Jump to content

isandman

Members
  • Δημοσιεύσεις

    63
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by isandman

  1. isandman

    Asus Padfone

    Παιδιά υποχρεωτικά factory reset μετά την αναβάθμιση!Το κινητό πάει σφαίρα και η μπαταρία βελτιώθηκε αρκετα!
  2. isandman

    Asus Padfone

    Δεν εχει dlna η TV μου, οποτε πρεπει να την συνδεσω με καλωδιο... Τελικα ειχες δικιο!Λιμαρα λιγο το πλαστικο του καλωδιου γιατι λόγω του σχεδιασμου του κινητου δεν εκανε καλη επαφη κατα την συνδεση και τωρα ειναι ΟΚ!Η οθονη του κινητου εμφανιζεται στην τηλεοραση!:D Πολυ καλο tip ειδικα για MH smart tv!!!
  3. isandman

    Asus Padfone

    Εχει δοκιμασει κανεις να στειλει εικονα (ταινια) απο το κινητο στην τηλεοραση; εγω πηρα ενα micro hdmi και το συνδεσα με την τηλεοραση αλλα δεν κανει τιποτα!
  4. isandman

    Asus Padfone

    Τωρα εκανα ελενχο για ενημερωση αυτοματα και δεν βρηκε κατι
  5. isandman

    Asus Padfone

    Βγηκε η jb για το asus;;;
  6. isandman

    Asus Padfone

    Θήκη κατασκευασμένη για το κινητό θα βρεις μόνο απο e-bay!Εγώ πήρα την παρακάτω και είμαι πολύ ευχαριστημένος! ΑΝ την είχε κανενα ελληνικό κατάστημα κανα 30ρικο θα την έδινε! http://viewitem.eim.ebay.gr/Heat-Setting-Case-Cover-For-Asus-Padfone--Stylus-Pen-E61X/261082879626/item?transId=1126694150016
  7. isandman

    Asus Padfone

    Τωρα που το ξαναδοκιμασα ειναι μια χαρα!:p Εχει παρει κανεις καμια θηκη μεταφορας-προστασιας απο ebay?
  8. isandman

    Asus Padfone

    Παιδιά , πρίν την εξαγωγή του κινητού απο το station το απενεργοποιείται? Εγω όταν το βγάζω εν ώρα λειτουργείας το κινητό σβήνει....
  9. isandman

    Asus Padfone

    Παιδια 75-80 μοιρες παει ανετα και αζοριστα! Στις οδηγιες και στην συσκευασια του station λεει να αφαιρειται ΜΟΝΟ ετσι η συσκευη για να μην προκληθουν ζημιες και στις δυο συσκευες!
  10. isandman

    Asus Padfone

    Βαρια χρηση εννοω 4-5 κλησεις ,20-30 μηνυματα , 30 λεπτα παιχνιδια περιπου , δεδομενα ή wi-fi πολλες ωρες ανοιχτα και κανα 30λεπτο για σερφαρισμα. Αυτα:)
  11. isandman

    Asus Padfone

    Παιδια,οσο αναφορα στο θεμα της μπαταριας εμανα μου εστρωσε πολυ! με βαρια χρηση μου κραταει 30-37 ωρες ΑΝΕΤΑ! Α μόλις ηρθε και η θηκη! Για καποιον που ψαχνει σε αυτο το στυλ ειναι απιστευτη !πολυ ποιοτικη και το κινητο κουμπώνει τελεια! http://viewitem.eim.ebay.gr/Heat-Setting-Case-Cover-For-Asus-Padfone--Stylus-Pen-E61X/261082879626/item
  12. isandman

    Asus Padfone

    Πακετακι στα 355 ευρω (κανονικη τιμη) και οχι λογω λαθους μια χαρα ειναι;) Ξερεις απο ποια εταιρεια θα βγει?(το θελει ενας φιλος)
  13. isandman

    Asus Padfone

    Λοιπον,εφοσον αναλυσαμε τα βασικα χαρακτηριστηκά της συσκευης ας μπουμε στο ψητο...:D Τα δυο βασικα θεματα που με απασχολουν στο κινητο ειναι τα εξης: 1)πως και αν γινεται να βγει το google search απο το επανω μερος της οθονης και 2) αν εχετε βρει καμια καλη εφαρμογη να αυξανει την ενταση του ηχειου του για να μην χανουμε κλησεις! Aπο εφαρμογες θα προτεινα τις auto screen on και screen off οπου ανοιγει και κλεινει η οθονη χωρης την χρηση του power button. Αυτα για τωρα.
  14. isandman

    Asus Padfone

    Παιδια η μπαταρια σε εμενα προσωπικα μια χαρα αποδιδει,μετα την πρωτη φορτηση (10 ωρες) ειναι ανοιχτο 21 ωρες με πολυ δουλεμα (πρωτη μερα σημερα με οτι αυτο συνεπάγεται ) εφαρμογες , wi-fi ή 3g ,αρκετες κλησεις ,μηνυματα και λιγο παιχνιδι. Τωρα για θηκες -προστασιες οθονης κοιταξτε εδω http://viewitem.eim.ebay.gr/Heat-Setting-Case-Cover-For-Asus-Padfone--Stylus-Pen-E61X/261082879626/item http://viewitem.eim.ebay.gr/PISEN--ultrathin-Case-For-ASUS-PadFone-A66-/160944630921/item http://viewitem.eim.ebay.gr/6x-Displayschutzfolie-UltraClear-fr-Asus-A66-PadFone-1/400368318085/item
  15. isandman

    Asus Padfone

    Μην το σκεφτεστε καν οσοι δεν το εχετε παρει ακομα! Το κινητο απλα φυσαει!!!Πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης,δεν lagαρει που να χτυπιεσαι κατω και εχει πολυ καλη οθόνη!!! Γενικα ειμαι 100% ικανοποιημενος!!! Τα μονα ψεγαδια που βρηκα ειναι το σχετικα αδυναμο ηχειο και το οτι οι οδηγιες χρησης ηταν μονο στα ιταλικα...
  16. isandman

    Asus Padfone

    Παρέλαβα και εγώ απο multirama (τιμη ιντερνετ) το 32αρι!!! . Οταν πηγα στο καταστημα επικοινώνησαν με τα κεντρικα για να ρωτησουν ΑΝ η συσκευη πωλειται μεμονομενα χωρις το station.Τους ειπαν πως δινονται πακετο αλλα θα κανουν εξαιρεση σε εμενα και θα μου το δοσουν σκετο.:blink:
  17. isandman

    Asus Padfone

    Το είχες παραγγείλει πριν μέσω ιντερνετ ή όχι? Γιατί εγώ πήγα το Σάββατο σε ενα public (Mall) και το είχε 350!!Ρώτησα και μου είπε οτι 270 έχει μεσω δικτύου...όταν γύρισα και πήγα να το παραγγείλω μέσω δικτύου είχε πάει στα 399:angry::angry::angry:
  18. isandman

    Asus Padfone

    Πιθανοτατα γινεται.ψαξε στο google για XDA developers ,ειχα δει οτι ειχαν βγαλει αρκετα για το συγκεκριμενο μοντελο. Το P δεν σου αρεσε? εγω μεταξυ των δυο επέλεξα το Padfone. Αν και αποψη μου ειναι οτι δεν θελει root , εχει 16 gb εσωτερικη μνημη -βαζεις οσες εφαρμογες θες ,απλα θα φας τις στοκ εφαρμογες στην μαπα:D
  19. isandman

    Asus Padfone

    Την συσκευή την περιεργάστηκα αρκετές φορές σε 3 διαφορετικά καταστήματα και δεν είδα τίποτα το περίεργο! Αν δεν καίγεσαι για tablet πάρε μόνο την συσκευή 270 και αν ξεστοκάρουν τa tablet σε κανα δίμηνο που θα έρθει και το 2 εχει καλώς... Ενημερωτικά το tablet σκέτο στο public έχει 130.
  20. isandman

    Asus Padfone

    Εγω το παράγγειλα σήμερα απο multirama! 270 σκέτη συσκευή. Την προσφορά του Public την είδα αλλά δεν διευκρίνιζε αν ήταν και το station στην τιμή! Σήμερα βέβαια το έχει 400 με την ίδια περιγραφή.
  21. Υπαρχει μπαταρια ιδιας χωρητικοτητας στο e-bay http://www.ebay.com/itm/Battery-Alcatel-OT-908M-OT-908-OT-990M-OT-990-One-Touch-990-908-CAB31P0000C1-/370603097992?pt=US_Batteries&hash=item5649aa7f88#ht_1140wt_1163[/url] gms:και εγω αυτην την απορια εχω:(
  22. To ξερω,απλα αν θελω να γυρισω στην custom rom τι κανω? (custom rom εννωω αυτην που ειχε το κινητο στην αρχη)
  23. Καλα καταλαβες!:)Απλα εγω δεν εκανα backup την custom rom:O υπαρχει λυση?
  24. Οχι να χαθει,απλα αν κολησει το κινητο για καποιο λογο,πως το επαναφερουμε για να μην χασουμε την εγγυηση! (edit) εκανα ολα τα βηματα,ροοτ,εβαλα recovery,και εκανα και partition στην sd. Σε περιπτωση που κανω unroot τι γινεται?Θα πρεπει να αλλαξω και ρομ?και αν ναι που θα βρω την μαμα ρομ?
  25. Απο οτι βλεπω ειναι αρκετοι αυτοι που ενδιαφερονται να κανουν ροοτ. Καλο θα ηταν να καναμε ενα συγκεντρωτικο πινακα με τα βηματα που χρειαζονται. Απο οτι διαβασα πιο πανω,μπορουμε να κανουμε ροοτ απο εδω http://ot-990.blogspot.com/2012/02/how-to-root-alcatel-ot-990-froyo.html με αυτους τους drivers της Alcatel http://www.alcatelonetouch.com/global-en/products/smartphones/ot-990.html Απο εκει και περα τι χρειαζεται?Πως επαναφερουμε το τηλεφωνο στην αρχικη του κατασταση?
×
×
  • Create New...