lousou76 Δημ. August 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2011 Δεν το ήξερα αυτό. Ως προς τι υστερεί δηλαδή από την cyanogenmod? Τι κάνει δηλαδή καλή μια ρομ? Σταθερότητα.... Θα συμφωνήσω ότι προς το παρόν η gsf φαίνεται σταθερή ενώ η cm αργή. Τι κάνει καλή μια ROM? Όταν είναι καλογραμμένος ο κώδικάς της και μπορείς όταν κάτι δε δουλεύει σε μια συσκευή να βρείς πολύ εύκολα γιατί δε δουλεύει και να το διορθώσεις. Όταν ξέρεις τι γίνεται στη συσκευή σου, ποιό πρόγραμμα καταναλώνει μνήμη και πότε και δε "χάνεται" ανεξήγητα. Η cm είναι ROM open source που διορθώνεται με τη μέρα και βελτιώνεται σε όλα. Η συμπεριφορά της είναι προβλέψιμη και ίδια σε όλες τις συσκευές. Αναφέρεται το πρόβλημα σήμερα και αύριο έχει λυθεί. Αντίθετα η chinese leaked ROM από την οποία προέρχεται η gsf κουβαλάει άχρηστους drivers προβληματικούς, έχει memory leaks και πολλά bugs που δε φαίνονται. Οι κινεζοι δεν έχουν ιδέα τι γίνεται στις συσκευές τους. Κάναν 6 μήνες να λύσουν ένα πρόβλημα wifi και έχουν drivers στο zte από άλλες συσκευές μέσα, ξεχασμένα αρχεία κλπ. Ο kernel όμως δίνει τους drivers έστω ελαττωματικούς σε source code κ έτσι θα έχουμε όλοι εμείς την ευκαιρία να διορθώσουμε και να βάλουμε σε τάξη τον κώδικά τους οπότε μετά δε τους χρειαζόμαστε κ όλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios_85_07 Δημ. August 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2011 Θα συμφωνήσω ότι προς το παρόν η gsf φαίνεται σταθερή ενώ η cm αργή. Τι κάνει καλή μια ROM? Όταν είναι καλογραμμένος ο κώδικάς της και μπορείς όταν κάτι δε δουλεύει σε μια συσκευή να βρείς πολύ εύκολα γιατί δε δουλεύει και να το διορθώσεις. Όταν ξέρεις τι γίνεται στη συσκευή σου, ποιό πρόγραμμα καταναλώνει μνήμη και πότε και δε "χάνεται" ανεξήγητα. Η cm είναι ROM open source που διορθώνεται με τη μέρα και βελτιώνεται σε όλα. Η συμπεριφορά της είναι προβλέψιμη και ίδια σε όλες τις συσκευές. Αναφέρεται το πρόβλημα σήμερα και αύριο έχει λυθεί. Αντίθετα η chinese leaked ROM από την οποία προέρχεται η gsf κουβαλάει άχρηστους drivers προβληματικούς, έχει memory leaks και πολλά bugs που δε φαίνονται. Οι κινεζοι δεν έχουν ιδέα τι γίνεται στις συσκευές τους. Κάναν 6 μήνες να λύσουν ένα πρόβλημα wifi και έχουν drivers στο zte από άλλες συσκευές μέσα, ξεχασμένα αρχεία κλπ. Ο kernel όμως δίνει τους drivers έστω ελαττωματικούς σε source code κ έτσι θα έχουμε όλοι εμείς την ευκαιρία να διορθώσουμε και να βάλουμε σε τάξη τον κώδικά τους οπότε μετά δε τους χρειαζόμαστε κ όλα. Μάλιστα, ήσουν κατατοπιστικότατος. Η ζτε γιατί δεν τον δίνει τον κώδικα? Παράθεση | Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra | Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lousou76 Δημ. August 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2011 Μάλιστα, ήσουν κατατοπιστικότατος. Η ζτε γιατί δεν τον δίνει τον κώδικα? Για όλους τους λόγους που οι εταιρίες δε θέλουν να δίνουν sources από drivers. Μέσα από τον κώδικα του driver αποκαλύπτεται ο τρόπος κατασκευής και λειτουργίας των αντίστοιχων chip της κάθε συσκευής και αυτά αντιγράφονται από ανταγωνιστικές εταιρίες που βρίσκουν έτοιμη δουλειά χωρίς να πληρώνουν έρευνα και προγραμματιστές. Επίσης λύνονται προβλήματα και βελτιώνονται σε πολλές περιπτώσεις παλιές συσκευές που μετά αποτρέπουν το κοινό από το να αγοράσει νέες ενώ έρχονται στην επιφάνεια και όλες οι τσαπα******ές της εταιρίας που κάνουν τις συσκευές ευάλωτες σε hacking, δυσλειτουργίες κλπ που μετά εκμεταλεύονται οι ανταγωνιστές για να ρίξουν τα προιόντα.(κοινώς αν δε ξέρεις ότι η πόρτα ενός αυτοκινήτου είναι ξεκλείδωτη δε δοκιμάζεις να κλέψεις αυτό πχ). πχ ένα παλιό htc hd mini που ως τώρα δούλευε μόνο με wm που είναι παλιά προτρέπει το χρήστη να αγοράσει νέο κινητό android ενώ αν υπήρχαν τα sources και έβγαινε android γ αυτό θα το κρατούσε άλλα 2 χρόνια αφού έχει καλό hardware. Στην cm προσπαθούν να ανακαλύψουν και να ξαναγράψουν drivers στα τυφλά κ αυτό κάνει τη δουλειά πολύ δύσκολη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios_85_07 Δημ. August 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2011 Πολύ ενδιαφέροντα όλα αυτα. Και πώς παρόλα αυτά η ζτε θα δώσει τελικά τον κώδικα τον Σεπτέμβριο??? Παράθεση | Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra | Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosr78 Δημ. August 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2011 Δυστυχώς αλλά σύμφωνα και με τα λεγόμενα του ίδιου του wbaw που έφτιαξε την GSF και την διατηρεί, είναι απο τις χειρότερες ROM που μπορεί να περάσει κανείς και όλοι πρέπει να βάλουν την cyanogenmod. Καλά ο wbaw είναι γνωστός για την.. λεπτή ειρωνεία του. Με τη συγκεκριμένη δήλωση απλά ήθελε να δείξει και μετριοφροσύνη με... λάθος τρόπο. Σαφώς και η GSF δεν είναι "απο τις χειρότερες ROM". Κρίνοντας από τι ποσοστό την έχει εγκαταστήσει καθώς και από τα ενθουσιώδη σχόλια των χρηστών, είναι αυτή τη στιγμή μάλλον η καλύτερη από οποιαδήποτε άλλη ROM που έχει βγει από τότε που κυκλοφόρησε το Blade. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lousou76 Δημ. August 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2011 Καλά ο wbaw είναι γνωστός για την.. λεπτή ειρωνεία του. Με τη συγκεκριμένη δήλωση απλά ήθελε να δείξει και μετριοφροσύνη με... λάθος τρόπο. Σαφώς και η GSF δεν είναι "απο τις χειρότερες ROM". Κρίνοντας από τι ποσοστό την έχει εγκαταστήσει καθώς και από τα ενθουσιώδη σχόλια των χρηστών, είναι αυτή τη στιγμή μάλλον η καλύτερη από οποιαδήποτε άλλη ROM που έχει βγει από τότε που κυκλοφόρησε το Blade. nope η συζήτηση ήταν ξεκάθαρη. είπε πως ο μόνος λόγος που η gsf είναι σταθερή είναι λόγω των αλλαγών που έχει κάνει ο ίδιος και προέτρεπε όλους να χρησιμοποιούν και να συμμετέχουν στην cm. Δες αν θέλεις τη συζήτηση στο Modaco Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios_85_07 Δημ. August 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2011 nope η συζήτηση ήταν ξεκάθαρη. είπε πως ο μόνος λόγος που η gsf είναι σταθερή είναι λόγω των αλλαγών που έχει κάνει ο ίδιος και προέτρεπε όλους να χρησιμοποιούν και να συμμετέχουν στην cm. Δες αν θέλεις τη συζήτηση στο Modaco Μόνο που η cm είναι καταδικασμένη να μην είναι η καλύτερη και να είναι πιο ασταθής μέχρι να δημοσιοποιηθεί ο kernel. Οπότε για 1 μήνα ακόμα και βάλε η gsf θα είναι ότι πιο λειτουργικό υπάρχει από rom. Παράθεση | Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra | Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makinen20 Δημ. August 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2011 Παντα το κινητο μου ειχε καλη σχεση με την καταναλωση της μπαταριας.. μεχρι στιγμης ειχα τις JJ9, RLS3, CM7 RC1 και GSF...αυτη ειναι και η καταταξη ως προς την καταναλωση για μενα... Με την GSF με ΒΤ, μουσικη, λιγο wifi-games-κλησεις το κινητο ειναι στην 5η μερα και με 43% υπολοιπο... Με την CM7 και την πιο πολυ μερα σε airplane mode οταν ημουν camping δεν μπορουσε να φτασει σε τετοια καταναλωση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STELSTEL Δημ. August 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2011 δεν μπορω να καταλαβω για ποιον λογο δεν μπορω να δω τιποτα στο youtube application . Ενω ακουω ηχο η εικονα εχει σπασιματα και κανει freeze.... το εχει κανενας αλλος? Παράθεση ----------------------------- LG G4 ----------------------------- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. August 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2011 δεν μπορω να καταλαβω για ποιον λογο δεν μπορω να δω τιποτα στο youtube application . Ενω ακουω ηχο η εικονα εχει σπασιματα και κανει freeze.... το εχει κανενας αλλος? Κανένα πρόβλημα για μένα (GSF b18 , έκδοση εφαρμογής Youtube 2.2.16) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STELSTEL Δημ. August 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2011 λυθηκε με το reboot αλλα εριξε την μπαταρια κατα15% !!!!! ελεος δεν ξανακανω reboot ever Παράθεση ----------------------------- LG G4 ----------------------------- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosr78 Δημ. August 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2011 nope η συζήτηση ήταν ξεκάθαρη. είπε πως ο μόνος λόγος που η gsf είναι σταθερή είναι λόγω των αλλαγών που έχει κάνει ο ίδιος και προέτρεπε όλους να χρησιμοποιούν και να συμμετέχουν στην cm. Δες αν θέλεις τη συζήτηση στο Modaco Την έχω δει τη συζήτηση γι' αυτό και είπα ότι ήθελε να δείξει μετριοφροσύνη με λάθος τρόπο. Είπε ακριβώς αυτό που λες ότι "ο μόνος λόγος που η gsf είναι σταθερή είναι λόγω των αλλαγών που έχει κάνει ο ίδιος". Δηλαδή είμαι μεν μετριόφρων αλλά εγώ εγώ εγώ και μόνο εγώ την έκανα σταθερή ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. August 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2011 λετε ο δημιουργος μιας ρομ, η οποια κακα τα ψεμετα σε σχεση με οτι αλλα εχουμε δει σκιζει,ειναι γρηγορη,ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ολα χωρις εξτρα μοντες να το λεει στο σοβαρα οτι ειναι οτι χειροτερο κυκλοφορει?ας ειμαστε σοβαροι,η μαλλον αντικειμενικοι.ολοι εχουμε προτιμησεις αλλα εδω η διαφορα βγαζει ματι Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lousou76 Δημ. August 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2011 λετε ο δημιουργος μιας ρομ, η οποια κακα τα ψεμετα σε σχεση με οτι αλλα εχουμε δει σκιζει,ειναι γρηγορη,ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ολα χωρις εξτρα μοντες να το λεει στο σοβαρα οτι ειναι οτι χειροτερο κυκλοφορει?ας ειμαστε σοβαροι,η μαλλον αντικειμενικοι.ολοι εχουμε προτιμησεις αλλα εδω η διαφορα βγαζει ματι δεν ειναι εγωιστης ουτε να δειξει μετριοφροσυνη θελει ο ανθρωπος.επιμενει να χρησιμοποιησουμε την cm και δεν καταδικαζει την gsf αμεσα αλλα την leaked chinese. κανει οτι μπορει σε μια ρομ χωρις sources αλλα με καλο kernel. η cm ειναι σταθερη αλλα αργη. η gsf γρηγορη αλλα unstable. τα προβληματα youtube skype video κρασαρισματα σε εφαρμογες που δ τρεχουν κλπ δ ειναι τυχαια. οπως λεει κ ο ιδιος μπορουμε να ελαφρυνουμε την cm. οταν η ζτε δωσει τα sources θα την ξεχασουμε την gsf κ εμεις κ ο wbaw. η gsf ειναι μια δοκιμη για την επομενη blade cm. οποιος ειναι προγραμματιστης καταλαβαινει τη συζητηση διαφορετικα. Sent from my ZTE-BLADE using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. August 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2011 δεν ειναι εγωιστης ουτε να δειξει μετριοφροσυνη θελει ο ανθρωπος.επιμενει να χρησιμοποιησουμε την cm και δεν καταδικαζει την gsf αμεσα αλλα την leaked chinese. κανει οτι μπορει σε μια ρομ χωρις sources αλλα με καλο kernel. η cm ειναι σταθερη αλλα αργη. η gsf γρηγορη αλλα unstable. τα προβληματα youtube skype video κρασαρισματα σε εφαρμογες που δ τρεχουν κλπ δ ειναι τυχαια. οπως λεει κ ο ιδιος μπορουμε να ελαφρυνουμε την cm. οταν η ζτε δωσει τα sources θα την ξεχασουμε την gsf κ εμεις κ ο wbaw. η gsf ειναι μια δοκιμη για την επομενη blade cm. οποιος ειναι προγραμματιστης καταλαβαινει τη συζητηση διαφορετικα. Sent from my ZTE-BLADE using Tapatalk εγω παντως πιστευω οτι βλεπεις τα πραγματα διαφορετικα... οποια cm δοκιμασα πηγαινε σφαιρα,αλλα απο σταθεροτητα ειναι οσο σταθερη οσο το να πατας σε ναρκοπεδιο... για την gsf το αντιθετο θα ελεγα καλη χρυση αλλα οχι τοσο γρηγορη οσο η cm. τελος παντων οτι και να εννοει δε θα κατσω να σκασω κιολας,αφου με την ρομ που μας λενε να αποφυγουμε,εγω βλεπω το λεπιδι μου να βγαζει φτερα!!!:D:D:D Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makinen20 Δημ. August 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2011 Εχω αρχισει να πιστευω οτι παιζει πολυ ρολο η συσκευη... Εγω οποια ρομ (χωρις bugs) και να εβαλα ηταν πολυ καλη..σταθερη με καλη μπαταρια και χωρις προβληματα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. August 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2011 Εχω αρχισει να πιστευω οτι παιζει πολυ ρολο η συσκευη... Εγω οποια ρομ (χωρις bugs) και να εβαλα ηταν πολυ καλη..σταθερη με καλη μπαταρια και χωρις προβληματα... τι να σου πω,εγω εχω πρωτης κοπης συσκευη ισως να εχουν διαφορες εντελη τι να πω Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lousou76 Δημ. August 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2011 εγω παντως πιστευω οτι βλεπεις τα πραγματα διαφορετικα... οποια cm δοκιμασα πηγαινε σφαιρα,αλλα απο σταθεροτητα ειναι οσο σταθερη οσο το να πατας σε ναρκοπεδιο... για την gsf το αντιθετο θα ελεγα καλη χρυση αλλα οχι τοσο γρηγορη οσο η cm. τελος παντων οτι και να εννοει δε θα κατσω να σκασω κιολας,αφου με την ρομ που μας λενε να αποφυγουμε,εγω βλεπω το λεπιδι μου να βγαζει φτερα!!!:D:D:D κάτσε cm έβαλες την stable ή την τελευταία expiramental όμως? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. August 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2011 κάτσε cm έβαλες την stable ή την τελευταία expiramental όμως? δεν υπαρχει stable cm ρε παιδια ολες σε καποια nightly βασιζονται...οπως και να χει δεν εχει νοημα αυτη η κουβεντα. σε βολευει εσενα η cm?μεινε με cm.μας βολευει εμας η gsf?θα μεινουμε με gsf απλα τα πραγματα!:cool::cool: Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonskil Δημ. August 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2011 Αυτη είναι η καινουρια beta βασισμένη στην rom του zte skate. Ειναι προτιμοτερο να γινει full wipe το κινητο πριν την περασετε. GSF BLADE beta20 (md5: f4fec8b6edf1f4694c5f228e69efb808) mirror1 mirror2 Παράθεση Nokia 5110 -->Philips Savy -->Siemens C35i -->Samsung S300M -->Sony Ericsson T610 --> Sony Ericsson W660 -->HTC P3700 Diamond -->HTC T5353 Diamond 2 -->ZTE Blade--> Samsung Nexus s i9020 --> Acer Liquid Gallant Duo --> Huawei Honor 3C -->Xiaomi Redmi Note 3 pro SE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. August 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2011 την δοκιμασε κανενας..? Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. August 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2011 Αυτη είναι η καινουρια beta βασισμένη στην rom του zte skate. Ειναι προτιμοτερο να γινει full wipe το κινητο πριν την περασετε. GSF BLADE beta20 (md5: f4fec8b6edf1f4694c5f228e69efb808) mirror1 mirror2 Έχεις κάποιο link για να δούμε τι έχει αλλάξει σε σχέση με την b19? Δε βρήκα αντίστοιχο θέμα στο MoDaCo... :confused: Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. August 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2011 Αυτη είναι η καινουρια beta βασισμένη στην rom του zte skate. Ειναι προτιμοτερο να γινει full wipe το κινητο πριν την περασετε. GSF BLADE beta20 (md5: f4fec8b6edf1f4694c5f228e69efb808) mirror1 mirror2 τι ακριβως εχει αλλαξει και τι μας κανει σιγουρους οτι δουλευει ρομ του skate στο blade? Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios_85_07 Δημ. August 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2011 Παντα το κινητο μου ειχε καλη σχεση με την καταναλωση της μπαταριας.. μεχρι στιγμης ειχα τις JJ9, RLS3, CM7 RC1 και GSF...αυτη ειναι και η καταταξη ως προς την καταναλωση για μενα... Με την GSF με ΒΤ, μουσικη, λιγο wifi-games-κλησεις το κινητο ειναι στην 5η μερα και με 43% υπολοιπο... Με την CM7 και την πιο πολυ μερα σε airplane mode οταν ημουν camping δεν μπορουσε να φτασει σε τετοια καταναλωση Τι ακραία νούμερα είναι αυτά ρε παιδιά? Τι 5 μέρες και 43%? Δηλαδή συνολικά 7-8 μέρες? Πώς γίνεται αυτό? Σε μένα αν πάει 2η μέρα είναι γεγονός και θα έχει πάει επειδή δεν ασχολήθηκα πολύ. Παράθεση | Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra | Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makinen20 Δημ. August 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2011 Απο τοτε που εκανα το ποστ ακομα δεν το εχω φορτισει... Τωρα ειμαι στο 30% - 6η μερα 5ωρες... Αλλα ξαναλεω η χρηση του ειναι πολυ ελαφρια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts