Jump to content

yassan

Members
  • Δημοσιεύσεις

    60
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About yassan

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 11

yassan's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. επανέρχομαι στο θέμα του touch. δεν πατιέται πλέον τίποτε. έβαλα την τελευταία ρομ, αλλά δεν πατιέται ούτε το πιν, για να ξεκλειδώσει η αρχική οθόνη. χρειάζομαι αυτό ? http://e-mobile.gr/touch-screen-samsung-i9505-galaxy-s4----el-2-3.html ? επίσης διάβασα , ότι καλύτερα να μην ξεκολάμε την αφή απτην οθόνη, οπότε πάμε πολύ ακριβά..... τι με συμβουλέυετε ?
  2. έκανα επαναφορά εργ. ρυθμίσεων , όλα τα clear cache κ.λ.π., όλα οκ για 2 βδομάδες, μετά ξανάρχισε. δεν ζορίζω τη συσκευή με παιχνίδια / βίντεο...
  3. καλημέρα, στο κινητό μου, ξαφνικά -στο άκυρο- παγώνει η οθόνη, δεν δουλεύει η αφή. επανέρχεται μετά από μερικά λεπτά η ώρες ολόκληρες. τι να φταίει ?
  4. το δοκιμασα κι αυτό, τίποτα. Γενικά , ότι κι αν κάνω αυτό ξαναγυρνάει στην οθόνη του cwm recovery / reboot system now. ευτυχώς , βάλε βγάλε μπαταρία , κάποια στιγμή μπήκε σε download mode και πέρασα στοκ.
  5. μετά απο πολύ γκουγκλάρισμα και χωρίς να βγάλω ακρη, πέρασα αλλη ρομ απο εξωτερική κάρτα.όλα καλά, έγινε εγκατάσταση , μέχρι το σημείο που πρέπει να γίνει reboot. εκεί επεμβαίνει πάλι το cm recovery , ζητά fix permissions και μετά πάλι κόλλημα. ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ REBOOT SYSTEM NOW.
  6. καλησπέρα, στην προσπάθεια μου να περάσω το clockword recovery 6.0.3. έχω κολλήσει στην οθόνη του και δεν κάνει boot. εβγαλα μπαταρία , αλλά τίποτα. γιατρέ μου ?
  7. τελικά το πρόβλημα ήταν στο 7zip, ξεζιπάρησα με μαμά windows και όλα οκ. ευχαριστώ παίδες.
  8. http://prntscr.com/ms9pe προσπαθώ να βάλω την leaked jb, χωρίς επιτυχία, τι κάνω λάθος ? πέρασα το kies, drivers, το εκλεισα, και πάλι δεν.... μόλις αναβαθμίστηκα απο 4,0,3 σε 4,0,4 μέσω odin, οπότε πιστεύω πως είναι λάθος τα αρχεία της ρομ, μπορείτε να μου δώσετε ενα λίνκ ?
  9. χάρη στη βοήθεια του Στράτου, είμαι με επίσημη 4,0,4. το ''βουτυράκι '', όμως αρνείται επίμονα να εγκατασταθεί, ουτε με 1,85 , ούτε με 3,04. τι να κάνω ? να την κατεβάσω απο αλλού ?
  10. καλησπέρα, εγώ εχω την pulse rom, προσπάθησα με οντιν , και ενω λέει pass, δεν γίνετε τίποτε, καμμιά ιδέα ?
  11. ευχαριστώ Στράτο, πάλι με εσωσες. (απο τη γκρίνια της κυράς....)
  12. μου αρέσει πολύ το θέμα '' στον ωκεανό '', που εχει το κινητό μας. κάνει για γκάλαξυ Ι, και αν ναι , που το βρίσκω ?
  13. γεια σας κι από μένα, θέλω ενα 10αρι tablet, αξιόπιστο και φτηνό (μέχρι 200 ευρώ. ) είναι για την κόρη μου και η χρήση του θα είναι κυρίως ταινίες / ίντερνετ / μουσική. να εχει bluetooth και αξιόπιστο wi-fi. ευχαριστώ.
  14. εστω εικονίδια, εμένα είναι λευκά.
  15. μα λένε για μπλέ και πράσινα....
×
×
  • Create New...