kouros17 Δημ. November 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2012 Πετάει ναι και με castagna kernel και χωρίς. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Falcon36 Δημ. November 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2012 Και έλεγα λόγο κρίσης να μη δώσω λεφτά για άλλο. Θα περιμένω κάποια patch για την aosp να εχει τα λιγότερα bugs και μετα θα τη βάλω εκτός και με τρελανετε και δεν αντεξω την αναμονή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris112 Δημ. November 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2012 Κατι score που βλεπω στο antutu με io 300-380 που βγαινουν και το δικο μου τηλεφωνο βγαζει παντα γυρω στα 200-200+ σε αυτο το κομματι? Παντα μιλαω για 1,4ghz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanouris Δημ. November 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2012 Ειδα απο ολους παρα πολυ καλα λογια για την aosp...ειπα να την περασω ...και πανω στο flashαρισμα μου πεταει ενα Instalation Aborted..τι ακριβως πεχτηκε ?? μηπως επειδη δεν εκανα φουλ reset ? Παράθεση Xiaomi Mi10T Amazfit T-Tex Sony a6000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. November 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2012 Αν είναι jelly bean μόλις σου βγάλει aborted κάνε ξανά install zip και θα γίνει (στο s έτσι κάνει γιατί αλλάζει την nand). Αν όχι είναι κατεστραμμενο zip (ξανα download) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanouris Δημ. November 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2012 Περασα Aosp ... απλα πεταει...απλα αμα την εχει καποιος καιρο να μου πει τι παιζει με deep sleep κλπ αμα ειναι να περασω αλλη...μην περναω τσαμπα εφαρομγες κλπ :worry: Παράθεση Xiaomi Mi10T Amazfit T-Tex Sony a6000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_xar Δημ. November 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2012 Δεν ξέρω τον λόγο, αλλά σε δοκιμές που έκανα η cm10 έχει αρκετά λαγκαρίσματα σε μενού και εφαρμογές, η aosp ελάχιστα και έτσι γύρισα πίσω στην cm9 build 3 η οποία σε μενού και εφαρμογές πετάει! Τώρα για τα games για μένα δεν υπάρχει καλύτερη από την XXKQI, αλλά δεν γυρνάω σε gingerbread εξαιτίας των παιχνιδιών, θα κάνω υπομονή για βελτιωμένες ics και jb. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. November 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2012 (edited) Περασα Aosp ... απλα πεταει...απλα αμα την εχει καποιος καιρο να μου πει τι παιζει με deep sleep κλπ αμα ειναι να περασω αλλη...μην περναω τσαμπα εφαρομγες κλπ :worry: Εντάξει σε deep sleep μπαίνει, η μπαταρία είναι καλή, αλλά δεν μπορούμε να ξέρουμε αν είναι η καλύτερη, δεδομένου ότι η ρομ ανέβηκε χθες και δεν έχει τσεκαριστεί ακόμα επαρκώς. ;) Δεν ξέρω τον λόγο, αλλά σε δοκιμές που έκανα η cm10 έχει αρκετά λαγκαρίσματα σε μενού και εφαρμογές, η aosp ελάχιστα και έτσι γύρισα πίσω στην cm9 build 3 η οποία σε μενού και εφαρμογές πετάει! Τώρα για τα games για μένα δεν υπάρχει καλύτερη από την XXKQI, αλλά δεν γυρνάω σε gingerbread εξαιτίας των παιχνιδιών, θα κάνω υπομονή για βελτιωμένες ics και jb. Που είσαι εσύ, νόμιζα ότι αγόρασες άλλο κινητό. :) Και σε μένα η cm10 είχε λαγκαρίσματα όπως λέω σε προηγούμενο post, η Doomnexus ήταν άψογη σε όλα της, αλλά μου κάνει μεγάλη εντύπωση πως και η aosp δεν σου έκατσε καλά. Σε μένα (και όχι μόνο), έχει την καλύτερη αίσθηση απ'όλες τις ics roms. Όσον αφορά τα απαιτητικά παιχνίδια, υπάρχει ένα θέμα στις ics roms. Σε αυτόν τον τομέα οι καλύτερες για μένα είναι η aosp πρώτα και η cm9 build 3 μετά. Edited November 5, 2012 by kouros17 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_xar Δημ. November 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2012 Που είσαι εσύ, νόμιζα ότι αγόρασες άλλο κινητό. :) Διαβάζω τα σχόλια και ενημερώνομαι , αλλά δεν μπορούσα να ασχοληθώ γιατί είχα κάτι τελευταία τρεξίματα με την σχολή. Τώρα που πήρα πτυχίο έχω πολύ ελεύθερο χρόνο. Είχα κάποιες σκέψεις να ασχοληθώ με το android developing της συσκευής μας σοβαρά, αλλά δεν ξέρω αν θα προλάβω γιατί έχω και κάποια άλλα πράγματα κατά νου (τέτοιους καιρούς προηγούνται αυτά που αποφέρουν χρήμα και ακολουθούν τα υπόλοιπα). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. November 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2012 (edited) Τώρα που πήρα πτυχίο έχω πολύ ελεύθερο χρόνο. Καλή σταδιοδρομία! Αν και δύσκολες εποχές, ποτέ δεν ξέρεις. :) Είχα κάποιες σκέψεις να ασχοληθώ με το android developing της συσκευής μας σοβαρά, αλλά δεν ξέρω αν θα προλάβω γιατί έχω και κάποια άλλα πράγματα κατά νου (τέτοιους καιρούς προηγούνται αυτά που αποφέρουν χρήμα και ακολουθούν τα υπόλοιπα). Ωραία θα ήταν να ασχοληθεί και ένας Έλληνας με το developing της συσκευής μας. Υπάρχουν αρκετοί με roms, kernel, mods για άλλες συσκευές, αλλά κανείς για τη δική μας. Να και κάποια screenshots από την AOSP με το δικό της kernel. Edited November 6, 2012 by kouros17 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vdeverak Δημ. November 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2012 (edited) με την δόνηση στην lockscreen,ξέρετε πως φεύγει απ την AOSP? δοκίμασα αυτό http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1879562 που το είχα δοκιμάσει κ στην rom του arco,αλλα δεν βγαίνει. edit :οκ εγινε,τελικά ήθελε reboot :p Edited November 6, 2012 by vdeverak Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_1386 Δημ. November 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2012 Πρέπει να φλασάρεις από recovery και τα gapps (google apps). Εδώ είσαι. Σε ευχαριστώ Κουrος!Τώρα είναι οκ.Βιντεοκλήση δεν υπάρχει στην cyanogen(4.0.4);Επίσης με το ραδιόφωνο τι παίζει;Δεν δουλεύει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris112 Δημ. November 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2012 Βιντεο κληση δεν εχω δοκιμασει ποτε...για ραδιοφωνο κατεβασε το Spirit FM και επελξε τοπικη ζωνη Ελλαδα και audio/method/qdsp5v2 altern. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. November 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2012 Σε ευχαριστώ Κουrος!Τώρα είναι οκ.Βιντεοκλήση δεν υπάρχει στην cyanogen(4.0.4);Επίσης με το ραδιόφωνο τι παίζει;Δεν δουλεύει; Βιντεοκλήση δεν υπάρχει σε custom roms είναι κόλπο της Samsung. Το skype είναι καλύτερη επιλογή ούτως ή άλλως. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AdeLaiN Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 Παιδια ειχα ξαναρωτησει καποτε αλλα δεν ειχα παρει καποια συγκεκριμενη απαντηση,οποτε εμεινα στο ετσι :) Ξερετε πως μπορω να δουλεψω το tv-out?Απο που μπορω να προμηθευτω το καταλληλο καλωδιο και κυριως ποιο ειναι αυτο το καλωδιο! Πιστευω ειναι αρκετα χρησιμο το ολο θεμα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_1386 Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 Βιντεο κληση δεν εχω δοκιμασει ποτε...για ραδιοφωνο κατεβασε το Spirit FM και επελξε τοπικη ζωνη Ελλαδα και audio/method/qdsp5v2 altern. Σε ευχαριστώ!Οκ και το ραδιόφωνο.Υπάρχει κίνδυνος όμως να χαλάσει το ηχείο από το spirit fm;Κάτι τέτοια γράφει για το galaxy s που φαντάζομαι έχει το ίδιο ηχείο με το plus. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris112 Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 Γιατι να χαλασει το ηχειο? Ετσι κι αλλιως με τα ακουστικα θα ακους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deko Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 Καποιο link και οδηγιες για την Aosp ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_12 Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 Καποιο link και οδηγιες για την Aosp ; Εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1971838 είναι το thread της Aosp. Έχει και οδηγίες εγκατάστασης. Πρέπει να έχεις όμως πρώτα εγκαταστήσει αυτό το recovery http://www.mediafire.com/download.php?vcwlcb4va2m8c3f ή αυτό http://www.mediafire.com/download.php?x2wla572zgh39uj Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_mania Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 3η μέρα σήμερα με την AOSP κι έχοντας περάει το 80% των εφαρμογών που συνήθως έχω εγκατεστημένες , απολαμβάνω πραγματική ταχύτητα στην απόκριση και κανένα είδους lag. Με επιφύλαξη έβαλα και το Apex Launcher περιμένοντας να δω κάποιο λαγκάρισμα αλλά ευτυχώς ακόμα πάει σφάιρα :D Το μόνο αρνητικό ,αν κι εμένα μου είναι πραγματικά αδιάφορο, είναι 2-3 τυχαίες επανεκκινήσεις. Παράθεση Nexus 4 > Stock for a little moment Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_12 Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 3η μέρα σήμερα με την AOSP κι έχοντας περάει το 80% των εφαρμογών που συνήθως έχω εγκατεστημένες , απολαμβάνω πραγματική ταχύτητα στην απόκριση και κανένα είδους lag. Με επιφύλαξη έβαλα και το Apex Launcher περιμένοντας να δω κάποιο λαγκάρισμα αλλά ευτυχώς ακόμα πάει σφάιρα :D Το μόνο αρνητικό ,αν κι εμένα μου είναι πραγματικά αδιάφορο, είναι 2-3 τυχαίες επανεκκινήσεις. 3η μέρα και για μένα με την AOSP με Nova launcher. Κανένα lag προς το παρόν και η μπαταρία δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερη. Επανεκκίνηση δεν είχα ούτε μία προς το παρόν ευτυχώς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 Ξαναγύρισα πίσω στη ρομ του arco όχι γιατί είχα κανένα πρόβλημα με την aosp, απλώς μου έλειπαν κάποια πράγματα που υπάρχουν στην cm9. Φλάσαρα και τον νέο CastagnaIT Kernel v7.3 CFS για να έχω και τον δυνατό ήχο και νομίζω ότι βρήκα τον ιδανικό συνδυασμό για το τηλέφωνό μου! Έπαιξα αρκετές φορές και το temple run χωρίς ενοχλητικά lags και αν συνεχίσει έτσι και τις επόμενες μέρες, θα είναι η ρομ και το κερνελ που τελικά θα κρατήσω. Όσο για το antutu, μιλάμε για αστρονομικά scores! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AdeLaiN Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 Παιδια ειχα ξαναρωτησει καποτε αλλα δεν ειχα παρει καποια συγκεκριμενη απαντηση,οποτε εμεινα στο ετσι :) Ξερετε πως μπορω να δουλεψω το tv-out?Απο που μπορω να προμηθευτω το καταλληλο καλωδιο και κυριως ποιο ειναι αυτο το καλωδιο! Πιστευω ειναι αρκετα χρησιμο το ολο θεμα! Κανεις δε ξερει τιποτα...? :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanouris Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 Ξαναγύρισα πίσω στη ρομ του arco όχι γιατί είχα κανένα πρόβλημα με την aosp, απλώς μου έλειπαν κάποια πράγματα που υπάρχουν στην cm9. Φλάσαρα και τον νέο CastagnaIT Kernel v7.3 CFS για να έχω και τον δυνατό ήχο και νομίζω ότι βρήκα τον ιδανικό συνδυασμό για το τηλέφωνό μου! Έπαιξα αρκετές φορές και το temple run χωρίς ενοχλητικά lags και αν συνεχίσει έτσι και τις επόμενες μέρες, θα είναι η ρομ και το κερνελ που τελικά θα κρατήσω. Όσο για το antutu, μιλάμε για αστρονομικά scores! Για τον ιδιο λογο γυρισα και εγω σε arco..πολυ καλη η aosp αλλα λειπουν πραγματα...αμα βγει κανα update της θα αλλαξω..αλλα μεχρι τοτε arco..Kouros ποιο castagna εβαλες και εχεις αυτα τα αψογα αποτελεσματα ? (Oc,ExtremeUv ??) :rolleyes: Παράθεση Xiaomi Mi10T Amazfit T-Tex Sony a6000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanouris Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 Κανεις δε ξερει τιποτα...? :( ειχε παρει το ματι μου ενα εξαρτημα tv-out στο eclick.gr ...αλλα και στο amazon εχω δει...Αλλα μην σε παρω στο λαιμο μου !! :worry: Παράθεση Xiaomi Mi10T Amazfit T-Tex Sony a6000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts