Jump to content

[Galaxy S] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τι είναι αυτό ακριβώς;

ειναι το προγραμμα που τρεχει τα live wallpapers συνηθως ειναι μεσα στην rom..

• Απαντήσεις 7,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

γειαααα , τι προτεινετε ρε παιδια ? jvt ή jvu ? ποια ειναι η διαφορα? διαβασα πως ο καλυτερος συνδυασμος ειναι jvt και semaphore. ποιο semaphore ομως? και που τον βρισκω??? χέλπ!!!

Οδηγίες για ότι ζητάς θα βρεις στα 3 επισημασμένα θέματα του sub-forum.

Οι ουσιαστική διαφορά της JVT από την JVU είναι ότι η δεύτερη έχει έτοιμα τα Ελληνικά πληκτρολόγια.

Όπως έχει ξαναειπωθεί πολλές φορές όλες οι εκδόσεις του Semaphore κάνουν για όλες τις Gingerbread εκδόσεις.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone.

Δεν υπαρχει περιπτωση να μη δουλευει,εισαι σιγουρος οτι εχεις odex jvz??

ναι ειμαι και δεν δουλευει!!μονο την μπαταρια μου αλλαζει....το σημα ...το wifi ktl τιποτα!

ναι ειμαι και δεν δουλευει!!μονο την μπαταρια μου αλλαζει....το σημα ...το wifi ktl τιποτα!
Oσοι γνωστοι το εβαλαν τους δουλευει μια χαρα οπως και στο δκο μου,δεν ξερω τι εχεις κανει εσυ,anyway.

Λοιπον,εχω περασει JW1 εδω και καποιες ωρες με jv9 csc και jvt modem,πολυ ωραια λειτουργια,με εχει ενθουσιασει η αποκριση της σε συγκεκριμενα σημεια που κανω παντα τις δοκιμες.Gps και wifi πολυ καλο οπως και στις τελευταιες 2.3.6,παρατηρω επισης ενα κλικ γρηγοροτερο διαβασμα των αρχειων στην εξωτερικη sd,την προτιμω απο την jvz για την οποια να πω απο τις λιγες μερες που την εχω οτι ειναι μια απο τις καλυτερες ρομ.Με την ευκαιρια να πω κατι,ειχα ρουταρισμενη την jvz με semaphore 2.1.1 ,ο συγκεκριμενος κερνελ ειναι αψογος και συνεργαζεται τελεια με την ρομ,εκανα κατι δοκιμες καποια στιγμη και περασα τον στοκ κερνελ για μιαμιση μερα περιπου,επαθα πλακα με την αυτονομια της μπαταριας,ακατεβατη!!Παντα ειχα καλη αυτονομια στην μπαταρια αλλα τετοιο πραγμα δεν ειχα ξαναδει.Το κακο βεβαια με τον στοκ κερνελ ειναι οτι δεν εχεις λειτουργιες οπως BLN,Cwm κλπ,οποτε επιλεγεις :) (εγω ειχα ξαναγυρισει σε semaphore)

Edited by truckman

Καλησπερα, εχω την 2.3.5 και θελω να περασω την 2.3.6 με τον semaphore. Για να κανω backup τις εφαρμογες μου και τα παιχνιδια πρεπει να γινω root και να κατεβασω το titanium backup? Μετα δεν θα υπαρχει προβλημα ασυμβατοτητας ή κατι τετοιο? Για την 2.3.5 ποια εκδοση semaphore να περασω για να κανω το backup ή δεν παιζει ρολο η εκδοση?

Ευχαριστω!!!!

Αν κάνεις backup τις εφαρμογές με το Titanium (πρέπει να είσαι root) δεν θα έχεις πρόβλημα να τις επαναφέρεις στην 2.3.6.

Όσο για την έκδοση του Semaphore η απάντηση είναι 4 post πιο πάνω.

Edited by Superuser

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone.

Oσοι γνωστοι το εβαλαν τους δουλευει μια χαρα οπως και στο δκο μου,δεν ξερω τι εχεις κανει εσυ,anyway.

Λοιπον,εχω περασει JW1 εδω και καποιες ωρες με jv9 csc και jvt modem,πολυ ωραια λειτουργια,με εχει ενθουσιασει η αποκριση της σε συγκεκριμενα σημεια που κανω παντα τις δοκιμες.Gps και wifi πολυ καλο οπως και στις τελευταιες 2.3.6,παρατηρω επισης ενα κλικ γρηγοροτερο διαβασμα των αρχειων στην εξωτερικη sd,την προτιμω απο την jvz για την οποια να πω απο τις λιγες μερες που την εχω οτι ειναι μια απο τις καλυτερες ρομ.Με την ευκαιρια να πω κατι,ειχα ρουταρισμενη την jvz με semaphore 2.1.1 ,ο συγκεκριμενος κερνελ ειναι αψογος και συνεργαζεται τελεια με την ρομ,εκανα κατι δοκιμες καποια στιγμη και περασα τον στοκ κερνελ για μιαμιση μερα περιπου,επαθα πλακα με την αυτονομια της μπαταριας,ακατεβατη!!Παντα ειχα καλη αυτονομια στην μπαταρια αλλα τετοιο πραγμα δεν ειχα ξαναδει.Το κακο βεβαια με τον στοκ κερνελ ειναι οτι δεν εχεις λειτουργιες οπως BLN,Cwm κλπ,οποτε επιλεγεις :) (εγω ειχα ξαναγυρισει σε semaphore)

ειναι η εκδοση που εχει ανεβασει ο τυχερακιας.Δεν εχω πειραξει τιποτα εκτος του kernel!

ειναι αυτη εδω:

Δοκίμασε αυτή την έκδοση, με το OXX csc. Και όταν το βάλεις, άλλαξέ το csc σου σε EUR.

http://www.multiupload.com/CMEM7IMST8

Αν θέλεις μετά root, κάντο με τον kernel του Στράτου, τον Semaphore 2.1.1

Edited by apsogos

Ωραίος, όπως πάντα! κατεβάζω τώρα. Ξέρουμε αν δόθηκε κάπου ή αν είναι leaked; βλέπω xwjw1 και υποθέτω ότι έχει ελληνικά πληκτρολόγια (όχι πως δεν τα βάζουμε και μόνοι μας :) ) απο sales code τί έχει; Ρωτάω γιατί κατέβασα όλες τις ROM μέχρι τώρα (μαζί με τον αντίστοιχο semaphore και το truckman mod) αλλα γενικά μένω πίσω λόγω ελλειψης χρόνου (αλλιώς θα το εψαχνα μόνος μου)

Ευχαριστούμε για το truckman review και αναμένουμε modaki:p

Μιχάλης

Galaxy S GT-I9000

Ωραίος, όπως πάντα! κατεβάζω τώρα. Ξέρουμε αν δόθηκε κάπου ή αν είναι leaked; βλέπω xwjw1 και υποθέτω ότι έχει ελληνικά πληκτρολόγια (όχι πως δεν τα βάζουμε και μόνοι μας :) ) απο sales code τί έχει; Ρωτάω γιατί κατέβασα όλες τις ROM μέχρι τώρα (μαζί με τον αντίστοιχο semaphore και το truckman mod) αλλα γενικά μένω πίσω λόγω ελλειψης χρόνου (αλλιώς θα το εψαχνα μόνος μου)

Ευχαριστούμε για το truckman review και αναμένουμε modaki:p

Mιχαλη εχει φουλ ελληνικα,να ξερεις οτι δεν συνοδευεται η συγκεκριμενη ρομ απο csc και modem,εχει το pda και συμπληρωνουμε τα αλλα εμεις (το γιατι δεν τα εχει δεν το ξερω),εγω εχω βαλει jv9 csc και jvt modem,δουλευει αψογα.

Αυτο που μου εχει κινησει την περιεργεια (και ειναι ευχαριστο) ειναι οτι το πρωι που κοιταξα την μνημη συνεχιζε να ειναι σε χαμηλα επιπεδα (+100 ελευθερα) και εφαρμογες οπως email κλπ που ολες οι ρομ τις φορτωναν με το ετσι θελω,εως τωρα δεν τις βλεπω να εχουν ανοιξει καθολου,αφαντες!! :clap:

Edited by truckman

Φιλε Παρη περασα την jvz + semaphore 2.1.1 και στο γραφειο που την δοκιμαζω τωρα σαν να μου φαινεται οτι ειναι αργη σε σχεση με την jvt...επισης αν και εχει ελληνικα το samsungkeyboard δεν δουλευει καθολου μονο τα αγγλικα εχει δεν αλλαζει γλωσσα και περασα αλλο μεσω cwm... μαλον επρεπε να εβαζα την jvw1...

Ηρακλής!

iPhone 12 Pro Max pacibic blue

Φιλε Παρη περασα την jvz + semaphore 2.1.1 και στο γραφειο που την δοκιμαζω τωρα σαν να μου φαινεται οτι ειναι αργη σε σχεση με την jvt...επισης αν και εχει ελληνικα το samsungkeyboard δεν δουλευει καθολου μονο τα αγγλικα εχει δεν αλλαζει γλωσσα και περασα αλλο μεσω cwm... μαλον επρεπε να εβαζα την jvw1...

Αλλαξες τον κωδικό σε EUR? Αν το έκανες θα επρεπε να έχεις κανονικά ελληνικά. Αν όχι, είναι λογικό που δεν έχεις :)

Πάντως και εμένα η JVZ μου φάνηκε λιγότερο σβέλτη απο την JVT. Για αυτό και ξαναγύρισα στην δεύτερη. Ελπίζω η JW1 να μου αφήσει καλύτερες εντυπώσεις.

Κώστας

Αλλαξες τον κωδικό σε EUR? Αν το έκανες θα επρεπε να έχεις κανονικά ελληνικά. Αν όχι, είναι λογικό που δεν έχεις :)

Πάντως και εμένα η JVZ μου φάνηκε λιγότερο σβέλτη απο την JVT. Για αυτό και ξαναγύρισα στην δεύτερη. Ελπίζω η JW1 να μου αφήσει καλύτερες εντυπώσεις.

Στις γλωσσες εχει και τα ελληνικα και τις υπολοιπες αλλα μονο στα αγγλικα γραφει...δεν λειτουργει δηλαδη η εναλλαγη.Αυτο εννοουσα...

Ηρακλής!

Στις γλωσσες εχει και τα ελληνικα και τις υπολοιπες αλλα μονο στα αγγλικα γραφει...δεν λειτουργει δηλαδη η εναλλαγη.Αυτο εννοουσα...
Αυτο το παρατηρησα και εγω. Ενω το γύρισα στο πληκτρολόγιο δείχνει οτι κάνει εναλλαγή σε ελληνικά αλλα γράφει πάλι αγγλικά. Ποιός θα μου παραθέσει ένα link με τη JW1 να τη δοκιμάσω και αυτή? Τον ατελείωτο έχουμε... Edited by PCIFIAS
Θοδωρης

Αυτο το παρατηρησα και εγω. Ενω το γύρισα στο πληκτρολόγιο δείχνει οτι κάνει εναλλαγή σε ελληνικά αλλα γράφει πάλι αγγλικά.

Μάλλον περάσατε κακώς την jvz από samfirmware, σωστά;

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

- Alex

Αλεξη απο τους xda την εβαλα και ειχε μεγεθος 308mb...

Ηρακλής!

Βοηθεια!!..ημουν εγγεγραμμενος στο site του damian αλλα εκανα format στο pc και δεν θυμαμαι τι κωδικο ειχα βαλει και απ τη μια δεν δουλευει η επαναφορα κωδικου δεν αναγνωριζει το εμαιλ λεει και απο την αλλη οταν παω να φτιαξω αλλον μου λεει οτι ο κωδικος δεν εχει τουσ απαιτουμενους χαρακτηρες αν και εχω δοκιμασει τα παντα για password??
slim 3.5 + semaphore 1.1.1s

έχω βάλει την jvw αλλά δεν έχει πολλή ελεύθερη ram οπότε ψιλό καθυστέρει το κινητό μήπως να βάλω κάποια άλλη;

Mιχαλη εχει φουλ ελληνικα,να ξερεις οτι δεν συνοδευεται η συγκεκριμενη ρομ απο csc και modem,εχει το pda και συμπληρωνουμε τα αλλα εμεις (το γιατι δεν τα εχει δεν το ξερω),εγω εχω βαλει jv9 csc και jvt modem,δουλευει αψογα.

Αυτο που μου εχει κινησει την περιεργεια (και ειναι ευχαριστο) ειναι οτι το πρωι που κοιταξα την μνημη συνεχιζε να ειναι σε χαμηλα επιπεδα (+100 ελευθερα) και εφαρμογες οπως email κλπ που ολες οι ρομ τις φορτωναν με το ετσι θελω,εως τωρα δεν τις βλεπω να εχουν ανοιξει καθολου,αφαντες!! :clap:

Παρη root πως την εκανες την JW1 ?

ΓΙΑΝΝΗΣ

Hρακλη επρεπε να αλλαξεις το csc,εγω ειχα περασει της jv9,ειχα ελληνικα κανονικοτατα και τα πληκτρολογια δουλευαν αψογα.Νομιζω οτι και αυτη που εχει ανεβασει ο Αλεξανρος εχει αυτο το csc (δεν την εχω δει γιατι ειχα κατεβασει την δικη μου πριν την κανει upload στο myphone).

Απο εδω,στοκ κερνελ με μονο ενα απλο ρουτ

@PCIFIAS πηγαινε εδω καλυτερα

Edited by truckman

Αλεξη αν θυμάμαι καλά την κατέβασα από την παράθεση σου στο multiupload που είχες ανεβάσει. Εμένα δε με ενδιαφέρει γιατί έτσι και αλλιώς χρησιμοποιώ smartkeyboard, με βολεύει καλύτερα. Edited by PCIFIAS
Θοδωρης

@Tyxerakias

αυτό το link απο το multiupload Που είχες ανεβάσει την JVZ ειναι οκ?

Nαι, γι'αυτό το ανέβασα :) Το έχω πει και στο thread στο XDA ότι έκαναν βλακεία και έχω βάλει κι εκεί λινκ, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Δεν ξέρω ποιός άσχετος στο sammobile (από κει το πήρανε στο XDA) έδωσε OXA csc με XW rom, αλλά δε γίνεται αυτό. Όπως είπε και ο Πάρης πρέπει να βάλεις OXX csc, για να δουλέψουν οι γλώσσες σωστά.

Το δικό μου link δουλεύει σωστά.

Γενικά αν υπάρχει link εδώ, κατεβάστε από δω, και όχι από αλλού. Πάντα.

- Alex

Απο το xda:

stratosK:"I have checked the JW1 initramfs. The only 'difference' from JVZ are the samsung kernel modules. The files size is exactly the same as JVZ's. Most probably nothing changed (just the version number).

I think I will wait."

Αρα και ο semaphore 2.1.1 την κάνει τη δουλειά. Thanx stratos!

Μιχάλης

Galaxy S GT-I9000

• The title was changed to [Galaxy S] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις