gkas1973 Δημ. October 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2011 παιδια μια βοηθεια επειγοντως!!!!!!!!!! προσπαθησα να φλασαρω και κολλησε σε μια οθονη που δειχνει ενα κινητο και ενα υπολογιστη με ενα ερωτηματικο ενδιαμεσα ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΑΙΔΙΑ τι κανω? Νομίζω ότι αν το κλείσεις και του βγάλεις τη μπαταρία για λίγο θα είσαι εντάξει, μετά μπες σε download mode και το κάνεις από την αρχή (υποθέτω πάντα ότι πήγες να φλασαρεις με odin) Γιώργος Παράθεση Γιώργος iPHONE 6S Plus, iPAD Air 2 http://www.triakilakodika.gr/ (δεν είναι δικό μου αλλά είναι φοβερό) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilis38 Δημ. October 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2011 ναι με odin οταν το κλεινω δεν σβηνει ξανα βγαινει αυτο το σημα εβγαλα την μπαταρια το αφησα για λιγο αλλα παλι τα ιδια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
what Δημ. October 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2011 ναι με odin οταν το κλεινω δεν σβηνει ξανα βγαινει αυτο το σημα εβγαλα την μπαταρια το αφησα για λιγο αλλα παλι τα ιδια αν δεν μπορεις να μπεις σε downlοad mode με το πατημα των τριων πληκτρων,τοτε θα χρειαστεις ενα usb jig... Παράθεση Device 1: Galaxy S6 | Rom: Stock 5.1.1 | Launcher: Apex launcher Device 2: Galaxy S | Rom: CyanogenMod 10 | Kernel: Semaphore JB | Launcher: Apex launcher Device 3: Galaxy Tab 10.1 P7510 | Rom: Stock 4.0.4 Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilis38 Δημ. October 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2011 Νομίζω ότι αν το κλείσεις και του βγάλεις τη μπαταρία για λίγο θα είσαι εντάξει, μετά μπες σε download mode και το κάνεις από την αρχή (υποθέτω πάντα ότι πήγες να φλασαρεις με odin) Γιώργος οκ φιλε σ' ευχαριστω φλασαρισα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. October 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2011 λοιπον παιδια εβαλα τελικα την jvt με Semaphore_kernel_JVT_1.8.0 στο κινητο του αδερφου μου(μετα απο φουλ φορματ με τορναντο κτλ κτλ κτλ) και το κινητο πραγματικα πεταει! εχει γινει αγνωριστο! ειδα οτι στο μενου υπαρχει μια εφαρμογη semaphore με διαφορες επιλογες! απο δω να πειραξω κατι? εχετε να προτείνεται κατι? η να τα αφησω οπως ειναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
APNEA30 Δημ. October 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2011 (edited) Όχι δεν είχα βάλει κάποιο mod στο παρελθόν. Αν απενεργοποιήσω την αυτόματη περιστροφή δεν παρατηρείται το φαινόμενο όπως είναι φυσικό. Ήλπιζα να βρω έναν τρόπο να μην μπαίνει η οθόνη κλήσης σε landscape ακόμα και όταν είναι ενεργή η αυτόματη περιστροφή όπως γίνεται δηλαδή και με την stock εφαρμογή. Καλά αμα δεν γίνεται δεν χάθηκε κι ο κόσμος :-) In other news... Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Υπάρχει ένα mod του phone που το λύνει αυτό. Το ξέρω σίγουρα μιας και είχα το ίδιο πρόβλημα και το έλυσα με αυτό, δεν θυμάμαι όμως απο που το κατέβασα. Αν θες στείλε μου ένα pm να στο στείλω με email. Edited October 30, 2011 by Tyxerakias Αφαίρεση εικόνας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilis38 Δημ. October 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2011 λοιπον παιδια εβαλα τελικα την jvt με Semaphore_kernel_JVT_1.8.0 στο κινητο του αδερφου μου(μετα απο φουλ φορματ με τορναντο κτλ κτλ κτλ) και το κινητο πραγματικα πεταει! εχει γινει αγνωριστο! ειδα οτι στο μενου υπαρχει μια εφαρμογη semaphore με διαφορες επιλογες! απο δω να πειραξω κατι? εχετε να προτείνεται κατι? η να τα αφησω οπως ειναι? να σε ρωτησω κατι φιλε? Οταν λες εβαλες την jvt με Semaphore_kernel_JVT_1.8.0 τι εννοεις? Γιατι εγω έβαλα την jvt με οdin τι γινεται γιατι εχω χαθει λιγο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. October 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2011 λοιπον παιδια εβαλα τελικα την jvt με Semaphore_kernel_JVT_1.8.0 στο κινητο του αδερφου μου(μετα απο φουλ φορματ με τορναντο κτλ κτλ κτλ) και το κινητο πραγματικα πεταει! εχει γινει αγνωριστο! ειδα οτι στο μενου υπαρχει μια εφαρμογη semaphore με διαφορες επιλογες! απο δω να πειραξω κατι? εχετε να προτείνεται κατι? η να τα αφησω οπως ειναι? Εγώ έχω ενεργοποιήσει το Kernel Scheduler, το VM Dirtyness και στο SD-Card read ahead έχω βάλει 256kb-64kb-best. Αυτά βέβαια είναι γούστα. Δοκίμασε μερικούς συνδυασμούς και δεν πως δουλεύει καλύτερα το κινητό για εσένα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. October 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2011 να σε ρωτησω κατι φιλε? Οταν λες εβαλες την jvt με Semaphore_kernel_JVT_1.8.0 τι εννοεις? Γιατι εγω έβαλα την jvt με οdin τι γινεται γιατι εχω χαθει λιγο.... Εννοεί ότι πέρασε και semaphore kernel Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilis38 Δημ. October 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2011 Εννοεί ότι πέρασε και semaphore kernel Sent from my GT-I9000 using Tapatalk niko 523 και παλι σε ευχαριστω που βοηθας απλα εχω μπερδεψει λιγο τα ..... εγω σημερα εβαλα την αγγλικη 2.3.5 JVT με Οdin ολα καλα εως εδω. Απο δω και περα το semaphore kernel το βαζω και αυτο με Οdin και για πιο λογο? και κατι ακομη πως θα κανω ροοτ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. October 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2011 niko 523 και παλι σε ευχαριστω που βοηθας απλα εχω μπερδεψει λιγο τα ..... εγω σημερα εβαλα την αγγλικη 2.3.5 JVT με Οdin ολα καλα εως εδω. Απο δω και περα το semaphore kernel το βαζω και αυτο με Οdin και για πιο λογο? και κατι ακομη πως θα κανω ροοτ? Υπάρχει θέμα που έχει οδηγίες για root, αλλά καλύτερα κι εσύ να βάλεις τον semaphore αντί για cf-root ή fuguroot όπως λέει ο οδηγός. Απλά διάβασε τον για να πάρεις μία ιδέα για το πως γίνεται. Ο semaphore σε κάνει root και σου δίνει και επιπλέον δυνατότητες και ευκολίες για παράδειγμα cwm recovery, overclocking, καλύτερες επιδόσεις (σε σχέση με το cf-root από ότι έχω διαβάσει εδώ μέσα :p)..... αλλά εσύ αν δε θες να σχοληθείς, καλύτερα να μην πειράξεις κάτι από αυτά, απλά να βάλεις τον semaphore για να σε κάνει root. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilis38 Δημ. October 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2011 πως κανω root την 2.3.5 μπορει να βοηθησει καποιος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilis38 Δημ. October 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2011 Υπάρχει θέμα που έχει οδηγίες για root, αλλά καλύτερα κι εσύ να βάλεις τον semaphore αντί για cf-root ή fuguroot όπως λέει ο οδηγός. Απλά διάβασε τον για να πάρεις μία ιδέα για το πως γίνεται. Ο semaphore σε κάνει root και σου δίνει και επιπλέον δυνατότητες και ευκολίες για παράδειγμα cwm recovery, overclocking, καλύτερες επιδόσεις (σε σχέση με το cf-root από ότι έχω διαβάσει εδώ μέσα :p)..... αλλά εσύ αν δε θες να σχοληθείς, καλύτερα να μην πειράξεις κάτι από αυτά, απλά να βάλεις τον semaphore για να σε κάνει root. εδω θέμα γραφει Root γίνεται και με custom kernels (π.χ. semaphore, speedmod, voodoo, dark core κ.α.), αλλά δε θα επεκταθώ εδώ τι το διαφορετικο κανουμε με την διαδικασια του semaphore Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. October 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2011 πως κανω root την 2.3.5 μπορει να βοηθησει καποιος? Όπως σου ειπε ο Νικος ακριβώς από πάνω. Περνώντας τον semaphore kernel με το οντιν. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilis38 Δημ. October 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2011 (edited) Όπως σου ειπε ο Νικος ακριβώς από πάνω. Περνώντας τον semaphore kernel με το οντιν. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk μονο αυτο περναω με οντιν και κανει ροοτ? ευχαριστω πολυ!!!! εχω περασει 100 φορες το Semaphore_kernel_JVT_1.8.0 με το οντιν και τιποτα Edited October 30, 2011 by bilis38 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. October 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2011 (edited) μονο αυτο περναω με οντιν και κανει ροοτ? ευχαριστω πολυ!!!! εχω περασει 100 φορες το Semaphore_kernel_JVT_1.8.0 με το οντιν και τιποτα Πως ακριβώς το κάνεις? Αν το φλασάρεις σαν αρχείο PDA χωρίς τσεκαρισμένο το repartition δεν έχει λόγο να μην δουλέψει! Edited October 30, 2011 by nikospot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilis38 Δημ. October 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2011 (edited) Τι ακριβώς κάνεις? βαζω τηλ σε download mode ανοιγω οντιν βαζω Semaphore_kernel_JVT_1.8.0 στο PDA δεν ειναι τσεκαρισμενο το re-partition συνδεω τηλ το βλεπει παταω start να ρωτησω κατι που ειδα τωρα υπαρχουν 2 αρχεια Semaphore_kernel_JVT_1.8.0 για κατεβασμα πιο διαλεγω? Edited October 30, 2011 by bilis38 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. October 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2011 βαζω τηλ σε download mode ανοιγω οντιν βαζω Semaphore_kernel_JVT_1.8.0 στο PDA δεν ειναι τσεκαρισμενο το re-partition συνδεω τηλ το βλεπει παταω start Ωραία σωστά το κάνεις αυτό, σου λέει Pass στο odin μετά απο καμιλα 10αριά δευτερόλεπτα? Μέσα στο κινητό βλέπεις κάποιες εφαρμογές όπως Semaphore, Superuser? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilis38 Δημ. October 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2011 (edited) Ωραία σωστά το κάνεις αυτό, σου λέει Pass στο odin μετά απο καμιλα 10αριά δευτερόλεπτα? Μέσα στο κινητό βλέπεις κάποιες εφαρμογές όπως Semaphore, Superuser? ναι μου λεει pass αλλα δεν εμφανιζει τιποτα ουτε κανει root ναι μου λεει pass αλλα δεν εμφανιζει τιποτα ουτε κανει root να ρωτησω κατι που ειδα τωρα υπαρχουν 2 αρχεια Semaphore_kernel_JVT_1.8.0 για κατεβασμα πιο διαλεγω? η μηπως επειδη προσπαθησα στην αρχη με Fuguroot (αλλα και παλι δεν εγινε τιποτα) μπλοκαρε? Edited October 30, 2011 by Tyxerakias Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. October 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2011 ναι μου λεει pass αλλα δεν εμφανιζει τιποτα ουτε κανει root να ρωτησω κατι που ειδα τωρα υπαρχουν 2 αρχεια Semaphore_kernel_JVT_1.8.0 για κατεβασμα πιο διαλεγω? η μηπως επειδη προσπαθησα στην αρχη με Fuguroot (αλλα και παλι δεν εγινε τιποτα) μπλοκαρε? Περίεργο μου φαίνεται να μην εμφανίζει τίποτα αν φλασάρεις σωστά τον Semaphore. Η διαφορά της μιας έκδοσης από την άλλη είναι ότι η έκδοση bm σου δίνει παραπάνω μνήμη αλλά δεν τραβάει video σε 720p. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. October 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2011 να ρωτησω κατι που ειδα τωρα υπαρχουν 2 αρχεια Semaphore_kernel_JVT_1.8.0 για κατεβασμα πιο διαλεγω? η μηπως επειδη προσπαθησα στην αρχη με Fuguroot (αλλα και παλι δεν εγινε τιποτα) μπλοκαρε? Εγώ θα έλεγα αν δεν έχεις κάτι να χάσεις, να ξαναφλασάρεις την JVT από την αρχή με προσοχή, και μόλις ανοίξει το κινητό να το κλείσεις και να περάσεις τον semaphore. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. October 30, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2011 Δεν έχει σχέση η JVT, απλά κάτι δεν κάνεις καλά κατά το πέρασμα του kernel. Ξανακατέβασε κατ'αρχάς το αρχείο σε περίπτωση που δεν κατέβηκε σωστά. Μετά κάνε τη διαδικασία που είπες πιο πάνω, το τηλέφωνο θα κάνει reboot, και μετά θα είσαι root. Πώς ξέρεις ότι δεν είσαι root ακριβώς; Τι βλέπεις στο ρυθμισεις, πληροφορίες, σχετικά με το τηλέφωνο; (στο κομμάτι που λέει για τον kernel?) Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. October 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2011 Εγώ έχω ενεργοποιήσει το Kernel Scheduler, το VM Dirtyness και στο SD-Card read ahead έχω βάλει 256kb-64kb-best. Αυτά βέβαια είναι γούστα. Δοκίμασε μερικούς συνδυασμούς και δεν πως δουλεύει καλύτερα το κινητό για εσένα. οκ thanks! παντως ο συνδυασμός αυτος τα σπαει! ειχατε δικιο παιδιά! το κινητο δεν το εχω δει ποτε τοσο γρηγορο! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gotthard Δημ. October 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2011 Τα κατάφερα!!. Πήγα να γίνω root σύμφωνα με τον οδηγό στην 2.3.5 και τώρα το τηλ ανοίγει μου βγάζει το samsung i9000 και μετά μου δείχνει το άσχημο ψάρι του fuguroot και ξανακάνει restart και τούμπαλιν. καμια βοήθεια?:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. October 30, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2011 Τα κατάφερα!!. Πήγα να γίνω root σύμφωνα με τον οδηγό στην 2.3.5 και τώρα το τηλ ανοίγει μου βγάζει το samsung i9000 και μετά μου δείχνει το άσχημο ψάρι του fuguroot και ξανακάνει restart και τούμπαλιν. καμια βοήθεια?:( Πέρνα από πάνω τον kernel της 2.3.5 όπως λένε οι οδηγοί. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts