Jump to content

[Galaxy S] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Λόγια του αέρα δε γράφω ποτέ. Αν δεν είμαι σίγουρος για κάτι, απλά δεν απαντώ.

Το CSC περιέχει όλα αυτά που είπες ότι περιέχει, και κάποια που είπες ότι δεν περιέχει (εκτός από τις συχνότητες, όπως δηλαδή είπε και ο Νίκος). Και για να διορθώσω το Νίκο, δεν έχει καμία σχέση το αν είναι branded ή όχι. Πολλά unbranded csc εκτός από τα APN της χώρας για την οποία προορίζονται, περιέχουν τα αρχεία των γλωσσών, μερικές φορές το swype, καθώς και εφαρμογές όπως το Daily Briefing, και άλλες. Εξαρτάται από την εκάστοτε rom και τη χώρα για την οποία προορίζεται. Δεν είναι όλα τα csc τα ίδια. "Eφαρμογή sms" πάντως δεν περιέχει. Αυτά είναι στο PDA. To csc έχει συμπληρωματικά πράγματα, όχι βασικά, σε ένα zip το οποίο φορτώνεται όταν περνίεται η rom μέσω του android recovery, όπως γίνεται μέσω cmw με τα zipάκια που δίνουμε εδώ.

Κανείς απο εδώ μέσα δεν είπε ούτε υπονόησε ότι τα CSC είναι ίδια. Αυτό ειναι περιττό να το διευκρινίζουμε. Αν λοιπόν υπάρχουν αυτά τα CSC με Swype και αρχεία γλωσσών παρακαλώ αν κάποιος έχει τέτοιο CSC να μας πεί ποιο είναι για καμιά ROM αν έχει , αν δεν έχει όταν θα βγεί γιατί εγώ μέχρι τώρα ROM να με αλλάζει γλώσσα και να μπάινει το SWYPE μόνο με CSC δεν έχω δει. Αυτά τα αρχεία ως εφαρμογές περιέχονται στο PDA ενώ στο CSC. Αν δεν έχει το PDA με την εφαρμοφή swype και την γλώσσα , ...δε πας να βάλεις ότι CSC θέλεις μέσσα...μπαρμ******λα θα σε βγάλει. Μπορεί να έχει κάποια λιστα αλλά δεν θα τρέχει τίποτα. Αν υπήρχε τέτοιο αρχείο σε και φλασάραμε σε ξένη ROM το ελληνικό CSC θα είχαμε δηλαδή μια εηελληνισμένη ROM με Ελληνικό SWYPE και Ελληνική γλώσσα ενώ δεν είχε πριν?

Edited by alex7363

• Απαντήσεις 7,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλημερίζω την παρέα και εύχομαι σε όλους καλό Φθινόπωρο! :O

Με αφορμή το semaphore 1.6 που πέρασα χθες στην JVR ήθελα να ρωτήσω ρε παιδιά (αν μπορεί να απαντήσει και ο Στράτος θα το εκτιμούσα!!) : τελικά το conservative governor κάνει τίποτα? έχει παρατηρήσει κανείς διαφορά στη διάρκεια της μπαταρίας?

Alex (Tyxerakias) : Καλό το tabletάκι? Δεν υπήρχε εδώ στην Ελλάδα τουλάχιστον μέχρι και τον Ιούνιο που το έψαχνα και τελικά πήρα το ASUS transformer (με Honeycomb 3.2 πλέον!!) - Sorry για το off topic!

Τάσος

Be strong where you are weak and weak, where you are strong.. :rocket:

Καλημερίζω την παρέα και εύχομαι σε όλους καλό Φθινόπωρο! :O

Με αφορμή το semaphore 1.6 που πέρασα χθες στην JVR ήθελα να ρωτήσω ρε παιδιά (αν μπορεί να απαντήσει και ο Στράτος θα το εκτιμούσα!!) : τελικά το conservative governor κάνει τίποτα? έχει παρατηρήσει κανείς διαφορά στη διάρκεια της μπαταρίας?

Alex (Tyxerakias) : Καλό το tabletάκι? Δεν υπήρχε εδώ στην Ελλάδα τουλάχιστον μέχρι και τον Ιούνιο που το έψαχνα και τελικά πήρα το ASUS transformer (με Honeycomb 3.2 πλέον!!) - Sorry για το off topic!

Το Conversative για μένα είναι το καλύτερο governor. σώζει μπαταρία και επίσης όταν ξυπνάει την cpu για κάποια διεργασία-εφαρμογή που ανοίγουμε, φορτώνει τα mhz που είναι απαραίτητα και όχι πολύ παραπάνω. Το ondemand για παράδειγμα είναι του ύψους η του βαθους. χρησιμοποιεί περισσότερο cpu απο ότι χρειάζεται συνήθως, για «σχετικά» καλύτερο αποτέλεσμα.

με έναν καλό συνδυασμό κερνελ-ρομ (βλέπε υπογραφή :) ) το conversative πετάει!

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Γεια σε ολους παιδια και συγχαρητηρια σε αυτους που κανουν δουλεια κ βοηθαν κ τους αλλους. ειλικρινα ηθελα να αποφυγω αυτο το ποστ αλλα δεν την παλεψα... εχω το ι9000 2 βδομαδες τωρα, κ θελω να το "φιαξω". διαβαζω μια βδομαδα τουλαχιστον σε ξενα φορουμς και 2-3 μερες τωρα διαβαζω κ εδω.. θαθελα να μου υποδειξετε τι να κανω στο "παρθενο" τηλεφωνο μου ωστε :

1) να εχει τις τελευταιες εκδοσεις firmware-rom κλπ (τις σταθερες ομως και να συνεργαζονται σωστα.δε με νοιαζει αν θαναι official ή custom αρκει να μην μπλεξω με 2000 ρυθμισεις κ να ψαχνομαι ολη την ωρα )

2) να ειναι "ελληνικο"(menu-sms 145chrs , τελικο σιγμα , και swype)

3) να ξεφορτωθω το lag το οποιο κανει παρτυ στη συσκευη μου

νομιζω αυτα μου αρκουν. επισης θελω να ρωτησω εαν υπαρχει κανα fix για το μικροφωνο...ειναι σε ολους τοσο ευαισθητο κ γενικα οχι καλης ποιοτητας? επισης στις συνομιλιες μου με αλλους , ακουγεται ενας μικρος βομβος στους αλλους ομως μονο κ ελαχιστες τον ακουω κι εγω... αυτο ειναι του μικροφωνου ή εχει θεμα κ η κεραια του ? το λεω αυτο γιατι συνηθως ακουγεται οταν ειμαι σπιτι ενω οταν ειμαι εξω παιζει 90% να μην ακουγεται. δεν ξερω αν εχω πεσει σε ελλατωματικο αλλα διαβαζω πως κιαλλοι εχουν τα ιδια προβληματα(σε ξενα φορουμς. εσεις?)

Ξερω, σας ζαλισα κ απολογουμαι. πληροφοριες συσκευης : κωδικος μοντελου GT-I9000, εκδοση firmware 2.2, εκδοση βασικου φασματος I9000XXJPP, εδοση kernel 2.6.32.9 root@SE-S608 #1, αριθμος κατασκευης FROYO.XWJPH

Το Conversative για μένα είναι το καλύτερο governor. σώζει μπαταρία και επίσης όταν ξυπνάει την cpu για κάποια διεργασία-εφαρμογή που ανοίγουμε, φορτώνει τα mhz που είναι απαραίτητα και όχι πολύ παραπάνω. Το ondemand για παράδειγμα είναι του ύψους η του βαθους. χρησιμοποιεί περισσότερο cpu απο ότι χρειάζεται συνήθως, για «σχετικά» καλύτερο αποτέλεσμα.

με έναν καλό συνδυασμό κερνελ-ρομ (βλέπε υπογραφή :) ) το conversative πετάει!

Thanks Nick!

Γεια σε ολους παιδια και συγχαρητηρια σε αυτους που κανουν δουλεια κ βοηθαν κ τους αλλους. ειλικρινα ηθελα να αποφυγω αυτο το ποστ αλλα δεν την παλεψα... εχω το ι9000 2 βδομαδες τωρα, κ θελω να το "φιαξω". διαβαζω μια βδομαδα τουλαχιστον σε ξενα φορουμς και 2-3 μερες τωρα διαβαζω κ εδω.. θαθελα να μου υποδειξετε τι να κανω στο "παρθενο" τηλεφωνο μου ωστε :

1) να εχει τις τελευταιες εκδοσεις firmware-rom κλπ (τις σταθερες ομως και να συνεργαζονται σωστα.δε με νοιαζει αν θαναι official ή custom αρκει να μην μπλεξω με 2000 ρυθμισεις κ να ψαχνομαι ολη την ωρα )

νομιζω αυτα μου αρκουν. επισης θελω να ρωτησω εαν υπαρχει κανα fix για το μικροφωνο...ειναι σε ολους τοσο ευαισθητο κ γενικα οχι καλης ποιοτητας? επισης στις συνομιλιες μου με αλλους , ακουγεται ενας μικρος βομβος στους αλλους ομως μονο κ ελαχιστες τον ακουω κι εγω... αυτο ειναι του μικροφωνου ή εχει θεμα κ η κεραια του ? το λεω αυτο γιατι συνηθως ακουγεται οταν ειμαι σπιτι ενω οταν ειμαι εξω παιζει 90% να μην ακουγεται. δεν ξερω αν εχω πεσει σε ελλατωματικο αλλα διαβαζω πως κιαλλοι εχουν τα ιδια προβληματα(σε ξενα φορουμς. εσεις?)

Ξερω, σας ζαλισα κ απολογουμαι. πληροφοριες συσκευης : κωδικος μοντελου GT-I9000, εκδοση firmware 2.2, εκδοση βασικου φασματος I9000XXJPP, εδοση kernel 2.6.32.9 root@SE-S608 #1, αριθμος κατασκευης FROYO.XWJPH

Για τα 1,2 και 3 διαβάζεις εξονυχιστικά τους οδηγούς στα επισημασμένα θέματα και θα έχεις ότι καλύτερο από πλευράς απόδοσης, firmware κλπ.

Για το μικρόφωνο δεν έχω παρατηρήσει κάτι προσωπικά. Μήπως είναι η αίσθησή σου ή μήπως σε όποιες περιπτώσεις το εντοπίζεις βρίσκεσαι σε περιοχή που φυσάει δυνατός αέρας?

Τάσος

Be strong where you are weak and weak, where you are strong.. :rocket:

Κανείς απο εδώ μέσα δεν είπε ούτε υπονόησε ότι τα CSC είναι ίδια. Αυτό ειναι περιττό να το διευκρινίζουμε. Αν λοιπόν υπάρχουν αυτά τα CSC με Swype και αρχεία γλωσσών παρακαλώ αν κάποιος έχει τέτοιο CSC να μας πεί ποιο είναι για καμιά ROM αν έχει , αν δεν έχει όταν θα βγεί γιατί εγώ μέχρι τώρα ROM να με αλλάζει γλώσσα και να μπάινει το SWYPE μόνο με CSC δεν έχω δει. Αυτά τα αρχεία ως εφαρμογές περιέχονται στο PDA ενώ στο CSC. Αν δεν έχει το PDA με την εφαρμοφή swype και την γλώσσα , ...δε πας να βάλεις ότι CSC θέλεις μέσσα...μπαρμ******λα θα σε βγάλει. Μπορεί να έχει κάποια λιστα αλλά δεν θα τρέχει τίποτα. Αν υπήρχε τέτοιο αρχείο σε και φλασάραμε σε ξένη ROM το ελληνικό CSC θα είχαμε δηλαδή μια εηελληνισμένη ROM με Ελληνικό SWYPE και Ελληνική γλώσσα ενώ δεν είχε πριν?

Δεν κατάλαβα γιατί συνεχίζεις με ύφος αμφισβήτησης. Όπως έχεις συμπεράνει, οι εφαρμογές για Swype και Samsung keyboard, περιέχονται σε όλα τα PDA. Παρ'όλα αυτά, πολλά CSC περιέχουν τις γλώσσες και πληκτρολόγια για το Samsung keyboard (π.χ. τα Ελληνικά), και άλλες φορές περιέχουν μια διαφορετική έκδοση του Swype με άλλες γλώσσες, που υπερκαλύπτει (κάνει overwrite) αυτήν που υπάρχει ήδη στο PDA, π.χ. στις Σουηδικές roms. Επίσης σε μερικές χώρες περιέχουν και extra εφαρμογές, συνήθως στη γλώσσα της χώρας, π.χ. κάποιες Ολλανδικές roms περιείχαν κάτι ebook readers, μια γερμανική θυμάμαι περιείχε μια εφαρμογή για να κλείνεις ξενοδοχεία, στα γερμανικά. Αυτά τα λέω επειδή κοίταξα μέσα και είδα τι έχουν, δεν τα πετάω στον αέρα. Οπότε ξαναλέω, έκανες λάθος όταν είπες ότι δεν περιέχει εφαρμογές το csc. Και στο κάτω-κάτω αν δεν με πιστεύεις για οποιοδήποτε λόγο, μάθε πώς, και κοίτα μόνος σου.

Όσον αφορά στην τελευταία ερώτηση, η απάντηση είναι ναι. Μόνο που δεν υπάρχει τέτοιο αρχείο. Τα ελληνικά επίσημα csc δεν περιέχουν το swype, γιατί αυτό που έρχεται με τις xwj** roms, περιέχει ήδη Ελληνικά. Περιέχουν τα keyboards και γλώσσες που είπα παραπάνω, αλλά αν τα βάλεις αυτά σε xxj** rom, το αρχείο για το samsung keypad που υπάρχει στο pda είναι διαφορετικό, και δεν το νοιάζει και δεν ψάχνει για τα ελληνικά πληκτρολόγια. Οπότε ναι, θα κάνεις μια τρύπα στο νερό. Γι'αυτό τα έφτιαξα όλα αυτά σε CWM μορφή, και υπάρχουν όλα στους οδηγούς, για να μην έχει κανένας πρόβλημα με ελληνικά στις ξένες rom.

Ελπίζω να σε κάλυψα.

πληροφοριες συσκευης : κωδικος μοντελου GT-I9000, εκδοση firmware 2.2, εκδοση βασικου φασματος I9000XXJPP, εδοση kernel 2.6.32.9 root@SE-S608 #1, αριθμος κατασκευης FROYO.XWJPH

Γιατί σαν πρώτη κίνηση δεν το συνδέεις στο Kies να κάνεις την επίσημη αναβάθμιση σε Gingerbread 2.3?

- Alex

1+3) Απο τα στοιχεια που βλεπω,αν θελεις μπορεις να δοκιμασεις τις επισημες ελληνικες gingerbread. Δεν ειναι και οτι καλυτερο απο θεμα αποδοσης, αλλα με αυτην που εχεις τωρα μεσα θα σου φανει η μερα με τη νυχτα. Στο λεω γιατι θα την περασεις ευκολα μεσω kies και χωρις να χρειαστει να χρησιμοποιησεις το odin. Αν παλι θες το κινητο να λειτουργησει επιτελους κανονικα οπως πρεπει, βαλε με odin μια απο τις ρομ που προσφερονται στους οδηγους.

2) Αν περασεις ελληνικη επισημη ρομ, θα εχεις στα ελληνικα τα πληκτρολογια σου. Αλλιως στους οδηγους αναφερεται αναλυτικα πως μπορεις να τα περασεις μονος σου.

Οσο για το μικροφωνο, δεν εχω αντιμετωπισει κι εγω ποτε κανενα προβλημα. Δες αν φτιαξει με την αναβαθμιση που θα κανεις.

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

Οι προσωπικές αντιπαραθέσεις και τα off-topic σχόλια αφαιρέθηκαν. Το θέμα έχει λήξει, απαντήσεις δόθηκαν, και όπως είπα παραπάνω, όποιος ενδιαφέρεται ας ανοίξει τα .tar αρχεία μόνος του, για να δει τι περιέχουν και να μάθει και τίποτα παραπάνω. Περαιτέρω αναφορές στο συγκεκριμένο θέμα είναι off-topic και θα αφαιρεθούν με το καρπουζομάχαιρο. Eυχαριστώ. :X
- Alex

stock jvr+semaphore 1.6.0+fix for fc phone apk 2.3.4=το καλυτερο galaxy s που ειχα ποτε...

Φοραω ακριβως τα ιδια εδω και μια βδομαδα και οντως ειναι πιστευω ο καλυτερος συνδυασμος!

Φοραω ακριβως τα ιδια εδω και μια βδομαδα και οντως ειναι πιστευω ο καλυτερος συνδυασμος!

Εδω και 4 μερες που το εχω δεν εχω Wifi, δεν ξερω αν ειναι συμτωση κανεις να μας δωσει τα φωτα του ?????

Edited by c3250
userbar.gif

stock jvr+semaphore 1.6.0+fix for fc phone apk 2.3.4=το καλυτερο galaxy s που ειχα ποτε...

Εδω και 4 μερες που το εχω δεν εχω Wifi, δεν ξερω αν ειναι συμτωση κανεις να μας δωσει τα φωτα του ?????

userbar.gif

Μία ερώτηση .. πως βάζουμε στο /system write permissions ?? Είναι mounted σαν read-only σε ext4..

Θέλω να αντιγράψω το script S05_enable_oc για να το δοκιμάσω αλλά αν και στο rfs με άφηνε, με το ext4 μου κάνει τη δύσκολη !!!

Να ξανακάνω mount το /system με τα ίδια options που φαίνεται να είναι ήδη mounted ? Μη του αλλάξω τα φώτα...

(Από ES File Explorer έχει επιλογή για 'chmod' αλλά εδώ δε ζητάμε αυτό :/ )

Ευχαριστώ :)

- Βασίλης

Μία ερώτηση .. πως βάζουμε στο /system write permissions ?? Είναι mounted σαν read-only σε ext4..

Θέλω να αντιγράψω το script S05_enable_oc για να το δοκιμάσω αλλά αν και στο rfs με άφηνε, με το ext4 μου κάνει τη δύσκολη !!!

Να ξανακάνω mount το /system με τα ίδια options που φαίνεται να είναι ήδη mounted ? Μη του αλλάξω τα φώτα...

(Από ES File Explorer έχει επιλογή για 'chmod' αλλά εδώ δε ζητάμε αυτό :/ )

Ευχαριστώ :)

Με Root explorer μπαινεις στο system και κανεις RW(πανω δεξια)

Το chmod ειναι για permissions,αλλο πραγμα οπως λες και εσυ

Device 1: Galaxy S6 | Rom: Stock 5.1.1 | Launcher: Apex launcher

Device 2: Galaxy S | Rom: CyanogenMod 10 | Kernel: Semaphore JB | Launcher: Apex launcher

Device 3: Galaxy Tab 10.1 P7510 | Rom: Stock 4.0.4

Follow me

Χμμ, επειδή πέρασα τον ES File explorer .. (μη ρωτήσεις γιατί :P Lol ) έτσι θα κάνουμε δουλειά ??

mount -o remount,rw /system

Λογικά ναι υποθέτω απλά ... ας είμαστε σίγουροι

- Βασίλης

Χμμ, επειδή πέρασα τον ES File explorer .. (μη ρωτήσεις γιατί :P Lol ) έτσι θα κάνουμε δουλειά ??

mount -o remount,rw /system

Λογικά ναι υποθέτω απλά ... ας είμαστε σίγουροι

Ισως,λεω ΙΣΩΣ χρειαζεται να δηλωσεις και το filesystem

mount -o rw,remount -t ext4 /system

Device 2: Galaxy S | Rom: CyanogenMod 10 | Kernel: Semaphore JB | Launcher: Apex launcher

Follow me

Ισως,λεω ΙΣΩΣ χρειαζεται να δηλωσεις και το filesystem

mount -o rw,remount -t ext4 /system

Όχι, το option που θέλεις να αλλάξεις μπαίνει μετά το "-o remount," και όλα τα υπόλοιπα μένουν ως έχουν, δε χρειάζεται να τα ξαναδώσεις ;)

(Δώσε ένα mount -h , φαίνεται)

Οκ, έπαιξε μια χαρά !

Ευχαριστώ πολύ παιδιά :)

- Βασίλης

Όχι, το option που θέλεις να αλλάξεις μπαίνει μετά το "-o remount," και όλα τα υπόλοιπα μένουν ως έχουν, δε χρειάζεται να τα ξαναδώσεις ;)

(Δώσε ένα mount -h , φαίνεται)

Οκ, έπαιξε μια χαρά !

Ευχαριστώ πολύ παιδιά :)

ουτε του παππα τοτε...

Πες μας εντυπωσεις.Εγω μαλλον θα περιμενω να φυγουν οι ζεστες

χαχαχα

Follow me

Οκ :) Aπλά μόλις μπήκε για φόρτιση και δε το έχω δίπλα μου..

Αυτό που μου έκανε πάντως εντύπωση ήταν η αλλαγή απο rfs -> ext4 .. Δεν είδε κανένας άλλος διαφορά ρε παίδια ?! :blink:

- Βασίλης

Οκ :) Aπλά μόλις μπήκε για φόρτιση και δε το έχω δίπλα μου..

Αυτό που μου έκανε πάντως εντύπωση ήταν η αλλαγή απο rfs -> ext4 .. Δεν είδε κανένας άλλος διαφορά ρε παίδια ?! :blink:

Μονο κατα την εγκατασταση των εφαρμογων...

Ετσι και αλλιως γρηγορο bootαρισμα ειχα και πριν,οπως επισης καθολου κολληματα.

Αυτο που μου εδωσε διαφορα στην ταχυτητα ειναι η αλλαγη απο 1.5.0 σε 1.6.0 semaphore.

Follow me

Εντάξει εσύ έχεις θα μου πεις και τη buggy rom πίτα στα apps :P haha

Με βλέπω να την περνάω πάντως γιατί ψάχνω μία deodexed καθαρή !! Σαν stock, για να περάσω το theme.. Στις περισσότερες βάζουν και διάφορα apps-mods μέσα τα οποία θα προτιμούσα να τα επιλέξω και να τα περάσω μόνος :blink:

- Βασίλης

Εντάξει εσύ έχεις θα μου πεις και τη buggy rom πίτα στα apps :P haha

Με βλέπω να την περνάω πάντως γιατί ψάχνω μία deodexed καθαρή !! Σαν stock, για να περάσω το theme.. Στις περισσότερες βάζουν και διάφορα apps-mods μέσα τα οποία θα προτιμούσα να τα επιλέξω και να τα περάσω μόνος :blink:

Κρατα κανα backup πιο πριν ,γιατι τα FC πανε συννεφο :p

Follow me

Θέλω να κάνω overclock το galaxy s στα 1.4 Ghz

Απο όσο έχω καταλαβει εκτός απο το απαραίτητο πρόγραμμα χρειάζεσαι και κάποιο rom που να επιτρέπει το overclocking.

Φοράω την stock 2.3.4 JVR και είμαι πολύ ευχαριστημένος οπότε δεν ξέρω αν θέλω να βάλω custom rom. Αν αλλάξω τον kernel (βάλω πχ τον semaphore) θα έχω την δυνατότητα να κάνω overclocking? Κάπου διάβασα ότι με τον semaphore μπορείς να πας στα 1.2 GHZ. Αυτό αφορά και την stock rom ή πρέπει να συνδυαστεί με κάποια custom rom? Επίσης το 1.2 GHZ είναι το ταβάνι ή απλά εκεί το κινητό είναι stable αλλά αν θες το πας και παραπάνω?

Κώστας

Συμβαινει το εξης περιεργο...

Calibration εχω κανει στην μπαταρια.

Οταν μου βγαλει μνμ για πληρη φορτιση,βγαζω το φορτιστη και ειμαι στα 98-99%

Μεχρι εδω ολα καλα

Οταν ομως βαλω το βραδυ το κινητο να φορτισει και βγαλω το πρωι τον φορτιστη απτο κινητο ,η ενδειξη που μου δειχνει ειναι απο 78-85%

Πραγματικα περιεργο.

Αυτο που παρατηρησα ειναι οτι μου το κανει απο τοτε που περασα τον 1.6.0

Εχει παρατηρησει κανεις κατι αντιστοιχο?

Follow me

Συμβαινει το εξης περιεργο...

Calibration εχω κανει στην μπαταρια.

Οταν μου βγαλει μνμ για πληρη φορτιση,βγαζω το φορτιστη και ειμαι στα 98-99%

Μεχρι εδω ολα καλα

Οταν ομως βαλω το βραδυ το κινητο να φορτισει και βγαλω το πρωι τον φορτιστη απτο κινητο ,η ενδειξη που μου δειχνει ειναι απο 78-85%

Πραγματικα περιεργο.

Αυτο που παρατηρησα ειναι οτι μου το κανει απο τοτε που περασα τον 1.6.0

Εχει παρατηρησει κανεις κατι αντιστοιχο?

Κι εμενα μου το κανει και λυση δεν εχω βρει ακομα.Ουτε κι οταν το ρωτησα εγω πηρα απαντηση που να δωθηκε λυση.Τα παιδια μου ειπαν οτι μολις φορτισει σταματαει να παιρνει ρευμα γι'αυτο και ξεφορτιζει.Και με τον 1.5.0 το ειχα.

Παλιοτερα δεν το ειχα ουτε κι εγω παντως...

• The title was changed to [Galaxy S] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις