Jump to content

Vodafone 4G : Συζητήσεις-απόψεις

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δυτυχώς είμαστε ανώριμοι τεχνολογικά σαν λαός! Απ'τη μία ο μέσος Έλληνας θυμώνει όταν δεν πιάνει το κινητό του και από την άλλη δε θέλει κεραίες στη γειτονιά του!

Άντε να βγάλεις άκρη !!!

"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες."

Βολταίρος

Δυτυχώς είμαστε ανώριμοι τεχνολογικά σαν λαός! Απ'τη μία ο μέσος Έλληνας θυμώνει όταν δεν πιάνει το κινητό του και από την άλλη δε θέλει κεραίες στη γειτονιά του!

Άντε να βγάλεις άκρη !!!

Oxi stin geitonia tou! "Panw apo to kefali tou" Ama peis se kapoion kserw gw einai kalytera na exeis konta sou mia keraia kinitis tha sou pei entaksi alla an tou peis theleis mia stin taratsa sou.... Tha sou pei panw apo to kefali mou den tin bazw! An iksere omws oti autos pou einai akribws katw apo tin keraia dexetai poly mikrotera pososta ilektromagnitikis aktinobolias apo auton pou tin exei fatsa apenanti tou tha ginotan skotomos pios tha protobalei keraia!

1. Η κεραια που καλυψε τα τελευταια 3 χμ στην αγια Πελαγια.

Εθνικη, αρκετα πριν την στρογη για αγια Πελαγια, αριστερά οπως παμε για Χανια.

2. Απο την παραγωγη στην καταναλωση: TIM στο Ηρακλειο με φοντο γραφειο τελετων!!! Δημοκρατιας και χρυσοστομου γωνια

3. κρυψιμο κεραιων - οι καπνοδοχοι ειναι κεραιες της ΤΙΜ και Βοδα.

Σμπωκου - Μαρινοπουλος (Πατριαρχου Γρηγοριου Έ)

I fwtografia pou exeis balei kai einai terma aristera einai sigoura keraia tis TIM ! mono i tim stinei etsi tis keraies tis. I dipla einai vodafone i mesaia me ta polla Cell epanw! kai oi kaminades den kserw ! an ksereis pes mou!

Autes oi fwtografies einai apo athina?

Βρε Τεό, δε διαβαζεις την λεζαντα?

Μονο vodafone δεν ειναι αυτη πανω στο "σωμα"!

ΤΙΜ και ξερο ψωμακι εδω και δεκαετια, αν και υποπτευομαι collocation πλεον γιατι το βοντι το κινητο μου τρελλαινεται απο κατω στο σημα. δεν υπαρχει σελλ της βοιδα σε αποσταση 300μ.

Τα κουτια (καμιναδες) ηταν 2 τωρα ειναι 1 και δεν εχω νετμον κινητουλι για να δω.. Τωρα που φτιαχτηκα και παλι θα δω να φτιαξω ενα. 'Η τιμ ή βοδα ειναι, παλια ειχαν κι οι 2 στην πολυκατοικια τωρα η μια λειπει. μια που η τιμ ξεσκιζεται στο σημα στην περιοχη λογω του προηγουμενου "κτηνους" πανω στο "σωμα", νομιζω οτι το σελ ειναι βοιδι.

Η "τριαινα" στην αγια πελαγια ειναι βοντα. γκαραντι. +++++ σημα κατω απο αυτην το βοιδι το κινητουλι μου, του κολλητου μου με την τιμ ειχε ++.

Ολες οι φωτο απο Ηρακλειο, κρητη. μου'ρχεται να προτεινω

νεα γενια trainspotting style hobby, με ονομα "BTSpotting" !!!

Na anoijoyme subforum με φωτο και διευθυνσεις (επακριβως) να κανουμε τσι παντες να ψαχνονται....

Εγω ειμαι ετοιμος παντως!

να βαζουμε :

-Φωτό, κατα προτιμηση μερα μεσημερι, να φαινονται καλα,

-διευθυνση,

-γενια (2g ή 3g) οσοι μπορουν και ξερουν να δουν,

μεχρι και θεση στο χαρτη ανα περιοχη, να πατας με το βελακι και να σου βγαινει η φωτό, με την καλυψή της(!)

τι λεν οι μοντερατορες????

i fwtografia pou exeis aristeraa einai tim 1000% den exei simasia pou to voda kinito sou exei full apo katw! sou lew tetoio stisimo i voda den kanei. exei eksipnous texnikous re c i voda. siga mi stisoun pylwna autostirixto gia 2 cell !! eleos !

i mesaia etsi opws to blepw einai voda alla mporei kai cosmote.

Min kaneis thema sto myphone me fwtografies ksereis giati sto lew. tha dimiourgithei problima. tha mathoun oloi pou exei keraies kai kapoios tha to sfyriksei pouthena kai tha tis katebazoun. oi ligoi pou kseroun oti to pykno diktyo kanei kalo den einai arketoi gia na peisoun tous ypoloipous "Ellines"

an theleis mporoume na kanoume kai video call metaksy mas vlepw v800 exeis....

νεα γενια trainspotting style hobby, με ονομα "BTSpotting" !!!

Na anoijoyme subforum με φωτο και διευθυνσεις (επακριβως) να κανουμε τσι παντες να ψαχνονται....

Εγω ειμαι ετοιμος παντως!

να βαζουμε :

-Φωτό, κατα προτιμηση μερα μεσημερι, να φαινονται καλα,

-διευθυνση,

-γενια (2g ή 3g) οσοι μπορουν και ξερουν να δουν,

μεχρι και θεση στο χαρτη ανα περιοχη, να πατας με το βελακι και να σου βγαινει η φωτό, με την καλυψή της(!)

τι λεν οι μοντερατορες????

poios o logos? gia na arxisoun na tis ksilwnoun? me mperdepses..eisai kata i iper aftwn twn keraiwn...???

Eimai antikeimenikos apenanti stis keraies! epeidei kserw pote blatoun kai pote oxi kai epeidei oli mera milaw sto kinitw pisteuw oti ena pykno diktyo einai poly kalo.

Esy eisai yper?

Min bazeis fwto sto forum giati sou lew kapoioi to paizoun eksipnoi kai lene egw mporw kai ksexwrizw poia kaminada einai keraia! kai to akouei kapoios m@l@k@s kai fernei tin katastrofi mexri na bgei i keraia !!!

Exeis kali kalipsi voda sto irakleio?

3G exeis kalipsi?

poios o logos? gia na arxisoun na tis ksilwnoun? me mperdepses..eisai kata i iper aftwn twn keraiwn...???

μακάρι καθε 4 τετραγωνα να ειχαμε κι ενα 10ρι BTS. Τωρα καθε 70 εχουμε κι ενα 80ρι και τηγανιζει τριγυρω ενω δεν πιανει 3 τετραγωνα πιο κατω. :(

Συμφωνω λοιπον με τον DjTeo. :)

Οσο για τα πυρόβολα,που τους τσουζουν οι κεραιες, μολις η κυβερνηση χασει το ΦΠΑ και την φορολογια επι καθαρων κερδων, να δεις για ποτε τροποποιει νομους και δεν αφηνει μυγα να αγγιξει κεραια.... :rolleyes:

Μια εκθεση του Δημοκριτου που να ειναι λογικα τεκμηριωμενη, επ' αυτου, ειναι αρκετη.

με λιγα λογια, σκ@τ@ παθαινουμε απο την ακτινοβολια. η μεγαλυτερη ζημια που μπορει να παθει καποιος απο μια κεραια ειναι να παθει εγκεφαλικο ή καρδιακο μες τη σκοτουρα του να την βγαλει... και εδω κρητη εχουν ξηλωσει κεραια που απειχε 700(!) μετρα απο τον οικισμό της τυλίσου, οι ιδιοι οι τυλισιανοί....

Και τωρα ψαχνουν το σημα με το τηλεσκοπιο...και τους τηγανιζουν τα ιδια τα κινητα τους. :wacko:

αλλοιως να τρως 20 μιλλιβατ και αλλιως 800, στους 5 (3?) ποντους απο το κρανος σου. :!: τα περι κεραιων και ακτινοβολιων απο κει κι υστερα ειναι π@π@ρ|ε$. ;)

Απο κεραιες οτι θελουνε. να τους τις δωσω, να τις ξηλωσουν ΟΛΕΣ. :mad:

Μετα θα τις θελουν πισω, και θα πληρωνουν οπως τοτε το '93 1 ευρω το λεπτο, και θα φτιαχνονται που εχουν κινητο. ΑΣΕ ΤΑ ΖΩΑ ΕΛΕΥΘΕΡΑ,ΜΑ ΠΟΣΟΥΣ ΘΑ ΦΑΝΕ???? μαυρο χαλι... τελικα εμενα θα σκοτωσουν πρωτα οι κεραιες..... :mad:

3g εχει επαε, αλλα που'ν'το? 1 γραμμή στην ταρατσα της μονοκατοικιας μου, αντε να σου στειλω ενα frame, αν το δεις παραμορφωμενο ομως δε θα φταιει το σημα αλλά το χαζι μου που το τηλεφωνο σηκωσε την κληση... :p

ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΡΙΣΕΩΣ. ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΗΝΥΣΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ ΕΞΩΔΙΚΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΙΝΗΤΗΣ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΙ ΤΗΝ ΚΕΡΑΙΑ, ΕΠΙΒΑΡΥΝΟΝΤΑΣ ΜΕ ΜΕ ΤΡΙΠΛΑΣΙΑ ΙΣΧΥ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΣΕ ΑΛΛΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ?

ΘΕΛΕΤΕ ΜΗΠΩΣ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΝΑ ΕΡΕΥΝΗΣΩ ΤΑ ΤΕΚΜΗΡΙΑ (standards GSM-UMTS για το DΤΧ ή οπως αλλοιως το λενε (γμτ, γερναω),) ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΛΕΤΗΣΩ ΤΟ ΑΝ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΥΣΤΑΘΕΙ?

1. Η κεραια που καλυψε τα τελευταια 3 χμ στην αγια Πελαγια.

Εθνικη, αρκετα πριν την στρογη για αγια Πελαγια, αριστερά οπως παμε για Χανια.

2. Απο την παραγωγη στην καταναλωση: TIM στο Ηρακλειο με φοντο γραφειο τελετων!!! Δημοκρατιας και χρυσοστομου γωνια

3. κρυψιμο κεραιων - οι καπνοδοχοι ειναι κεραιες της ΤΙΜ και Βοδα.

Σμπωκου - Μαρινοπουλος (Πατριαρχου Γρηγοριου Έ)

1. Agia Pelagia Vodafone, collocation with TIM

2. TIM only

3. Mastabas Vodafone, collocation with TIM

umts,

Σε πιστευω οτι ο πυργος ειναι σολο TIM. Αλλά απο που παιζει με κομμενες κεραιες η βοδα κατω ακριβως απο τον πυργο? εκτος κι αν η κεραια της εθνικης ειναι μερικα KW(!)

umts,

Σε πιστευω οτι ο πυργος ειναι σολο TIM. Αλλά απο που παιζει με κομμενες κεραιες η βοδα κατω ακριβως απο τον πυργο? εκτος κι αν η κεραια της εθνικης ειναι μερικα KW(!)

Την λυση micro εκει κοντά, την έχεις σκεφτεί??? :) :)

Την λυση micro εκει κοντά, την έχεις σκεφτεί??? :) :)

Ακριβώς,παίζει micro vodafone κοντά.Τα παίρνουμε με την σειρά.

1η:Αγία Πελαγία,δε μπορώ να πω μοίρες των cell.είναι vodafone,colocation TIM.DJ_TEO δεν μπορείς να μετρήσεις τις κυψέλες αλλά τα στοιχεία μιας κεραίας.Αυτή πρέπει να έχει γύρω στα 12cells...ωστόσο παίζει να μην λειτουργεί η ΤΙΜ ακόμη.

2η:ΤΙΜ 2g/3g.αναβαθμισμένη από το 2004,πριν siemens τώρα ericsson 2g και ΝΟΚΙΑ 3g

3η:κρυμμένο colocation.2in1 και στα rbs

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

ανεβάζω και εγώ ένα TIM rbs με colocation vodafone.από το 2000,Αύγουστο,Αργαλαστή,Πήλιο :) Πρέπει να παίζει και με 3g πλέον.

[sIGPIC][/sIGPIC]

1. Agia Pelagia Vodafone, collocation with TIM

2. TIM only

3. Mastabas Vodafone, collocation with TIM

1. TIM ONLY ! (min epimeneis lathos kaneis)

2. Ote - Cosmote (100%)

3. Voda mono.

1. TIM ONLY ! (min epimeneis lathos kaneis)

2. Ote - Cosmote (100%)

3. Voda mono.

1) vodafone εκπέμπει από εκεί!(μην επιμένεις)και πήγε η ΤΙΜ και έκανε colocation

2) TIM παλίος ιστός,εποχής 94 που αναβαθμίστηκε πρόσφατα

3) Oι παλιές 2 κρυμμένες έγιναν μία vodafone-TIM!

Mην επιμένεις,πάμε με netmonitor από κάτω να το δεις με τα μάτια σου.... :rolleyes: πότε παίρνουμε το πλοίο;

[sIGPIC][/sIGPIC]

mixtri, που δουλευεις βρε αδερφε?!? :w00t:

Θα βρω και μια μινι Andrew για RDF (16dbd gain, 20 deg @-3 db) και θα τους σκισω!

Μεχρι και τα μινι τους θα βρω!

BTW, μια που ειπες για πλοιο, μεσα στα καραβια των Μινωικων εχει ψηλα στους διαδρομους κατι πιπιρολια σαν κεραιες αυτοκινητου λευκά, 8 ποντους το καθενα, που τρελαινουν τα netmon (-18dbm(!)) μολις τα πλησιασεις με το κινητο...

Ρε παιδια εγω εδω και ενα μηνα δεν εχω καθολου σημα σπιτι μου.Μιλαμε για τραγικη κατασταση, ουτε μια γραμμη!

Το χειροτερο ειναι οτι ολοι στην οικογενεια εχουμε Βοντα και ειμαστε σαν αποκλεισμενοι.

Δεν ειχα ποτε προβλημα με τη βοντα μεχρι πριν απο ενα μηνα.

Μενω Κερατσινι, τους εχω παρει εως τωρα 6 φορες τηλ και μια μου λενε οτι οντως εχει πεσει ενας σταθμος και οτι θα αποκατασταθει η βλαβη αλλα δεν ξερουν ποτε.Μεχρι και στοιχεια μου πηραν,διευθυνση και οροφο αλλα φως δεν εχω δει ακομα...

Ενας θρασυς μαλιστα απο την εξυπηρατηση καταναλωτων μου ειπε να τους κανω μηνυση αν πιστευω οτι δεν με καλυπτουν οι υπηρεσιες τους!!! :wacko:

Μου'ρχεται να αλλαξω εταιρια, αυτο το βιολι κραταει ενα μηνα τωρα και συνεχιζεται.Ξερει κανεις τπτ? :confused:

mixtri, που δουλευεις βρε αδερφε?!? :w00t:

Θα βρω και μια μινι Andrew για RDF (16dbd gain, 20 deg @-3 db) και θα τους σκισω!

Μεχρι και τα μινι τους θα βρω!

BTW, μια που ειπες για πλοιο, μεσα στα καραβια των Μινωικων εχει ψηλα στους διαδρομους κατι πιπιρολια σαν κεραιες αυτοκινητου λευκά, 8 ποντους το καθενα, που τρελαινουν τα netmon (-18dbm(!)) μολις τα πλησιασεις με το κινητο...

δουλέυω...στη Γ Λυκείου.Εγώ βρίσκω άνετα τα mini.Στην Κέρκυρα ξετρύπωσα 2 vodafone και 3 ΤΙΜ :w00t: Δε χρειάζεται τέτοιες συσκευές.Αν και βρήκα ένα πεδιόμετρο(VHF-UHF) σε τιμή ευκαιρίας και λέω να το τσιμπίσω.Ως και τους Ραδιοφωνικούς σταθμούς θα μετρήσω

Στο θέμα του πλοίου,ναι,τα ΜΙΝΟΑΝ έχουν πάνω κεραίες της vodafone και τα ΝΕL της ΤΙΜ.Εγώ την τελευταία φορά που ταξίδεψα με ΝΕΛ για Μύκονο έπιασα -12DB....κολλημένος στο micro!

[sIGPIC][/sIGPIC]

• 4 weeks later...

Καλημέρα σε όλους.

Λυπάμαι που το λέω, αλλά απο τότε πού άλλαξα απο ΤΙΜ σε VODAFONE έχω πάρα πολλά παράπονα σχετικά με την κάλυψη....

Μένω και εργάζομαι στην Καλαμαριά. Υπάρχουν άραγε άλλοι με το ίδιο πρόβλημα?(....)

Καλημέρα σε όλους.

Λυπάμαι που το λέω, αλλά απο τότε πού άλλαξα απο ΤΙΜ σε VODAFONE έχω πάρα πολλά παράπονα σχετικά με την κάλυψη....

Μένω και εργάζομαι στην Καλαμαριά. Υπάρχουν άραγε άλλοι με το ίδιο πρόβλημα?(....)

Στη θεσσαλονικη ειναι αψογη η βονταφον,που εχεις προβλημα?

Καλό ακούγεται αυτό που λες, αλλά απέχει πάρα πολύ απο την πραγματικότητα (τουλάχιστον στη δική μου περίπτωση).

Στο σπίτι μου, στον Αγ. Παντελεήμων Καλαμαριάς πρέπει να τρέχω στα παράθυρα μήπως και καταφέρω και μιλήσω, ενώ στη δουλειά (κοντά στο γήπεδο της Μίκρας -πάλι Καλαμαριά) απλά δεν έχω καθόλου σήμα...

Με την ΤΙΜ τα πράγματα ήταν πολύ καλύτερα....

Οχι και αψογη...και σε μενα στο σπιτι στη Τουμπα εχει πολυ λιγο σημα, γενικα στη περιοχη σε κλειστους χωρους ακομα και η ΤΙΜ ειναι καλυτερη.

• The title was changed to Vodafone 4G : Συζητήσεις-απόψεις