Jump to content

Umts

Members
  • Δημοσιεύσεις

    71
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Umts

  1. Δυστυχώς ο Βόλος, είναι από τις ιδιαίτερες περιπτώσεις στην Ελλάδα (όπως πχ Περιστέρι, Κερατσίνι) για τη κινητή τηλεφωνία. Λόγω της διαδικασία αδειοδότησης με τον νόμο 4070/2012, για να λάβουν οι εταιρείες την Αδεια ΕΕΤΤ και να κατασκευάσουν τα site, θα πρέπει να λάβουν και την έγκριση της πολεοδομίας (μία από τις εγκρίσεις που απαιτούνται από τον νόμο). Η πολεοδομία Βόλου, διοικητικά ανήκει στο Δήμο. Ο δήμος Βόλου, έχει συστήσει μια "επιτροπή ποιότητας ζώης". Αυτές οι επιτροπές στους δήμους εξετάζουν περιβαλοντικά, έργα μεγάλης περιβαλοντικής όχλησης (πχ. πυρινικούς αντιδραστήρες, έργα ΧΥΤΑ κλπ) Οι εταιρείες έχουν υπογράψει μισθωτήρια για σταθμούς στον Βόλο (Wind, Csmt, VF) Προχωρήσανε στην κατάθεση των φακέλων στη πολεοδομία Βόλου. Η πολεοδομία, παραπέμπει όλα τα αιτήματα, στην εν λόγω επιτροπή. Η επιτροπή, απορίπτει όλα τα αιτήματα εντός της πόλης του Βόλου, με το πρόσχημα, της επιβάρυνσης του περιβάλοντος (ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ MICRO CELLS..!!). H EETT, δεν πέρνει θέση για πολιτικούς λόγους (να προχωρήσει π.χ. σε έκδοση πιστοιποιητικών πληρότητας και οι εταιρείες να υλοποιήσουν) και η ζωή στο Βόλο συνεχίζεται, χωρίς σωστή κάλυψη... Οι εταιρείες λόγω των υψηλών προστίμων από το 2012, από την ΕΕΤΤ (εγκατάσταση σ/β, χωρίς πιστοποιητικό ή άδεια ΕΕΤΤ), δεν προχωρούν σε καμία εγκατάσταση στο Βόλο. Συνεπώς μην περιμένετε τίποτα στο Βόλο να αλλάξει σε σχέση με το σήμα, από καμία εταιρεία. Το αντίθετο μάλιστα, θα υπάρχουν και αποξήλωσεις κάποιων υφιστάμενων ενεργών σταθμών (όταν λήξει η ασυλία τους, βάσει του 4053/12). Τα παραπάνω, είχαν ξεκινήσει από τις προυγούμενες δημοτικές αρχές του Βόλου. Ο Μπέος , δεν ακουμπάει το θέμα αυτό και η ζωή συνεχίζεται...
  2. Τα καραγκιοζιλικια του Δήμαρχου Νίκαιας Μπενετάτου με τις κεραίες, τα γνωρίζεις? Πριν από 2 μηνες, ξήλωσε σταθμό της ΤΙΜ στην περιοχή σου.. Οσο θα πλησιάζουν οι δημοτικές εκλογές, μην είσαι σίγουρος οτι θα έχεις σήμα στην Νίκαια, τόσο με Cosmote ή Vodafone.. :(
  3. Gia to kommati pou akougetai stis heineken TeddyBears ft. Mad Cobra - Cobrastyle
  4. Oi TIM-Voda εχουν εγκαταστησει indoor σταθμό (2g,3G) στον Διογενη. H Cosmote οχι, γι'αυτο εντόπισες την διαφορά.
  5. Umts

    Provlhma diktioy

    Apo tis anafores pou diavazw, einai genikotero to provlima & oxi se ena komvo.. Prepei na egine xontri zimia... Xereis kaneis gia tpt diakopi reymatos ston Kifisso ή sthn Metamorfosi pou einai ta vasika MTX..???
  6. Umts

    Provlhma diktioy

    Edw kai 1 wra toulaxiston, oli h Athina einai down.. Kaleis Voda noumero kai vgazei, busy.. Mallon kati egine se kapoio metagwgiko kentro MTX...
  7. Την λυση micro εκει κοντά, την έχεις σκεφτεί??? :) :)
  8. 1. Agia Pelagia Vodafone, collocation with TIM 2. TIM only 3. Mastabas Vodafone, collocation with TIM
  9. Umts

    Moby-Hotel

    Μετριες εντυπωσεις... Περιμενα κατι πολυ καλυτερο, Φταιει μαλλον οτι μετα το κορυφαιο "PLAY" και τα singles της δεκαετιας 90, οι προσδοκίες μου ήταν πολυ μεγαλυτερες.. Anyway, γνωρίζει κανεις αν θα μας επισκεφτεί φέτος για live ο Moby??
  10. Adriano Celentano - Fuoco Eros Ramazzoti - Un altra te Luca Carboni - Farfallina Roberto Murolo - Cu'mme Tiziano Ferro - Perdono
  11. Videocaseta apo ekeini tin epoxh & paizei akomi..???? :wacko: Bravo Saki :) :) Pantws egw thymamai oti htan paraskevi & milame gia 1983-84 peripou.. :) Pote perasane ta xronia...... :cry: :cry: :cry:
  12. Χειρότερα, δεν γινόταν... Μηπως ο Φοίβος στέρεψε???? Αρχισε να επαναλαμβάνει & να αντιγράφει τον ευατό του (πάραδειγμα το Bye-Bye με Τσαλίκη-Κοκκίνου..) Εκτός απο το Happy End (που και αυτό δεν λέει και πολλα), ολα τα υπόλοιπα μαπα.... Που ειναι οι καλες μέρες του "Γεια"...???
  13. Τοσο παλιο ειναι... :) Μαλιστα θυμαμαι και το videoclip.. Υπηρχε μια και μονο εκπομπη στην ΕΡΤ, κάθε Παρακευη στις 20:00, πριν τις ειδήσεις των 21:00, το "Μουσικόραμα" με τον Γιώργο Γκουτή, ενα τυπάκι με αφάνα μπουκλέ μαλί. Τότε δεν υπήρχε ακόμα MTV και ήταν η μόνη εκπομπή που έπιαζε videoclipakia.. :) :)
  14. Παιδια ψαχνω ενα κομματι δεκαετιας 80, που καπου μεσα λεει : "woman's day, show me the way..." Το ξερει κανεις??? Thanks
  15. Χριστινα, Δεν αναφερομαι στο pink panther theme απο το Herny Mancini. Αλλο ειναι αυτο το κομματι. Μπορει και να κανω λαθος και να μην ακουγοταν στον ροζ πανθηρα. Thanks anyway.. :)
  16. παιδια τα φωτα σας.. :) :) Στην διαφημηση του nissan micra ακουγεται ενα κομματι, που το πρωτοακουσα πιτσιρικας σε σειρα cartoon (νομιζω ρος πανθηρας). Ξερει κανεις ποιο ειναι..?? Thanks
  17. Η δεκαετια που εμφανιστηκε η Electronica... Anne Clark - Our Darkness Camouflage - The Great Commandment Jean Michel Jarre - Oxygene 8 Men Without Hats - Safety Dance and many many more... P.S. και φυσικα τ'απαντα των λατρεμένων Depeche Mode :) :) :) :)
  18. Δοκιμασε το Rune - Calabria (Original mix)
  19. Ayto einai..!! Thanks....... :) :)
  20. Παιδια ψαχνω ενα κομματι που παιζεται πολυ τελευταια, έχει sampling απο το Giorgio Moroder- The Chase στην ταινια Midnight Express και ακουγεται μεσα επαναλαμβανομενα το "such groove"... Any idea??
  21. Υπομονη μέχρι τέλους της εβδομάδας... Μετα έχει ο Θεος (αγνωστο πόσο θα κρατήσει)....
  22. H ιστορία έχει ώς εξής: στο σημείο που είναι οι σταθμοί κινητής, έχει αναμεταδότες τηλεόρασης, ραδιφωνιάδες κλπ. Πριν από 15 μέρες περίπου, άγνωστοι έκοψαν τα συρματόσχοινα του ιστού, έκοψαν τις βίδες της βάσης και φυσικά έγινε η πτώση. Ο ιστός επειδή ήταν γύρω στα 8μ, δεν μπορούσε να σταθεί. Το ίδιο έκαναν και στην Cosmote, αλλά την γλύτωσαν λόγω ότι ήταν μικρότερου ύψους ο ιστός (γύρω στα 3μ πάνω σε conteneir). Eρώτησεις: -γιατί μόνο στις κεραιές κινητης έγινε σαμποτάζ και όχι στον υπόλοιπο συμφερτο κεραιών που είναι στο σημείο?? -αν η Voda τον ξαναφτιάξει, δεν θα ξαναπάνε να κάνουν ζημιά οι γνωστοί-αγνωστοι? -ο Δημαρχος της περιοχής γιατί δεν τους μαζεύει (ξέρει πολυ καλα ποιοι είναι) Το πρόβλημα θα αποκατασταθεί εντος των επόμενων ημερών, αλλά ουδείς γνωρίζει πόσο θα αφήσουν να "παίξει". Υπόψην ήταν πάνω στην Voda και η TIM (άρα μόνο η Cote παίζει στην περιοχή). Μήπως όσοι παραπονιούνται για την κάλυψη, θα πρέπει να "ψαχτούν" με τους συντοπίτες τους ή να έρθουν σε επαφή και με τον Δημαρχο που τον ψηφίζουν για να του πούνε τα παράπονα τους.....?????????
×
×
  • Create New...