Jump to content

[Επίσημο] Motorola DEFY™+

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παρτε ενα T5 torx κατσαβιδι και ξεβιδωστε λιγο τις 2 βιδες που βρισκονται εσωτερικα πανω απο τη καμερα ......το πιθανοτερο ειναι να φτιαξει το προβλημα.

• Απαντήσεις 1,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

παρτε ενα T5 torx κατσαβιδι και ξεβιδωστε λιγο τις 2 βιδες που βρισκονται εσωτερικα πανω απο τη καμερα ......το πιθανοτερο ειναι να φτιαξει το προβλημα.

Νομιζω οτι με την μαμισια ρομ δεν ειχα προβλημα.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

Νομιζω, οτι μεχρι να το αναφερει ο Γιαννης δεν το ειχα! :D

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

• 3 weeks later...

παιδια μια ερωτηση..

εχω βαλει στο κινητο μια micro sd 16gb την πηρα class 6, γιατι ειχα ακουσει διαφορα οτι μερικες class 10 ειχαν προβληματα.

εχει βαλει κανεις 32αρα class 10 που θελω να παρω ,να μας πει αν ολα ειναι οκ.

απλα θελω 10ρα για να παει και στο επομενο κινητο.

σκεφτομαι γι'αυτη.

http://www.e-shop.gr/product?id=PER.550387

Edited by aristidis540
siemens s35i->sony ericsson t100->siemens s65->sony ericsson k750->eten x600->htc diamond->htc diamond 2->xperia ray (ποτέ Nokia :cool:)

• 2 weeks later...
παιδια μια ερωτηση..

εχω βαλει στο κινητο μια micro sd 16gb την πηρα class 6, γιατι ειχα ακουσει διαφορα οτι μερικες class 10 ειχαν προβληματα.

εχει βαλει κανεις 32αρα class 10 που θελω να παρω ,να μας πει αν ολα ειναι οκ.

απλα θελω 10ρα για να παει και στο επομενο κινητο.

σκεφτομαι γι'αυτη.

Για την ιστορια πηρα την συγκεκριμενη καρτα (KINGSTON SDC10/32GB 32GB CLASS10 MICRO SDHC) και δουλευει κανονικα στο τηλεφωνο.

Βεβαια θα παει στο καινουργιο αδιαβροχο τηλ που εχω παραγγειλει,αλλα ωσπου να ερθει απο κινα θα εργαζετε στο defy.

(sorry για το συνεχομενο μηνυμα λαθος χειρισμος)

Edited by aristidis540
siemens s35i->sony ericsson t100->siemens s65->sony ericsson k750->eten x600->htc diamond->htc diamond 2->xperia ray (ποτέ Nokia :cool:)

Για την ιστορια πηρα την συγκεκριμενη καρτα (KINGSTON SDC10/32GB 32GB CLASS10 MICRO SDHC) και δουλευει κανονικα στο τηλεφωνο.

Βεβαια θα παει στο καινουργιο αδιαβροχο τηλ που εχω παραγγειλει,αλλα ωσπου να ερθει απο κινα θα εργαζετε στο defy.

(sorry για το συνεχομενο μηνυμα λαθος χειρισμος)

ε πες μας πιο είναι κιολας :lol:

defy+

LG G2

XZ1

Poco F2 pro

Ειναι στον δρομο το lenovo s750.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=368820

Καλο το defy+ δεν εχω παραπονο για οσο καιρο το ειχα, αλλα αρκετο sar και μαλλον χρειαζομαι μεγαλυτερη οθονη.

Βλέπω σ' ενδιαφέρουν τα "ανθεκτικά" τηλέφωνα.!

Πόσο την αγόρασες την sd? Εγώ προσωπικά προτιμώ αλλά και προτείνω τις exceria της Toshiba για τα high end κινητά. Είναι εξαιρετικές κάρτες σε εξαιρετική τιμή!

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

πηρα αυτην δουλευει μια χαρα,απλα το αναφερα γιατι ειχαν αναφερθει προβληματα με το defy και τις καρτες με class 10.

οσο για το ποσο με ενδιαφερουν τα ανθεκτικα κινητα,δεν ειναι μονο θεμα αντοχης σε εμενα,απλα παω σε περιβαλον με πολυ σκονη κυριως.

Πολλα κινητα που ειχα με το που επερνε σκονη το κινητο την εβλεπα μεσα στην οθονη ,κατι που δεν μου αρεσε καθολου.:mad:

ενω με αυτα τα κινητα με αλλαγη προστατευτικου οθονης καθε 5μηνο περιπου,παντα καθαρη οθονη.

Ενα προβλημα που εντοπισα και ισως το εχουν αντιμετωπισει και αλλοι .

Τελευταια αντικατασταθηκε ο Router μου με εναν router ΖΤΕ Η108NS. Μετα την αντικατασταση το κινητο μου δεν μπορουσε να εντοπισει το wifi δικτυο ενω στο laptop το εβλεπα και εκανα συνδεση κανονικα χωρις κανενα προβλημα .

Ψαχνοντας ειδα οτι ο ΖΤΕ οταν ειναι σε AUTO χρησιμοποιει το καναλι 13 κατι που στο DEFY+ δεν υπαρχει (οτι wifi yparxei στα καναλια 12 και 13 δεν εντοπιζονται) .

Βαζοντας στο ΖΤΕ καποιο καναλι κατω απο το 11 λειτουργει κανονικα .

no-maniac μόνο μαγειρεμένες ρομ ανοίγουν στο defy/defy + παραπάνω κανάλια από τα 11 και τα πάνε στα 14 μια συμβουλή προς όποιον ενδιαφέρεται "wi-fi analyzer" από το google play και πας το ασύρματο δίκτυο σου στο ποιο ελεύθερο κανάλι υπάρχουν και τέτοια κερδίζοντας και σε απόσταση και σε ποιότητα
http://th828.photobucket.com/albums/zz209/junnie23/th_superman-logo-pic.jpg

Πολύ καλό εργαλείο, όντως. Αν είσαι και root, κόβεις και τις διαφημίσεις και είσαι άρχοντας. Βέβαια με όλον αυτόν τον χαμό από τα WiFi άντε να βρεις καθαρό κανάλι αλλά αυτό δεν μειώνει την χρησιμότητα της εφαρμογής.

εχω το συγκεκριμενο κινητο και μου κολαει αρκετα συχνα κατα την χρηση....και πρεπει να κανω μερικες φορες επανεκινηση για να ανταποκρινεται σωστα,,,,

δεν εχω πολλες εφαρμογες στη συσκευη

απλα εχω πολλες φωτογραφιες και βιντεακια......υπαρχει περιπτωση να κολαει απο αυτον τον λογο???εχω μια sandisk 16 gb και εχω γυρω στα 8 gb φωτος και βιντεο

jimlost εξαρτάτε από τα κάτωθι

1)την ταχύτητα της κάρτας

2)την ρομ που φοράς

3)από το πόσο γεμάτος είναι ο φάκελος /data/tombstone =μπορούμε να σβήσουμε το περιεχόμενο του με ασφάλεια (root δικαιώματα και ES explorer) εκτός των 2 πρώτων

4)κάνε και ένα καθαρισμό cashe και davlik αν έχεις root δικαιώματα και το 2init

είχε κάνει σε κανέναν νερά το βυσματάκι του micro usb?

δες μας τα λέει καλά τώρα τελευταία και δεν είμαι ακόμη σε φάση για αλλαγή κινητού.

κάτι σε ανταλλακτικό παίζει;

defy+

LG G2

XZ1

Poco F2 pro

papathvas σε οποιαδήποτε κατάστημα που πουλάει ηλεκτρονικά εξαρτήματα θα βρείς ανταλλακτικό αλλά προσοχή θέλει στις κολήσεις καλό κολυτήρι με πολύ λεπτή μύτη και χαμηλές θερμοκρασίες και προπάντων σταθερό χέρι σαν ανταλλακτικό και στο ebay υπάρχει με τιμές από 1ευρώ η 10αδα

θα έλεγα πριν προχωρήσεις σε αντικατάσταση να αποσυναρμολογήσεις το τηλέφωνο μέχρι στο σημείο να μπορείς να σφίξεις το μεταλλικό γύρο-γύρο βάζεις ένα αρσενικό βύσμα και προσεκτικά ξαναφέρνεις τα μέταλα

Edited by sokel

Μάλιστα..

άρα με βλέπω να κανω την παραγγελία απο ebay και μετά να φορτωθώ σε καναν φιλο γιατι εγω δεν το εχω με τα ρεύματα :lol:

thanks παντως;)

defy+

LG G2

XZ1

Poco F2 pro

jimlost εξαρτάτε από τα κάτωθι

1)την ταχύτητα της κάρτας

2)την ρομ που φοράς

3)από το πόσο γεμάτος είναι ο φάκελος /data/tombstone =μπορούμε να σβήσουμε το περιεχόμενο του με ασφάλεια (root δικαιώματα και ES explorer) εκτός των 2 πρώτων

4)κάνε και ένα καθαρισμό cashe και davlik αν έχεις root δικαιώματα και το 2init

δεν το εχω κανει root το κινητο,η καρτα που εχω εναι μια απλη 16gb class 4γιατι βασικα δεν ξερω αν υποστηριζει καρτες class 10....η ρομ που φοραω ειναι η επισημη 2.3.6

το μοντελο που εχω ειναι το Defy + MB526

για root που μπορω να δω???το εχετε κανει root???

Και κατι αλλο που μολις τωρα παρατηρησα...λοιπον εβαλα το Defy+ σε ενα ποτηρι νερο,για να δοκιμασω την στεγανωτητα που εχει,και παρατηρησα οταν το εβγαλα οτι απο την δεξια πλευρα της οθονης,οπως το βλεπουμε ειχε υγρασια....ετριψα με το δαχτυλο στο σημειο εκει και αυτη υποχωρησε,αλλα το θεμα μου ειναι οτι υπαρχει προβλημα στεγανωτητας....το εχει παρουσιασει και σε καποιον απο εσας το ιδιο η κατι παρομοιο??τι να κανω??το θεμα ειναι οτι το πηρα μεταχειρησμενο και δςν εχω την αποδειξη για να το στειλω service το κινητο.....

Edited by jimlost

δεν το εχω κανει root το κινητο,η καρτα που εχω εναι μια απλη 16gb class 4γιατι βασικα δεν ξερω αν υποστηριζει καρτες class 10....η ρομ που φοραω ειναι η επισημη 2.3.6

το μοντελο που εχω ειναι το Defy + MB526

για root που μπορω να δω???το εχετε κανει root???

Και κατι αλλο που μολις τωρα παρατηρησα...λοιπον εβαλα το Defy+ σε ενα ποτηρι νερο,για να δοκιμασω την στεγανωτητα που εχει,και παρατηρησα οταν το εβγαλα οτι απο την δεξια πλευρα της οθονης,οπως το βλεπουμε ειχε υγρασια....ετριψα με το δαχτυλο στο σημειο εκει και αυτη υποχωρησε,αλλα το θεμα μου ειναι οτι υπαρχει προβλημα στεγανωτητας....το εχει παρουσιασει και σε καποιον απο εσας το ιδιο η κατι παρομοιο??τι να κανω??το θεμα ειναι οτι το πηρα μεταχειρησμενο και δςν εχω την αποδειξη για να το στειλω service το κινητο.....

ναι το εχουμε κανει ρουτ και ειναι πολυ απλο....τσεκαρε την υπογραφη μου.

δεν νομιζω οτι φταινε τα βιντεο....απλα το κινητο με την μαμισια ρομ ειναι πολυ αργο

τωρα μπορει να φταιει και καποια εφαρμογη που εχεις βαλει....δοκιμασες επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και χωρις να βαλεις καποια εφαρμογη να δεις πωςπαει?κια μετα σιγα σιγα προσθετεις καποιες βασικες και σιγουρες

Edited by saltofx_v

Το εχει κανει σε εμενα και μαλιστα εντελως ακυρη στιγμη (το επλενα στη βρυση για να φυγουν κατι αλατια απο τη θαλασσα). Ενω εχει φαει του κοσμου τα νερα και τις βουτες. Το να πω. Παντως εκτοτε δεν το εχει ξανακανει και δεν εχει και καποια δυσλειτουργια.

Το εχει κανει σε εμενα και μαλιστα εντελως ακυρη στιγμη (το επλενα στη βρυση για να φυγουν κατι αλατια απο τη θαλασσα). Ενω εχει φαει του κοσμου τα νερα και τις βουτες. Το να πω. Παντως εκτοτε δεν το εχει ξανακανει και δεν εχει και καποια δυσλειτουργια.

Δυσλειτουργια ουτε εγω παρατηρησα,απλα μου φανηκε παραξενο....και επειδη οταν κατι παει στραβα εγω το επαναλαμβανω:) εχω να πω οτι εκανα αλλες 4-5 δοκιμες....το εβαζα σε ενα ποτηρι νερο,το αφηνα 5 λεπτα εκανα και κλησεις στον αριθμο και αυτο δουλευε μια χαρα και μεσα στο νερο,παρολο που οταν το εβγαζα ειχε παλι την υγρασια,αλλα αυτη την φορα ποτε απο δεξια,και ποτε απο αριστερα....παντος εχω να πω οτι δεν παρουσιασε προβλημα λειτουργιας,απλα ξενςρωσα λίγο που εβλεπα την υγρασια για λιγη ωρα....τι να πω;;;θα προσπαθησω να το συνηθισω:)

Δυσλειτουργια ουτε εγω παρατηρησα,απλα μου φανηκε παραξενο....και επειδη οταν κατι παει στραβα εγω το επαναλαμβανω:) εχω να πω οτι εκανα αλλες 4-5 δοκιμες....το εβαζα σε ενα ποτηρι νερο,το αφηνα 5 λεπτα εκανα και κλησεις στον αριθμο και αυτο δουλευε μια χαρα και μεσα στο νερο,παρολο που οταν το εβγαζα ειχε παλι την υγρασια,αλλα αυτη την φορα ποτε απο δεξια,και ποτε απο αριστερα....παντος εχω να πω οτι δεν παρουσιασε προβλημα λειτουργιας,απλα ξενςρωσα λίγο που εβλεπα την υγρασια για λιγη ωρα....τι να πω;;;θα προσπαθησω να το συνηθισω:)

Εμενα δεν μου εχει εμφανισει ξανα υγρασια.

Βεβαια, να πω οτι εχει παει και για αλλαγη οθονης το κινητο, οποτε ισως κατι στη συναρμολογηση δεν μην εγινε 100% σωστα στο σερβις,

Εμενα δεν μου εχει εμφανισει ξανα υγρασια.

Βεβαια, να πω οτι εχει παει και για αλλαγη οθονης το κινητο, οποτε ισως κατι στη συναρμολογηση δεν μην εγινε 100% σωστα στο σερβις,

Απλα δεν ξερω αν πρεπει να το παω στο service....και φυσικα τι γινετε που δεν εχω την αποδειξη αγορας.....

o ποιο απλός τρόπος ανοίγεις το ταπεράκι της μαμας με το ρύζι βγάζουμε πίσω καπάκι μπαταρία κάρτες το κλείνουμε από 6+ ώρες εως 24 και η υγρασία θα φύγει αλλίως το αποσυναρμολογούμε και ξανά στο ρύζι(υπόψιν το ρύζι το τρώμε κανονικά)

για το σερβις δεν χρειάζεται απόδειξη κοιτάνε το serial number

o ποιο απλός τρόπος ανοίγεις το ταπεράκι της μαμας με το ρύζι βγάζουμε πίσω καπάκι μπαταρία κάρτες το κλείνουμε από 6+ ώρες εως 24 και η υγρασία θα φύγει αλλίως το αποσυναρμολογούμε και ξανά στο ρύζι(υπόψιν το ρύζι το τρώμε κανονικά)

για το σερβις δεν χρειάζεται απόδειξη κοιτάνε το serial number

Αυτο εκανα κι εγω. Ρυζακι και αγιος ο θεος