Jump to content

Vodafone 4G : Συζητήσεις-απόψεις

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

H Cosmote στο Πήλιο ακόμη προσπαθεί να φτιάξει του 2G που σε κάθε στροφή έχεις βύθιση 5 δευτερολέπτων. Όχι drop call, ποτέ. Εκεί σε αφήνει να μην ακούς και να μην ακούγεσαι μέχρι να πάρεις στην εξυπηρέτηση πελατών και να αρχίσεις να ρίχνεις χριστοπαναγίες. Μια φορά είχα μείνει 60 δευτερόλεπτα χωρίς σήμα και τσουπ...η φωνή επανήλθε. Του Λαζάρου κάθε φορά που μιλάς με Cosmote στο Πήλιο.

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

H Vodafone αναβάθμισε την εφαρμογή της . Και πλέον έχει δυνατότητα να αναφέρεις εκεί απευθείας θέματα με Ίντερνετ ή ομιλία . Μάλιστα μου έδωσε και δωρεάν 300MB με την πρώτη αναφορά που έκανα https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160425/1a8423256a7dbd6f92ddc206e6e9a172.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20160425/63bd71284d8bbefcecb4ac1f5e90c2b5.jpg

H Vodafone αναβάθμισε την εφαρμογή της . Και πλέον έχει δυνατότητα να αναφέρεις εκεί απευθείας θέματα με Ίντερνετ ή ομιλία . Μάλιστα μου έδωσε και δωρεάν 300MB με την πρώτη αναφορά που έκανα

Το έκανα και γω, έκανα 3 αναφορές! 2 για μη κάλυψη απλού δικτύου και 1 για χαμηλές ταχύτητες ιντερνετ.

μου εδωσε 300mb και 60 λεπτα. στην 3η αναφορά μου, μου είπε οτι δεν δικαιούμαι προσφορά αλλά οτι καταχωρήθηκε το αίτημα μου.

κάτι είναι και αυτό! μπας και φτιάξουν το σάπιο δίκτυο τους

H Cosmote στο Πήλιο ακόμη προσπαθεί να φτιάξει του 2G που σε κάθε στροφή έχεις βύθιση 5 δευτερολέπτων. Όχι drop call, ποτέ. Εκεί σε αφήνει να μην ακούς και να μην ακούγεσαι μέχρι να πάρεις στην εξυπηρέτηση πελατών και να αρχίσεις να ρίχνεις χριστοπαναγίες. Μια φορά είχα μείνει 60 δευτερόλεπτα χωρίς σήμα και τσουπ...η φωνή επανήλθε. Του Λαζάρου κάθε φορά που μιλάς με Cosmote στο Πήλιο.

Το 2G της Κοσμοτε ειναι για μπατσες.

----- προσθήκη μηνύματος 18 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

H Vodafone αναβάθμισε την εφαρμογή της . Και πλέον έχει δυνατότητα να αναφέρεις εκεί απευθείας θέματα με Ίντερνετ ή ομιλία . Μάλιστα μου έδωσε και δωρεάν 300MB με την πρώτη αναφορά που έκανα https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160425/1a8423256a7dbd6f92ddc206e6e9a172.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20160425/63bd71284d8bbefcecb4ac1f5e90c2b5.jpg

Καλο,οι εταιριες στο εξωτερικο,εχουν τετοια δυνατοτητα.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Αλήθεια, ποιος ασχολείται με 2G για δεδομένα το 2016; και να είναι έτσι(για μπάτσες, όπως λες), ποιος ενδιαφέρεται;

Αν μιλάς γενικά, και όχι για μια συγκεκριμένη περιοχή που μπορεί να έχει πρόβλημα, όπως αυτή που αναφέρει ο φίλος πιο πάνω. Γιατί, γενικά δεν είναι τόσο προβληματικό όσο το παρουσιάζεις...

Sent from my XT1562

Edited by Mark_K

Αλήθεια, ποιος ασχολείται με 2G για δεδομένα το 2016; και να είναι έτσι(για μπάτσες, όπως λες), ποιος ενδιαφέρεται;

Αν μιλάς γενικά, και όχι για μια συγκεκριμένη περιοχή που μπορεί να έχει πρόβλημα, όπως αυτή που αναφέρει ο φίλος πιο πάνω. Γιατί, γενικά δεν είναι τόσο προβληματικό όσο το παρουσιάζεις...

Sent from my XT1562

Για ομιλια λεμε.Εδω ειπε ο φιλος οτι το 2G,ειναι προβληματικο.Και ναι,το δικτυο 2G ειναι προβληματικο γενικα στην κοσμοτε και κυριως με την ομιλια,οπου η ποιοτητα κλησεων ειναι μετρια το πολυ.Το θεμα δεδομενα αστο,γιατι το zero facebook ειναι παναργο.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Είσαι προκατειλημμένος και καθόλου αντικειμενικός. Έχω διπλές κάρτες SIM, και τη 2η την έχω σε απλό τηλέφωνο Nokia που πιάνει μόνο gsm, και δεν έχω κανένα πρόβλημα στην ομιλία, ούτε στην ποιότητα κλήσεων. Αν υπάρχει θέμα σε κάποια περιοχή, το ίδιο μπορεί να συμβεί σε συγκεκριμένα σημεία για όλους τους παρόχους. Καλό είναι να μην παίρνεις το συγκεκριμένο γεγονός και το χρησιμοποιείς ως πόρισμα. Εκτός του ότι παραπληροφορείς, γίνεσαι και κουραστικός μιας και το γράφεις συνέχεια.

Sent from my XT1562

Edit: πάμε πάλι. Ποιος χρησιμοποιεί το 2g για να μπει στο δωρεάν facebook το 2016; Αμάν με την καραμέλα...

Edited by Mark_K

Εγώ συμφωνώ με το Νικόλα. Το 2G της Cosmote για κλήσεις είναι απλώς τραγικό. Μιλάς και ακούγονται καταρράχτες στο βάθος. Άσε που από τα πολλά τα handoff (στην τύχη το ρυθμίσανε το δίκτυο; ) ακούς τον άλλον με μια δόση "εμετίλας" σε συνδυασμό με τις βρύσες στο background. Η Cosmote προφανώς δεν επενδύει στο 2G γιατί θεωρεί ότι είναι περιττό. Προσωπικά όταν θέλω να κάνω κλήση φωνής και έχει διάρκεια πέραν των 30 λεπτών, προφανώς το 2G είναι μονόδρομος για κατανάλωση μπαταρίας και σταθερότητα. Λυπάμαι που το λέω, αλλά το 2G έχει ακόμη ψωμί. Ο περισσότερος κόσμος μιλάει στο κινητό του.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τι να πω, κι εγώ μιλάω στο κινητό και δεν έχω πρόβλημα. Ναι μεν στην κύρια συσκευή μου στην ομιλία είναι σε 3G, αλλά στην 2η την "πρόχειρη" που πιάνει μόνο 2G και έχει τύχει να την έχω μαζί μου όταν βγάζω το σκυλί βόλτα, όταν είμαι στην παραλία το καλοκαίρι, κλπ και έχω μιλήσει αρκετά, δεν ακούω ούτε καταρράκτες, ούτε την εμετίλα αντιλαμβάνομαι. Προβλήματα υπάρχουν κατά καιρούς, αλλά όχι περισσότερα από όσα βλέπω καλώντας σε Vodafone η Wind, και σε συγκεκριμένες περιοχές. Έτσι όπως το περιγράφετε, είναι σαν εκ των προτέρων να πρέπει να είναι προετοιμασμένος όποιος έχει cosmote ότι αν δεν πιάνει 3G δεν μπορεί να πάρει τηλέφωνο σαν άνθρωπος, που καμία σχέση δεν έχει με την πραγματικότητα....

Sent from my XT1562

Θα είσαι τυχερός τότε. Στο Βόλο και στη Θεσσαλία γενικά μου είχε βγάλει την πίστη η ΚΟΣΜΟΤΕ με την ποιότητα στο 2G. Και για εμένα είναι το πιο σημαντικό δίκτυο το 2G. Έχω αρκετά υψηλά standard από ότι φαίνεται. Όταν τους έκραζα στο cs μου λέγανε ότι έφταιγε η συσκευή μου. Και όταν τους έλεγα ότι η Wind/Vodafone είναι άψογες κόντευαν να με βρίσουνε. Λυπάμαι Mark, αλλά τα κριτήρια ποιότητας για κάθε άνθρωπο είναι διαφορετικά.

Δε θα ξεχάσω όταν ήμουν στο Πήλιο και συγκεκριμένα στις Μηλιές (όπου η Wind "δεν" φυσάει καθώς ο σταθμός βάσης είναι 8ΚΜ/20ΚΜ/30ΚΜ απόσταση) όταν έδωσα το κινητό μου σε συνάδελφο να μιλήσει (καθώς το εταιρικό μας δυστυχώς έχει roaming ΜΟΝΟ με Cosmote/Vodafone) έπαθε πλάκα με την ποιότητα συνομιλίας και μου είπε μόνος του "τι φοβερό ηχείο έχει η συσκευή σου" και του λέω "δεν είναι η συσκευή είναι το δίκτυο". Και φαντάσου ότι ήμουν σε 2G. Η ΚΟΣΜΟΤΕ πάλι στο εταιρικό μου κάνει ΝΕΡΑΚΙΑ (έχω δωρεάν εισερχόμενες κλήσεις στο εξωτερικό) και παραμορφώσεις. Πιστότητα 0%. Μιλούσα με την manager μου και δεν πίστευα ότι είναι φωνή της.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Για Πήλιο δεν έχω δοκιμάσει, αλλά στον Βόλο η Cosmote σε 2G πρέπει να έχει μεγάλα θέματα... Τηλεφωνητής όταν το τηλέφωνο είναι ανοιχτό, μηνύματα με κλήσεις 50 (!!) λεπτά αφότου με κάλεσαν (κι ας είχα ανοιχτό το κινητό:p) και ποιότητα ήχου τόσο κακή που από τις διακοπές δεν καταλαβαίνεις εύκολα τι σου λέει ο άλλος.. Φοβερά τραγική η κατάσταση! Και όλα αυτά με καλό σήμα! Για άλλες περιοχές δεν εκφέρω γνώμη, δεν τη χρησιμοποιώ γενικά, παρά μόνο για εισερχόμενες. Και οι βασικοί λόγοι είναι οι παραπάνω. Δεν γίνεται η ίδια συσκευή με Wind πιο πριν να είχε άψογη ποιότητα και τώρα με Cosmote να μην καταλαβαίνεις τι σου λέει ο άλλος. Ίσως όμως να μην εντοπίζεται παντού το πρόβλημα και γι'αυτό άλλοι να είναι ευχαριστημένοι

Είσαι προκατειλημμένος και καθόλου αντικειμενικός. Έχω διπλές κάρτες SIM, και τη 2η την έχω σε απλό τηλέφωνο Nokia που πιάνει μόνο gsm, και δεν έχω κανένα πρόβλημα στην ομιλία, ούτε στην ποιότητα κλήσεων. Αν υπάρχει θέμα σε κάποια περιοχή, το ίδιο μπορεί να συμβεί σε συγκεκριμένα σημεία για όλους τους παρόχους. Καλό είναι να μην παίρνεις το συγκεκριμένο γεγονός και το χρησιμοποιείς ως πόρισμα. Εκτός του ότι παραπληροφορείς, γίνεσαι και κουραστικός μιας και το γράφεις συνέχεια.

Sent from my XT1562

Edit: πάμε πάλι. Ποιος χρησιμοποιεί το 2g για να μπει στο δωρεάν facebook το 2016; Αμάν με την καραμέλα...

Καλα οκ,και εγω που εχω στα 600 μετρα κεραια Cosmote,που ειναι πανω σε κτηριο ΟΤΕ.Στο 2G οταν καλω σε Wind εχει θεμα.Οσο για το 0. μπορει καποιος να μην εχει καλο 3G.Στο εξοχικο μου εχω Vodafone 3G τερμα,μετα Cosmote οπου μεσα εχω Edge και Wind Gprs με ελαχιστο 3G.Το Gprs το 0. το σηκωνει ανετα.Το Edge ειναι λιγο πιο αργο.Και μην μου πεις για opera mini,γιατι καθαρα η μεγαλη συμπιεση δεδομενων επηρεαζει την ταχυτητα της φορτωσης μιας σελιδας.Σε πληροφορω οτι πολλοι κατω των 18 εχουν What's Up,καρτα στο τριμηνο ή στο εξαμηνο και συνηθως δεν εχουν μοναδες και επικοινωνουν με το zero facebook.

Edited by Nikolas14

Κάνενα πρόβλημα με cosmote εδώ πανω.ίσα ίσα που εχω πολυ πιο καλή ομιλία απο voda και ειδικά wind..Ίσως έχει θεμα στον Βόλο,εδώ πανω πάντως είναι μια χαρά. Αυτο με τα μηνύματα το παθαίνουν συνέχεια φιλοι με wind.στην δουλειά που ψάχνουν ολη μέρα σημα και πολλές φορές τους έρχεται ειδοποίηση το απόγευμα οτι τους είχαν καλέσει το πρωί..πάντως αυτό ήταν χαρακτηριστικό της cote παλια.Τώρα τα μηνύματα της έρχονται άμεσα.0 fb δεν χρησιμοποιεί κανένας χριστιανος με cosmote Αφού σε ελάχιστες περιπτώσεις,δεν έχουν καν 3G

Στάλθηκε από το IRON Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Φιλικά Γιώργος

Το πρόβλημα είναι πως κάποιοι έχοντας μια εμπειρία από κάποια συγκεκριμένη περιοχή που κινούνται, που μπορεί να είναι κάποια εταιρία χειρότερη, και ίσως σε συνδυασμό με κάποια ιδιαίτερη συμπάθεια (ανεξήγητα μεγάλη για συγκεκριμένους χρήστες) σε κάποια άλλη, βγάζουν και πόρισμα και γράφουν πως έτσι είναι η συγκεκριμένη εταιρία σε όλη την Ελλάδα. Δεν είναι έτσι, και όπως είπα πριν, πάντα υπάρχουν περιοχές που κάποιος δεν καλύπτει καλά, και μπορεί κάποιος άλλος να είναι λίγο καλύτερα. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι συνολικά πως πας και αν δεν έχεις προβλήματα. Δεν έχω κανένα λόγο να υποστηρίξω την Cosmote, αλλά ο λόγος που αντιδράω σε κάποιες δημοσιεύσεις είναι επειδή δίνουν την εικόνα πως αν έχεις Cosmote δεν θα μπορείς να μιλήσεις στο τηλέφωνο, και γενικά θα είναι τόσο μεγάλος άθλος η κατοχή μιας κάρτας sim από την εν λόγω εταιρία, που θα ήταν σωστότερο να σε πληρώνουν αντί να τους πληρώνεις. Δεν είναι έτσι ρε παιδιά.

Εγώ στην περιοχή μου έχω τη χειρότερη κάλυψη από τη Wind, ακόμα και τώρα με το νέο δίκτυο. Ένα άτομο από τον κύκλο μου που επικοινωνώ συχνά και έχει wind(όλοι οι άλλοι είναι μοιρασμένοι μεταξύ των άλλων2), και μένει μακριά από εμένα, μου βγαίνει το λάδι να της μιλήσω. Είτε κόβεται είτε κάνει διάφορους θορύβους κλπ. Θα μπορούσα να βγω και να πω ότι η wind είναι χάλια παντού, βασιζόμενος στις δικές μου εμπειρίες. Όμως δεν το κάνω γιατί δεν μπορώ να έχω εικόνα για όλη τη χώρα βάση αυτών, και όντως δεν είναι παντού έτσι.

Συνεχίζω να διασκεδάζω με τις δημοσιεύσεις ορισμένων (πολύ περισσότερο από το φυσιολογικό που θα ήταν για έναν ικανοποιημένο πελάτη) ένθερμων υποστηρικτών τις wind. Πραγματικά οι τοποθετήσεις τους ώρες ώρες εγείρουν ερωτηματικά, μήπως υπάρχει κάποιος όφελος αν προωθήσουν την εταιρία. Βλέπω τον έναν να υποθέτει πως επειδή είμαι κάτω από κεραία(μόνιμα;) είμαι ικανοποιημένος από την ποιότητα κλήσεων της Cosmote και δεν βλέπω πόσο χάλια είναι. Λίγες μέρες πριν κάποιος πόσταρε ένα σχετικά καλό αποτέλεσμα από speedtest σε 4G της wind με μέτριο σήμα (κατά τη στιγμή που πάρθηκε το screenshot), και κάποιος έσπευσε να υποθέσει πως αν ήταν κάτω από κεραία θα έπιανε 150mbps.... Δύο μέτρα και δύο σταθμά βλέπω εγώ.

Αγαπητέ Νικόλα, δε βλέπω το λόγο γιατί συγχέεις την έλειψη χρημάτων για κάρτα, που μπορεί να συμβαίνει για κάποιους και είναι απολύτως σεβαστό, με την πρόσβαση στο δωρεάν facebook μέσω 2G αποκλειστικά. Εγώ το βλέπω σαν απωθημένο από την εποχή που η wind έπιανε καλά μόνο Edge και δεν είχες άλλη επιλογή. Μια χαρά από ότι είδα ανοίγει το 0.facebook και σε 3G. Χώρια που η καραμέλα που υποστηρίζεις κάποιες μέρες τώρα, ότι η συγκεκριμένη σελίδα ανοίγει γρηγορότερα σε Edge από τη Wind από ότι σε 3G από την Cosmote είναι πέρα για πέρα μπαρούφα. Το δοκίμασα και δεν υπάρχει σύγκριση(όπως ήταν αναμενόμενο φυσικά).

Η αλήθεια είναι πως εδώ συμβαίνει λίγο το αντίθετο:p δηλαδή συνολικά σε 2G/3G/4G έχει κάνει καλύτερη δουλειά η Vodafone (παρά τα ξηλώματα),ενώ η Cosmote σε Βόλο/Πήλιο είναι λίγο των άκρων...ή θα έχει full σήμα ή καθόλου:p

Αλλά και να έχει σήμα, δεν εγγυάται πως θα λειτουργήσει και σωστά. Πάντως η ποιότητα ήχου της είναι ελαφρώς κατώτερη των περιστάσεων(σε 2G βασικά)

Στο θέμα αυτό συζητάμε τα προβλήματα στην κάλυψη της Vodafone. Δεν συζητάμε για τις άλλες δύο εταιρείες . Υπάρχουν αντίστοιχα θέματα.

Το επόμενο Post που θα έχει το όνομα άλλης εταιρείας θα διαγραφεί η θα μετακομίσει στο αντίστοιχο νήμα.

• 2 weeks later...
Μήπως έχεις βάλει 2G από τις ρυθμίσεις του κινητού κατά λάθος; Ή αν είναι dual sim κινητό, κάποιες συσκευές υποστηρίζουν μόνο 2G στη δεύτερη sim. Επίσης νωρίτερα κάποιος ανέφερε ότι το Κιλκίς έχει πλέον και 4G κάλυψη σε κάποια σημεία της πόλης. Πιάνεις εσύ 4G;

Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB

Μήπως έχεις βάλει 2G από τις ρυθμίσεις του κινητού κατά λάθος; Ή αν είναι dual sim κινητό, κάποιες συσκευές υποστηρίζουν μόνο 2G στη δεύτερη sim. Επίσης νωρίτερα κάποιος ανέφερε ότι το Κιλκίς έχει πλέον και 4G κάλυψη σε κάποια σημεία της πόλης. Πιάνεις εσύ 4G;

Όχι έχω βάλει 3g αλλα στο συγκεκριμένο κινητό το γράφει σαν προτεραιότητα δηλαδή δεν έχει επιλογή μόνο 3g ή μόνο 2g, αλλά αν είναι αδύναμο κλειδώνει σε 2g επίσης δεν είναι dual. Δεν μένω μέσα στη πόλη αν εμένα μέσα με κάλυπτε και η Wind

Πολύ ξενέρωσα, θα δω προς cosmote τωρα

Γενικά να θυμάσαι πως κάθε συσκευή έχει διαφορετική κεραία και αντίστοιχα διαφορετική λήψη. Αυτό σημαίνει πως η διπλανή συσκευή μπορεί να έχει μια μπάρα 3G και να μένει εκεί, ενώ η δική σου να μην το διατηρεί και να πέφτει σε 2G. Επίσης εξαρτάται και από τα κριτήρια που έχει βάλει ο κατασκευαστής για το πότε η συσκευή να θεωρεί ότι δεν έχει επαρκές σήμα και να πέφτει σε πιο κάτω κατηγορία. Άλλες συσκευές κλειδώνουν σε 3G; (στο ίδιο δίκτυο προφανώς)

Edit: Επίσης αν θες κάνε μια αναφορά στη vodafone μέσα από την εφαρμογή της My Vodafone για το πρόβλημα με το δίκτυο για να το έχουν στα υπόψη τους. Αν θυμάμαι καλά γίνεται μέσα από την επιλογή εγγύηση δικτύου.

Edited by Psylos_

Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB

Το δοκίμασα και σε άλλη συσκευή τα ίδια

Θα το δοκιμάσω αυτό αλλά δεν νομίζω να κάνουν κατι:)

Το δοκίμασα το app, μου δώσανε και 300mb Internet, τώρα έχω 3,3gb και δεν μπορώ να τα χρησιμοποιήσω....

Πολύ εξυοηρετικοι μίλησα στο Facebook και επικοινωνησαν μαζί μου για τεστ στο σήμα. Δυστυχώς μου είπαν πως είμαι μακριά από τη κεραία και θα πιάνει μόνο edge. Γιατί αν θα κλειδωσω σε 3g θα χάνω κλήσεις.

Οπότε τώρα θα δοκιμάσω cosmote!

Edited by sakis88888

• 2 weeks later...
Θέλω να αναφέρω ενα πρόβλημα που έχει η Vodafone στην Καλαμάτα. Μου εχει στείλει μηνυμα ενημερωση πριν 2 μήνες για αναβάθμιση δίκτυο 4g στην Καλαμάτα. Ηταν ευχάριστο το νέο αλλά αυτη η αναβάθμιση πρεπει να εγινε υποβάθμιση του δικτυου Καλαμάτας. Σε πολλές περιοχές στην καλαματα να εχω ένδειξη μια παύλα (πολλες φορες εχω 2) να μιλαω με αντίστοιχο πάροχο Vodafone και να μην ακούει ο ενας στον αλλον. Συν τα μηνύματα απο κλήσεις που το κινητο μου δεν ειχε σημα. Αυτο δεν γίνετε μόνο σε εμένα, σε συζήτηση με αλλα ατομα με vodafone αντιμετωπίζουν το ιδιο πρόβλημα. Καποιος απο το forum γνωριζει κατι παραπάνω. Οσο ειμαι Αθηνα δεν έχω πρόβλημα. Κινητο εχω LG3.

Θέλω να αναφέρω ενα πρόβλημα που έχει η Vodafone στην Καλαμάτα. Μου εχει στείλει μηνυμα ενημερωση πριν 2 μήνες για αναβάθμιση δίκτυο 4g στην Καλαμάτα. Ηταν ευχάριστο το νέο αλλά αυτη η αναβάθμιση πρεπει να εγινε υποβάθμιση του δικτυου Καλαμάτας. Σε πολλές περιοχές στην καλαματα να εχω ένδειξη μια παύλα (πολλες φορες εχω 2) να μιλαω με αντίστοιχο πάροχο Vodafone και να μην ακούει ο ενας στον αλλον. Συν τα μηνύματα απο κλήσεις που το κινητο μου δεν ειχε σημα. Αυτο δεν γίνετε μόνο σε εμένα, σε συζήτηση με αλλα ατομα με vodafone αντιμετωπίζουν το ιδιο πρόβλημα. Καποιος απο το forum γνωριζει κατι παραπάνω. Οσο ειμαι Αθηνα δεν έχω πρόβλημα. Κινητο εχω LG3.

Ανέφερέ τους το τηλεφωνικά ή μέσω της εφαρμογής

Στην περιοχή της Γορίτσας (νοσοκομείο Βόλου) πιταρισμένο το δίκτυο 4G. Σε ώρα αιχμής, κατα μέσο όρο πιάνει 10-12 mbps (σε 1800αρα συχνότητα). Συγκριτικά, πάλι με 1800άρα συχνότητα, στα Κάτω Λεχώνια Πηλίου και ίδια ώρα έπιασα γύρω στα 62 (!!!) mbps.

Δεν παίζει κανένα Carrier Aggregation για την πόλη του Βόλου; & καμιά επέκταση κάλυψης; γιατί θα αρχίσει να τα παίζει άσχημα το δίκτυο...

• The title was changed to Vodafone 4G : Συζητήσεις-απόψεις