saltofx_v Δημ. September 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2013 στο service και να το πας τι περιμενεις να σου πουν? το πολυ πολυ να το αφησουν να στεγνωσει.... μονο με το serial number πως ισχυει η εγγυηση? το δικο μου κοντευει να κλεισει 3 χρονια......οποτε ειναι εκτος.φυσιολογικα παντως θελουν και αποδειξη..αυτοπ ειναι το λογικο! Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. September 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2013 στο service και να το πας τι περιμενεις να σου πουν? το πολυ πολυ να το αφησουν να στεγνωσει.... μονο με το serial number πως ισχυει η εγγυηση? το δικο μου κοντευει να κλεισει 3 χρονια......οποτε ειναι εκτος.φυσιολογικα παντως θελουν και αποδειξη..αυτοπ ειναι το λογικο! ναι μα το δικο μου ακομα εχει εγγυηση για ενα 6μηνο τουλαχιστον.....αυτο με το ρυζι το ξερω,αλλα δεν ειναι εκει το θεμα.....η υγρασια οπως ειπα και πιο πανω κραταει για λιγο,και μετα εξαφανιζεται,απλα οταν το ειχα παρει το ειχα δοκιμασει και δεν μου ειχε βγαλει υγρασια.....κατα τυχη το εντοπισα.......και οπως ειπα εκανα 4-5 δοκιμες καιμονο μια φορα δεν εβγαλε υγρασια...βασικα το εχω για δευτερο κινητο και για περιπτωσεις εκτακτης αναγκης...... θα επικοινωνησω με το παιδι που μου το πουλησε να τον ρωτησω μερικα πραγματακια.......παντος μεχρι στιγμης δεν εχει καποια προβληματα στην λειτουργια του........ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. September 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2013 εντελώς ενημερωτικά: μετά το defy τί; :p τι υπάρχει σε ποιοτικό, με καλή μπαταρία, ίσως αδιάβροχο κ dustproof και σχετικά καλά χαρακτηριστικά :confused: Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristidis540 Δημ. September 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2013 εγω εχω κανει παραγγελια και περιμενω,στα χαρτια δειχνει σε ολα ανωτερο (στο gps δεν ξερω-και στο sar κατωτερο). οταν το παρω στα χερια μου θα κανω μια συγκριση με το defy μας. Παράθεση siemens s35i->sony ericsson t100->siemens s65->sony ericsson k750->eten x600->htc diamond->htc diamond 2->xperia ray (ποτέ Nokia :cool:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. September 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2013 εγω εχω κανει παραγγελια και περιμενω,στα χαρτια δειχνει σε ολα ανωτερο (στο gps δεν ξερω-και στο sar κατωτερο). οταν το παρω στα χερια μου θα κανω μια συγκριση με το defy μας. Ποιο εχεις κανει παραγγελια;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. September 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2013 εγω εχω κανει παραγγελια και περιμενω,στα χαρτια δειχνει σε ολα ανωτερο (στο gps δεν ξερω-και στο sar κατωτερο). οταν το παρω στα χερια μου θα κανω μια συγκριση με το defy μας. Πες μας όμως και ποιο έχεις παραγγείλει! ;) Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. September 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2013 λογικά lenovo s750 :p καλό, χρυσό...αλλά βλέπω ότι έχει αρκετά θεματάκια:( Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. September 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2013 Ρίξτε μια ματιά στο huawei honor 3.φαίνεται πολύ δυνατό. Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristidis540 Δημ. September 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2013 λογικά lenovo s750 :p καλό, χρυσό...αλλά βλέπω ότι έχει αρκετά θεματάκια:( ναι το lenovo εχω παραγγειλει,απλα δεν το εγραψα γιατι το εχω γραψει λιγο πιο πισω. Οτι θεμα υπηρχε εχει λυθει,στο θεμα του γραφουν τις λυσεις οι κατοχοι. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=368820 οσο για το honor πραγματι πολυ δυνατο αλλα και καμια 135 ευρω επανω.(IP57 με IP67 δεν ξερω ποσο μεγαλο ρολο παιζει) και μονη σιμ. Παράθεση siemens s35i->sony ericsson t100->siemens s65->sony ericsson k750->eten x600->htc diamond->htc diamond 2->xperia ray (ποτέ Nokia :cool:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. October 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2013 (edited) καλησπερα...μια ερωτηση εβαλα το κινητο να φορτησει και μου εβγαλε την μπαταρια με ενα ερωτηματικο,και εγραφε να αντικαταστησω την μπαταρια με μια γνησια για να μπορει να γινει φορτηση στο κινητο.....ψαχνω μπαταρια στο ιντερνετ και βρισκω μια ιδια με του defy p;lus αλλα λεει OEM Motorola HF5X Standard Battery for Motorola Photon 4G ειναι η ιδια μπαταρια με την δικια μας ??? ευχαριστω εχει καποιος αγορασει μπαταρια για το defy plus και αν ναι μπορει να στειλει link η pm??? Edited October 1, 2013 by jimlost Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. October 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2013 Φυσιολογικά είναι συμβατή..απλά δεν θα είναι αυθεντική. Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. October 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2013 Ψαχνω μπαταρια για το defy + αν καποιος εχει ας μου στειλει pm ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristidis540 Δημ. October 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2013 φιλε μου το ειδα αυτο που λες,μπορει να γραφει photon 4g αλλα πιστευω οτι εινα η ιδια μπαταρια που φοραει το defy+. O κωδικος ειναι HF5X ειναι και 1650 mah δηλαδη οπως του δικου μας. ας μας απαντησει ομως καποιος φιλος που εχει αγορασει για πιο σιγουρα. Παράθεση siemens s35i->sony ericsson t100->siemens s65->sony ericsson k750->eten x600->htc diamond->htc diamond 2->xperia ray (ποτέ Nokia :cool:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. October 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2013 Ψαχνω μπαταρια για το defy + αν καποιος εχει ας μου στειλει pm ευχαριστω http://www.batteries.gr/ Και πιο συγκεκριμένα http://www.batteries.gr/categories.asp?catid=1058 Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristidis540 Δημ. October 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2013 το ακουστικο δεν ακουγετε και πολυ καλα,μαλλον θα εχει μαζεψει σκονες εκει μεσα. σκευτομαι με τι θα μπορουσα να το καθαρισω.εσας ακουγετε μια χαρα? Παράθεση siemens s35i->sony ericsson t100->siemens s65->sony ericsson k750->eten x600->htc diamond->htc diamond 2->xperia ray (ποτέ Nokia :cool:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. October 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2013 Εγω μια χαρα ακουω. Προταση: παρε σπρετ πεποεσμενου αερα και κανε το ακουστικο απο πανω. Ισως βοηθησει. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokel Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 μην φυσάτε προς τα μέσα σε συσκευές με πιέση γιατί 1)δεν θα κάνετε τίποτα 2)μπόρει να το κάνετε χειρότερα όταν θέλουμε να καθαρίσουμε ότι έχει σχέση με ηλεκτρονικά αφαιρούμε μπαταριά ή ρευμα αποσυναρμολογούμε και πάντα τραβάμε την σκόνη αν είναι σε σημείο δυσπρόσιτο συμβουλευόμαστε το μαγαζί που πουλάει ηλεκτρονικά ανταλακτικά αν υπάρχει κάποιο καθαριστικό σπρέι χωρίς να αφήνει κατάλειπα και πάντα μα πάντα "γειωνόμαστε" από στατικό ηλεκτρισμό Παράθεση http://th828.photobucket.com/albums/zz209/junnie23/th_superman-logo-pic.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 μην φυσάτε προς τα μέσα σε συσκευές με πιέση γιατί 1)δεν θα κάνετε τίποτα 2)μπόρει να το κάνετε χειρότερα όταν θέλουμε να καθαρίσουμε ότι έχει σχέση με ηλεκτρονικά αφαιρούμε μπαταριά ή ρευμα αποσυναρμολογούμε και πάντα τραβάμε την σκόνη αν είναι σε σημείο δυσπρόσιτο συμβουλευόμαστε το μαγαζί που πουλάει ηλεκτρονικά ανταλακτικά αν υπάρχει κάποιο καθαριστικό σπρέι χωρίς να αφήνει κατάλειπα και πάντα μα πάντα "γειωνόμαστε" από στατικό ηλεκτρισμό :this::baby: ευχαριστώ για τη διόρθωση. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokra Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 Καλησπέρα σας παιδιά, θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κάποιος να μου πεί πως μπορώ να περάσω το Android 4 στο κινητό μου! Αυτή την στιγμή φοράει το 2.3.5 προσοχή το κινητό ειναι "μαμα" δεν του έχω κάνει τίποτα.! Ευχαριστώ για τον χρόνο σας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokel Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=292991 ξεκίνα άπο εδώ και το motorola defy+ στο motorola android device Παράθεση http://th828.photobucket.com/albums/zz209/junnie23/th_superman-logo-pic.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ouCB49aou Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 Καλησπέρα σε όλους. Τα φώτα σας παιδιά: Πώς μπορώ να μεταφέρω τραγούδι που έχω στη συλλογή μου στους ήχους κλήσης; Ευχαριστώ πολύ:) Παράθεση Όσο απλό είναι να περιπλέξεις τα πράγματα, τόσο περίπλοκο είναι να τα απλοποιήσεις! :confused: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokel Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 αν είναι κάτω από 30 δευτερα ηχος κλίσεις και το επιλέγεις Αλλος τρόπος το βρίσκεις αυτό που θές και το επιλέγεις με τον file explorer σου και το κάνεις Παράθεση http://th828.photobucket.com/albums/zz209/junnie23/th_superman-logo-pic.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 Καλησπέρα σε όλους. Τα φώτα σας παιδιά: Πώς μπορώ να μεταφέρω τραγούδι που έχω στη συλλογή μου στους ήχους κλήσης; Ευχαριστώ πολύ:) Πήγαινε στην SD card και μέσα στο φάκελο media, δημιούργησε 2 νέους φακέλους notifications και ringtones και ρίξε και στους 2 τα τραγούδια που θέλεις. Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ouCB49aou Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 Ευχαριστώ και τους δυο σας. Να είστε καλά! Παράθεση Όσο απλό είναι να περιπλέξεις τα πράγματα, τόσο περίπλοκο είναι να τα απλοποιήσεις! :confused: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htselepakis Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 Όσο περίεργο και αν ακουστεί... Θα ήθελα να περάσω είτε την original ROM ή την Eclair που ήταν η αναβάθμισή της... Μήπως μπορείτε να μου πείτε που μπορώ να την βρω? Παράθεση A suspicious mind is a healthy mind... Never stop dreaming (Μπάμπης από Θεσσαλονίκη) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts