Altrouistis Δημ. September 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2018 (edited) Το είχα γράψει παλιότερα και με έκραζε ο TakeOverNet. :p Οι χάρτες της Vodafone στη θάλασσα είναι fake... https://www.vodafone.gr/coverage-checker/Γενικότερα είναι όλοι οι χάρτες fake. Πάντως η κάλυψη στο εκτός πόλεων παρότι είναι βαμμένοι και έχουν αναβαθμιστεί με victus στο εκτός πόλης είναι fake σε αρκετά σημεία και όπου πιάνει είναι από μπάντα 20 η οποία συνήθως δίνει μονοψήφιο νούμερο ταχύτητας. Εντάξει λογικό μου φαίνεται αυτό ότι επικεντρώνεται εκεί που έχει κόσμο. Στο εκτός πάσχει. Edited September 17, 2018 by Altrouistis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. September 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2018 Το είχα γράψει παλιότερα και με έκραζε ο TakeOverNet. :p Οι χάρτες της Vodafone στη θάλασσα είναι fake... https://www.vodafone.gr/coverage-checker/ Δεν φταίω εγώ που δεν κατανοείς το το είναι κλωβός Faraday. Πήγαινε όλη τη διαδρομή κατάστρωμα για να έχεις σήμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. September 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2018 Χώρα Νάξου. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. September 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2018 Δεν φταίω εγώ που δεν κατανοείς το το είναι κλωβός Faraday. Πήγαινε όλη τη διαδρομή κατάστρωμα για να έχεις σήμα. Το θεμα ειναι οτι δεν εχει ουτε στο καταστρωμα.Το Faraday πιανει μονο τα σηματα της vodafone και οχι της Cosmote?:lol::lol: Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. September 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2018 Το θεμα ειναι οτι δεν εχει ουτε στο καταστρωμα.Το Faraday πιανει μονο τα σηματα της vodafone και οχι της Cosmote?:lol::lol: Φυσικά και τα πιάνει. Και που να δέις καράβι με repeater μόνο της Vodafone. Η Cosmote είναι για πέταμα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. September 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2018 Φυσικά και τα πιάνει. Και που να δέις καράβι με repeater μόνο της Vodafone. Η Cosmote είναι για πέταμα! Ακόμα και δίπλα στο παράθυρο που καθόμουν (Blue Star 1), υπήρχαν σημεία στη θάλασσα που η Vodafone ήταν η μόνη "νεκρή" . Δε νομίζω να είχε διαφορά στο κατάστρωμα, αλλά και να έπιανε 1 σκάλα EDGE, δε θα έβγαινα έξω 3 η ώρα το πρωί και με τον αέρα να σφυρίζει. :p Τεσπα, σε λίγες μέρες ενδέχεται να πάω ξανά Μυτιλήνη και να έχω μια πιο "φρέσκια" εμπειρία. Υ.Γ. Σε ποια πλοία έχει αναμεταδότες η Vodafone; :what: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. September 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2018 (edited) Μιας και πήγε η κουβέντα στα πλοία, καταρχάς να πω ότι γενικά προτιμώ να κάθομαι στο κατάστρωμα και όχι μέσα. Φέτος που πήγαινα Τήνο, δεν είχα ιδιαίτερο θέμα με και Vodafone που δοκίμασα. Και internet και ομιλία χωρίς θέματα. Στο γυρισμό μια φορά που ήρθα με ταχύπλοο που αναγκαστικά κάθεσαι μέσα, πολλές φορές δεν μπορούσα ούτε καν τηλέφωνο να πάρω. Internet γενικά χάλια. Και ήμουν εκείνη την ημέρα με Cosmote μόνο ανοιχτό. Όποτε καταλαβαίνω την ανάγκη ύπαρξης αναμεταδότη για όσους κάθονται μέσα. Sent from my SM-G930F Edited September 23, 2018 by Vasileios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. September 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2018 (edited) Η vodafone π= πριν ακομη βγει απο τον κολπο της Σουδας πας με edge και No signal.Καφενειο τελειως. Edited September 23, 2018 by Vasileios άλλο δίκτυο Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. September 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2018 (edited) Καλησπερα,εκανα το δρομολογιο Λευκαδα-Κεφαλλονια,το Νυδρι-Φισκαρδο. Για οσους ξερουν ειναι το πλοιο απο Βασιλικη,που πλεον παει απο Νυδρι λογω εργων στο λιμανι της Βασιλικης. Ειχα 4G B20,3G 2100 και ελαχιστο E μεσα σε 2 ωρες σχεδον. Ειχε και 900αρι 3G. Μετα μεχρι Αργοστολι,οπου διασχιζεις ολη τη βορεια πλευρα του νησιου εχει καλη καλυψη 3η και 4η γενια. Στην εισοδο της πολης απο την πλευρα του ΤΕΙ μια χαρα σημα μεχρι το κεντρο. Στα στενα απλα η 3η γενια χανεται και πεφτει σε 4G 1800 και 2G 900. Edited September 24, 2018 by Nikolas14 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimos_Vav Δημ. September 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2018 Βάμος Αποκορώνου Χανίων έχει πέσει η κεραία που εξυπηρετεί όλη την περιοχή με αποτέλεσμα να μην έχει 3G/4G σε εσωτερικούς χώρους. Δεν ξέρω αν είναι βλάβη ή αναβάθμιση αλλά θα τους πάρω τηλέφωνο για να τους ενημερώσω άμεσα. Παράθεση Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. September 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2018 Εκανα τη διαδρομη Θεσσαλονικη-Αργοστολι Στο κομματι Θεσσαλονικη-Βεροια εχει 4η γενια στο 50% των διαδρομων και 100% 3G. Μετα μεχρι Γιαννενα στην εξοδο της Εγνατιας Οδου εχει 2G μονο στα τουνελ,λιγο 3G Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. September 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2018 Εκανα τη διαδρομη Θεσσαλονικη-Αργοστολι Στο κομματι Θεσσαλονικη-Βεροια εχει 4η γενια στο 50% των διαδρομων και 100% 3G. Μετα μεχρι Γιαννενα στην εξοδο της Εγνατιας Οδου εχει 2G μονο στα τουνελ,λιγο 3G Θεσσαλονικη-Ηγουμενιτσα και μετα τα Γρεβενα παντως εγω δεν θυμαμαι να βρηκα σημειο με 3G χαρακτηρηριστικα κοιτουσα το κινητο γιατι ειχα Google maps ανοιχτο και ειδικα εκει που αρχιzουν τα τουνελ το ενα μετα το αλλο μονο 2G. Στο λιμανι της ηγουμενιτσας παντως ειχε 4G/3G. Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. September 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2018 Θεσσαλονικη-Ηγουμενιτσα και μετα τα Γρεβενα παντως εγω δεν θυμαμαι να βρηκα σημειο με 3G χαρακτηρηριστικα κοιτουσα το κινητο γιατι ειχα Google maps ανοιχτο και ειδικα εκει που αρχιzουν τα τουνελ το ενα μετα το αλλο μονο 2G. Στο λιμανι της ηγουμενιτσας παντως ειχε 4G/3G. Στα ιδια σημεια,αλλη εταιρεια εχει 3η γενια. Ειναι θεμα της Vodafone,γιατι στα 10 χιλιομετρα των τεμπων εχει 3G. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. September 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2018 Άγιος Νικόλαος Βόλου, σε εσωτερικούς χώρους. Μέχρι πρότινος, μόνο 2G με το ζόρι. Τώρα band 3, @20 MHz. http://i67.tinypic.com/sbplrt.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. September 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2018 Επιτέλους! Άντε να πάει και προς Άγιο Κωνσταντίνο σιγά σιγά... Εκεί να δεις πόσοι σταθμοί χρειάζονται Κωνσταντίνε. Σε ποιο σημείο έκανες τη μέτρηση; Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. September 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2018 Επιτέλους! Άντε να πάει και προς Άγιο Κωνσταντίνο σιγά σιγά... Εκεί να δεις πόσοι σταθμοί χρειάζονται Κωνσταντίνε. Σε ποιο σημείο έκανες τη μέτρηση; Σε εσωτερικό χώρο. Στο Brother's. RSRP κάπου στα -98 dBm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. September 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2018 Αργοστολι B3 @20Mhz Check out my Speedtest result! How fast is your internet? http://www.speedtest.net/my-result/a/4273758932 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. September 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2018 Σε εσωτερικό χώρο. Στο Brother's. RSRP κάπου στα -98 dBm Έχει σταθμό αρκετά κοντά. Αυτός πρέπει να αναβαθμίστηκε σε 4ης. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. September 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2018 Είχε αφαιρεθεί εδώ και αρκετά χρόνια αυτός που λες, στην Δημητριάδος! Νομίζω είναι micro επί της Κουμουνδούρου, χωρίς να είμαι και 100% βέβαιος. Αύριο θα περάσω ξανά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimos_Vav Δημ. September 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2018 Υ.Γ. Σε ποια πλοία έχει αναμεταδότες η Vodafone; :what: Κι εγώ θα ήθελα να μας πει κάποιος που ξέρει και ειδικά για τις γραμμές Κρήτη - Πειραιάς να κανονίζω με ποιο πλοίο να ταξιδεύω... Παράθεση Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. September 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2018 Είχε αφαιρεθεί εδώ και αρκετά χρόνια αυτός που λες, στην Δημητριάδος! Νομίζω είναι micro επί της Κουμουνδούρου, χωρίς να είμαι και 100% βέβαιος. Αύριο θα περάσω ξανά Ναι τον ίδιο λέμε. Με 28ης :) Αυτός υπήρχε εκει από αρχαία Ελλάδα. Όταν ήμουν φαντάρος. :lol: Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. September 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2018 Καλά, ναι, αυτό υπήρχε από την εποχή του Περικλή:p Δεν είμαι 100% βέβαιος ακόμη αν είναι αυτό! Θα δω και θα σου πω. Φοβερές ταχύτητες όμως, χωρίς καν CA. Σε άλλα νέα, χρησιμοποιεί πλέον σε όλη την πόλη ως βασική την band 7 και την κάνει aggregate με band 3, συνήθως. Πιο σπάνια θα δεις και band 3, aggregated με band 20. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. September 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2018 Κι εγώ θα ήθελα να μας πει κάποιος που ξέρει και ειδικά για τις γραμμές Κρήτη - Πειραιάς να κανονίζω με ποιο πλοίο να ταξιδεύω... Για να μην έχουμε λάβει ακόμα απάντηση, σημαίνει πως μάλλον δεν υπάρχουν πλοία με αναμεταδότες Vodafone... :p Εδώ ακόμα και στο Blue Star 1, γεμάτο με διαφημίσεις Vodafone μέσα και στα ανοιχτά δεν έπιανε ούτε 2G... Μιλάω για Οκτώβριο 2016, όταν το είχαν στη γραμμή για Μυτιλήνη. Τώρα που θα στρώσει ο καιρός, θα πάω ξανά με Hellenic Seaways. Θα "πέσει" πολύ γέλιο με τη θαλάσσια κάλυψη. :rolleyes: Που δείχνει αδιάλειπτο 3G (internet), από Πειραιά μέχρι τη Μυτιλήνη... https://www.vodafone.gr/coverage-checker/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakels Δημ. September 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2018 οι χειροτεροι χαρτες καλυψης ισως και παγκοσμιως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. September 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2018 Γηροκομείο Αθηνών (ναι, ξανά :p ). B7 + B3 (-90 dBm) Σκέτη B3 (-80 dBm) :wacko: :wacko: :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts