TakeOverNet Δημ. December 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2017 Το κακό με τη Vodafone είναι ότι δίνει HD Voice Σε 3g όπως όλες...αλλά η κλήση στο 90% των περιπτώσεων θα γυρίσει σε Edge Και κλάφτα Χαράλαμπε Εχω πετυχει περιοχή με 2G και HD Οποτε η δοκιμές κανουν η το ενεργοποιουν σε περιοχες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators XP130TD Δημ. December 18, 2017 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2017 Διαγράφτηκαν όσα μηνύματα ήταν άσχετα με το θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. December 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2017 Παιδια Χανια πειραιας και αντιστροφα πηρα την μια φορα το πλοιο της ΑΝΕΚ και μια φορα το πλοιο της Blue Star.Και στα 2 πλοια η vodafone εκτος δικτυου σε ολη την διαδρομη και με Cosmote κανονικα φουλ σημα 4G σχεδον στο συνολο της διαδρομης χωρις να μενεις χωρις σημα πουθενα.Και στα 2 πλοια δηλαδη μονο η Cosmote εχει βαλει κεραιες και η vodafone οχι ? Και η 2 δηλαδη απαγορευουν σε μια εταιρια να εγκαταστησει κεραιες ωστε να εξυπηρετει τους πελατες της?Η η βονταφον δεν εχει κανει την κινηση αυτη? Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. December 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2017 Παιδια Χανια πειραιας και αντιστροφα πηρα την μια φορα το πλοιο της ΑΝΕΚ και μια φορα το πλοιο της Blue Star.Και στα 2 πλοια η vodafone εκτος δικτυου σε ολη την διαδρομη και με Cosmote κανονικα φουλ σημα 4G σχεδον στο συνολο της διαδρομης χωρις να μενεις χωρις σημα πουθενα.Και στα 2 πλοια δηλαδη μονο η Cosmote εχει βαλει κεραιες και η vodafone οχι ? Και η 2 δηλαδη απαγορευουν σε μια εταιρια να εγκαταστησει κεραιες ωστε να εξυπηρετει τους πελατες της?Η η βονταφον δεν εχει κανει την κινηση αυτη? Κι εγώ πέρσι είχα πάει με το Blue Star 1 από Πειραιά σε Μυτιλήνη και παρόλο που το πλοίο ήταν γεμάτο με διαφημίσεις Vodafone, η κάλυψη ήταν τραγική... Ακόμα και ο 2G χάρτης είναι 100% fake. :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. December 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2017 (edited) Κι εγώ πέρσι είχα πάει με το Blue Star 1 από Πειραιά σε Μυτιλήνη και παρόλο που το πλοίο ήταν γεμάτο με διαφημίσεις Vodafone, η κάλυψη ήταν τραγική... Ακόμα και ο 2G χάρτης είναι 100% fake. :wacko: ο χάρτης ειναι 100% fake επειδή δεν εχει σήμα σε κλωβό faraday.... το ακούσαμε και αυτο. Να υποθέσω μόνο στη Vodafone αυτά,Ε; Edited December 18, 2017 by TakeOverNet Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. December 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2017 Προφανώς η κάλυψη επηρεάζεται, αλλά θα έπρεπε να μεριμνήσει και η Vodafone για repetears. Εκτός και αν όντως, το απαγορεύει η συμφωνία αυτών των εταιριών με την Cosmote. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. December 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2017 ο χάρτης ειναι 100% fake επειδή δεν εχει σήμα σε κλωβό faraday.... το ακούσαμε και αυτο. Να υποθέσω μόνο στη Vodafone αυτά,Ε;Είμαι αλήθεια το πρόβλημα κάλυψης καμία σχέση στο Αιγαίο εκεί τρυπαρες. Στο Λαύριο Καβάλα που έκανα σχετικά πρόσφατα και άγονη γραμμή με καράβια της πλάκας χωρίς αναμεταδότες μόνο η μεγάλη είχε παντού σήμα 3g/4g. Send by HUAWEI Mate 8 (NXT-L29) 6" DSFA with Tapatalk Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. December 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2017 ο χάρτης ειναι 100% fake επειδή δεν εχει σήμα σε κλωβό faraday.... το ακούσαμε και αυτο. Να υποθέσω μόνο στη Vodafone αυτά,Ε; Για το Αιγαίο μιλάω. Και με τη "μπλε" είχα πρόβλημα, αλλά εκείνη τουλάχιστον σε πολλά σημεία έμπαινε στο ίντερνετ, έστω με οριακό 4G. Λίγο μετά από το Κάβο Ντόρο και μέχρι λίγο πριν τη Χίο και οι 2 είχαν θέμα. Εκτός κι αν σου αρέσει να βγαίνεις 3 η ώρα το πρωί, έξω από το πλοίο, μέσα στο κρύο και με τα 7-8 μποφόρ αέρα να σου έρχονται στη μούρη, για να πιάσει σήμα η Vodafone. :lol: Το ταξίδι είναι ~12 ώρες και με το WiFi του πλοίου να μη λειτουργεί, η κατάσταση είναι δραματική... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poseidon2004 Δημ. December 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2017 Για το Αιγαίο μιλάω. Και με τη "μπλε" είχα πρόβλημα, αλλά εκείνη τουλάχιστον σε πολλά σημεία έμπαινε στο ίντερνετ, έστω με οριακό 4G. Λίγο μετά από το Κάβο Ντόρο και μέχρι λίγο πριν τη Χίο και οι 2 είχαν θέμα. Εκτός κι αν σου αρέσει να βγαίνεις 3 η ώρα το πρωί, έξω από το πλοίο, μέσα στο κρύο και με τα 7-8 μποφόρ αέρα να σου έρχονται στη μούρη, για να πιάσει σήμα η Vodafone. :lol: Το ταξίδι είναι ~12 ώρες και με το WiFi του πλοίου να μη λειτουργεί, η κατάσταση είναι δραματική... Στο τελευταίο μου ταξίδι για Χίο που ημουν με dual sim δεν παρατήρησα μεγάλη διαφορά μεταξύ Vodafone Cosmote ,πότε έπιανε η μια και πότε η αλλή Και με τις 2 το streaming ηταν κακό , ειδικά μετα απο τις 2 πρωτες ώρες. Απο την αλλη για whatsapp ηταν σχετικά οκ, στο σαλόνι Σε καμπινα - ειδικά σε εσωτερική δεν πιάνει κανείς. Σε Voice ειχα με Vodafone σε σημεία που δεν είχα με Cosmote Παράθεση Κυνήγα το λευκό της ζωής σου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. December 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2017 Στο τελευταίο μου ταξίδι για Χίο που ημουν με dual sim δεν παρατήρησα μεγάλη διαφορά μεταξύ Vodafone Cosmote ,πότε έπιανε η μια και πότε η αλλή Και με τις 2 το streaming ηταν κακό , ειδικά μετα απο τις 2 πρωτες ώρες. Απο την αλλη για whatsapp ηταν σχετικά οκ, στο σαλόνι Σε καμπινα - ειδικά σε εσωτερική δεν πιάνει κανείς. Σε Voice ειχα με Vodafone σε σημεία που δεν είχα με CosmoteΈχω ακριβώς την ανάποδη εικόνα αλλά τι να κάνουμε; :lol: Send by HUAWEI Mate 8 (NXT-L29) 6" DSFA with Tapatalk Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. December 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2017 Στο τελευταίο μου ταξίδι για Χίο που ημουν με dual sim δεν παρατήρησα μεγάλη διαφορά μεταξύ Vodafone Cosmote ,πότε έπιανε η μια και πότε η αλλή Και με τις 2 το streaming ηταν κακό , ειδικά μετα απο τις 2 πρωτες ώρες. Απο την αλλη για whatsapp ηταν σχετικά οκ, στο σαλόνι Σε καμπινα - ειδικά σε εσωτερική δεν πιάνει κανείς. Σε Voice ειχα με Vodafone σε σημεία που δεν είχα με Cosmote Εμένα η Vodafone στα "ανοιχτά", πότε είχε οριακό σήμα EDGE 1/4 σκάλες και πότε δεν είχε καθόλου. Όταν ήμουν στα καθίσματα αεροπορικού τύπου, δεξιά πίσω. Μόνο στους διαδρόμους του πλοίου, που ήταν κοντά στο "μπαλκόνι", έπιανε κάτι καλύτερο. Είναι αστείο πάντως, να συνεργάζεται με την Blue Star, να είναι γεμάτο διαφημίσεις Vodafone και να μην έχει αναμεταδότες... Εγώ περίμενα να είχε τουλάχιστον 2G, σε όλη τη διαδρομή. Υ.Γ. "Πράσινη" δεν είχα τότε που πήγα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poseidon2004 Δημ. December 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2017 Εμένα η Vodafone στα "ανοιχτά", πότε είχε οριακό σήμα EDGE 1/4 σκάλες και πότε δεν είχε καθόλου. Όταν ήμουν στα καθίσματα αεροπορικού τύπου, δεξιά πίσω. Μόνο στους διαδρόμους του πλοίου, που ήταν κοντά στο "μπαλκόνι", έπιανε κάτι καλύτερο. Είναι αστείο πάντως, να συνεργάζεται με την Blue Star, να είναι γεμάτο διαφημίσεις Vodafone και να μην έχει αναμεταδότες... Εγώ περίμενα να είχε τουλάχιστον 2G, σε όλη τη διαδρομή. Υ.Γ. "Πράσινη" δεν είχα τότε που πήγα. Καθόμουν στο μπροστά σαλόνι της διακεκριμένης κοντά σε παράθυρο Οι συμφορουμήτες που ξέρουν απο δικτυο ξέρουν να μας πουν αφού συνεργάζονται στενά με την Αττικα γκρουπ γιατί δεν εχει αναμεταδότες; Παράθεση Κυνήγα το λευκό της ζωής σου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. December 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2017 Γιατι ειχε αναμεταδοτες στα πλοια της Superfast που νομιζω ηταν και χορηγος παλαιοτερα? Νομιζω οτι η θεωρια οτι και καλα οι ναυτιλιακες αφηνουν την μια και οχι την αλλη ειναι λιγο κουλο.... κανονικα ολες θα επρεπε να εχουν σημα και οχι μονο η κοσμοτε. Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poseidon2004 Δημ. December 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2017 Τώρα που ταξίδευα Χίο έκανα στο student what's up?! Την αδερφής μου hot spot. Είχα με Samsung S7edge 2/3 σήμα 4g κι εκείνη edge με Xiaomi red mi note 4 Ταξίδευα με hellenic Sea ways που έχουν συνεργασία με τη πράσινη... Παράθεση Κυνήγα το λευκό της ζωής σου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. December 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2017 Σημερα πηγα Ημαθια προς Πλατυ και απο εκει εως Αμυνταιο και ξινο νερο.Ολη η διαδρομη με H+ και Edge ανα διαστηματα. 4G το xiaomi του πατερα μου χωρις την B20 δεν ειχε.Μονο Γιαννιτσα μεσα στην πολη εχει,επιβεβαιωμενο απο αλλες φορες που πηγα. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. December 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2017 Τώρα που ταξίδευα Χίο έκανα στο student what's up?! Την αδερφής μου hot spot. Είχα με Samsung S7edge 2/3 σήμα 4g κι εκείνη edge με Xiaomi red mi note 4 Ταξίδευα με hellenic Sea ways που έχουν συνεργασία με τη πράσινη... Δεν έχει καμία σχέση το σήμα με την συνεργασία των εταιριών. Τσεκαρισμενο. Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. December 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2017 (edited) 4G με ταχύτητες από τα LIDL, στου "χουριό", έξω από τη Σπάρτη. :lol: 800αρα, με σήμα 4/5. Το 3G από 2100 πλησιάζει τα 15 Mbps και από τα 900 τα 4 Mbps. Η Vodafone σε σήμα εδώ πέρα είναι η καλύτερη (πιάνει 4G και βαθιά στο ισόγειο του σπιτιού), σε ταχύτητες όμως η χειρότερη (στον 1ο). http://www.speedtest.net/android/3499574131.png Edited December 25, 2017 by MitsosDaBest13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. December 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2017 4G με ταχύτητες από τα LIDL, στου "χουριό", έξω από τη Σπάρτη. :lol: 800αρα, με σήμα 4/5. Το 3G από 2100 πλησιάζει τα 15 Mbps και από τα 900 τα 4 Mbps. Η Vodafone σε σήμα εδώ πέρα είναι η καλύτερη (πιάνει 4G και βαθιά στο ισόγειο του σπιτιού), σε ταχύτητες όμως η χειρότερη (στον 1ο). http://www.speedtest.net/android/3499574131.png Και γω τα ιδια.Στο σπιτι στον 4ο εχω απο 800αρα με 3/5 12Mbps Down και το 3G απο 2100 πλησιαζει τα 3-4Mbps.Τα απογευματα ειναι στο 1Mbps.Και το ping του 3G ειναι στον θεο.Εχω 4/5 σημα με 4Mbps και αργει να φορτωσει το facebook. Εγω στους γονεις μου ανοιξα το 4G,ακομα και στον πατερα μου που ελεγε οτι του αδειαζει την μπαταρια γρηγορα. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. December 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2017 Σημερα πηγα Ημαθια προς Πλατυ και απο εκει εως Αμυνταιο και ξινο νερο.Ολη η διαδρομη με H+ και Edge ανα διαστηματα. 4G το xiaomi του πατερα μου χωρις την B20 δεν ειχε.Μονο Γιαννιτσα μεσα στην πολη εχει,επιβεβαιωμενο απο αλλες φορες που πηγα. Στην Αριδαια παντως πριν ακριβως 10 μερες ειχα καλο σημα και με τις 2 εταιριες.Απο Αριδαια προς Εδεσσα επισης καλο σημα στα χωρια Αψαλος και Σωτηρας... με προορισμο την Ηγουμενιτσα και πηγαινωντας να βγω Εγνατια μετα την Εδεσσα εκει στα ανεβασματα και τις στροφες προς Αμυνταιο το σημα ηταν edge.Το θυμαμαι γιατι ειχα βαλει το google maps δεν ειχα ξαναπερπατησει τον δρομο και γιαυτο εβλεπα οτι το σημα ειχε θεμα.Ακομα και στην Εγνατια στα τουνελ προς Ηγουμενιτσα μπορει να μην εχεις ιντερνετ αλλα χωρις τηλεφωνο δεν θα μεινεις. Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntonisDedos92 Δημ. December 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2017 @zerokill Για 4G αναφέρεις στην Αριδαια;; @nikolas14 Γενικά στην Ημαθία και Πέλλα είναι Β20 εκτός από λίγο Β3 σε Βέροια Γιαννιτσά και Αλεξάνδρεια... Το xiaomi εδώ είναι άχρηστο... Έχει παντού 4G εδώ σε ανοιχτά σημεία όμως... Edit: αν και είναι πρώτη φορά εδώ που στέλνω σε αυτό το θέμα έχω πολλά να πω εντός των ημερών... Επίσης zerokill και ειδικά εσύ nikolas14 Στείλτε μου pm... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. December 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2017 @zerokill Για 4G αναφέρεις στην Αριδαια;; @nikolas14 Γενικά στην Ημαθία και Πέλλα είναι Β20 εκτός από λίγο Β3 σε Βέροια Γιαννιτσά και Αλεξάνδρεια... Το xiaomi εδώ είναι άχρηστο... Έχει παντού 4G εδώ σε ανοιχτά σημεία όμως... Edit: αν και είναι πρώτη φορά εδώ που στέλνω σε αυτό το θέμα έχω πολλά να πω εντός των ημερών... Επίσης zerokill και ειδικά εσύ nikolas14 Στείλτε μου pm... Αντωνη,για Ημαθια εγω στα Τρικαλα με Vodafone βγαζω 4G 2/5 απο B20 και ταχυτητες 10Mbps.Αντιθετως το H+ ειναι πιο δυνατο.Η μανα μου ειχε LTE με Redmi Note 4 Global version με τον Snapdragon 625.Και εγω επισης με το iPhone 5s. B3 στην Αλεξανδρεια δεν εχω δει.Βεροια στο νοσοκομειο εχει και αυτο οριακα.Για Γιαννιτσα απο Αλεξανδρεια,εχει 4G εντος πολης.Ουτε καν στα περιχωρα. Στον Πλατανο,ειχε τοσο ισχυρο H+ που δεν γυρνουσε σε 4G. Επισης πιο πολλες πιθανοτητες να κλειδωσει σε 4G εχω απο τον παλιο δρομο μεσα απο την Νεα Χαλκηδονα παρα απο τα διοδια των Μαλγαρων. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. December 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2017 Έχει η Vodafone εύρος ζώνης 15 MHz στην Θεσσαλονίκη;; μάλλον λάθος κάνεις! Εδώ μέχρι και στην επαρχία έχει δώσει 20 Mhz @ 1800. Anyway, μιας και γύρισε πάλι η κουβέντα στα speedtests χτες Λάρισα μόνο με band 3 είχα ταχύτητες που κυμαινόντουσαν από 45 μέχρι 78 mbps, χωρίς CA. Επαρχία Τρικάλων σήμερα με H+ 20+ mbps. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. December 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2017 Έχει η Vodafone εύρος ζώνης 15 MHz στην Θεσσαλονίκη;; μάλλον λάθος κάνεις! Εδώ μέχρι και στην επαρχία έχει δώσει 20 Mhz @ 1800. Anyway, μιας και γύρισε πάλι η κουβέντα στα speedtests χτες Λάρισα μόνο με band 3 είχα ταχύτητες που κυμαινόντουσαν από 45 μέχρι 78 mbps, χωρίς CA. Επαρχία Τρικάλων σήμερα με H+ 20+ mbps. Τοσο εχω δει.Στην Λεπτοκαρυα Πιεριας ειναι 10 Mhz @ 1800.Υποψην στο iPhone εχω netmonitor και το εχω τσεκαρει. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. December 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2017 Πολύ καλή κάλυψη από τη VF στη Λαμία, πατάει κάτω τις άλλες 2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. December 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2017 Πολύ καλή κάλυψη από τη VF στη Λαμία, πατάει κάτω τις άλλες 2. Γενικά Φθιώτιδα, όσο πρόλαβα να δοκιμάσω τον Οκτώβρη που πέρασα, η Vodafone ήταν κατά πολύ καλύτερη. Όχι μόνο μέσα στη Λαμία, αλλά και σε κατσικοχωρια. Είχε 900αρι 3G με 2-3 Mbps, εκεί που οι άλλες 2 εταιρίες είχαν 2G!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts