειο μου κολλαει και πρεπει να το κλεισω και να το ξανα ανοιξω και εχει γινει σπαστικο :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. February 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2012 Κατεβάζω τον μίνι ή τον κανονικό? O mini δεν έχει flash player. παιδια εχετε να μου προτεινετε κανενα καλο θεμα η κανενα launcher για το galaxy s? κατεβασα το spb shell 3d αλλα μετα απο καποιο σημειο μου κολλαει και πρεπει να το κλεισω και να το ξανα ανοιξω και εχει γινει σπαστικο :wacko: GO Launcher EX, Launcher Pro αν θες κάτι πιο απλό. Αν και δεν ανήκει εδώ η ερώτηση μιας και αφορά γενικότερα το android και όχι το galaxy S :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdaoulas Δημ. February 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2012 κατεβασα χθες την I9000XWJW1 του superuser με 3 αρχεια. Το βασικο αρχειο ειναι το PDA κατεβασα σημερα παλι την I9000XWJW1 του superuser με 3 αρχεια και το βασικο αρχειο που περιεχει την rom εχει διαφορετικο ονομα απο το ιδιο αρχειο που κατεβασα χθες, αλλα εχει το ιδιο μεγεθος. Εδω το βασικο αρχειο εχει ονομα CODE_I9000XWJW1_CL788890_REV03_user_low_ship.tar Εχουν τα 2 αυτα αρχεια καμια διαφορα; Παράθεση TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. February 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2012 Βάλε την τελευταία που κατέβασες. Η πρώτη είχε πρόβλημα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. February 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2012 Κατεβάζω τον μίνι ή τον κανονικό? πληρης browser ειναι ο κανονικος (opera mobile) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firefrog Δημ. February 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2012 Καλησπέρα. χρησιμοποιώ το tapatalk αλλά δεν μου εμφανίζει την υπογραφή στα posts. Έχω ενεργοποιήσει την επιλογή της υπογραφής στο μενού αλλά τίποτα:thumbdown:.ξέρει κάνεις τις πταίει:confused:? sorry αν είναι off topic... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelisp7406 Δημ. February 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2012 Το nadroind backup ειναι εφαρμογη ή εννοειται κατι αλλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. February 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2012 Είναι το backup που κάνεις από το CWM Recovery. Με αυτόν τον τρόπο παίρνεις ένα ακριβές αντίγραφο όλης της rom για να την επαναφέρεις στο στάδιο που ήταν όταν πήρες το backup αν το θελήσεις κάποια στιγμή. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelisp7406 Δημ. February 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2012 Είναι το backup που κάνεις από το CWM Recovery. Με αυτόν τον τρόπο παίρνεις ένα ακριβές αντίγραφο όλης της rom για να την επαναφέρεις στο στάδιο που ήταν όταν πήρες το backup αν το θελήσεις κάποια στιγμή. Δηλαδη τωρα αν κανω backup μεσω του CWM και το κανω restore θα εχω ακριβως ολες τις εφαρμογες,μηνυματα,ρυθμισεις και επαφες οπως εχω τωρα αυτη την στιγμη??Και επισης,ειναι καλο να το κανω το backup και καποια εξωτερικη μνημη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. February 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2012 Ναι, θα είναι όλα όπως την ώρα που έκανες το backup. Από default το backup αποθηκεύεται στην εσωτερική SDCard. Αν θες να το περάσεις και κάπου αλλού κάνε το! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nyxterinos Δημ. February 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2012 (edited) Να ειστε καλα για τις αμεσες απαντησεις,πρωτη φορα που θα βαλω custom rom και ψαχνομαι.Εχω ηδη μια εφαρμογη ραδιο το tune radio,ομως δουλευει μονο με συνδεση μεσω ιντερνετ,ενδιαφερομαι εαν υπαρχει καποια οπως η στοκ που λειτουργει με την εισαγωγη ακουστικων μονο.Η ποιοτητα της καμερας εχει μεγαλη διαφορα;Τωρα απο εκει και περα νομιζω πως οποια εφαρμογη θελησω την βαζω απο μαρκετ χωρις να κολλαει λογω custom rom,tegrak overclock,autokiller memory optimizer,οπου χρειαζονται δηλαδη για μεγιστη αποδοση του τηλ.Στην τελευταια xxjvu αναγκαστηκα να βαλω γιατι η διαχειριση μνημης ειναι τραγικη.Με Semaphore bm 2.5.0 ρυθμιση memory killer game mode 80mb δεν επεφτε κατω απο τα 280-290.Με ανοιχτο browser 310-320mb και βαλε. Edited February 3, 2012 by nyxterinos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfield Δημ. February 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2012 Τι εννοείς ότι η διαχείριση μνήμης ήταν τραγική? Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. February 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2012 Εχω ηδη μια εφαρμογη ραδιο το tune radio,ομως δουλευει μονο με συνδεση μεσω ιντερνετ,ενδιαφερομαι εαν υπαρχει καποια οπως η στοκ που λειτουργει με την εισαγωγη ακουστικων μονο. Υπάρχει η εφαρμογή spirit fm στο market. Αλλά μπορεί να σου δημιουργήσει πρόβλημα στην ποιότητα συνομιλίας. Η ποιοτητα της καμερας εχει μεγαλη διαφορα; Μεγάλη όχι αλλά δεν είναι στο επίπεδο της samsung σίγουρα.Τωρα απο εκει και περα νομιζω πως οποια εφαρμογη θελησω την βαζω απο μαρκετ χωρις να κολλαει λογω custom rom,tegrak overclock,autokiller memory optimizer,οπου χρειαζονται δηλαδη για μεγιστη αποδοση του τηλ.Στην τελευταια xxjvu αναγκαστηκα να βαλω γιατι η διαχειριση μνημης ειναι τραγικη. Ναι, κατεβάζεις και πάλι όποια εφαρμογή θες από το market. Η απόδοση της εφαρμογής όμως δεν είναι εξασφαλισμένη γιατί μπορεί να μην έχει αναβαθμιστεί για ics. Τώρα, όσον αφορά τα πειράγματα. Δεν το συνιστώ, θέλεις να φορέσεις rom σε στάδιο alpha. Δεν είναι που δεν είναι έτοιμη, αν αρχίσεις να την τροποποιείς κιόλας σε βλέπω να χάνεσαι λόγω έλλειψης εμπειρίας. Δοκίμασέ την όπως είναι και αν δεν σου αρέσει γύρνα σε stock. Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nyxterinos Δημ. February 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2012 (edited) Καλα τα λες,απο οτι ειχα διαβασει ειναι σε μεγαλο βαθμο ετοιμη και stable,εαν ειναι να εχω διαφορα κολληματα περναω την jw1 που εγινε και επισημη και σαντουιτσακι σε καποιον καιρο.Εχω την xxjvu και μπαταρια,διαχειριση μνημης ειναι χαλια.Κατι τελευταιο,εαν κανω μια δοκιμη και κολλησει καπου η διαδικασια μεσω cwm,μπορω να βγαλω την μπαταρια και να ξαναμπω σε download mode για φλας μεσω odin;Μην μπρικαρει.Ευχαριστω και παλι και τους δυο. Edited February 3, 2012 by nyxterinos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfield Δημ. February 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2012 Καλα τα λες,απο οτι ειχα διαβασει ειναι σε μεγαλο βαθμο ετοιμη και stable,εαν ειναι να εχω διαφορα κολληματα περναω την jw1 που εγινε και επισημη και σαντουιτσακι σε καποιον καιρο.Εχω την xxjvu και μπαταρια,διαχειριση μνημης ειναι χαλια.Κατι τελευταιο,εαν κανω μια δοκιμη και κολλησει καπου η διαδικασια μεσω cwm,μπορω να βγαλω την μπαταρια και να ξαναμπω σε download mode για φλας μεσω odin;Μην μπρικαρει.Ευχαριστω και παλι και τους δυο. Αν δεν βαριέσαι εξήγησέ μου τι εννοείς χάλια διαχείριση μνήμης. Αν κάτι πάει στραβά στο φλασάρισμα κανένας δεν μπορεί να σου εγγυηθεί ότι το τηλέφωνο δεν θα γίνει τούβλο. Συνήθως μετά το σφάλμα το τηλέφωνο μπορεί να μπει σε download mode κανονικά. Υπάρχουν όμως και περιπτώσεις που χρειάστηκε usb jig, ακόμα και περιπτώσεις που το κινητό δεν ξύπνησε ποτέ (καμμένη πλακέτα). Αυτός είναι και ο λόγος που οποιοσδήποτε δίνει κάτι για φλασάρισμα φροντίζει πάντα να αποποιείται των ευθυνών του με κάποιο disclaimer στο τέλος της σελίδας :) Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nyxterinos Δημ. February 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2012 (edited) Αν δεν βαριέσαι εξήγησέ μου τι εννοείς χάλια διαχείριση μνήμης. Αν κάτι πάει στραβά στο φλασάρισμα κανένας δεν μπορεί να σου εγγυηθεί ότι το τηλέφωνο δεν θα γίνει τούβλο. Συνήθως μετά το σφάλμα το τηλέφωνο μπορεί να μπει σε download mode κανονικά. Υπάρχουν όμως και περιπτώσεις που χρειάστηκε usb jig, ακόμα και περιπτώσεις που το κινητό δεν ξύπνησε ποτέ (καμμένη πλακέτα). Αυτός είναι και ο λόγος που οποιοσδήποτε δίνει κάτι για φλασάρισμα φροντίζει πάντα να αποποιείται των ευθυνών του με κάποιο disclaimer στο τέλος της σελίδας :) Εχω jvu με semaphore 2.5.0 bm,με ρυθμιση game mode 80mb που ειναι η μεγαλυτερη,υπο κανονικες συνθηκες η μνημη παιζει 280-290 και κατι,αν ανοιξω και στοκ browser 310-320 και βαλε.Αν δεν λαγγαρε το τηλ.δεν θα με πειραζε.Αναγκαστηκα να βαλω autokiller memory optimizer ρυθμιση aggressive η extreme ωστε να παιζει η μνημη στα 240-250mb.Και παλι ανεβαινει αρκετα μετα απο λιγο.Αυτες τις τιμες και χαμηλωτερες τις ειχα χαλαρα χωρις aytokiller στις αλλες ginger!Οταν ειχα φλασαρει ειχα κανει ολα τα wipe πριν και μετα.Φιλε αυτα,νασαι καλα,μην βγουμε και off-topic. Edited February 3, 2012 by nyxterinos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apsogos Δημ. February 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2012 παιδια θελω να ρωτησω το εξης: οταν συνδεομαι σε ενα ασυρματο δικτυο ξετσεκαροντας και το network notification βλεπω απο κατω συνεχιζει να σκαναρει για να νεα δικτυα.εχουμε βρει καποια λυσει γι αυτο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfield Δημ. February 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2012 (edited) Για να μην είμαστε off topic Εχω jvu με semaphore 2.5.0 bm,με ρυθμιση game mode 80mb που ειναι η μεγαλυτερη,υπο κανονικες συνθηκες η μνημη παιζει 280-290 και κατι,αν ανοιξω και στοκ browser 310-320 και βαλε.Αν δεν λαγγαρε το τηλ.δεν θα με πειραζε.Αναγκαστηκα να βαλω autokiller memory optimizer ρυθμιση aggressive η extreme ωστε να παιζει η μνημη στα 240-250mb.Και παλι ανεβαινει αρκετα μετα απο λιγο.Αυτες τις τιμες και χαμηλωτερες τις ειχα χαλαρα χωρις aytokiller στις αλλες ginger!Οταν ειχα φλασαρει ειχα κανει ολα τα wipe πριν και μετα.Φιλε αυτα,νασαι καλα,μην βγουμε και off-topic. Ο λόγος που το κινητό έχει λίγη διαθέσιμη μνήμη είναι ότι έχει ρυθμιστεί απο την Samsung να εκκινεί διάφορες εφαρμογές στο παρασκήνιο προκειμένου όταν τις χρειαστείς να ανοίξουν γρήγορα. Με το auto killer εσύ καταφέρνεις απλά να κλείνεις αυτές τις εφαρμογές οι οποίες φυσικά στο καπάκι ξανανοίγουν. Το αποτέλεσμα είναι να μην καταφέρνεις να αποδεσμεύσεις μνήμη αποτελεσματικά και να σπαταλάς την μπαταρία του κινητού σου σε αυτό το άνοιξε-κλείσε. Αν θες την άποψή μου, αντί για auto killer χρησιμοποίησε την εφαρμογή auto-starts. Με αυτό τον τρόπο θα πεις στο κινητό ποιες εφαρμογές σε ενδιαφέρει να ανοίγουν αυτόματα και ποιες όχι και έτσι κάποιες "ενοχλητικές" εφαρμογές (όπως οι χάρτες, το social hub, το Samsung Apps, η φωνητική κλήση) μπορείς να τις αποτρέψεις απο το να εκκινούν αυτόματα όταν ανοίγεις ή όταν χρησιμοποιείς το κινητό σου. Για να σου δώσω ένα παράδειγμα, σε όλες της στοκ gingerbread της samsung που έχω δει, υπάρχει ρύθμιση να ανοίγουν οι χάρτες όταν συνδέσεις το κινητό στη πρίζα. Ημαρτον δλδ! Μπαίνεις στο auto-starts, το απενεργοποιείς και ησυχάζεις. Εγώ για παράδειγμα χωρίς κανένα auto killer είμαι συνήθως στα 220-240 MB (χρησιμοποιούμενης μνήμης), αφού έχω περιορίσει στις απολύτως απαραίτητες τις εφαρμογές που θα ανοίγουν στο παρασκήνιο κατα την λειτουργία του κινητού. παιδια θελω να ρωτησω το εξης: οταν συνδεομαι σε ενα ασυρματο δικτυο ξετσεκαροντας και το network notification βλεπω απο κατω συνεχιζει να σκαναρει για να νεα δικτυα.εχουμε βρει καποια λυσει γι αυτο; To network notification σχετίζεται με το αν θα σε ειδοποιεί για νέα δίκτυα. Οχι με το αν θα αναζητά νέα δίκτυα. Οταν ενεργοποιείς το wifi αυτό ψάχνει για δίκτυα διαρκώς. Edited February 3, 2012 by mindfield Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apsogos Δημ. February 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2012 To network notification σχετίζεται με το αν θα σε ειδοποιεί για νέα δίκτυα. Οχι με το αν θα αναζητά νέα δίκτυα. Οταν ενεργοποιείς το wifi αυτό ψάχνει για δίκτυα διαρκώς. γι αυτο δεν υπαρχει λυση;σ ολους μας ετσι κανει; δεν καταναλωνει περισσοτερη μπαταρια αυτο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. February 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2012 γι αυτο δεν υπαρχει λυση;σ ολους μας ετσι κανει; δεν καταναλωνει περισσοτερη μπαταρια αυτο; Αν φοράς custom ζήτα απο τον dev να μεγαλώσει τον χρόνο. Αν είναι στα 15sec (δεν θυμάμαι πόσο είναι ακριβώς), ζήτα να το κάνει 45-50sec. Αυτό μπορεί να γίνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. February 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2012 Από την άλλη όμως αν γίνει κάτι και χαθεί η σύνδεση με το wifi, λογικά μετά θα περιμένεις και περισσότερο για να συνδεθεί αυτόματα. Δεν πρέπει να είναι δύσκολο να μεγαλώσει ο χρόνος πάντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts