Jump to content

ouCB49aou

Members
  • Δημοσιεύσεις

    88
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by ouCB49aou

  1. Γεια χαρά. Δυστυχώς δεν ντρέπομαι να πω πως γενικά είμαι άσχετος σε πειράγματα κλπ. Το μηχανάκι θεωρώ ότι είναι καλό, είναι και το δυνατό με 4-64gb αλλά ακόμη θέλει πολύ δουλειά να κάνω. Μόνο u tube δουλεύω προς το παρόν...
  2. Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις, θα προσπαθήσω να προχωρήσω όπως τα λέτε!
  3. Καλησπέρα σε όλους. Πήρα πριν ένα περίπου μήνα το A95X. Κατέβασα την ERTFLIX και ενώ ανοίγει και δείχνει όλες τις διαθέσιμες ταινίες, όταν κλικάρω για κάποια ταινία δεν παίζει γράφοντας: video decoder or demuxer had an error with the content (playback_video_decoder_error). :( Υπάρχει κάτι που πρέπει να κάνω; Υπάρχει πρόβλημα; Θα εκτιμούσα πολύ μια απάντηση από όποιον μπορεί. Επίσης, κάποιος που το έχει, ας με πληροφορήσει αν το KODI είναι εγκατεστημένο ή όχι. Το μόνο σχετικό που βλέπω στα εικονίδια είναι ένα K-addons που όταν πατήσω πάνω του ανοίγει και γράφει No update. Σας ευχαριστώ!
  4. Θα αστειεύεσαι βέβαια, που μου ζητάς και συγγνώμη:O Εδώ δεν έχω λόγια να σ' ευχαριστήσω για τη λύση στο πρόβλημα...Καλές γιορτές και σε σένα, να ΄μαστε καλά όλοι:happy:
  5. Φίλε specguard να 'σαι καλά! Για μια στιγμή απογοητεύτηκα γιατί, και σ' αυτή την περίπτωση, για να μπω στο μενού, ζητούσε alternate password. Οπότε μου ήρθε η φαεινή ιδέα να επιχειρήσω scanning στο αποτύπωμα και το δέχτηκε. Τα άλλα εύκολα πια! Σ' ευχαριστώ πάάάρα πολύ! Γλύτωσα επαναφορά, λίγο το 'χεις;:yahoo:
  6. Καλησπέρα σε όλους. Παιδιά όποιος μπορεί ας βοηθήσει: Έχω βάλει fingerprint για ασφάλεια οθόνης. Το χρησιμοποιώ και ανοίγω την οθόνη. Τώρα, θέλω να αλλάξω την ασφάλεια οθόνης και να βάλω "κανένα". Μου ζητάει τον εναλλακτικό κωδικό, τον οποίο όμως δεν θυμάμαι, οπότε δεν με αφήνει να προχωρήσω. Υπάρχει τρόπος να το παρακάμψω χωρίς να υποχρεωθώ να πάω σε επαναφορά εργοστ. ρυθμίσεων; Σας είμαι υποχρεωμένος για την όποια απάντηση. Ευχαριστώ!
  7. Τελικά φίλε μου και επειδή έχω και διάφορα άλλα προβλήματα, με κυριότερο αυτό της αναξιοπιστίας του gps, αποφάσισα να προχωρήσω σε root παρ' όλο που δεν έχω γνώσεις πάνω σ' αυτό και δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω. Έχω διαβάσει το post σου σχετικά με τη διαδικασία που εσύ ακολούθησες και μόλις βρω λίγο χρόνο θα ξεκινήσω. Το κακό είναι ότι δεν ξέρω τι ακριβώς να αφαιρέσω μετά και τι (και πώς) να προσθέσω, αν εξαιρέσουμε τα δικά σου. Κάθε βοήθεια και υποδείξεις, με οποιοδήποτε τρόπο, θα μου ήταν υπερπολύτιμες, χωρίς να θέλω καθόλου να καταχρασθώ το χρόνο το δικό σου ή άλλων φίλων από εδώ μέσα. Ευχαριστώ πολύ!
  8. Καλησπέρα φίλοι μου. Έκανα και τα δύο. (Να πω εδώ ότι το ES είναι πράγματι φοβερό, καμμία σχέση με τον astro που απεγκατέστησα.) Το μόνο που κατάφερα με το ES είναι να ανοίξω το αρχείο σαν μουσική, όμως, παρ' όλο που το τίκαρα για μόνιμο άνοιγμα, το αρχείο την επόμενη φορά άνοιξε πάλι στο navi. Όταν τώρα απεγκατέστησα το navi, τότε δεν έβρισκε το αρχείο καθόλου:alien: Τελικά υπάρχει συνδυασμός προβλημάτων, προσπάθησα να κάνω αντιγραφή μέσω του ES σε άλλο φάκελλο αλλά το λειτουργικό μου δεν το αφήνει γιατί έχω το 4.4.4 και την εγγραφή στην SD την απαγορεύει, μόνο αν πάω στο lollipop μπορεί να γίνει αυτό. Επομένως πάω γι άλλα και πάντως πολλά ευχαριστώ για τη βοήθειά σας. Να είστε όλοι καλά:) ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αυτή η ερώτηση ενδιαφέρει κι εμένα. Καμμία λύση;
  9. Λοιπόν, έχω τον astro manager και έκανα ό,τι ακριβώς είπες. Πράγματι το άνοιξε σαν αρχείο μουσικής, όμως δεν μπορείς να το ανοίγεις έτσι πάντα. Έτσι όταν επιχειρήσεις να το ανοίξεις κανονικά, αυτό το...χαβά του, πάει να ανοίξει στο navi. Ρε τι έχουμε πάθει:lol: Σ' ευχαριστώ πάντως πολύ για την προσπάθεια και το χρόνο σου φίλε μου!
  10. Ναι φίλε μου, έχεις δίκιο. Έτσι νόμιζα, αλλά αφού βλέπω απενεργοποιημένη την επιλογή της εκκαθάρισης προεπιλογών, συμπεραίνω ότι δεν πρέπει να έγινε αυτό και ίσως να βρίσκεται αλλού η λύση. Πού όμως;:confused:
  11. Καλησπέρα. Παιδιά μπορεί κανείς να μου πει πώς γίνεται hard reset στη συσκευή αυτή; Ευχαριστώ πολύ. ΑΚΥΡΟ!
  12. Δεν έγινα σαφής. Εννοώ ότι στις εφαρμογές που εμπλέκονται, η επιλογή "εκκαθάριση προεπιλογών" δεν είναι "φωτισμένη", είναι γκρίζα γιατί "δεν έχουν οριστεί προεπιλογές". Θα δοκιμάσω με την εκκαθάριση δεδομένων και θα σας πω.
  13. Ναι, ούτε και έτσι έγινε κάτι. Ευχαριστώ πολύ παιδιά πάντως.
  14. Δυστυχώς σε καμμία εφαρμογή μου δεν υπάρχει ανοιχτή η "εκκαθαριση προεπιλογων". Το πρόβλημα παραμένει...
  15. Καλό μεσημέρι σε όλους. Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα: Κάνω λήψη ενός mp3. Όταν πηγαίνω να το ανοίξω, αντί να ανοίξει με το πρόγραμμα της μουσικής, ανοίγει (ανεπιτυχώς φυσικά, δεν παίζει) με πρόγραμμα navigation. Προφανώς, την πρώτη φορά που το επιχείρησα, με ρώτησε με ποιο πρόγραμμα θέλει να το ανοίξω και κατά λάθος πάτησα ¨πάντα" με το navigation. Δεν βρίσκω τρόπο να το διορθώσω. Υπάρχει; Σας ευχαριστώ πολύ.
  16. Ναι κι εγώ με αυτή τη Ρομ το έχω. Θα δοκιμάσω το app που βρήκες κι αν δουλέψει μ' έσωσες. Αλλοιώς θα επιχειρήσω το rooting κι...ο Θεός βοηθός! Θα σε ενημερώσω any way. Και πάλι πολλά ευχαριστώ! Τελικά φίλε μου δοκίμασα το app και δουλεύει τόσο πολύ καλά ώστε εκτός από τη μουσική πάγωσε και...όλο το τηλέφωνο:lol: Μόνο με restart ξεπάγωσε! Οπότε το απεγκατέστησα και το άφησα ως έχει:( Σ' ευχαριστώ πολύ πάντως!
  17. Αχ φίλε μου καλέ, δυστυχώς δεν έχω τέτοια εμπειρία, αν και "πιάνουν τα χέρια μου" γενικά, οπότε δεν βλέπω να προχωρήσω σε κάτι τέτοιο. Ας μείνει με το πρόβλημα...Με την ευκαιρία και επειδή βλέπω ότι είσαι "δυνατός", μπορείς να μου πεις, το κινητό αυτό σε ποιο επώνυμο έρχεται πιο κοντά; πχ. sony xperia, htc, κάτι άλλο; Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ για το χρόνο σου, την υπομονή και τη διάθεση!
  18. Όταν λες "παγώνεις" την εφαρμογή τι εννοείς ακριβώς;
  19. Υ=84mm - Π=59,5mm (σχεδόν 60) και Πάχος =4mm. Για το βάρος κάνε λίγο υπομονή, θα ξέρω το βράδυ:oops: Οι ακροδέκτες έχουν πλάτος 8mm και η απόσταση από την άκρη είναι 14mm. Για το βάρος ακόμη λίγη υπομονή! Και βάρος μπαταρίας: 50 γραμμάρια. Σόρρυ για την απάντηση σε 3 δόσεις αλλά βλέπω ότι ακόμη δεν έχεις ανοίξει οπότε μάλλον δεν πειράζει! Με την ευκαιρία να ξαναρωτήσω μήπως υπάρχει η δυνατότητα να βρω πλήρες εγχειρίδιο χρήσης εκτός απο το quick start guide που περιέχεται στη συσκευασία. Αν έχει κανείς κάτι τέτοιο ας επικοινωνήσει μαζί μου με pm. Ευχαριστώ. Καλησπέρα. Έχω την εξής ερώτηση: Περνάω στο κινητό ένα άλμπουμ τραγουδιών (10 τραγούδια) και στη μουσική εμφανίζονται 3 άλμπουμ με 5, 4 και 1 τραγούδι αντίστοιχα. Προσπαθώ με διάφορους τρόπους να το αλλάξω αλλά τίποτα. Καμμιά ιδέα για λύση πριν σπάσουν εντελώς τα νεύρα μου;:mad: Ευχαριστώ! Καλησπέρα σε όλους. Έχω στο τηλ. το μαμίσιο cover. Εκτός από το ρολόι δείχνει και το τελευταίο κομμάτι μουσικής που έχει παιχτεί. Όταν έχω το τηλ. στην τσέπη κάποια στιγμή ανοίγει μόνο του και παίζει. Ποιος τρόπος υπάρχει να βγάλω τη μουσική τελείως από το παράθυρο αυτό και να δείχνει μόνο το ρολόι; Στις ρυθμίσεις μπορείς μόνο να αλλάξεις το χρώμα. Παιδιά sos! Ευχαριστώ. --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα.
  20. Καλησπέρα σε όλους. Παιδιά υπάρχει η δυνατότητα να βρω πλήρες εγχειρίδιο χρήσης για το Ζ1; Νομίζω ότι το quick start guide που περιέχεται στη συσκευασία είναι ανεπαρκές...
  21. Ευχαριστώ και τους δυο σας. Να είστε καλά!
  22. Καλησπέρα σε όλους. Τα φώτα σας παιδιά: Πώς μπορώ να μεταφέρω τραγούδι που έχω στη συλλογή μου στους ήχους κλήσης; Ευχαριστώ πολύ:)
  23. Καλησπέρα σε όλους. Παιδιά έχω την εξής απορία: Στο ραδιόφωνο υπάρχει η δυνατότητα να κάνεις preset τους σταθμούς με το όνομά τους και όχι με τη συχνότητα; Πχ "FLASH 96" και όχι "96.1"; Από τις ρυθμίσεις δεν μπόρεσα να κάνω κάτι. Το τηλέφωνο είναι απείραχτο, εργοστασιακό. Ευχαριστώ πολύ:)
×
×
  • Create New...