Jump to content

[Galaxy S] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Νικο εγω πανω απο 4160 δεν φτανω, πως το κανεις? Και εχω και μια αλλη ερωτησουλα. Εβαλα κατι fonts στον φακελο αλλα μονο την default font μου επιλεγει στις ρυθμισεις, τις αλλες δεν τις εμφανιζει καν. Μηπως λειπει καποια εφαρμογη ή δεν παιζει ρολο αυτο?

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Δεν χρησιμοποίησα ποτέ αλλα font οπότε δεν γνωρίζω. Λόγια κάτι θα λείπει. Ρωτα τον brotuck.

Τώρα για το quad δεν ξέρω..! Τόσο βγάζω απο την tornado jvs (η jvr. Απο 2.3.4 πάντως)

τωρα ετοιμαζω O.C στα 1.6Ghz !!

xaxaxa

Σε παλαιότερο κερνελ του damian (που είχε τόσο oc) έτρεχα στα 1600 χωρίς πρόβλημα

Χα

Sent from my Galaxy S using Homing Pigeon

• Απαντήσεις 7,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δεν χρησιμοποίησα ποτέ αλλα font οπότε δεν γνωρίζω. Λόγια κάτι θα λείπει. Ρωτα τον brotuck.

Τώρα για το quad δεν ξέρω..! Τόσο βγάζω απο την tornado jvs (η jvr. Απο 2.3.4 πάντως)

Ευχαριστώ, αλλά δεν τον ξέρω τον κύριο, ούτε καν που να τον βρω :p Από ότι βλέπω πάντως τα fonts της samsung είναι σαν .apk στο system/app :confused: Οπότε ο μόνος τρόπος να αλλάξω font έτσι όπως είμαι τώρα είναι να μετονομάσω την font που θέλω, με το όνομα της default και να την ρίξω μέσα στον φάκελο.

Και κάτι ακόμα. Ψάχνω hacked camera (low battery και power button κυρίως) και δεν βρίσκω για JVT. Έχω βρει του $omator αλλά λέει ότι έχει πολύ χειρότερη ποιότητα ήχου, αλλά είναι συγχρονισμένος. Είναι τόσο τραγικά τα πράγματα? Το έχει δοκιμάσει κανείς?

Edited by nikospot

5) χίλιες φορές tornado...

περισσότερα στο site του damian (tornado εδώ)

Δεν υπάρχει κάποιος άλλος οδηγός για tornado γιατί στο παραπάνω link θέλει εγγραφή;

Επίσης μια διευκρίνηση.Η tornado είναι μόνο ROM ή και kernel μαζί;

Edited by tarantules

[sIGPIC][/sIGPIC]deltahacker.gr Ελληνικό περιοδικό για το ethical hacking

Η αληθινή αξία ενός ανθρώπου φαίνεται στο πως φέρεται σε κάποιον, από τον οποίο δεν μπορεί να έχει κανένα όφελος

η tornado Που θελεις να βαλεις εχει ατελειες δηλαδη καποια πραγματα δεν λειτουργουν σωστα οπως στην stock.!Δεν σοβαρολογουσα για το o.c 1600 πλακα κανω...αλλιως το κανω τηγανι και πεταω και ενα αυγο πανω!ειδικα αμα τρεξεις εκεινη την ωρα για ωρα κανα παιχνιδι με δυνατα γραφικα!!!ουχουυυ

Δεν υπάρχει κάποιος άλλος οδηγός για tornado γιατί στο παραπάνω link θέλει εγγραφή.

Επίσης μια διευκρίνηση.Η tornado είναι μόνο ROM ή και kernel μαζί;

Κάνε εγγραφή στο φόρουμ του. Εκεί θα βρεις και την tornado και τον κέρνελ (πρώτα θα φλασάρεις την JVT, μετά τον κέρνελ του: Aureus beta 3) ε και μετά έχει ένα wipe μέσα στο cwm [Tornado Wipe system] το οποίο σβήνει τα πάντα (και την SD!!!). Μετά στο cwm πας mounts and storage > mount USB και το συνδέεις με το PC και περνάς το αρχείο της tornado. Κάνεις reboot πάλι σε cwm και το κάνεις install from sdcard και τέλος έτοιμος. Για πιο αναλυτικά έχει οδηγίες και στο παραπάνω λινκ.

η tornado Που θελεις να βαλεις εχει ατελειες δηλαδη καποια πραγματα δεν λειτουργουν σωστα οπως στην stock.!

Τι δε λειτουργεί καλά? Μια χαρά λειτουργει απλά δεν έχει σχεδόν καμία εφαρμογή μέσα και πρέπει ότι χρειάζεσαι να το περάσεις μόνος σου... (έχει και το tornado addons που μπορείς να βάζεις στοκ εφαρμογές της JVT κατευθείαν από κει μέσα)

Edit: Σορρυ αν είναι σε άκυρο μέρος η ερώτηση αλλά δε ξέρω που θα μπορέσουν να μου απαντήσουν :p

Έχω κάνει decompile το camera.apk. Σε πιο αρχείο είναι ο κώδικας που πρέπει να αλλάξω για να ανοίγει η κάμερα και με χαμηλή μπαταρία? (ξέρω τι πρέπει να αλλάξω, αλλά δεν ξέρω σε πιο αρχείο είναι :worry:) thanks!

Edited by nikospot

Μπορείτε να μου πείτε ένα root explorer να χρησιμοποιήσω?Γιατί με το astro δεν μπορώ να περάσω κάποια αρχεία που θέλω,σε φάκελο π.χ.system\bin?

• Administrators
Μπορείτε να μου πείτε ένα root explorer να χρησιμοποιήσω?Γιατί με το astro δεν μπορώ να περάσω κάποια αρχεία που θέλω,σε φάκελο π.χ.system\bin?

ES File Explorer. Στις ρυθμίσεις του ενεργοποίησε τα root privileges.

Modpic.gif

η tornado Που θελεις να βαλεις εχει ατελειες δηλαδη καποια πραγματα δεν λειτουργουν σωστα οπως στην stock.!Δεν σοβαρολογουσα για το o.c 1600 πλακα κανω...αλλιως το κανω τηγανι και πεταω και ενα αυγο πανω!ειδικα αμα τρεξεις εκεινη την ωρα για ωρα κανα παιχνιδι με δυνατα γραφικα!!!ουχουυυ

Αυτά που γράφεις για το oc θα τα θεωρήσω απλά αστεία :)

Παίζω αρκετά παιχνίδια (όχι μαλακιτσες) και αρκετή ώρα κάθε μέρα, οπότε γνωρίζω.

Επίσης (μιας και είσαι πολύ φρέσκος) θα ήθελα να μου πεις και μένα μια ατέλεια της tornado (η της ρομ η του κερνελ).

Ευχαριστώ, αλλά δεν τον ξέρω τον κύριο, ούτε καν που να τον βρω :p

Ο brotuck έχει την tornado ρε Νικο..! :lol:

Edited by nikos523

Καλησπερα στην παρεα!! Η δοκιμαστικη 1.9 του Στρατου εχει καποια διαφορα με αυτην που εδωσε μετεπειτα; Εκτος βεβαια της bm.
Θοδωρης

ES File Explorer. Στις ρυθμίσεις του ενεργοποίησε τα root privileges.

Σε ευχαριστώ,δοκίμασα το Es file explorer και τα περασα.Για το astro δεν κατάφερα να βρώ που θα ενεργοποιηθεί το root privilege..μια χαρά πάντως το es file:happy:

καλησπέρα!Πρίν λίγο πέρασα την 2.3.5 jvu απο 2.3.3 jvo που ήμουν κ φλάσαρα την καινούργια έκδοση kernel semaphore jvt 1.9.1

το πρόβλημα είναι πως ενώ στις πληροφορίες kernel μου δείχνει οτι είμαι σε semaphore και έχω το εικινίδιο στο μενου,μόλις μπαίνω μου βγαζει ένδειξη: problem,this application works with superuser access!

Έκανα επανεκίννηση μόλις φλάσαρα αλλά πάλι τα ίδια..

τι να κάνω?

ακυρο,έπρεπε να κατεβάσω την εφαρμογή superuser..

επειδη το μενου έχει άπειρες επιλογές, μπορεί κάποιος να μου πεί τι προτείνεται γενικά στις ρυθμίσεις για καλύτερη λειτουργία του τηλεφώνου?

γενικά θα ήθελα ταχύτητα και εξοικονόμηση ενέργειας και όχι τόσο υψηλές επιδόσεις..

τελος,κατι που μου φανηκε αρκετα περιεργο..πριν φλασαρω σε 2.3.5 εκανα απο cmw wipe data και επειτα factory reset. Με την 2.3.5 ξαναέκανα factory reset αλλα τωρα μόλις συνδέομαι με usb στο pc βλέπω τους παλιους φακελους και αρχεια.τι γίνεται?γιατι δεν σβηστηκαν??

Edited by billylo_20

Και ο damian τι έχει τότε? :lol: με μπέρδεψες!

καλησπέρα!Πρίν λίγο πέρασα την 2.3.5 jvu απο 2.3.3 jvo που ήμουν κ φλάσαρα την καινούργια έκδοση kernel semaphore jvt 1.9.1

το πρόβλημα είναι πως ενώ στις πληροφορίες kernel μου δείχνει οτι είμαι σε semaphore και έχω το εικινίδιο στο μενου,μόλις μπαίνω μου βγαζει ένδειξη: problem,this application works with superuser access!

Έκανα επανεκίννηση μόλις φλάσαρα αλλά πάλι τα ίδια..

τι να κάνω?

ακυρο,έπρεπε να κατεβάσω την εφαρμογή superuser..

επειδη το μενου έχει άπειρες επιλογές, μπορεί κάποιος να μου πεί τι προτείνεται γενικά στις ρυθμίσεις για καλύτερη λειτουργία του τηλεφώνου?

γενικά θα ήθελα ταχύτητα και εξοικονόμηση ενέργειας και όχι τόσο υψηλές επιδόσεις..

τελος,κατι που μου φανηκε αρκετα περιεργο..πριν φλασαρω σε 2.3.5 εκανα απο cmw wipe data και επειτα factory reset. Με την 2.3.5 ξαναέκανα factory reset αλλα τωρα μόλις συνδέομαι με usb στο pc βλέπω τους παλιους φακελους και αρχεια.τι γίνεται?γιατι δεν σβηστηκαν??

Θα σου απαντήσω μόνο στο τελευταίο που γνωρίζω. Η μνήμη sdcard και η εξωτερική SD δεν επηρεάζονται από αυτό το wipe και δεν υπάρχει λόγος άλλωστε. Είναι απλά μνήμη για τα αρχεία σου και όχι για το σύστημα. Το wipe data καθαρίζει φακέλους του συστήματος.

Και ο damian τι έχει τότε? :lol: με μπέρδεψες!

Θα σου απαντήσω μόνο στο τελευταίο που γνωρίζω. Η μνήμη sdcard και η εξωτερική SD δεν επηρεάζονται από αυτό το wipe και δεν υπάρχει λόγος άλλωστε. Είναι απλά μνήμη για τα αρχεία σου και όχι για το σύστημα. Το wipe data καθαρίζει φακέλους του συστήματος.

καταλαβα..επομενως θα επρεπε να κανω και ενα format στην sd καρτα του κινητου (οχι την εξωτερικη καρτα που εχω) η δεν εχω προβλημα τωρα κ απλα διαγραφω οτι θελω???

καταλαβα..επομενως θα επρεπε να κανω και ενα format στην sd καρτα του κινητου (οχι την εξωτερικη καρτα που εχω) η δεν εχω προβλημα τωρα κ απλα διαγραφω οτι θελω???

Δεν υπάρχει πρόβλημα, σβήνεις ότι θες. Οι εφαρμογές φτιάχνουν συνήθως εκεί φακέλους με προσωρινά αρχεία κλπ κλπ.

παιδια εχω βαλει μολις την επισημη JVT μαζι με το semaphore 1.9.1..εχω ομως προβλημα με το root γιατι η εφαρμογη superuser δεν ανοιγει καθως με πεταει...τι προβλημα ειναι αυτο?της εφαρμογης ή το οτι δεν εχει γινει καλα το root ?πρεπει να το κανω root μηπως με cf root ή κατι τέτοιο ?

Αυτά που γράφεις για το oc θα τα θεωρήσω απλά αστεία :)

Παίζω αρκετά παιχνίδια (όχι μαλακιτσες) και αρκετή ώρα κάθε μέρα, οπότε γνωρίζω.

Επίσης (μιας και είσαι πολύ φρέσκος) θα ήθελα να μου πεις και μένα μια ατέλεια της tornado (η της ρομ η του κερνελ).

καπου στο νετ το ειχα διαβασει ....αν εκανα λαθος σορρυ! εννοεις οτι ειναι σταθερη?και η γρηγοροτερη rom?

μαζι με το damiangto kernel?

καπου στο νετ το ειχα διαβασει ....αν εκανα λαθος σορρυ! εννοεις οτι ειναι σταθερη?και η γρηγοροτερη rom?

μαζι με το damiangto kernel?

Ακριβώς αυτό :)

Θα κατσω να την περασω το Σαββατο τοτε, μπορεις να μου στειλεις Link για να με βοηθησεις να μην ψαχνω; ευχαριστω

Θα κατσω να την περασω το Σαββατο τοτε, μπορεις να μου στειλεις Link για να με βοηθησεις να μην ψαχνω; ευχαριστω

ROM: http://damiangto.emc2production.org/viewtopic.php?f=74&t=817

Kernel: http://damiangto.emc2production.org/viewtopic.php?f=7&t=818

Θέλει λογαριασμό το φόρουμ.

Παρεμπιπτόντως σα να έχει μείνει αρκετό καιρό στον beta 3, ενώ ο Neutrino προχώρησε ξαφνικά από beta 1 σε RC! :blink:

Edited by nikospot

ROM: http://damiangto.emc2production.org/viewtopic.php?f=74&t=817

Kernel: http://damiangto.emc2production.org/viewtopic.php?f=7&t=818

Θέλει λογαριασμό το φόρουμ.

Παρεμπιπτόντως σα να έχει μείνει αρκετό καιρό στον beta 3, ενώ ο Neutrino προχώρησε ξαφνικά από beta 1 σε RC! :blink:

πηρα ενα nandroid backup και περνω και ενα titanium τωρα...θα το βαλω αυριο...

η ρομ ειναι γυμνη;δηλαδη δεν εχει τα ακρως απαραιτητα?

πηρα ενα nandroid backup και περνω και ενα titanium τωρα...θα το βαλω αυριο...

η ρομ ειναι γυμνη;δηλαδη δεν εχει τα ακρως απαραιτητα?

εε σχεδόν έως εντελώς γυμνή είναι, αλλά έχει μία εφαρμογή Tornado Addons από την οποία κατεβάζεις εφαρμογές που έχει η στοκ. Απλά την ώρα που σου λέει installing εκεί μέσα δεν πρέπει να σβήσει η οθόνη (απορώ ακόμα γιατί δεν το έχει φτιάξει αυτό το bug :worry:)

Edit: Νίκο (όχι ότι σε νοιάζει :p) αλλά μάλλον έβγαλα άκρη με τα fonts. Για να φανούν στις ρυθμίσεις πρέπει να είναι σε μορφή apk, αλλιώς θα πρέπει να αντικαταστήσεις όλα τα default αρχεία στον φάκελο font με αυτά που θες, για να αντικατασταθεί η προεπιλεγμένη γραμματοσειρά!

Edited by nikospot

εχω παρει nandroid backup σε φακελο στο pc για να ξαναγυρισω ετσι ακριβως οπως ημουν χωρις υπολειματα τι κανω;

εχω παρει nandroid backup σε φακελο στο pc για να ξαναγυρισω ετσι ακριβως οπως ημουν χωρις υπολειματα τι κανω;

Τα wipes, εγκατάσταση της κατάλληλης στοκ με το odin,wipes, πέραμα ενός κερνελ (για cwm) και restore.

• The title was changed to [Galaxy S] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις