mol Δημ. March 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2012 ναι, το μαρκετ έγινε play store. είναι το ίδιο πραγμα μπορείς να κατεβάσεις εφαρμογές μέσω του μαρκετ/Play store είτε με wifi είτε με δεδομένα(2g/3g) με wifi κατεβάζεις δωρεαν, με 2g/3g χρεωνεσαι ανάλογα με τον πάροχό σου μπορείς να βρεις πολλές εφαρμογές/παιχνίδια στο μάρκετ/play store Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alca_ot_990 Δημ. March 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2012 Καλησπερα παιδια. Εδω και 2 μερες σε ορισμενα τραγουδια κολαει η εφαρμογη της μουσικης και δε τα παιζει. Τι μπορω να κανω για να το διορθωσω? Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gms Δημ. March 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2012 Μάλλον τα συγκεκριμένα αρχεία θα είναι σε format που δεν υποστηρίζει η εφαρμογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. March 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2012 Ρε παιδια κανας τροπος να αποθηκευουμε τις εφαρμογες μονο στην micro sd υπαρχει?κανενα προγραμμα?καμια εφαρμογη?γιατι τα 150 ΜΒ φουλαρουν ευκολα ενω η καρτα μενει αδεια? Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gms Δημ. March 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2012 (edited) Δεν έχουν όλες οι εφαρμογές την επιλογή να μεταφερθούν στην sd αλλά ακόμα και όταν μεταφέρονται αφήνουν κάποια αρχεία στην μνήμη της συσκευής. Για να μεταφέρεις τις εφαρμογές που έχουν απενεργοποιημένη την δυνατότητα μεταφοράς στην sd χρειάζεται να κάνεις root. Υπάρχει και αυτός ο τρόπος αλλά δεν τον έχω δοκιμάσει ακόμα. EDIT: Το δοκίμασα και έπιασε. Το αποτέλεσμα; 39,4ΜΒ κέρδος. Εδώ οι φωτογραφίες πριν και μετά. Edited March 23, 2012 by gms Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jdo Δημ. March 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2012 καλησπερα σε ολους..γνωριζει κανεις με ποιο τροπο μπορουμε να απεγκαταστησουμε τις προεγκατστημενες εφαρμογες, που εχει το 990 οπως (layar,parlingo,ubersocial,shazam) δεν τις χρησιμοποιω και πιανουν τζαμπα χωρο....ευχαριστω πολυ.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gms Δημ. March 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2012 Θα χρειαστείς root access για να το κάνεις αυτό, αλλιώς δεν μπορείς να τις απεγκαταστήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jdo Δημ. March 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2012 Θα χρειαστείς root access για να το κάνεις αυτό, αλλιώς δεν μπορείς να τις απεγκαταστήσεις. και πως γινεται αυτο...λιγες πληροφοριες αν θελεις μου δινεις στο pm mou... ευχαριστω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest alexmi900 Δημ. April 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2012 και πως γινεται αυτο...λιγες πληροφοριες αν θελεις μου δινεις στο pm mou... ευχαριστω... http://ot-990.blogspot.com/2012/02/how-to-root-alcatel-ot-990-froyo.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jdo Δημ. April 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2012 root το εχω κανει αλλα αυτες οι εφαρμογες που εχει προεγκαταστημενες δεν μετακινουνται στη καρτα sd.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gms Δημ. April 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2012 Νόμιζα πως ήθελες να τις απεγκαταστήσεις. Με το Titanium Backup εκτός από απεγκατάσταση των system apps νομίζω ότι μπορείς να κάνεις και μεταφορά στην sd. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jdo Δημ. April 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2012 εβαλα το τιτανιουμ οπως μου ειπες ,παω να κανω την απεγκατασταση και μου λεει αποτυχια εντοπισμου του αρχειου ΑPK ...UFFFF.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gms Δημ. April 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2012 (edited) Μου φαίνεται πολύ περίεργο. Στο LG P500 που το έχω κάνει root δεν είχα αντιμετωπίσει τέτοιο θέμα όταν αφαίρεσα μερικές εφαρμογές συστήματος. Έχεις κάνει σίγουρα root; EDIT: Έχεις ενεργοποιημένο το USB Debugging? Χωρίς αυτό δεν δουλεύει το Titanium backup. Σου εμφανίζει και ένα αντίστοιχο μήνυμα όταν το τρέχεις αν το USB Debugging είναι απενεργοποιημένο. Edited April 2, 2012 by gms Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jdo Δημ. April 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2012 ενοεις τον εντοπισμο σφαλματων ναι το εχω ενεργοποιημενο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gms Δημ. April 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2012 Τότε δεν ξέρω τι μπορεί να συμβαίνει. Ξέρω πως υπάρχουν και άλλοι τρόποι να τις απεγκαταστήσεις άμα έχεις root (διαγραφή αρχειων με root explorer, μέσω υπολογιστή με adb command line) αλλά δεν έχω επιχειρήσει ποτέ κάτι από αυτά για να σου πω πως να το κάνεις. Ίσως αν τις κάνεις convert to user app μετά να γίνεται η απεγκατάσταση. Για παν ενδεχόμενο κράτα κανένα backup πριν πειράξεις οτιδήποτε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jdo Δημ. April 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2012 σε ευχαριστω για την βοηθεια σου...το εκανα και αυτο που μου γραφεις το convert to user app αλλα τιποτα...τελος παντων αρκετα ασχοληθηκα....για χαρα σου...thanks a lot... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest alexmi900 Δημ. April 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2012 σε ευχαριστω για την βοηθεια σου...το εκανα και αυτο που μου γραφεις το convert to user app αλλα τιποτα...τελος παντων αρκετα ασχοληθηκα....για χαρα σου...thanks a lot... Δες στο σιτε που παρεθεσα. Εχει οδηγο για το πως θα ξεφορτωθεις τις εφαρμογες της αλκατελ. Ειναι 5 λεπτα δουλεια. Θα σου παρεθετα και λινκ αλλα ειμαι απο το κινητο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jdo Δημ. April 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2012 φιλε αλεξη ,ευχαριστω για την βοηθεια σου,τελικα τα καταφερα και απεγκατεστησα τις εφαρμογες.... thankssssssss.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gms Δημ. April 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2012 alexmi900 Ένα ευχαριστώ και από εμένα. Αν δεν το τόνιζες δεν θα το έβλεπα. Μήπως πρέπει να μπουν κάποια link στο πρώτο post σαν sticky για εύκολη εύρεση; Τι λέτε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest alexmi900 Δημ. April 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2012 alexmi900 Ένα ευχαριστώ και από εμένα. Αν δεν το τόνιζες δεν θα το έβλεπα. Μήπως πρέπει να μπουν κάποια link στο πρώτο post σαν sticky για εύκολη εύρεση; Τι λέτε; σας ευχαριστω παιδια να στε καλα. ναι, θα πρεπει να μπουν απλως δεν βλεπω και κανας mod να παρακολουθει το θεμα. αλλωστε και μενα δεν ειναι δικο μου το τηλεφωνο, αλλα της κοπελας μου που της το κανα δωρο. μετα απο την διαγραφη των εφαρμογων της alcatel παρατηρησα σημαντικη διαφορα παντως στο ομαλο scrolling και σε καποια παιχνιδια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
staurosmhx Δημ. April 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2012 παιδιά γεια σας ξέρει κανείς απο παιχνίδια τι δυνατότητες έχει πχ (προ η φιφα ) . ειμαι αναμεσα στο alcatel kai sto motorola fire xt λογο καλύτερου επεξεργαστή 800αρι φοράει λέτε να έχει μεγάλη διαφορά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest alexmi900 Δημ. April 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2012 παιδιά γεια σας ξέρει κανείς απο παιχνίδια τι δυνατότητες έχει πχ (προ η φιφα ) . ειμαι αναμεσα στο alcatel kai sto motorola fire xt λογο καλύτερου επεξεργαστή 800αρι φοράει λέτε να έχει μεγάλη διαφορά καλυτερα να το ρωτησεις το ειδικο μερος του φορουμ για επιλογη συσκευης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jdo Δημ. April 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2012 φιλε αλεξη ξερεις αν υπαρχει μπαταρια μεγαλυτερη αυτη λεει οτι ειναι 1300μα αν ηταν 1500 δεν θα χρειαζοταν να το φορτιζω καθε μερα....κριμα γιατι τι κινητο ειναι πολυ καλο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isandman Δημ. April 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2012 Απο οτι βλεπω ειναι αρκετοι αυτοι που ενδιαφερονται να κανουν ροοτ. Καλο θα ηταν να καναμε ενα συγκεντρωτικο πινακα με τα βηματα που χρειαζονται. Απο οτι διαβασα πιο πανω,μπορουμε να κανουμε ροοτ απο εδω http://ot-990.blogspot.com/2012/02/how-to-root-alcatel-ot-990-froyo.html με αυτους τους drivers της Alcatel http://www.alcatelonetouch.com/global-en/products/smartphones/ot-990.html Απο εκει και περα τι χρειαζεται?Πως επαναφερουμε το τηλεφωνο στην αρχικη του κατασταση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskon Δημ. April 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2012 Υπάρχουν πουθενά συγκεντρωμένες οι πληροφορίες για root,install stock/custom roms κλπ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts