spoukos Δημ. 4 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 4 Αυγούστου 3 minutes ago, memoriesradio said: Μονεμβασιά - 04/08/2024 18:39 Αν ακόμη και τώρα το 2024, η Μονεμβασιά (καστροπολιτεία) δεν είναι γεμάτη από micro, από όλους τους παρόχους, και αιτία είναι οι ψεκασμένοι, τότε είμαστε άξιοι της μοίρας μας... Δε φαίνεται το speedtest 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. 4 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 4 Αυγούστου 10 minutes ago, spoukos said: Δε φαίνεται το speedtest Διορθώθηκε 3 1 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. 5 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 5 Αυγούστου (edited) Ελαφόνησος - Παραλία Σίμος Άψογη με 180+ Mbps και κάργα κόσμο. nPerf έγραψε χιλιόμετρο. Edited 5 Αυγούστου by memoriesradio 9 1 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. 8 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 8 Αυγούστου (edited) Τελικά υπάρχουν και χειρότερα από το Κιλκίς... Κεντρική Εύβοια - στροφές για τον Αϊ Γιάννη τον Ρώσο. Όχι 4G και απλά εκτός κάλυψης, ομορφα και ωραία, με το πιο άθλιο οδικό δίκτυο (στενά των Δαρδανελλίων) που έχω συναντήσει ποτέ μου, από τα Ψαχνά και μέχρι την βόρεια Εύβοια (Ιστιαία). Στα βόρεια παραθαλάσσια χωριά είχε καλή κάλυψη και αρκετά υψηλές ταχύτητες, και η πρόσβαση των γήινων, γίνεται μόνο με καράβι (Αιδηψός - Αρκίτσα & Αγιόκαμπος - Γλύφα). Τα γνωστά προγράμματα κατέγραψαν την κάλυψη και τις ταχύτητες, αλλά όχι τις λακούβες... * Γενικά εκεί στην βόρεια Εύβοια δεν τους πολυνοιάζει ο τουρισμός, με ενοικιαζόμενα δωμάτια τρώγλες της εποχής τέλη '70, και μαγαζιά που και δεν έχουν να προσφέρουν ποικιλία αλλά και κλείνουν στις 1. Edited 8 Αυγούστου by memoriesradio 5 1 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. 8 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 8 Αυγούστου 4 ώρες πριν, memoriesradio said: Τελικά υπάρχουν και χειρότερα από το Κιλκίς... Κεντρική Εύβοια - στροφές για τον Αϊ Γιάννη τον Ρώσο. Όχι 4G και απλά εκτός κάλυψης, ομορφα και ωραία, με το πιο άθλιο οδικό δίκτυο (στενά των Δαρδανελλίων) που έχω συναντήσει ποτέ μου, από τα Ψαχνά και μέχρι την βόρεια Εύβοια (Ιστιαία). Στα βόρεια παραθαλάσσια χωριά είχε καλή κάλυψη και αρκετά υψηλές ταχύτητες, και η πρόσβαση των γήινων, είναι μόνο με καράβι (Αιδηψός - Αρκίτσα & Αγιόκαμπος - Γλύφα). Τα γνωστά προγράμματα κατέγραψαν την κάλυψη και τις ταχύτητες, αλλά όχι τις λακούβες... * Γενικά εκεί στην βόρεια Εύβοια δεν τους πολυνιάζει ο τουρισμός, με ενοικιαζόμενα δωμάτια τρώγλες της εποχής τέλη 70, και μαγαζιά που και δεν έχουν να προσφέρουν ποικιλία αλλά και κλείνουν στος 1. Για τα παραθαλάσσια δεν έχω εικόνα αλλά για πιο πριν τα ίδια είναι και η Cosmote αλλά και η Nova. Σε κάποια λιγοστά σημεία ας πούμε πως κάτι πάει να πιάσει με την Cosmote αλλά δεν. Υ.Γ. έκλαψα για την πρόσβαση των γήινων 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 8 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 8 Αυγούστου 4 ώρες πριν, memoriesradio said: Τελικά υπάρχουν και χειρότερα από το Κιλκίς... Κεντρική Εύβοια - στροφές για τον Αϊ Γιάννη τον Ρώσο. Όχι 4G και απλά εκτός κάλυψης, ομορφα και ωραία, με το πιο άθλιο οδικό δίκτυο (στενά των Δαρδανελλίων) που έχω συναντήσει ποτέ μου, από τα Ψαχνά και μέχρι την βόρεια Εύβοια (Ιστιαία). Στα βόρεια παραθαλάσσια χωριά είχε καλή κάλυψη και αρκετά υψηλές ταχύτητες, και η πρόσβαση των γήινων, είναι μόνο με καράβι (Αιδηψός - Αρκίτσα & Αγιόκαμπος - Γλύφα). Τα γνωστά προγράμματα κατέγραψαν την κάλυψη και τις ταχύτητες, αλλά όχι τις λακούβες... * Γενικά εκεί στην βόρεια Εύβοια δεν τους πολυνιάζει ο τουρισμός, με ενοικιαζόμενα δωμάτια τρώγλες της εποχής τέλη 70, και μαγαζιά που και δεν έχουν να προσφέρουν ποικιλία αλλά και κλείνουν στος 1. 6 minutes ago, Arinos said: Για τα παραθαλάσσια δεν έχω εικόνα αλλά για πιο πριν τα ίδια είναι και η Cosmote αλλά και η Nova. Σε κάποια λιγοστά σημεία ας πούμε πως κάτι πάει να πιάσει με την Cosmote αλλά δεν. Υ.Γ. έκλαψα για την πρόσβαση των γήινων Επιβεβαιώνω 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry636 Δημ. 9 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 9 Αυγούστου Καλαματα b28 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry636 Δημ. 15 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 15 Αυγούστου Vodafone b28 Download 0,07 upload 0 Kalamata αλλη μια μέρα χωρίς ίντερνετ η νοβα έχει 1 1 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 15 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 15 Αυγούστου 56 minutes ago, Harry636 said: Vodafone b28 Download 0,07 upload 0 Kalamata αλλη μια μέρα χωρίς ίντερνετ η νοβα έχει Βλάβη θα είναι. Στην Καλαμάτα πάει τάπα 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. 15 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 15 Αυγούστου (edited) 1 hour ago, Harry636 said: Vodafone b28 Download 0,07 upload 0 Kalamata αλλη μια μέρα χωρίς ίντερνετ η νοβα έχει Για βλάβη είναι… εντύπωση μου κάνει να σέρνεται έτσι. Πάντως από χθες η Vodafone δουλεύει καλύτερα από τη Nova βέβαια και οι δυο είναι με υψηλό ping,Λεπτοκαρυά Πιερίας. Edited 15 Αυγούστου by Nikolas14 5 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry636 Δημ. 15 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 15 Αυγούστου 41 minutes ago, aektzhs 1 said: Βλάβη θα είναι. Στην Καλαμάτα πάει τάπα Τα καλύτερα δικτυα στην Καλαμάτα ειναι connote nova έχω δει νοβα 1,520 και connote τα ίδια και γθα τέντα διαφορά η nova 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 15 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 15 Αυγούστου (edited) Η Καλαμάτα είναι πόλη πρότυπο για τη nova. Edited 15 Αυγούστου by p_k 2 4 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. 15 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 15 Αυγούστου 9 minutes ago, p_k said: Η Καλαμάτα είναι πόλη πρότυπο για τη nova. Από εκεί ξεκίνησε η ανάπτυξη 5G! Κάλυψε πριν και από την Cosmote 2 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. 16 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 16 Αυγούστου 15 Αυγούστου 2024 Εγνατία Οδός - Στα τούνελ πριν το Μέτσοβο (προς Γρεβενά) (Ανήλιο, κτλ). Κάλυψη από Vodafone (και φαντάζομαι και Nova), Γιόκ! Καπούτ! 2024... Ούτε GSMl ούτε LTE. Η Cosmote έχει φουλάρει τα τούνελ με εξωτερικούς σταθμούς ανάμεσα στα τούνελ και επί του δρόμου. Μπαίνεις στο τούνελ, προσεύχεσαι στον θεό που πιστεύεις, και λες άντε να βγω. Εγνατία λέμε... 4 2 1 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. 16 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 16 Αυγούστου 31 minutes ago, memoriesradio said: 15 Αυγούστου 2024 Εγνατία Οδός - Στα τούνελ πριν το Μέτσοβο (προς Γρεβενά) (Ανήλιο, κτλ). Κάλυψη από Vodafone (και φαντάζομαι και Nova), Γιόκ! Καπούτ! 2024... Ούτε GSMl ούτε LTE. Η Cosmote έχει φουλάρει τα τούνελ με εξωτερικούς σταθμούς ανάμεσα στα τούνελ και επί του δρόμου. Μπαίνεις στο τούνελ, προσεύχεσαι στον θεό που πιστεύεις, και λες άντε να βγω. Εγνατία λέμε... Τραγικό. 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teiresias_ Δημ. 16 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 16 Αυγούστου 34 minutes ago, memoriesradio said: 15 Αυγούστου 2024 Εγνατία Οδός - Στα τούνελ πριν το Μέτσοβο (προς Γρεβενά) (Ανήλιο, κτλ). Κάλυψη από Vodafone (και φαντάζομαι και Nova), Γιόκ! Καπούτ! 2024... Ούτε GSMl ούτε LTE. Η Cosmote έχει φουλάρει τα τούνελ με εξωτερικούς σταθμούς ανάμεσα στα τούνελ και επί του δρόμου. Μπαίνεις στο τούνελ, προσεύχεσαι στον θεό που πιστεύεις, και λες άντε να βγω. Εγνατία λέμε... Κατ' αρχήν συμφωνώ. Κατά τα άλλα όμως, άντε να μένεις χωρίς σήμα 5-10 λεπτά. Έτσι κι αλλιώς το 112 πιάνει μέσω Cosmote. Εκτός κι αν θες να streamάρεις μέσα στα τούνελ.. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. 16 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 16 Αυγούστου 23 minutes ago, Teiresias_ said: Κατ' αρχήν συμφωνώ. Κατά τα άλλα όμως, άντε να μένεις χωρίς σήμα 5-10 λεπτά. Έτσι κι αλλιώς το 112 πιάνει μέσω Cosmote. Εκτός κι αν θες να streamάρεις μέσα στα τούνελ.. Γιατί να μένει από σήμα μέσα στα τούνελ; Πρέπει να υπάρχει σήμα 5 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. 16 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 16 Αυγούστου (edited) 44 minutes ago, Gv2008 said: Τραγικό. Εγνατιακό 37 minutes ago, Teiresias_ said: Κατ' αρχήν συμφωνώ. Κατά τα άλλα όμως, άντε να μένεις χωρίς σήμα 5-10 λεπτά. Έτσι κι αλλιώς το 112 πιάνει μέσω Cosmote. Εκτός κι αν θες να streamάρεις μέσα στα τούνελ.. Συμφωνώ με το 112. Δεν streamάρω. Απλά η Εγνατία Οδός (Αυτοκινητόδρομος ταχείας κυκλοφορίας), είναι η τελευταία τρύπα του ζουρνά από οδόστρωμα και παροχές (παρκίδες, κτλ) το 2024, σε όλη την Ελλάδα. Εταιρεία με έδρα την Θεσσαλονίκη, με ότι αυτό συνεπάγεται... * Νομίζω το πρώτο τούνελ μετά τα διόδια (Μαλακασίου) προς Ιωάννινα, το επένδυσαν πλέον εσωτερικά με πλέγμα, μην τυχόν και αρχίζουν να φεύγουν τα τσιμέντα, γιατί αν θυμούνται οι πιο παλιοί οδηγοί, πριν αρκετά χρόνια, έσταζε συνέχεια γάργαρα ιαματικό νεράκι (με αποτέλεσμα να το κλείνουν πυκνά συχνά) λες και είναι το χαμάμ στο Άγκιστρο... Edited 16 Αυγούστου by memoriesradio 3 1 1 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry636 Δημ. 16 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 16 Αυγούστου Αυτες της μέρες δεν έχουμε ίντερνετ εδώ και από την vodafone είπαν ότι είναι φορτωμενο το δυκτιο όσο nova δουλεύει κανονικά 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teiresias_ Δημ. 16 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 16 Αυγούστου (edited) 2 ώρες πριν, memoriesradio said: Εγνατιακό Συμφωνώ με το 112. Δεν streamάρω. Απλά η Εγνατία Οδός (Αυτοκινητόδρομος ταχείας κυκλοφορίας), είναι η τελευταία τρύπα του ζουρνά από οδόστρωμα και παροχές (παρκίδες, κτλ) το 2024, σε όλη την Ελλάδα. Εταιρεία με έδρα την Θεσσαλονίκη, με ότι αυτό συνεπάγεται... * Νομίζω το πρώτο τούνελ μετά τα διόδια (Μαλακασίου) προς Ιωάννινα, το επένδυσαν πλέον εσωτερικά με πλέγμα, μην τυχόν και αρχίζουν να φεύγουν τα τσιμέντα, γιατί αν θυμούνται οι πιο παλιοί οδηγοί, πριν αρκετά χρόνια, έσταζε συνέχεια γάργαρα ιαματικό νεράκι (με αποτέλεσμα να το κλείνουν πυκνά συχνά) λες και είναι το χαμάμ στο Άγκιστρο... Τώρα όμως που τριπλασιάστηκαν τα διόδια όλα θα φτιάξουν.. 😂😂 2 ώρες πριν, Gv2008 said: Γιατί να μένει από σήμα μέσα στα τούνελ; Πρέπει να υπάρχει σήμα Κάπως πρέπει να ξεχωρίσει η ακριβότερη εταιρεία από τις άλλες όμως.. Αν είχαν όλες το ίδιο δίκτυο, θα είχαν και τις ίδιες τιμές. Επίσης όταν η Cosmote έχει διπλάσιους πελάτες, έχει και τα αντίστοιχα έσοδα.. και μπορεί πιο εύκολα να επενδύει.. Edited 16 Αυγούστου by Teiresias_ 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. 16 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 16 Αυγούστου 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. 16 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 16 Αυγούστου 3 ώρες πριν, memoriesradio said: 15 Αυγούστου 2024 Εγνατία Οδός - Στα τούνελ πριν το Μέτσοβο (προς Γρεβενά) (Ανήλιο, κτλ). Κάλυψη από Vodafone (και φαντάζομαι και Nova), Γιόκ! Καπούτ! 2024... Ούτε GSMl ούτε LTE. Η Cosmote έχει φουλάρει τα τούνελ με εξωτερικούς σταθμούς ανάμεσα στα τούνελ και επί του δρόμου. Μπαίνεις στο τούνελ, προσεύχεσαι στον θεό που πιστεύεις, και λες άντε να βγω. Εγνατία λέμε... Εκεί για αυτό έχεις δεύτερη sim Cosmote… για κατι τέτοιες περιπτώσεις. Την τελευταία δεκαετία με έχει ξελασπώσει άπειρα. 6 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teiresias_ Δημ. 16 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 16 Αυγούστου Just now, Nikolas14 said: Εκεί για αυτό έχεις δεύτερη sim Cosmote… για κατι τέτοιες περιπτώσεις. Την τελευταία δεκαετία με έχει ξελασπώσει άπειρα. Εγώ νομίζω πως αν σου χρειάζεται τόσο πολύ η επικοινωνία που δεν μπορείς ούτε τα τούνελ να περάσεις, απλώς έχεις εξ αρχής Cosmote και τελειώνει η ιστορία. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. 16 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 16 Αυγούστου (edited) 8 minutes ago, Teiresias_ said: Εγώ νομίζω πως αν σου χρειάζεται τόσο πολύ η επικοινωνία που δεν μπορείς ούτε τα τούνελ να περάσεις, απλώς έχεις εξ αρχής Cosmote και τελειώνει η ιστορία. Εγώ εδώ και τρία χρόνια έχω βασικό νούμερο Vodafone ή Nova, το οποίο τώρα από Nova θα πάει σε Vodafone με παρά πολύ καλή τιμή, έχω 10€ κάθε μήνα λόγω σύνδεσης σταθερής και 1000’ στη Cosmote. Αποτέλεσμα αυτού, να έχω μαζεμένο υπόλοιπο όταν χρειάζεται για δεδομένα σαν 2ο νούμερο.Και αν λήξει πάλι θα το κρατήσω… με συμφέρει. Διαφορετικά θα πρέπει να δίνω γύρω στα 30€ για Cosmote Neo. ΥΓ: και επειδή αναφέρθηκες στο να έχεις ενα νούμερο, πρώτον έχω μάθει με dual sim, τα iPhone έχουν πολύ καλή υλοποίηση. Edited 16 Αυγούστου by Nikolas14 4 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teiresias_ Δημ. 16 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 16 Αυγούστου (edited) 9 minutes ago, Nikolas14 said: Εγώ εδώ και τρία χρόνια έχω βασικό νούμερο Vodafone ή Nova, το οποίο τώρα από Nova θα πάει σε Vodafone με παρά πολύ καλή τιμή, έχω 10€ κάθε μήνα λόγω σύνδεσης σταθερής και 1000’ στη Cosmote. Αποτέλεσμα αυτού, να έχω μαζεμένο υπόλοιπο όταν χρειάζεται για δεδομένα σαν 2ο νούμερο.Και αν λήξει πάλι θα το κρατήσω… με συμφέρει. Διαφορετικά θα πρέπει να δίνω γύρω στα 30€ για Cosmote Neo. ΥΓ: και επειδή αναφέρθηκες στο να έχεις ενα νούμερο, πρώτον έχω μάθει με dual sim, τα iPhone έχουν πολύ καλή υλοποίηση. Κι εγώ ένα CU και ούτε καν δεύτερη δεν έχω. Αλλά είναι η ζωή μου και η δουλειά μου τέτοια, που δεν με ενδιαφέρει αν δεν θα έχω ίντερνετ κάποια στιγμή κάπου επειδή ήταν πίτα το δίκτυο. Από την άλλη επιμένω ότι αν ήταν η δουλειά μου τέτοια, θα είχα Cosmote. Δεν αξίζει για 10€ το μήνα να τραβάει κανείς όλα αυτά που συζητάμε εδώ μέσα.. Άποψή μου βέβαια.. και δεκτές όλες οι άλλες. Edited 16 Αυγούστου by Teiresias_ 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts