nikospot Δημ. December 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2011 εκανα wipes data and cache τωρα περναω παλι την stock οποτε θα ξανακανω παλι wipes ετσι? Για να περάσεις την tornado? Βάζεις την JVT, βάζεις τον κερνελ του damian και κάνεις από εκεί μέσα tornado wipe και σβήνει τα πάντα (Και την εσωτερική SD). Μετά μέσα από το recovery κάνεις mounts and storage > Mount USB storage και το συνδέεις στο PC. Βάζεις το αρχείο της rom στο κινητό, κάνεις reboot σε recovery και το κάνεις install from sdcard. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apsogos Δημ. December 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2011 την εβαλα την tornado το μεσημερι τελικα...δεν προκειται να ξαναβαλω custom rom αν δεν ειμαι 1000% οτι μου κανει! χωρις παρεξηγηση δικη μου αποψη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. December 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2011 την εβαλα την tornado το μεσημερι τελικα...δεν προκειται να ξαναβαλω custom rom αν δεν ειμαι 1000% οτι μου κανει! χωρις παρεξηγηση δικη μου αποψη... χαχα θα φρίκαρες που δεν είχε τίποτα μέσα? Αν βάλεις ότι χρειάζεσαι (αν έχεις όρεξη να ασχοληθείς) δεν θα ξανα αλλάξεις. Δεν τρέχει τίποτα άχρηστο από πίσω να σου τρώει πόρους ΚΑΙ μπαταρία. Και επίσης έτσι και κάνεις convert σε ext2 είσαι άρχοντας :p Να ρωτήσω εγώ κάτι άκυρο. Σε JVT odex γίνεται να γίνει διάφανο το μενού? Να φαίνεται το φόντο εννοώ όταν είσαι μέσα στις ρυθμίσεις για παράδειγμα. (όπως στην cyanogen). Είναι εφικτό με πείραγμα στο framework ή μπαα? (Γιατί δεν είχα δει κάτι στο UOT Kitchen που πείραζα πριν λίγες μέρες :worry: μπορεί να μου ξέφυγε βέβαια.) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenon2010 Δημ. December 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2011 (edited) Να ρωτήσω εγώ κάτι άκυρο. Σε JVT odex γίνεται να γίνει διάφανο το μενού? Να φαίνεται το φόντο εννοώ όταν είσαι μέσα στις ρυθμίσεις για παράδειγμα. (όπως στην cyanogen). Είναι εφικτό με πείραγμα στο framework ή μπαα? (Γιατί δεν είχα δει κάτι στο UOT Kitchen που πείραζα πριν λίγες μέρες :worry: μπορεί να μου ξέφυγε βέβαια.) Ναι γίνεται με το mod του $omator stock +. Ψάξε στο xda! Όταν είσαι στις ρυθμίσεις δεν γίνεται νομίζω! Η δεν το εχω βρει εγώ! Edit: http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=18659730&postcount=1787 Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Edited December 2, 2011 by xenon2010 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. December 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2011 Ναι γίνεται με το mod του $omator stock +. Ψάξε στο xda! Όταν είσαι στις ρυθμίσεις δεν γίνεται νομίζω! Η δεν το εχω βρει εγώ! Edit: http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=18659730&postcount=1787 Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Σε ευχαριστώ. Αυτό το stock+ το ξέρω το έχω δει αλλά δεν με τραβάει κάτι για να βάλω. Στο μενού εντάξει είναι διάφανο με Go launcher EX αλλά θέλω και στις ρυθμίσεις :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tas6s Δημ. December 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2011 καλησπερα ιστερα απο πολυ καιρο εχω ενα προβληματακι! καθε φορα που εκανα ενα update με μια αλλη rom μετα εβαζα το swype μεσω cmw και ολα οκ, τωρα τελευταια που εβαλα την F1 innovation XXJVT V14 με semaphore 1,9,0 (ειχα προηγουμενες) δεν μπορω να βαλω το swype μου λεει cant open (bad).. πηγα πισω σε εκδοση τπτ εκανα wipe τα παντα τπτ τι φταει?? θελω το swype προσπαθησα να βαλω κατι swype.apk αλλα ενω κανουνε εγκατασταση μου λενε στο τελος η εφαρμογη δεν ειναι εγκατεστημενη.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. December 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2011 χαχα θα φρίκαρες που δεν είχε τίποτα μέσα? Αν βάλεις ότι χρειάζεσαι (αν έχεις όρεξη να ασχοληθείς) δεν θα ξανα αλλάξεις. Δεν τρέχει τίποτα άχρηστο από πίσω να σου τρώει πόρους ΚΑΙ μπαταρία. Και επίσης έτσι και κάνεις convert σε ext2 είσαι άρχοντας :p ωπα.. τι εγινε ρε Νίκο? την ξεχασαμε την cm? :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. December 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2011 (edited) καλησπερα ιστερα απο πολυ καιρο εχω ενα προβληματακι! καθε φορα που εκανα ενα update με μια αλλη rom μετα εβαζα το swype μεσω cmw και ολα οκ, τωρα τελευταια που εβαλα την F1 innovation XXJVT V14 με semaphore 1,9,0 (ειχα προηγουμενες) δεν μπορω να βαλω το swype μου λεει cant open (bad).. πηγα πισω σε εκδοση τπτ εκανα wipe τα παντα τπτ τι φταει?? θελω το swype προσπαθησα να βαλω κατι swype.apk αλλα ενω κανουνε εγκατασταση μου λενε στο τελος η εφαρμογη δεν ειναι εγκατεστημενη.. Για δοκίμασε αυτο. Στην cyanogen (by Lakerdas, by Tyxerakias :p) Εντομεταξύ βρήκα ένα πληκτρολόγιο στο μάρκετ που φαίνεται πολύ καλό! SwiftKey X λέγεται και έχει free trial για ένα μήνα ή full με 1μιση ευρώ! (δεν σέρνεις το δάχτυλο όπως στο swype βέβαια) Edited December 2, 2011 by nikospot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. December 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2011 ωπα.. τι εγινε ρε Νίκο? την ξεχασαμε την cm? :lol: ουυυυ έχω να βάλω cyanogen πάνω από κάνα μήνα τώρα. Την βολεύτηκα την tornado. Τώρα άρχισα να βαριέμαι λίγο το theme αλλά κάτι θα κάνω για αυτό κάποια στιγμή. Cyanogen μόνο για ICS πλέον σε περίπτωση που δε βγει official. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. December 2, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2011 Να ρωτήσω εγώ κάτι άκυρο. Σε JVT odex γίνεται να γίνει διάφανο το μενού? Να φαίνεται το φόντο εννοώ όταν είσαι μέσα στις ρυθμίσεις για παράδειγμα. (όπως στην cyanogen). Είναι εφικτό με πείραγμα στο framework ή μπαα? (Γιατί δεν είχα δει κάτι στο UOT Kitchen που πείραζα πριν λίγες μέρες :worry: μπορεί να μου ξέφυγε βέβαια.) Ναι γίνεται... αν και ο πιο εύκολος τρόπος είναι από εδώ. Έχει ξαναειπωθεί νομίζω από τον Μάκη, βαριέμαι να κοιτάξω τώρα :), δουλεύει πάντως μια χαρά η κουζίνα και με odex rom και φτιάχνεις ό,τι θες εσύ, σε αντίθεση με αυτά του $omator που είσαι αναγκασμένος να τα βάλεις όλα ή τίποτα. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. December 2, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2011 καλησπερα ιστερα απο πολυ καιρο εχω ενα προβληματακι! καθε φορα που εκανα ενα update με μια αλλη rom μετα εβαζα το swype μεσω cmw και ολα οκ, τωρα τελευταια που εβαλα την F1 innovation XXJVT V14 με semaphore 1,9,0 (ειχα προηγουμενες) δεν μπορω να βαλω το swype μου λεει cant open (bad).. πηγα πισω σε εκδοση τπτ εκανα wipe τα παντα τπτ τι φταει?? θελω το swype προσπαθησα να βαλω κατι swype.apk αλλα ενω κανουνε εγκατασταση μου λενε στο τελος η εφαρμογη δεν ειναι εγκατεστημενη.. Δεν ξέρω αν δοκιμάζεις το Swype από τους οδηγούς, αν όχι δοκίμασέ το. Αν δοκιμάζεις αυτό και δεν κάθεται, ίσως να μην έχεις χώρο με τη rom που έβαλες του 15άχρονου :p Έλεγξε πόσο ελεύθερο χώρο έχεις στο /system. Όσο για τα apk, κανένα δεν πρόκειται να δουλέψει με απλή εγκατάσταση στο SGS. Είναι εφαρμογή συστήματος. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. December 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2011 Ναι γίνεται... αν και ο πιο εύκολος τρόπος είναι από εδώ. Έχει ξαναειπωθεί νομίζω από τον Μάκη, βαριέμαι να κοιτάξω τώρα :), δουλεύει πάντως μια χαρά η κουζίνα και με odex rom και φτιάχνεις ό,τι θες εσύ, σε αντίθεση με αυτά του $omator που είσαι αναγκασμένος να τα βάλεις όλα ή τίποτα. Ναι την έχω δει την κουζίνα, έχω πειράξει και κάτι εικονιδια έτσι, απλά δεν θυμάμαι να είχα βρει κάπου αυτό με την διαφάνεια :rolleyes: Αλλα αν λες ότι γίνεται θα το ξανακοιτάξω πιο προσεχτικά σε λίγο. Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apsogos Δημ. December 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2011 χαχα θα φρίκαρες που δεν είχε τίποτα μέσα? Αν βάλεις ότι χρειάζεσαι (αν έχεις όρεξη να ασχοληθείς) δεν θα ξανα αλλάξεις. Δεν τρέχει τίποτα άχρηστο από πίσω να σου τρώει πόρους ΚΑΙ μπαταρία. Και επίσης έτσι και κάνεις convert σε ext2 είσαι άρχοντας :p Να ρωτήσω εγώ κάτι άκυρο. Σε JVT odex γίνεται να γίνει διάφανο το μενού? Να φαίνεται το φόντο εννοώ όταν είσαι μέσα στις ρυθμίσεις για παράδειγμα. (όπως στην cyanogen). Είναι εφικτό με πείραγμα στο framework ή μπαα? (Γιατί δεν είχα δει κάτι στο UOT Kitchen που πείραζα πριν λίγες μέρες :worry: μπορεί να μου ξέφυγε βέβαια.) βασικα βρηκα το tornado addons Και προσθεσα μερικα πραγματακια αλλα κανει βλ@κειουλες για π.χ δεν δεχοταν με την μια τα addons..το εκανα ext2 και 1440 δεν εχει καμια διαφορα "πρακτικα μιλαω" απο την 2.3.5 στοκ + semaphore 1.3GHz που ημουν πριν..εκτος του οτι δεν μου εχει κανει την παραμικρη λαλακια... μπορει να φτιαχνονται τα bugs του αλλα δεν θα ασχολειθω...(προς το παρον) θα ξαναλλαξω αν βγει stable ICS αλλιως δεν εχω προβληματα για την διαφανεια δεν προλαβα να δοκιμασω.. τελος ηθελα να ρωτησω στην stock που ειμαι για να "αφαιρεσω" προγραμματα που δεν χρησιμοποιω της μανας του ,υπαρχει τροπος να τα βγαλω..διοτι δεν εχει ενεργοποιημενη επιλογη uninstall Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tas6s Δημ. December 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2011 Δεν ξέρω αν δοκιμάζεις το Swype από τους οδηγούς, αν όχι δοκίμασέ το. Αν δοκιμάζεις αυτό και δεν κάθεται, ίσως να μην έχεις χώρο με τη rom που έβαλες του 15άχρονου :p Έλεγξε πόσο ελεύθερο χώρο έχεις στο /system. Όσο για τα apk, κανένα δεν πρόκειται να δουλέψει με απλή εγκατάσταση στο SGS. Είναι εφαρμογή συστήματος. ναι αυτην την εκδοση swype εχω απο δω την κατεβασα, εχω ελευθερο χωρο, αλλωστε αλλα zip οπως το thunderbolt η κατι θεματα μου τα παιρναει.. μηπως με αλλη rom να μην εχω προβλημα;; αλλα τι φταει τωρα;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ste3001 Δημ. December 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2011 βασικα βρηκα το tornado addons Και προσθεσα μερικα πραγματακια αλλα κανει βλ@κειουλες για π.χ δεν δεχοταν με την μια τα addons..το εκανα ext2 και 1440 δεν εχει καμια διαφορα "πρακτικα μιλαω" απο την 2.3.5 στοκ + semaphore 1.3GHz που ημουν πριν..εκτος του οτι δεν μου εχει κανει την παραμικρη λαλακια... μπορει να φτιαχνονται τα bugs του αλλα δεν θα ασχολειθω...(προς το παρον) θα ξαναλλαξω αν βγει stable ICS αλλιως δεν εχω προβληματα για την διαφανεια δεν προλαβα να δοκιμασω.. τελος ηθελα να ρωτησω στην stock που ειμαι για να "αφαιρεσω" προγραμματα που δεν χρησιμοποιω της μανας του ,υπαρχει τροπος να τα βγαλω..διοτι δεν εχει ενεργοποιημενη επιλογη uninstall με το nitrality ειναι δωρεαν στο μαρκετ. αλλα πρεπει να σαι ροοτ νομιζω...... Παράθεση Samsung Galaxy S - S3 - S4, Galaxy Note 2 - Note 3- Note 4 LG G2 -G3 -G4 -G5 -G6 Oneplus 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 3, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2011 εχω και το smartkeyboard αλλα συνηθισα το swype και το θελω.. αυτο το εχω αλλα δεν μου κανει εγκατασταση.. Δοκίμασε αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apsogos Δημ. December 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2011 με το nitrality ειναι δωρεαν στο μαρκετ. αλλα πρεπει να σαι ροοτ νομιζω...... ειμαι root, ευχαριστω θα το κατεβασω τωρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gup_ Δημ. December 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2011 Καλημερα ειμαι με JVT 2.3.5 (αν εχει σημασια για αυτο που θα ρωτησω) Μπορω με καποιο τροπο (mod?) να αλλαξω τον τροπο που αποδεχομαι ή αποριπτω τηλεφωνηματα? Εχω dual sim και σε γενικες γραμμες το τηλεφωνο δουλευει... Πριν την dual ειχα κατεβασει μια εφαρμογη απο το market (tiny answer) και ημουν μια χαρα Μετα την dual sim καμμια εφαρμογη δεν δουλευει (ουτε shake κλπ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. December 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2011 Καλημερα ειμαι με JVT 2.3.5 (αν εχει σημασια για αυτο που θα ρωτησω) Μπορω με καποιο τροπο (mod?) να αλλαξω τον τροπο που αποδεχομαι ή αποριπτω τηλεφωνηματα? Εχω dual sim και σε γενικες γραμμες το τηλεφωνο δουλευει... Πριν την dual ειχα κατεβασει μια εφαρμογη απο το market (tiny answer) και ημουν μια χαρα Μετα την dual sim καμμια εφαρμογη δεν δουλευει (ουτε shake κλπ) Δεν κατάλαβα τι εννοείς. Dual sim ή κάρτα sim 2in1; Γιατί το τηλέφωνο δεν είναι dual sim. Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gup_ Δημ. December 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2011 Δεν κατάλαβα τι εννοείς. Dual sim ή κάρτα sim 2in1; Γιατί το τηλέφωνο δεν είναι dual sim. Sent from my GT-I9100 using Tapatalk sorry 2σε1 :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. December 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2011 sorry 2σε1 :) Έχω την εντύπωση ότι το πρόβλημα σου είναι άλλο, γιατί εγώ δεν παρατήρησα διαφορά με την κάρτα 2in1. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gup_ Δημ. December 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2011 Έχω την εντύπωση ότι το πρόβλημα σου είναι άλλο, γιατί εγώ δεν παρατήρησα διαφορά με την κάρτα 2in1. δεν λεω οτι εχει προβλημα το τηλεφωνο θελω εναν πιο ευκολο τροπο για να απανταω στο τηλεφωνο προτιμω πληκτρα απλα YES NO για παραδειγμα απο το slide που εχουμε τωρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. December 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2011 δεν λεω οτι εχει προβλημα το τηλεφωνο θελω εναν πιο ευκολο τροπο για να απανταω στο τηλεφωνο προτιμω πληκτρα απλα YES NO για παραδειγμα απο το slide που εχουμε τωρα Ρυθμισεις - κλησεων - ολες οι κλησεις - απαντηση κλησης - τικαρεις λειτουργια απαντησης και πληκτρο απαντησης. Μετα απαντας με το home button. Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gup_ Δημ. December 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2011 Ρυθμισεις - κλησεων - ολες οι κλησεις - απαντηση κλησης - τικαρεις λειτουργια απαντησης και πληκτρο απαντησης. Μετα απαντας με το home button. Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Ευχαριστώ αλλα δεν θελω να παταω το home button κατεβασα μια εφαρμογη που δουλευει EZanswer η οποια κανει αυτο που θελω ειναι λιγο ασχημη βεβαια... Περιεργο μου κανει που δεν υπαρχουν καποια mods παντως εψαξα και δεν βρηκα τιποτα :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. December 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2011 βασικα βρηκα το tornado addons Και προσθεσα μερικα πραγματακια αλλα κανει βλ@κειουλες για π.χ δεν δεχοταν με την μια τα addons..το εκανα ext2 και 1440 δεν εχει καμια διαφορα "πρακτικα μιλαω" απο την 2.3.5 στοκ + semaphore 1.3GHz που ημουν πριν..εκτος του οτι δεν μου εχει κανει την παραμικρη λαλακια... μπορει να φτιαχνονται τα bugs του αλλα δεν θα ασχολειθω...(προς το παρον) θα ξαναλλαξω αν βγει stable ICS αλλιως δεν εχω προβληματα για την διαφανεια δεν προλαβα να δοκιμασω.. τελος ηθελα να ρωτησω στην stock που ειμαι για να "αφαιρεσω" προγραμματα που δεν χρησιμοποιω της μανας του ,υπαρχει τροπος να τα βγαλω..διοτι δεν εχει ενεργοποιημενη επιλογη uninstall Με το titanium backup βγάζεις εφαρμογές. Επίσης αφού κάνεις ότι θες από το addons κάνεις επανεκκίνηση εννοείτε αφού προσθέτει apk στο system. Με το ext2 η πιο αισθητή διαφορά είναι στο install εφαρμογών και στο bootarisma ;) Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts