Nikolas14 Δημ. August 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2018 Λέτε βλακείες με το συμπάθιο. Δεν είναι κανόνας επειδή στο Φόρουμ δεν λένε κάτι ότι ισχύει ότι δεν υπάρχουν προβλήματα. Που να τολμήσει να πει κάποιος οι γνωστοί δεσμοφύλακες στην πέφτουν με την μια :) Καταφέρατε μερικοί να υπάρχει φόβος. Απλά αγνοούμε τα προβλήματα και δεν ασχολούμαστε. Πάντως στο εκτός πόλης έχει θέμα στα Βόρεια και σοβαρό και είναι τρίτη σε κάλυψη όπου πήγε η Victus. Τώρα μην πάτε να μας βγάλετε τρελούς. Τα στοιχεία τα στέλνουμε στην εταιρία για να μας βοηθάει. Όσο και για τις 3 εταιρίες να πάνε να ...... είδαμε τι πρακτικές χρησιμοποιούν. Να τις χαίρεστε όσοι τις αγαπάτε. Send by ASUS Zenfone 3 Ultra 6.8" by Tapatalk Ισχυει,απο Κλειδι μεχρι Αλεξανδρεια Ημαθιας για 18 χιλιομετρα εχει μονο H+ και πεφτει μερικες φορες Gprs,σε εσωτερικους χωρους. Το 4G ειναι ασθενικο,απο B20. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. August 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2018 Δεν διαψεύστηκα. Δεν έχει τόση γκρίνια όσο τα αλλά 2. Και η περισσότερη γκρίνια στην VF προέρχεται από Windakιδές. :D Δεν είμαι οπαδός καμίας εταιρείας... Τον αριθμό Vodafone που έχω τώρα, τον έχω περισσότερα χρόνια από τους άλλους 2 στις άλλες εταιρείες. Από τον Απρίλιο, έχω ξανά τη Vodafone ως βασικό νούμερο. Όσο για τον αριθμό των προβλημάτων, λογικό είναι να φαίνονται λίγα, όταν υπάρχουν μέλη-οπαδοί, που προσπαθούν να βγάλουν "τρελούς" όσους τα αναφέρουν... Δεν υπάρχει όρεξη για αντιπαράθεση φαίνεται. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. August 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2018 Κατερίνη πάντως παίζει μια χαρά η Vodafone. Καλύτερα και από πέρυσι τολμώ να πω. Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimos_Vav Δημ. August 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2018 Κι εδώ Χανιά προστίθενται κεραίες και πιάνει όλο και καλύτερα. Επίσης σε πολλές περιοχές έχουν αυξηθεί αρκετά οι ταχύτητες λόγω Β3. Παράθεση Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AthensUK Δημ. August 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2018 Περίεργο. Επειδή κυκλοφορώ παντού στο Πήλιο δεν αντιμνετωπίζω αυτά τα θέματα. Άγιο Λαυρέντιο δεν έχω έρθει τώρα τελευταία, είναι από τις ελάχιστες περιοχές. Αλλά δεν παρατηρώ χειροτέρευση γενικά. Το αντίθετο μάλιστα. Σταθερό δίκτυο βλέπω. Καλησπέρα . Δεν είμαι καθόλου ικανοποιμενος. Τον Άγιο Λαβρεντιο τον σκότωσαν όταν έκαναν αναβάθμιση στο πάρκο κερεων στο Πηλιο και όπως φενετε εφέρεσαν την κερεα από την στροφή(προς Χανιά ) θέση Δράκεια. Εκεί αναβαθμίστηκε η κερεα της Wind apo Victus, αλλά όχι της VODA. Είναι πολύ μακρυά για να καλυφθεί από Χανιά . Από Χανιά υπήρχε κάλυψη όταν πρωτοξεκίνησε η κινητή. Γυρίσαμε σε περιόδους 1997-2003. (είμαι συνδρομητής VODA από το 1995).Το 4G σαν internet πεζει αλλά σε χαμηλότερες του προσδοκώμενου ταχύτητες. Η διαδρομή Καλά Νερά, Κάτω Γατζεα, Μαλακι ακόμη υποφέρει με οριακό σήμα. Ήμουν σε κλίση σήμερα και οριακά δεν έπεσε. Είχα επανειλημμένως κενά. Όπως έγραψα και παραπάνω στην ψαραγορά του Βόλου ήταν φτωχά , στο Vallis Άγρια, απαράδεκτες χαμηλές ταχύτητες 4G, Καλαμιές στα Λεχωνια(δίπλα στο παλιό Καρνάγιο), χαμηλές και πάλι. Περιμένω να κινηθώ και σε άλλες περιοχεσ ώστε να έχω πιο ολοκληρωμένη εικόνα στην περιοχή. Στη Ρόδο που βρέθηκα για δυο μέρες εντυπωσιάστηκα δεδομένου και της τουριστικής κίνησης . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AthensUK Δημ. August 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2018 Άγιος Λαβρεντιος Πηλιο 2.06 down k 1.62 up! Ώρα 22:35 σε εξωτερικό χώρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. August 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2018 Κατερίνη πάντως παίζει μια χαρά η Vodafone. Καλύτερα και από πέρυσι τολμώ να πω. Κατερινη εχει πιο σταθερο σημα στην εθνικη,και στη πολη καλα ειναι. Θες να σου στειλω κανα screenshot απο νοτισ πιερια; Γιατι Λεπτοκαρυα εχω 50αρια στον σταθμο,στο μικελ και γυρω εκει.Αν παω προς τα ΚΑΑΥ εχω 1-2Mbps. Πλαταμωνα ειχα 78Mbps,εκει ναι παει καλα και η κινηση αντεχει. Το εχω ξαναπει,απο περυσι θελει φασμα. Εχεις 10Mhz στα 1800,10Mhz στα 800. Ταυτοχρονα εχεις 15Mhz και 10Mhz σε 1800 και 900 για 2G Εχεις 3G 2100 Το 3G πιανει 4-5Mbps αλλα το ping ειναι 50-70 ms.Το LTE εχει γυρω στα 30ms. Και δοξα το θεο σε ομιλια μια χαρα ειναι Σημερα Τρικαλα Ημαθιας Η 3η γενια σε εξωτερικι χωρο και το ιδιο ισχυει απο Αλεξανδρεια μεχρι Κλειδι. Στα χωραφια αν εισαι εχεις 3G 15-16Mbps...οκ,χρειαζεται γιατι εισαι σαν να εισαι στην ερημο. Αλλα μεσα στο χωριο εχει 5Mbps. Πολλες εναλλαγες μεσα-εξω απο 2G σε 3G και αντιστροφα. 4η γενια,5Mbps στη καλυτερη,δυσκολα κραταει σημα σε εξωτερικο χωρο. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. August 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2018 Κατερινη εχει πιο σταθερο σημα στην εθνικη,και στη πολη καλα ειναι. Θες να σου στειλω κανα screenshot απο νοτισ πιερια; Γιατι Λεπτοκαρυα εχω 50αρια στον σταθμο,στο μικελ και γυρω εκει.Αν παω προς τα ΚΑΑΥ εχω 1-2Mbps. Πλαταμωνα ειχα 78Mbps,εκει ναι παει καλα και η κινηση αντεχει. Το εχω ξαναπει,απο περυσι θελει φασμα. Εχεις 10Mhz στα 1800,10Mhz στα 800. Ταυτοχρονα εχεις 15Mhz και 10Mhz σε 1800 και 900 για 2G Εχεις 3G 2100 Το 3G πιανει 4-5Mbps αλλα το ping ειναι 50-70 ms.Το LTE εχει γυρω στα 30ms. Και δοξα το θεο σε ομιλια μια χαρα ειναι Σημερα Τρικαλα Ημαθιας Η 3η γενια σε εξωτερικι χωρο και το ιδιο ισχυει απο Αλεξανδρεια μεχρι Κλειδι. Στα χωραφια αν εισαι εχεις 3G 15-16Mbps...οκ,χρειαζεται γιατι εισαι σαν να εισαι στην ερημο. Αλλα μεσα στο χωριο εχει 5Mbps. Πολλες εναλλαγες μεσα-εξω απο 2G σε 3G και αντιστροφα. 4η γενια,5Mbps στη καλυτερη,δυσκολα κραταει σημα σε εξωτερικο χωρο. Ναι στείλε Νικόλα. Πάντως μόνο στην περιοχή τον ΚΑΑΥ βλέπω να υπάρχει θέμα. Ενημέρωσέ τους. Γενικά Πιερία έχω σχεδόν παντού 4G και σε γενικές γραμμές καλό σήμα. 78mbit για Πλαταμώνα είναι πολύ καλή ταχύτητα, μιας και γίνεται κυριολεκτικά χαμός από τουρίστες. Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. August 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2018 Η μοναδική 1800 στη Σπάρτη. Το τεστ είναι από την κεντρική πλατεία. Αν η κεραία βρίσκεται στο κατάστημα Vodafone, θα πρέπει να παίζει με απελπιστικά χαμηλή ένταση, γιατί λίγο πιο πάνω χάνεται... Στο σπίτι μου 600 μέτρα πιο μακριά, δεν την πιάνω ούτε στην ταράτσα. Δεν είναι μόνο αυτό, αλλά το bandwidth είναι 10 MHz! Αν η Vodafone δυνάμωνε την ένταση στο κανονικό και έδινε τουλάχιστον 15 MHz bw, θα κάλυπτε πολλά κενά στους γύρω δρόμους (κυρίως στενούς), που το 4G είναι ανύπαρκτο... Οι μακρινές 800αρες δε φτάνουν εκεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. August 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2018 Τι εννοείς να δυναμώσει την ένταση στο κανονικο; Δεν κάνει ραδιόφωνο. Αν θελήσει να καλύψει το σπίτι σου, θα βάλει άλλο σταθμό. Επίσης, μπορεί να είναι και micro αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. August 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2018 Ναι στείλε Νικόλα. Πάντως μόνο στην περιοχή τον ΚΑΑΥ βλέπω να υπάρχει θέμα. Ενημέρωσέ τους. Γενικά Πιερία έχω σχεδόν παντού 4G και σε γενικές γραμμές καλό σήμα. 78mbit για Πλαταμώνα είναι πολύ καλή ταχύτητα, μιας και γίνεται κυριολεκτικά χαμός από τουρίστες. Πλαταμωνας το περασμενο Σαββατο http://www.speedtest.net/my-result/a/4133648356 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. August 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2018 Είναι standard οι εντάσεις και οι τύποι κεραιών. Επιπλέον όταν ενεργοποιούν περισσότερο φάσμα πληρώνουν licensing στην Huawei. Δεν είναι τζάμπα. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. August 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2018 Είναι standard οι εντάσεις και οι τύποι κεραιών. Επιπλέον όταν ενεργοποιούν περισσότερο φάσμα πληρώνουν licensing στην Huawei. Δεν είναι τζάμπα. Δηλαδη για καθε αλλαγη φασματος,δηλαδη ξηλωνε ραβε στο 1800 βαζοντας στο 4G και κοβοντας απο τη 2η γενια πληρωνεις; Ειναι ξεφτυλα να εχεις σε τουριστικη περιοχη φασμα 10αρι και σε αλλες να εχεις ακομα και 20. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. August 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2018 Δηλαδη για καθε αλλαγη φασματος,δηλαδη ξηλωνε ραβε στο 1800 βαζοντας στο 4G και κοβοντας απο τη 2η γενια πληρωνεις; Ειναι ξεφτυλα να εχεις σε τουριστικη περιοχη φασμα 10αρι και σε αλλες να εχεις ακομα και 20. Ναι, αγοράζεις χωρητικότητα στον εξοπλισμό. Είναι ένα μοντέλο πωλήσεων. Δε γίνεται να πληρώνεις το ίδιο για 1gbps baseband και το ίδιο για 10gbps. Όπου χρειάζεται φυσικά το κάνουν... Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. August 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2018 Τι εννοείς να δυναμώσει την ένταση στο κανονικο; Δεν κάνει ραδιόφωνο. Αν θελήσει να καλύψει το σπίτι σου, θα βάλει άλλο σταθμό. Επίσης, μπορεί να είναι και micro αυτό. Μπορεί να είναι Micro, δε γνωρίζω. Αλλά σίγουρα η ένταση της συγκεκριμένης είναι για κλάματα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. August 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2018 Μπορεί να είναι Micro, δε γνωρίζω. Αλλά σίγουρα η ένταση της συγκεκριμένης είναι για κλάματα... Άρα, το ένα που λες αναιρεί το άλλο, αν είναι micro. Επίσης, ξαναλέω, δεν κάνει Ραδιόφωνο. Δεν σημαίνει ότι επειδή έχει σταθμό καλύπτει αναγκαστικά την περιοχή που είναι το σπίτι σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. August 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2018 (edited) Μεσαγγαλα Νομου Λαρισας...η Vodafone απαραδεκτη.Το δικο μου κινητο ειχε με το ζορι σημα,του πατερα μου καμια υπηρεσια. Παλι καλα που εχω στο whats up μου σημα ωστε να παρει τηλεφωνο. Edit:Εκανα 2-3 προσπαθειες και εκλεισα την καρτα της Wind.Σημα εχει πλεον. Ωστοσο εκλεισα σε εμενα τη βονταφον,ωστε να εχει σημα το αλλο κινητο. Με Xiaomi Redmi 5 Plus και Redmi Note 3 mediatek Edit: Πλεον πηγε 8 και συνληθε το δικτυο της βονταφον. Δεν ξερω τι κανουν οι τεχνικοι αλλα θελει και αλλους σταθμους βασης. Edited August 9, 2018 by Nikolas14 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. August 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2018 (edited) Μεσαγγαλα Νομου Λαρισας...η Vodafone απαραδεκτη.Το δικο μου κινητο ειχε με το ζορι σημα,του πατερα μου καμια υπηρεσια. Παλι καλα που εχω στο whats up μου σημα ωστε να παρει τηλεφωνο. Edit:Εκανα 2-3 προσπαθειες και εκλεισα την καρτα της Wind.Σημα εχει πλεον. Ωστοσο εκλεισα σε εμενα τη βονταφον,ωστε να εχει σημα το αλλο κινητο. Με Xiaomi Redmi 5 Plus και Redmi Note 3 mediatek Edit: Πλεον πηγε 8 και συνληθε το δικτυο της βονταφον. Δεν ξερω τι κανουν οι τεχνικοι αλλα θελει και αλλους σταθμους βασης. Απο μια προφανή βλάβη σε σταθμό φτάνουνε στπ συμπέρασμα οτι χρειάζονται σταθμοί βάσης; Εξήγησε μου λίγο αυτο το λογικό άλμα. Edited August 10, 2018 by TakeOverNet Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. August 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2018 Απο μια προφανή βλάβη σε σταθμό φτάνουνε στπ συμπέρασμα οτι χρειάζονται σταθμοί βάσης; Εξήγησε μου λίγο αυτο το λογικό άλμα. Ναι...γιατι δεν γινεται εμενα να εχει σημα και οι 2 και το αλλο κινητο να μην εχει καμια καρτα σημα. Μετα το επανεφερα με αλχημειες και κολπα,κρατουσε αλλα χανοτανε. Και για να εχω σημα στην βοντα εκλεισα τη γουιντ. Και εκλεισα τη βοντα τη δικια.μου,ωστε να μπει το αλλο σιγιου. Στη μια ωρα που ειχε βλαβη,5' ειχα σημα. Μολις βγηκα απο τα Μεσαγγαλα στους κεντρικους δρομους ειχα σημα καμπανα. Ενω στη παραλια του χωριου ειχα θεμα. Τα ιδια και η μπλε,4G με το ζορι απο μακρινους σταθμους.Η 2η γενια επεσε μαζι με τη βοντα. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. August 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2018 Λιμάνι Ραφήνας http://www.speedtest.net/android/4148930123.png Sent from my MotoE2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. August 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2018 Λιμάνι Ραφήνας http://www.speedtest.net/android/4148930123.png Sent from my MotoE2 Βάλανε 4G εκεί; Πρόπερσι μόνο 3G έβλεπα... :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. August 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2018 Και το 2002 είχε 2G. So what? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. August 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2018 Και το 2002 είχε 2G. So what? Τίποτα. Απλά σχολίασα ότι το Καλοκαίρι του '16 που ταξίδεψα από Ραφήνα, η Vodafone ήταν η μόνη χωρίς 4G... Το είχα γράψει και τότε εδώ. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakels Δημ. August 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2018 Νομίζω κάνεις λαθος. Είχε 4g στη Ραφήνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. August 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2018 Νομίζω κάνεις λαθος. Είχε 4g στη Ραφήνα. Εγώ όταν έφτασα 5 το πρωί στο λιμάνι, μέχρι τις 8 που έφυγε το πλοίο, μόνο 3G είχα δει και θυμάμαι ότι κορόιδευα εδώ. Αν έτυχε να υπάρχει βλάβη εκείνες τις μέρες, δε μπορώ να το ξέρω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts