nikos523 Δημ. October 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2011 Νικο σε ποιό opera αναφέρεσε; στον opera mobile δεν υπάρχει επιλογή "advanced" στο setting menu Στον full browser όχι στον mobile. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mico Δημ. October 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2011 Στον full browser όχι στον mobile. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk εκανα edit X2 :lol::lol: Και για να κλήσει το off topic, που τον βρήκες το full Νικος; Παράθεση Μιχάλης Galaxy S GT-I9000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. October 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2011 @what το έβγαλα απλά από περιέργεια το έκανα. Thanks για την ενημέρωση. @mico και nikos523 Θα με τρελάνετε? :p Έβαλα τον opera mobile 11.10 που υπάρχει στο market και έχει στο advanced επιλογή για exit button!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. October 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2011 @what το έβγαλα απλά από περιέργεια το έκανα. Thanks για την ενημέρωση. @mico και nikos523 Θα με τρελάνετε? :p Έβαλα τον opera mobile 11.10 που υπάρχει στο market και έχει στο advanced επιλογή για exit button!!! επειδη μπερδεψαμε ολιγον την βουρτσα με..την βουρτσα με τις ονομασιες:lol: ο mobile πρεπει να ειναι ο full browser και ο αλλος ο mini (αν θυμαμαι καλα!) ο Mini δεν γνωριζω αν εχει επιλογη για exit button. ο mobile εχει σιγουρα! οτι να ναι:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mico Δημ. October 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2011 @what το έβγαλα απλά από περιέργεια το έκανα. Thanks για την ενημέρωση. @mico και nikos523 Θα με τρελάνετε? :p Έβαλα τον opera mobile 11.10 που υπάρχει στο market και έχει στο advanced επιλογή για exit button!!! ολα τα λεφτά:lol::lol::lol: εκανα update Παράθεση Μιχάλης Galaxy S GT-I9000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. October 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2011 ειναι αδυνατον να διαβασες το μηνυμα μου ακριβως απο πανω και να μην το καταλαβες.. σου απαντησα και για τον οπερα και για το gosms. οκ λοιπον το εκανα αυτο στο go sms γραφω κανονικα αλλα δεν εχω καμια ενδειξη οτι αλλαξε η σελιδα και πηγα σε επομενο μυνημα τι να κανω;. οσο για το οπερα μινι μπαινοντας στις ρυθμισεις και μετα για προχωρημενους δεν μου εχει καθολου την επιλογη exit να την ενεργοποιησω αλλα μονο ελενχος δικτυου σε εξελιξη και οι δεσμοι της αρχικης σελιδας μονο αυτα μου εμφανιζει η εκδοση που εχω ειναι η 6 απο οσο ξερω... κατι ακυρο εαν περασω αλλη εκδοση και εχει μεσα τα ελληνικα της samsung παλι δεν θα μπορω να στειλω 160 χαρακτηρες; ή οχι; γιατι αμα ειναι να μην κανω τζαμπα αναβαθμιση. να χρησιμοποιω το go sms . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratosk Δημ. October 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2011 Ευχαριστώ πολύ αλλά δεν με βοηθάει το max είναι 1ghz. Δοκιμασε να το ενεργοποιησεις μεσα απο την εφαρμογη semaphore script manager. Αν δεν δουλεψει δοκιμασε να απεγκαταστησεις extra versions του busybox. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. October 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2011 οκ λοιπον το εκανα αυτο στο go sms γραφω κανονικα αλλα δεν εχω καμια ενδειξη οτι αλλαξε η σελιδα και πηγα σε επομενο μυνημα τι να κανω;. οσο για το οπερα μινι μπαινοντας στις ρυθμισεις και μετα για προχωρημενους δεν μου εχει καθολου την επιλογη exit να την ενεργοποιησω αλλα μονο ελενχος δικτυου σε εξελιξη και οι δεσμοι της αρχικης σελιδας μονο αυτα μου εμφανιζει η εκδοση που εχω ειναι η 6 απο οσο ξερω... κατι ακυρο εαν περασω αλλη εκδοση και εχει μεσα τα ελληνικα της samsung παλι δεν θα μπορω να στειλω 160 χαρακτηρες; ή οχι; γιατι αμα ειναι να μην κανω τζαμπα αναβαθμιση. να χρησιμοποιω το go sms . Καμία έκδοση δεν θα έχει 160 χαρακτήρες. απέναντι απο εκεί που λεει τους χαρακτήρες (όταν γράφεις μήνυμα)στο gosms έχει κάτι βελακια. Πατησε το και θα ανοίξει ένα παράθυρο και θα διακρίνονται οι χαρακτήρες. Στον οπερα μινι δεν γίνεται. Στον όπερα mobile γίνεται να βάλεις exit button. Edit: φίλε Γιάννη, Πιστεύω θα ήταν καλύτερο να διάβαζες έστω τα μη αναγνωσμενα μηνύματα από την τελευταία φορά που logαρεις. Έτσι δεν χρειάζεται να απαντάμε σε 2 σελίδες 5 φορές τα ίδια πράγματα και κρατάμε το θρεντ καθαρό και μη κουραστικό για τους υπόλοιπους αναγνώστες. Πάντα φιλικά. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. October 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2011 Καμία έκδοση δεν θα έχει 160 χαρακτήρες. απέναντι απο εκεί που λεει τους χαρακτήρες (όταν γράφεις μήνυμα)στο gosms έχει κάτι βελακια. Πατησε το και θα ανοίξει ένα παράθυρο και θα διακρίνονται οι χαρακτήρες. Στον οπερα μινι δεν γίνεται. Στον όπερα mobile γίνεται να βάλεις exit button. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Πως γίνεται στην επίσημη Ελληνική να μην έχει 160 χαρακτήρες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. October 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2011 (edited) Καμία έκδοση δεν θα έχει 160 χαρακτήρες. απέναντι απο εκεί που λεει τους χαρακτήρες (όταν γράφεις μήνυμα)στο gosms έχει κάτι βελακια. Πατησε το και θα ανοίξει ένα παράθυρο και θα διακρίνονται οι χαρακτήρες. Στον οπερα μινι δεν γίνεται. Στον όπερα mobile γίνεται να βάλεις exit button. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk οκ σε ευχαριστω για τις χρησιμες πληροφοριες σου οντως το βρηκα . αρα δεν εχει νοημα να κανω αναβαθμιση, ελεγα να περασω την ελληνικη αλλα αφου μου λες οτι θα εχω προβλημα παλι με τους 160 χαρακτηρες θα βολευτω με την εκδοση του go sms και το πληκτρολογιο το ελληνικο του htc_ime mod και ειμαι οκ. οποτε να περασω καλυτερα την εκδοση την τελευταια ; 2.3.5; με τον τροπο που μου ειχατε πει σε ενα λινκ του myphone που τα εχει αναλυτικα; και κατι αλλο θελω να ρωτησω η εφαρμογη του kies θα μπορεσει ποτε να μπορεσει να αναβαθμισει το κινητο μου; αν ναι τι εκδοση πρεπει να εχω περασμενη μεσα για να μπορει να το αναγνωρισει; . οσο για την αποθυκευση των επαφων στην καρτα σημ που δεν μου χωραει τα ονοματα ; τι μπορω να κανω; ξερω οτι η καρτα σημ το υποστηριζει διοτι ειναι 3g και σε αλλη συσκευη π.χ. νοκια που το εχω δοκιμασει χωραει μεγαλυτερα ονοματα στην καρτα ενω εδω δεν με αφηνει αποθυκευσω. Edited October 1, 2011 by JOHNMEGARYTHMOS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. October 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2011 Πως γίνεται στην επίσημη Ελληνική να μην έχει 160 χαρακτήρες? εδώ στην επίσημη ελληνική έχει πρόβλημα το swype με το «ς» όπως στις ξένες εκδόσεις! Στους χαρακτήρες κόλλησες φίλε μου;;!! :lol: Τραγικοί πραγματικά οι τυπαδες στην samsung hellas! Πάλι καλά που έχουμε τον Αλεξ στο φόρουμ να λεμε! :respect: οκ σε ευχαριστω για τις χρησιμες πληροφοριες σου οντως το βρηκα . αρα δεν εχει νοημα να κανω αναβαθμιση, ελεγα να περασω την ελληνικη αλλα αφου μου λες οτι θα εχω προβλημα παλι με τους 160 χαρακτηρες θα βολευτω με την εκδοση του go sms και το πληκτρολογιο το ελληνικο του htc_ime mod και ειμαι οκ. οποτε να περασω καλυτερα την εκδοση την τελευταια ; 2.3.5; με τον τροπο που μου ειχατε πει σε ενα λινκ του myphone που τα εχει αναλυτικα; και κατι αλλο θελω να ρωτησω η εφαρμογη του kies θα μπορεσει ποτε να μπορεσει να αναβαθμισει το κινητο μου; αν ναι τι εκδοση πρεπει να εχω περασμενη μεσα για να μπορει να το αναγνωρισει; . οσο για την αποθυκευση των επαφων στην καρτα σημ που δεν μου χωραει τα ονοματα ; τι μπορω να κανω; ξερω οτι η καρτα σημ το υποστηριζει διοτι ειναι 3g και σε αλλη συσκευη π.χ. νοκια που το εχω δοκιμασει χωραει μεγαλυτερα ονοματα στην καρτα ενω εδω δεν με αφηνει αποθυκευσω. Πέρασε την jvr με csc jvq και κερνελ semaphore 1.6 Τα πάντα όλα βρίσκονται στο «επίσημα firmware και οδηγός εγκατάστασης». Για το κιες, μπορείς να περάσεις οποιαδήποτε επίσημη ελληνική ρομ και να βάλεις το αντίστοιχο product code. Δηλαδή jvi και pcode eur η jvn και pcode cos η vgr (δεν θυμάμαι) Για την σιμ δεν έχω ιδέα Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therion1985 Δημ. October 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2011 Καλησπερα!Εβαλα χτες την Jvs.Το wifi ειναι παναθλιο.μου δειχνει μια παυλα και το ρουτερ μου ειναι στα 8 μετρα.To gps ανυπαρκτο.10 λεπτα το χα ανοιχτο με 3g ανοιχτο και τιποτα.Επισης δοκιμασα και gps aids που παντα με βοηθουσε και παλι τιποτα.Τι συμβαινει;Yπαρχει τροπος να περασω το Modem της jvq το οποιο δουλευε μια χαρα; Παράθεση Aντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. October 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2011 Καλησπερα!Εβαλα χτες την Jvs.Το wifi ειναι παναθλιο.μου δειχνει μια παυλα και το ρουτερ μου ειναι στα 8 μετρα.To gps ανυπαρκτο.10 λεπτα το χα ανοιχτο με 3g ανοιχτο και τιποτα.Επισης δοκιμασα και gps aids που παντα με βοηθουσε και παλι τιποτα.Τι συμβαινει;Yπαρχει τροπος να περασω το Modem της jvq το οποιο δουλευε μια χαρα; πάρε το modem απο την jvq και φλασαρε το στο πεδίο phone στο odin ΧΩΡΙΣ να είναι τικαρισμενα το repartition και το f.reset time. Τικαρισμενο ΜΟΝΟ το auto reboot Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. October 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2011 Εγώ πάντως είμαι με JVR αλλά modem JVS και δεν έχω πρόβλημα με WiFi. Με το GPS δε ξέρω δεν το δοκίμασα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therion1985 Δημ. October 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2011 (edited) Εγώ πάντως είμαι με JVR αλλά modem JVS και δεν έχω πρόβλημα με WiFi. Με το GPS δε ξέρω δεν το δοκίμασα :) Εμ εδω ειναι το θέμα.Αν δεις εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1262215&highlight=jvs+wifi+fix υπαρχει ενα φιξ το οποιο το δοκιμασα και δεν δουλευει,οπως δεν δουλευει ουτε στους αλλους στο xda.Και γενικα διαβασα οτι υπαρχει προβλημα με το gps.Δεν δουλευει καθολου.Εχεις κανα λινκ με το zip modem jvq ή jvr; Το βρηκα τελικα το ζιπ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1145184 .Τωρα βγηκα στο μπαλκονι και ξαναειδα φως! Edited October 1, 2011 by therion1985 Παράθεση Aντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. October 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2011 Εμ εδω ειναι το θέμα.Αν δεις εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1262215&highlight=jvs+wifi+fix υπαρχει ενα φιξ το οποιο το δοκιμασα και δεν δουλευει,οπως δεν δουλευει ουτε στους αλλους στο xda.Και γενικα διαβασα οτι υπαρχει προβλημα με το gps.Δεν δουλευει καθολου.Εχεις κανα λινκ με το zip modem jvq ή jvr; Το βρηκα τελικα το ζιπ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1145184 .Τωρα βγηκα στο μπαλκονι και ξαναειδα φως! Δεν έχω περάσει κάποιο φιξ εγώ πάντως και το wifi δουλεύει κανονικά τόσες μέρες που το χρησιμοποιώ. Αύριο θα δοκιμάσω το GPS. Τα modem μπορείς να τα πάρεις κατεβάζοντας τα άλλα firmware απο το thread. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therion1985 Δημ. October 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2011 (edited) Με το wifi και σε μενα μια χαρα ειναι,δεν εχω αποσυνδεσεις,απλα μου δειχνει σημα χαμηλο,αλλα δουλευει.Τωρα ξαναεβαλα το modem jvq .το gps ειναι το προβλημα στην jvs Edited October 1, 2011 by therion1985 Παράθεση Aντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. October 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2011 Κάτσε γιατί με μπέρδεψες. Το JVS σου έχει χαμηλο σήμα στο wifi και το JVR δεν δουλεύει το GPS? Πριν είπες ότι το GPS στο JVS είναι ανύπαρκτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therion1985 Δημ. October 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2011 σορρυ την jvs ενουσα,το διορθωσα το προηγουμενο μυνημα.Στην Jvs λοιπν δεν λειτουργει καθολου το gps. Παράθεση Aντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
what Δημ. October 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2011 Προς οσους ΔΕΝ εχουν προβλημα με το wifi στην JVS: 1)εχετε static ip ή οχι? 2)εχετε περασει την JVS μεσω odin,ή απλα βαλατε καποια custom rom JVS? Παράθεση Device 1: Galaxy S6 | Rom: Stock 5.1.1 | Launcher: Apex launcher Device 2: Galaxy S | Rom: CyanogenMod 10 | Kernel: Semaphore JB | Launcher: Apex launcher Device 3: Galaxy Tab 10.1 P7510 | Rom: Stock 4.0.4 Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfield Δημ. October 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2011 Δεν έχω παρατηρήσει πρόβλημα με το wifi της JVS (την έχω δέκα μέρες περίπου) δεν έχω static ip εχω βάλει την επισημη leaked μέσω odin Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s0me0ne Δημ. October 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2011 Δοκιμασε να το ενεργοποιησεις μεσα απο την εφαρμογη semaphore script manager. Αν δεν δουλεψει δοκιμασε να απεγκαταστησεις extra versions του busybox. Ωραίος όσο περιέργο και να μου φάνηκε δούλεψε με το Μanager.. Αφού από ότι κατάλαβα την ίδια δουλειά κάνει.. ευχαριστώ πολύ!! Παράθεση Devices: Galaxy S, LG G Pad 8.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. October 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2011 (edited) Προς οσους ΔΕΝ εχουν προβλημα με το wifi στην JVS: 1)εχετε static ip ή οχι? 2)εχετε περασει την JVS μεσω odin,ή απλα βαλατε καποια custom rom JVS? Δεν έχω static και το πέρασα από odin όταν φλάσαρα την JVR. Για βοηθήστε όμως λίγο παρακαλώ. Έκανα restore με το CWM Και δεν ανοίγει το κινητό κολλάει στο σήμα του Galaxy S. Δεν μπαίνει recovery αλλά μπαίνει download mode. Το πρόβλημα μου είναι ότι δεν είχα πολύ μπαταρία και φοβάμαι να το φλασάρω έτσι, αλλά το συνδέω να φορτίσει και δεν εμφανίζει το εικονίδιο της μπαταρίας. (κολλάει στο κυκλάκι που και καλά φορτώνει) Φορτίζει δηλαδή ή όχι? Ευχαριστώ Edit: οκ το έφτιαξα και επανέφερα και το backup και δούλεψε. Δε μπορώ να καταλάβω τι σκάλωμα έφαγε πριν και δεν επαναφέρθηκε το backup σωστα :wacko: Edited October 2, 2011 by nikospot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. October 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2011 σορρυ την jvs ενουσα,το διορθωσα το προηγουμενο μυνημα.Στην Jvs λοιπν δεν λειτουργει καθολου το gps.Το gps στην JVS απλα πεταει,κλειδωνει παντου ακαριαια,το καλυτερο απο ολες τις ρομ εως τωρα και το wifi ειναι μια χαρα,εντελως απροβληματιστο.Εχω αυτη τη ρομ απο την μερα που βγηκε,μηπως κατι δεν σου πηγε καλα στην εγκατασταση?? Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therion1985 Δημ. October 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2011 Δεν ξερω.Εβαλα μια custom rom,και μπορει να εφταιγε αυτη.Τωρα ξαναπερασα απο odin pda jvs ,αλλα Modem,και phone,εβαλα της ελληνικης jvn.Tωρα δεν θα βαλω custom rom για να μην εχω παλι προβλημα.Παντως στην custom rom pου ειχα ,καποιοι στο xda ειπαν για το ιδιο προβλημα με το gps.Eκεινο τωρα που δεν μου αρεσει ειναι τα εικονιδια και λοιπα.Αλλα μιας και το φερε η κουβεντα,εσυ είσαι ειδικος στα μοντακια:) δεν μου στελνεις αυτο που εχεις φτιαξει;Ειμαι σιγουρος οτι εχεις φτιάξει! Παράθεση Aντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts