Jump to content

[Galaxy S] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπερα σε όλους.

Λέω να δοκιμασω την JVR μιας και με την VJP έχω αρκετά προβλήματα.

Έχω καιρό να κανω κατι παρομοιο και θελω να ρωτησω τα εξης.

JVR με JVQ csc και Semaphore kernel_JVR 1.6 είναι οτι καλυτερο ή stock JVR kernel?

Και αν ναι τοτε βαζω απυθειας τα 3 παραπανω στο odin (JVR, JVQ csc και Semaphore 1.6) και ξεκιναω το setup ή χρησιμοποιω το στοκ kernel της JVR και μετα ξεκιναv παλι την διαδικασια απο την αρχη και κανω setup μονο τον kernel του Semaphore?

To semaphore 1.6 που τον βρισκω οεο? Δεν μπορω με τπτ να τον εντοπισω (στο site toy Semaphore το link δεν λειτουργει...).

Επίσης μπορει καποιος να μου εξηγήσει πως ακριβως δουλευει το titanium backup? Εχω χαθεί με ολες αυτες τις ρυθμισεις....

Ευχαριστω εκ των προτερων.

~~~ Νίκος

• Απαντήσεις 7,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπερα σε όλους.

JVR με JVQ csc και Semaphore kernel_JVR 1.6 είναι οτι καλυτερο ή stock JVR kernel?

Και αν ναι τοτε βαζω απυθειας τα 3 παραπανω στο odin (JVR, JVQ csc και Semaphore 1.6) και ξεκιναω το setup ή χρησιμοποιω το στοκ kernel της JVR και μετα ξεκιναv παλι την διαδικασια απο την αρχη και κανω setup μονο τον kernel του Semaphore?

To semaphore 1.6 που τον βρισκω οεο? Δεν μπορω με τπτ να τον εντοπισω (στο site toy Semaphore το link δεν λειτουργει...).

Επίσης μπορει καποιος να μου εξηγήσει πως ακριβως δουλευει το titanium backup? Εχω χαθεί με ολες αυτες τις ρυθμισεις....

Πιστεύω ότι ο Semaphore είναι καλύτερος του stock kernel. Πρώτα θα περάσεις την κανονική JVR με το CSC της JVQ και μετά θα φλασάρεις τον Semaphore που μπορείς να τον κατεβάσεις από εδώ.

Για το Titanium Backup ρίξε μια ματιά εδώ.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone.

Καλησπερα σε όλους.

Δες τα ποστς #4983 & 4984 στο επίσημοεδώ

Το titanium για να δουλέψει θέλε root. Κανεις backup τα apps που θέλεις και μεταφέρεις το φάκελο titaniumbakup στην external sd. Οταν φλασάρεις, επαναφέρεις το φάκελο στην εσωτερική κάρτα και κάνεις restore απο το titanium

Edited by mico

Μιχάλης

Galaxy S GT-I9000

Σε ευχαριστώ.

Όσο για το 1.6 ακόμα δεν τον βρίσκω... 1.7 βρίσκω μόνο...

Τελικά Semaphore ή τον stock κερνελ της JVR?

EDIT

Μόλις το είδα. Thx !!!!

Edited by Leoniums
~~~ Νίκος

Σε ευχαριστώ.

Όσο για το 1.6 ακόμα δεν τον βρίσκω... 1.7 βρίσκω μόνο...

Τελικά Semaphore ή τον stock κερνελ της JVR?

στο τελος του πρωτου ποστ στο xda θα το βρεις.δεν ειναι τοσο δυσκολο...

Xiaomi 12 Pro

Κατεβάζεις από το market το "market enabler" (απαιτεί να είσαι root) και πηγαίνεις στο 2ο tab που λέει "Setting List", πατάς επάνω στο [it]TIM και επιλέγεις "fake this provider". Μετά ξαναπηγαίνεις στο Market και το κατεβάζεις κανονικά. :)

ευχαριστω πολυ πολυ καλο :)

Καλησπέρα,

μέχρι τώρα είχα τη συσκευή με 2.2.1 χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα.Σήμερα,κατέβασα το adb και το δοκίμασα στη συσκευή μου,δίνοντας εντολή για reboot....και άρχισαν τα βάσανα...

Με το που ξαναάνοιξε,άρχισε τα "αναγκαστικό κλείσιμο" κάθε 2-3 δευτερόλεπτα,κολλούσε....γενικά δεν μπορούσα να το χειριστώ πλέον.

Επί ευκαιρία,πέρασα την 2.3.5 και τώρα δεν μπορεί να συνδεθεί στο Wi-Fi μου....δεν βρίσκει καθόλου συνδέσεις(πριν έβρισκε 3-4)

Δώστε καμιά ιδέα σας παρακαλώ γιατί στα καλά καθούμενα,βρήκα το μπελά μου:cry:

Διόρθωσα τα links. Ευχαριστώ για την επισήμανση και συγνώμη αν σε ταλαιπώρησα...

Γεια σας παιδια!να σας ρωτησω...εχει κανεις την ρομ του darky?αν ναι πειτε μου αν γινεται να την flasharw απο την stock rom 2.3.3 ΧWJVI.!
Google

Καλησπέρα. Έχω κάνει εγκατάσταση του KIES στον υπολογιστή μου και οταν του δίνω να κάνει αναβάθμιση, μου βγάζει " η εφαρμογή firmwareupdate σταμάτησε να λειτουργεί σωστά εξαιτίας κάποιου προβλήματος. Και εκεί σταματάει και η αναβάθμιση. Τι πρέπει να κάνω ? Με απλά λόγια, βήμα βήμα...

Καλησπέρα. Έχω κάνει εγκατάσταση του KIES στον υπολογιστή μου και οταν του δίνω να κάνει αναβάθμιση, μου βγάζει " η εφαρμογή firmwareupdate σταμάτησε να λειτουργεί σωστά εξαιτίας κάποιου προβλήματος. Και εκεί σταματάει και η αναβάθμιση. Τι πρέπει να κάνω ? Με απλά λόγια, βήμα βήμα...

διαβασε στην πρωτη σελιδα το οδηγους για νεους χρηστες και λογικα θα βρεις την ληση που ζητας.

Xiaomi 12 Pro

διαβασε στην πρωτη σελιδα το οδηγους για νεους χρηστες και λογικα θα βρεις την ληση που ζητας.

Το εκανα, και δεν το βρηκα

Το εκανα, και δεν το βρηκα

Έχεις την τελευταία έκδοση του KIES; Αν όχι κατέβασε το από το site της Samsung και εγκατέστησε το. Κάνε επανεκκίνηση του υπολογιστή και του κινητού και δοκίμασε πάλι.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone.

Ναι εχω την τελευταια εκδοση.Προσπαθω εδω και 3 μερες.Ουτε επανεκκινηση, ουτε τιποτα.Κολλανε ολα οταν βγαινει αυτο το μηνυμα με το firmware.

Και κατι ακομα.Μου κλεινει το κινητο απο μονο του. συχνα ειναι παρα πολυ ζεστο.Να φανταστω οτι εαν κανω την αναβαθμιση θα σταματισει αυτο ?

Edited by Lena_Chari

Ναι εχω την τελευταια εκδοση.Προσπαθω εδω και 3 μερες.Ουτε επανεκκινιση, ουτε τιποτα.Κολλανε ολα οταν βγαινει αυτο το μηνυμα με το firmware.

Απ'ότι βρήκα στο internet είναι θέμα των windows και του Kies... κάτι δεν έχει κάτσει καλά. Το Kies είναι φημισμένο για τα προβλήματά του δυστυχώς, και το μήνυμα αυτό μπορεί να προκαλείται από πολλούς λόγους... δοκίμασε να κάνεις επανεγκατάσταση, δοκίμασε να κλείσεις ότι firewalls και antivirus έχεις κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης, τρέξε το Kies ως administrator, κοίτα αν έχεις αρκετό χώρο στα Windows, και επίσης δοκίμασε το εξής, αυτολεξεί από το XDA:

"Go to your control panel, find region and keyboard settings. Then make all your settings as English (U.S.A). At last tab, computer will restart. Open Kies as admin and in compatibility tab select windows xp service pack 3. Update will be found as usual. Go for it. Your connection will be lost but the firmware is downloading this time. Update will be finished without no problem."

Aν δεν πετύχει τίποτα, έχεις 2 επιλογές, είτε κάνεις τη διαδικασία σε άλλο pc, είτε παρατάς το Kies και κάνεις τη διαδικασία με το Odin για να αναβαθμίσεις.

- Alex

Αναβάθμισα προχθές από την επίσημη 2.3.3 στην 2.3.4 JVR. Ενώ η 2.3.3 είχε το gtalk που μπορούσες να κάνεις κλήση με ήχο (νομίζω είχε την έκδοση 1.33) βλέπω ότι στην 2.3.4 υπάρχει παλαιότερη έκδοση (1.3) του talk που δεν υποστηρίζει κλήση με ήχο :(

Έχει δοκιμάσει κανένας να το αναβαθμίσει ?

Γιάννης

γεια σας!εβαλα την ρομ του darky και ολα ηταν μια χαρα και οταν μπαινω στο μαρκετ κατεβαζω ενα app ειναι οκ...μετα παω να κατεβασω και αλλο και μου λεει "Σφαλα λυψης angry birds.Υπαρχει επαρκής χωρος στη συσκευη" και δεν μπορει να το κατεβασει καθολου...γυρισα στην στοκ ρομ του κινητου και ολα μια χαρα και οταν μπαινω στο μαρκετ κατεβαζω το πρωτο app μετα παω να κατεβασω και αλλο και γραφει παλι το ιδιο...το εκανα reboot και δεν πετυχε...:S τι να κανω?
Google

το πρόβλημα μου είναι ακριβώς τ ίδιο με το βίντεο

http://www.youtube.com/watch?v=g8AIvalzBvY

λέτε να φτιάξει με jig ?

Λογικά ναι, το είχα πάθει κι εγώ πειράζοντας κάποια αρχεία από το system. Αφού κόλλησε και αναγκαστικά έβγαλα την μπαταρία, όταν το άνοιξα έκανε συνέχεια bootloops. Έβγαλα την μπαταρία, την έβαλα πάλι και συνδέοντας το jig μπήκε σε download mode. ;)

Γιάννης

Αναβάθμισα προχθές από την επίσημη 2.3.3 στην 2.3.4 JVR. Ενώ η 2.3.3 είχε το gtalk που μπορούσες να κάνεις κλήση με ήχο (νομίζω είχε την έκδοση 1.33) βλέπω ότι στην 2.3.4 υπάρχει παλαιότερη έκδοση (1.3) του talk που δεν υποστηρίζει κλήση με ήχο :(

Έχει δοκιμάσει κανένας να το αναβαθμίσει ?

Βαλε αυτη την εκδοση και θα εχεις και ηχο και βιντεο :)

Την χρησιμοποιω και δουλευει μια χαρα(ριξε μια ματια βεβαια στα μικροπροβληματακια που λεει)

Και η δουλεια ειναι του ελληνα theos0o

Device 1: Galaxy S6 | Rom: Stock 5.1.1 | Launcher: Apex launcher

Device 2: Galaxy S | Rom: CyanogenMod 10 | Kernel: Semaphore JB | Launcher: Apex launcher

Device 3: Galaxy Tab 10.1 P7510 | Rom: Stock 4.0.4

Follow me

Καλησπέρα,

Θέλω να προχωρήσω σε αναβάθμιση. Δουλεύει και το download και το recovery mode και είμαι και root.

Πριν την αναβάθμιση θέλω να κρατήσω Backup της rom/kernel που έχω. Θα χρησιμοποιήσω το Rom Manager (ClockworkMode) ώστε να μπορώ να την φλασάρω πίσω αν χρειαστεί.

Χρειάζεται να κάνω το "Flash ClockworkMode Recovery" για να μπορεί να επαναφέρει backup που θα έχει γίνει με το Rom Manager ή μπορεί και χωρίς αυτό να επαναφέρω με το recovery mode που ήδη έχει?

και να κάνω το backup με αυτό ή προτείνεται άλλο πρόγραμμα?

Edited by highway

“Life doesn't imitate art, it imitates bad television”

Woody Allen

~ Ηλίας ~

Καλησπέρα,

Θέλω να προχωρήσω σε αναβάθμιση. Δουλεύει και το download και το recovery mode και είμαι και root.

Πριν την αναβάθμιση θέλω να κρατήσω Backup της rom/kernel που έχω. Θα χρησιμοποιήσω το Rom Manager (ClockworkMode) ώστε να μπορώ να την φλασάρω πίσω αν χρειαστεί.

Χρειάζεται να κάνω το "Flash ClockworkMode Recovery" για να μπορεί να επαναφέρει backup που θα έχει γίνει με το Rom Manager ή μπορεί και χωρίς αυτό να επαναφέρω με το recovery mode που ήδη έχει?

και να κάνω το backup με αυτό ή προτείνεται άλλο πρόγραμμα?

Δεν χρειάζεσε εφαρμογή για να κάνεις backup. Υπάρχει επιλογή στο μενού του CWM. Το backup αρχείο θα το βρείς στο νέο φάκελλο sdcard/ClockworkMode. φυσικά πρέπει να μεταφέρεις το φάκελο στην εξωτερική κάρτα ή στο PC πρίν το νέο φλασάρισμα και να τον επαναφέρεις οτάν θες να τρέξεις το backup, και πάλι μέσω CWM

Μιχάλης

Galaxy S GT-I9000

Δεν χρειάζεσε εφαρμογή για να κάνεις backup. Υπάρχει επιλογή στο μενού του CWM. Το backup αρχείο θα το βρείς στο νέο φάκελλο sdcard/ClockworkMode. φυσικά πρέπει να μεταφέρεις το φάκελο στην εξωτερική κάρτα ή στο PC πρίν το νέο φλασάρισμα και να τον επαναφέρεις οτάν θες να τρέξεις το backup, και πάλι μέσω CWM

Σε περίπτωση όμως που μπρικάρει ή δεν bootάρει τότε χρειάζεται να γίνει από το recovery mode που μπαίνεις με τα 3 πλήκτρα. Εκεί θα έχει πρόβλημα να επαναφέρει το backup που έγινε από το cwm ή θα πρέπει να έχω κάνει το "Flash ClockworkMod Recovery" για να μπορέσει να γίνει restore?

ή δεν χρειάζεται γιατί βάζεις odin και ξαναφλασάρεις σε download mode?

Edited by highway

“Life doesn't imitate art, it imitates bad television”

Woody Allen

~ Ηλίας ~

Σε περίπτωση όμως που μπρικάρει ή δεν bootάρει τότε χρειάζεται να γίνει από το recovery mode που μπαίνεις με τα 3 πλήκτρα. Εκεί θα έχει πρόβλημα να επαναφέρει το backup που έγινε από το cwm ή θα πρέπει να έχω κάνει το "Flash ClockworkMod Recovery" για να μπορέσει να γίνει restore?

ή δεν χρειάζεται γιατί βάζεις odin και ξαναφλασάρεις σε download mode?

Μπαίνεις download mode, φλασάρεις στοκ ρομ και αποκτάς cwm κάνοντας root

Μιχάλης

Galaxy S GT-I9000

• The title was changed to [Galaxy S] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις