Jump to content

APNEA30

Members
  • Δημοσιεύσεις

    180
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by APNEA30

  1. APNEA30

    Huawei G8

    Καλημέρα σε όλους. Για να γίνει η αναβάθμιση στην τελευταία έκδοση πρέπει οπωσδήποτε να ξεκλειδώσω τον boutloader;
  2. Όλοι μάλλον με την ελπίδα είμαστε. Δύο μήνες κι εγώ που τα έχουν στείλει και δεν ήρθε τίποτα. Το θετικό είναι ότι άνοιξα ticket και μου είπαν ότι θα πιστώσουν το ποσό στο λογαριασμό μου για μελλοντική αγορά. Θα δοκιμάσω για τα hybrid τώρα. Καλή μας τύχη.
  3. APNEA30

    OnePlus One

    Προσωπικά είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από το τηλέφωνο. Για να καταλάβεις, είναι η πρώτη συσκευή μου που δεν έχω αλλάξει ρομ και κέρνελ. Μέχρι τώρα η μαμά ρομ έμενε για δυο τρεις μέρες το πολύ, με αυτό έχω γίνει τεμπέλης. Αν αποφασίσεις να το πάρεις πες μου να σου στείλω πρόσκληση, έχω μια που λήγει στις έντεκα το πρωί περίπου.
  4. APNEA30

    OnePlus One

    Πίστεψε με δεν είναι σοβαρό πρόβλημα αυτό. Και τα δύο που αγόρασα, αρκετούς μήνες πριν, είχαν κιτρινίλα, αλλά σιγά σιγά με τον καιρό εξαφανίστηκε. Πάντως απ' ότι βλέπω εδώ μέσα, οι τελευταίες παρτίδες δεν έχουν κιτρινίλα.
  5. Άλλη μια πρόσκληση και από μένα για 24 ώρες. Όποιος την θέλει PM
  6. Υπάρχει μια πρόσκληση και από μένα που λήγει αύριο το πρωί. Αν κάποιος ενδιαφέρεται PM.
  7. Και κατι ασχετο που μπορο να βρω wallpaper με το λογοτυπο της oneplus???(κατα προτιμηση το κοκκινο η καποιο αλλο..) Κατέβασε το Oneplus One Wallpapers από το Play store
  8. APNEA30

    OnePlus One

    Είσαι σίγουρος ότι η στοκ εφαρμογή δεν υποστηρίζει 160 χαρακτήρες; Νομίζω ότι αν πας στις ρυθμίσεις και επιλέξεις την αφαίρεση όλων των Unicode χαρακτήρων στέλνει κανονικά 160.
  9. Καλημέρα. Μετά από δύο συσκευές που έχουν περάσει από τα χέρια μου μπορώ να σου πω ότι καλά κάνει και δεν το θεωρεί πρόβλημα. Και οι δυο δικές μου είχαν το πρόβλημα με την κιτρινίλα, όμως σιγά σιγά με τον καιρό εξαφανίστηκε. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να ανησυχείς. Έτσι κι αλλιώς όπως έχουν πει και πιο πάνω, το βλέπεις μόνο σε λευκό φόντο και αν δεν το έψαχνες να το δεις, μάλλον δεν θα το παρατηρούσες.
×
×
  • Create New...