Jump to content

george_87

Members
  • Δημοσιεύσεις

    37
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About george_87

  • Ημ. Γέννησης Ιανουάριος 9

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

george_87's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. george_87

    Lenovo s750

    Καλησπερα. Σκεφτομαι κι εγω για το s750. Ποιο site προτεινετε ως καλυτερο? Ευχαριστω!
  2. Περασα την 2.3.3 να την εχω ετοιμη για το service :P Παντως οταν κανω αναζητηση διαθεσιμων δικτυων μου βγαζει την vodafone και καμια φορα την wind. Επισης εβαλα κι αλλη καρτα cosmote αλλα κανει τα ιδια... και η δικη μου δουλευει κανονικα σε αλλο τηλεφωνο. Τι να πω δεν ξερω... Ηταν προγραμματισμενο να χαλασει φαινεται!!! :P :P
  3. 1) εχω δοκιμασει και jvu και jvt 2) οχι δεν μου εχει πεσει
  4. Οχι καμια. Αυτο ειναι το θεμα, οτι τις τελευταιες 2 βδομαδες περιπου δεν εχω περασει τπτ. Ετσι ξαφνικα εγινε.
  5. Καλησπερα, εδω και 5 μερες αντιμετωπιζω ενα προβλημα. Χανεται το σημα και οταν τυχει και εχω σημα οταν παω να μιλησω μετα απο μερικα δευτερολεπτα κοβεται. Εχω περασμενη την milestone build 39 και τον semaphore 1.2.5 εδω και αρκετο καιρο και δεν αντιμετωπισα κανενα απολυτως προβλημα. Εσβησα τα παντα, περασα παλι gb αλλα τπτ, παλι τα ιδια... Θα ηθελα αν εχει καποιος αντιμετωπισει παρομοιο προβλημα να με βοηθησει... Ευτυχως το κινητο ειναι στην εγγυηση ακομα οποτε αν δεν βγαλω ακρη θα το στειλω. Ευχαριστω.
  6. Καλημερα, εχει παρει μια φιλη μου το Χ5 Pro (εκδοση 2.2.2) και επειδη κολλαει αρκετα, αναβοσβηνει οποτε του ερθει θα ηθελα να σας ρωτησω ποια ειναι μεχρι στιγμης η πιο σταθερη εκδοση για να του περασουμε και να του κανουμε αναβαθμιση. Δηλαδη να υποστηριζει ελληνικα στα sms και στο menu, να εχει ραδιοφωνο και γενικα ολες τις βασικες λειτουργιες. Ευχαριστω.
  7. Καλημερα, αντιμετωπιζω ενα προβλημα με μια συσκευη neo v, καταρχην να πω οτι το κινητο το εχω σχεδον 3 μηνες και οι αναβαθμισεις εχουν γινει μεσω της sony. Tο προβλημα που μου παρουσιαζει ειναι οταν μιλαω καποιες φορες κλεινει ξαφνικα ή εκει που μιλαω ο συνομιλητης μου απο ενα σημειο και μετα δεν με ακουει και μετα χανεται η κληση τελειως. Λετε να ειναι θεμα συσκευης ή δικτυου? Εχει αντιμετωπισει κανεις κατι παρομοιο? Ευχαριστω.
  8. Τελικα δεν ηταν προβλημα της ρομ, περασα την εκδοση 1.2.0 του semaphore και μετα ξαναπερασα την 1.2.2 και ολα ειναι οκ τωρα! Μαλλον καποιο κολλημα θα εφαγε. Ευχαριστω!!!
  9. Και με τον stock το ιδιο προβλημα. Και στον semaphore το κοιταξα αυτο που λες, δεν ειναι ενεργοποιημενο.
  10. Εχω περασει την aokp build 37 και semaphore 1.2.2
  11. Αντιμετωπιζει κανεις προβλημα στην εγγραφη και αναπαραγωγη βιντεο στις τελευταιες εκδοσεις του semaphore? Υπαρχει καποια λυση?
  12. περασα και αλλη ρομ την milestone 5, αλλα εχω το ιδιο προβλημα. αν μπορει να βοηθησει καποιος... ευχαριστω
  13. Ναι τα εχω αλλα δεν γινεται τπτ
  14. Καλησπερα σας, εχω περασει την aokp build 28 και εχω προβλημα με τα mms. Δεν μπορω να στειλω... μπηκα και στην cosmote και περασα manual τις ρυθμισεις αλλα τπτ... καμια βοηθεια??? ευχαριστω!!!
×
×
  • Create New...