telcontar Δημ. August 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2011 Καλημερα παιδια. Αγορασα προχτες το Galaxy s!Στις πληροφορές συστηματος λεει firmware 2,2 Βασικο φασμα Ι9000XXJPP Εκδοση Kernel 2.6.32.9 root@se-s608#1 Αριθμος κατασκευης FROYO.XWJPH Υπάρχει καποια αναβαθμιση για εμενα?και αν ναι ποια η διαδικασια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vdanasto Δημ. August 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2011 Κατεβάζεις το Samsung Kies και, αφού το εγκαταστήσεις, συνδέεις το κινητό σου με τον υπολογιστή. Για την ώρα έχει βγει αναβάθμιση σε Gingerbread 2.3.3 μόνο για τις Vodafone και Cosmote branded συσκευές. Αν η συσκευή σου είναι EUR θα πρέπει να περιμένεις λίγο ακόμα ή να περάσεις την ROM χειροκίνητα, όπως αναφέρεται στους οδηγούς εδώ στο forum. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telcontar Δημ. August 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2011 Και πως βλεπω αν ειναι Cocmote ή Vodafone?δεν αγορασα τη συσκευη απο αυτες παντως! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskon Δημ. August 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2011 Οκ ευχαριστώ πολυ!!! Αν μπεις στην διαδικασία να φλασάρεις, κοίταξε για custom ROMs. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telcontar Δημ. August 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2011 Προτιμω να εχω την εγγυηση και να ειμαι με τις official ενημερωσεις!ευχαριστω παντως! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telcontar Δημ. August 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2011 Δεν συνδεει τη συσκευη με το kIES...καποια βοηθεια?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vdanasto Δημ. August 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2011 (edited) Συνδέοντας το κινητό στον υπολογιστή, επέλεξε τη λειτουργία Samsung Kies από την οθόνη του κινητού. Edited August 21, 2011 by vdanasto Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telcontar Δημ. August 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2011 Δεν αναγνωριζει την συσκευη μεσα στο Kies!Λεει ξανασυνδεστε το κινητο και ενω το κανω δν μπορει να συνδεθει με το pc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vdanasto Δημ. August 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2011 Έκανες αυτό που σου είπα; Συνδέοντας το καλώδιο, εμφανίζεται η οθόνη στο κινητό για την επιλογή USB λειτουργίας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telcontar Δημ. August 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2011 Τελικα λυθηκε το προβλημα, εκανα επανεκινιση τη συσκευη!ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vdanasto Δημ. August 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2011 Σου έβγαλε διαθέσιμη αναβάθμιση ή έχεις EUR συσκευή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. August 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2011 (edited) Eγω απλα να επαναλαβω οτι: α) Δεν μπορουμε να ανοιγουμε νεο thread για οποιαδηποτε καινουργια απορια και β) Υπαρχουν ολοκληρα επισημασμενα threads στην πρωτη σελιδα που απαντουν σε ολα αυτα που αναφερθηκαν ηδη εδω μεσα. Αυτη δεν ειναι σωστη λειτουργια του φορουμ. Μετα οταν κλειδωθει το θεμα μην παραπονιομαστε οτι μας σβηνουν ποστς και μας λογοκρινουν... Edited August 21, 2011 by red_herring Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. August 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2011 Eγω απλα να επαναλαβω οτι: α) Δεν μπορουμε να ανοιγουμε νεο thread για οποιαδηποτε καινουργια απορια και β) Υπαρχουν ολοκληρα επισημασμενα threads στην πρωτη σελιδα που απαντουν σε ολα αυτα που αναφερθηκαν ηδη εδω μεσα. Αυτη δεν ειναι σωστη λειτουργια του φορουμ. Μετα οταν κλειδωθει το θεμα μην παραπονιομαστε οτι μας σβηνουν ποστς και μας λογοκρινουν... .... όπως και έγινε. Θα παρακαλέσω τους καινούριους χρήστες να γράφουν τα μηνύματα στα ανάλογα θέματα. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_P Δημ. August 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2011 Καλησπέρα σε όλους, από την ημέρα που έκανα την αναβάθμιση δεν μου δουλεύει σωστά το wizardrii, για την ακρίβεια δεν μου δουλεύει η επιλογή no scroll της εφαρμογής . Επιπλέον παρατηρώ ότι όταν ανοίγω την οθόνη τα widget κάποιων εφαρμογών φαίνονται "κολλημένα" μιας και εκτός από το εικονίδιο τους, φαίνεται "παγωμένο" το περίγραμμα τους και μόλις κάνω δεξιά αριστερά επανέρχονται στο φυσιολογικό τους. Έχετε ιδέα τί μπορεί να συμβαίνει ; Επιπρόσθετα να σας πω ότι είχα κωδικό EUR και επειδή δεν ήθελα να περιμένω πότε θα βγεί, μπήκα στις επιλογές του κινητού με τον γνωστό κωδικό και άλλαξα τον κωδικό σε COS και έκανα την αναβάθμιση χωρίς κάποιο εμφανές πρόβλημα κατά την διάρκεια της εγκατάστασης. Sent from my Galaxy S Παράθεση Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tragopapas Δημ. August 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2011 Λοιπον η νεα εκδοση φυσαει... Η μπαταρια κραταει 3-4 μερες στο νερο και μεσα στο γραφειο που δεν ειχα ποτε σημα τωρα εχω τις 2 απο τις τρεις γραμμες... κατι αλλο τωρα root πως μπορω να γινω; ειδα τον οδηγο αλλα δεν εβγαλα ακρη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. August 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2011 Λοιπον η νεα εκδοση φυσαει... Η μπαταρια κραταει 3-4 μερες στο νερο και μεσα στο γραφειο που δεν ειχα ποτε σημα τωρα εχω τις 2 απο τις τρεις γραμμες... κατι αλλο τωρα root πως μπορω να γινω; ειδα τον οδηγο αλλα δεν εβγαλα ακρη... O oδηγος ειναι αναλυτικοτατος. Κανε μια προσπαθεια και ξαναδιαβασε τον. Κανεις εδω δεν προκειται να σε βοηθησει περισσοτερο απο οτι θα σε βοηθησει ο οδηγος. Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisioak Δημ. August 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2011 Λοιπον η νεα εκδοση φυσαει... Η μπαταρια κραταει 3-4 μερες στο νερο και μεσα στο γραφειο που δεν ειχα ποτε σημα τωρα εχω τις 2 απο τις τρεις γραμμες... κατι αλλο τωρα root πως μπορω να γινω; ειδα τον οδηγο αλλα δεν εβγαλα ακρη... Απλά πέρνα μέ odin αυτόν ΕΔΩ τον kernel (1.5.0) και είσαι έτοιμος:) Είναι από τους καλύτερους Παράθεση Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία! καποια στιγμή θα τα καταφέρεις.... Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pilotsd Δημ. August 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2011 Συγγνώμη παιδιά για να καταλάβω βγήκε επίσημη 2,3? εγώ έχω (euro) έκδοση και αν όχι θα βγει ? γιατί εγώ όταν το συνδέω στο Samsung kies μου λέει ότι έχω την τελευταία έκδοση . -την επίσημη θελο.:) Παράθεση keep flying Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. August 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2011 Συγγνώμη παιδιά για να καταλάβω βγήκε επίσημη 2,3? εγώ έχω (euro) έκδοση και αν όχι θα βγει ? γιατί εγώ όταν το συνδέω στο Samsung kies μου λέει ότι έχω την τελευταία έκδοση . -την επίσημη θελο.:) Βγηκε, αλλα οχι ακομη για το EUR product code. Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pilotsd Δημ. August 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2011 Βγηκε, αλλα οχι ακομη για το EUR product code. Θα βγει ώμος έτσι ?:worry: Δεν καταλαβαίνω γιατί αργούν στο (EUR) Παράθεση keep flying Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. August 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2011 Θα βγει ώμος έτσι ?:worry: Δεν καταλαβαίνω γιατί αργούν στο (EUR) Λογικα θα βγει. Η αργοπορια πρεπει να ειναι θεμα παροχων. Αν δεν μπορεις να περιμενεις και θελεις να την περασεις, μπορεις να δοκιμασεις διαβαζοντας καλα τον οδηγο. Η ιδια που εχουμε στους οδηγους θα δοθει, απλα με αλλο product code. Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pilotsd Δημ. August 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2011 Λογικα θα βγει. Η αργοπορια πρεπει να ειναι θεμα παροχων. Αν δεν μπορεις να περιμενεις και θελεις να την περασεις, μπορεις να δοκιμασεις διαβαζοντας καλα τον οδηγο. Η ιδια που εχουμε στους οδηγους θα δοθει, απλα με αλλο product code. Οκ ευχαριστώ θα το μελετήσω δεν θα έχω θέμα με την εγγύηση ώμος ? Παράθεση keep flying Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. August 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2011 Οκ ευχαριστώ θα το μελετήσω δεν θα έχω θέμα με την εγγύηση ώμος ? Οχι, εκτος αν κανεις root τη συσκευη. Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_P Δημ. August 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2011 Καλησπέρα σε όλους, από την ημέρα που έκανα την αναβάθμιση δεν μου δουλεύει σωστά το wizardrii, για την ακρίβεια δεν μου δουλεύει η επιλογή no scroll της εφαρμογής . Επιπλέον παρατηρώ ότι όταν ανοίγω την οθόνη τα widget κάποιων εφαρμογών φαίνονται "κολλημένα" μιας και εκτός από το εικονίδιο τους, φαίνεται "παγωμένο" το περίγραμμα τους και μόλις κάνω δεξιά αριστερά επανέρχονται στο φυσιολογικό τους. Έχετε ιδέα τί μπορεί να συμβαίνει ; Επιπρόσθετα να σας πω ότι είχα κωδικό EUR και επειδή δεν ήθελα να περιμένω πότε θα βγεί, μπήκα στις επιλογές του κινητού με τον γνωστό κωδικό και άλλαξα τον κωδικό σε COS και έκανα την αναβάθμιση χωρίς κάποιο εμφανές πρόβλημα κατά την διάρκεια της εγκατάστασης. Sent from my Galaxy S Για το δικό μου θέμα δεν έχει κάποιος καμιά ιδέα τί μπορεί να φταίει ; Δεν έχει συμβεί σε κανένα κάτι παρόμοιο ; Sent from my Galaxy S Παράθεση Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANTONIS_R_21 Δημ. August 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2011 Καλημερα σας.Εχω κανει την αναβαθμιση σε 2.3.3 εδω και 2 βδομαδες και ειχα αναφερει το προβλημα που ειχα με την συλλογη.Εκτος απο αυτο μου παρουσιασε και το προβλημα battery drain και 3-4 φορες το βρηκα κλειστο ενω κανονικα ειχα μπαταρια.Απο τοτε που αλλαξα απο 2.2.1 σε 2.3.3 πραγματικα το κινητο για μενα ειναι αχρηστο γιατι σε περιπτωση αναγκης (γιατι κινητο ειναι και μετα ολα) μπορει να ειναι σβηστο η να μην εχει μπαταρια ενω ηταν γεματο.Το κινητο μου ειναι πορτογαλικο,θα ηθελα καποιος που ειχε παρομοια προβληματα να μου δωσει καποια λυση.Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts