MitsosDaBest13 Δημ. June 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2020 Κοντά στους εξι δρόμους είχα θέμα αλλα και στο φρουριο χθες δεν φόρτωνε καθόλου Δεν ξέρω από Λάρισα, δεν έχω βρεθεί ποτέ εκεί ως τώρα. Αλλά σύμφωνα με το keraies eett, η πιο κοντινή κεραία της VF στις περιοχές που αναφέρεις, πρέπει να είναι ΠΑΠΑΚΥΡΙΑΖΗ 65 & ΦΑΡΜΑΚΙ∆ΟΥ. Το 4G της πρέπει να είναι μόνο από B3 (1800 MHz). Η άλλη πρέπει να είναι στην κεντρική πλατεία, Κύπρου 84, πάνω στο κτίριο του Αστικού ΚΤΕΛ και πρέπει να έχει 4G+. Μόνο που είναι microcell, οπότε δεν θα πιάνει μακριά... Υ.Γ. Το Cellmapper τις δείχνει σχεδόν σωστά. Πρέπει να είναι αυτές με ID 556 και 112 αντίστοιχα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_amg Δημ. June 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2020 Πολύ χαμηλές ταχύτητες, Λάρισα 6 δρόμους Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. June 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2020 Τώρα στη Ν.Ραιδεστο Θεσσαλονίκης 6,30/12,70 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. June 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2020 Πολύ χαμηλές ταχύτητες, Λάρισα 6 δρόμους Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Λογικό να πιάνει τόσο λίγο, αφού σχεδόν δεν έχεις σήμα. Κλείδωσε τη VF σε 2G/3G only αν έχεις μεγάλο πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexm26 Δημ. June 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2020 Καλημέρα για Vodafone πολύ καλά αποτελέσματα θα έλεγα. Περιοχή Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων http://Check out my Speedtest result! How fast is your internet? https://www.speedtest.net/my-result/a/6166515901 Check out my Speedtest result! How fast is your internet? https://www.speedtest.net/my-result/a/6166517745 Check out my Speedtest result! How fast is your internet? https://www.speedtest.net/my-result/a/6166519084 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. June 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2020 Καλημέρα για Vodafone πολύ καλά αποτελέσματα θα έλεγα. Περιοχή Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων http://Check out my Speedtest result! How fast is your internet? https://www.speedtest.net/my-result/a/6166515901 Check out my Speedtest result! How fast is your internet? https://www.speedtest.net/my-result/a/6166517745 Check out my Speedtest result! How fast is your internet? https://www.speedtest.net/my-result/a/6166519084 Απαραδεκτη η Vodafone στα Γιαννενα πριν ενα χρονο που ειχα παει....5Mbps κεντρο με full σειμα και Band 3 + band 20....Μακαρι να εστρωσε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. June 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2020 (edited) Και ξανά η B3 microcell από το κέντρο της Σπάρτης, με αρκετό κόσμο στο δρόμο και σε καφετέριες. Η καινούργια B3 + B20 που μπήκε στο ένα βουνό (γιατί στο άλλο παραμένει μια σκέτη B20 που ακόμα σέρνεται), έχει κόψει λίγο κίνηση από τις άλλες κεραίες. Αλλά και πάλι το δίκτυο 4G της VF εδώ κάτω είναι χάλια και πολύ ανομοιόμορφο... (σέρβερ Wingo Ελβετίας, γι αυτό το υψηλό ping) Edited June 11, 2020 by MitsosDaBest13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimos_Vav Δημ. June 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2020 Εδώ στην Κρήτη έχει αρχίσει να βάζει πλέον πολλές Β7 η Vodafone, ειδικά στο νομό Χανίων. Έβαλαν Β7 ακόμα και στην κεραία που βλέπει προς το χωριό μου. Παράθεση Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. June 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2020 (edited) Μάλλον κάτι κάνει σήμερα η Vodafone, καθώς έχουν "πέσει" τουλάχιστον 2 κεραίες 4G, μαζί με αυτήν που πήρε 4G+ πριν 1 μήνα. Μακάρι να επανέλθουν όλες με 4G+. :up: Ήταν Παρασκευή τότε που είδα πρώτη φορά 4G+ εδώ. Η μόνη κεραία που πιάνει πλέον, είναι αυτή κοντά στο Αεροδρόμιο Σπάρτης (δεν λειτουργεί), η οποία δεν έπιανε ποτέ, επειδή εκτός του ότι είναι 15+ χιλιόμετρα μακριά, τόσο καιρό την υπερκάλυπταν οι άλλες. Μόνο τη WIND (συνεγκατασταση) έβλεπα από αυτή την 1100. EDIT: Επανήλθαν οι κεραίες το μεσημέρι, αλλά δεν βλέπω να έχει αλλάξει κάτι. Οπότε είτε έκαναν δοκιμές, είτε "άνοιξαν" κεραία που εγώ δεν βλέπω. Τζάμπα χάρηκα... Edited June 12, 2020 by MitsosDaBest13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. June 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2020 Μάλλον κάτι κάνει σήμερα η Vodafone, καθώς έχουν "πέσει" τουλάχιστον 2 κεραίες 4G, μαζί με αυτήν που πήρε 4G+ πριν 1 μήνα. Μακάρι να επανέλθουν όλες με 4G+. :up: Ήταν Παρασκευή τότε που είδα πρώτη φορά 4G+ εδώ. Η μόνη κεραία που πιάνει πλέον, είναι αυτή κοντά στο Αεροδρόμιο Σπάρτης (δεν λειτουργεί), η οποία δεν έπιανε ποτέ, επειδή εκτός του ότι είναι 15+ χιλιόμετρα μακριά, τόσο καιρό την υπερκάλυπταν οι άλλες. Μόνο τη WIND (συνεγκατασταση) έβλεπα από αυτή την 1100. EDIT: Επανήλθαν οι κεραίες το μεσημέρι, αλλά δεν βλέπω να έχει αλλάξει κάτι. Οπότε είτε έκαναν δοκιμές, είτε "άνοιξαν" κεραία που εγώ δεν βλέπω. Τζάμπα χάρηκα... Τελευταία φορά που έπαισε κεραια στβην περιοχή μου 3 μέρες αφού επανήλθε, άνοιξαν την b7 ----- προσθήκη μηνύματος 14 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μέτρηση Σερρες τώρα : https://drive.google.com/file/d/1QJCexHSuLgcVh0bQhZIGVlVVdvmrLxvj/view?usp=drivesdk https://drive.google.com/file/d/1QMXSMQudXMseGaxaeVvEIGC3wXFcz2_7/view?usp=drivesdk Έπιασα στιγμιαία 340 στην μέτρηση π εκανα μετά, αλλα τελείωσαν τα mb και δεν μπόρεσα να την τελειώσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_Lord Δημ. June 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2020 Είχα κάνει αναφορά για πολύ χαμηλές ταχύτητες 4g στους Θρακομακεδόνες όπου εργάζομαι, αλλά και κακή ποιότητα κλήσεων. Με πήρε χτες εκπρόσωπός τους και μου είπε ότι όντως έχει θέμα η περιοχή τον τελευταίο καιρό και είναι στις προθέσεις τους (!) να το διορθώσουνε αλλα δεν μπορούν να μου εγγυηθούν τίποτα..Προσφέρθηκαν να μου δώσουν ένα πάγιο δώρο και μου ανέφεραν ότι αν θέλω να αποχωρήσω, αυτό θα γίνει χωρίς κυρώσεις..υπόψη ότι πριν 2 μήνες μεταφέρθηκα στο δίκτυό τους. Παράθεση nokia 3330 - motorola V560 - sony ericsson K800i - LG KU990 - nokia E5 - huawei ideos x5 pro - sony xperia ray - Lg optimus L7 II - HTC one x- iphone 4- iphone 5 - ipad mini - samsung galaxy note 4 - iphone 6 - ipad air - iphone 7 plus - samsung galaxy s10+ - xiaomi pad 5 - samsung galaxy s22 ultra - samsung galaxy s23 ultra samsung galaxy watch, samsung galaxy watch 5 pro Toshiba Satellite L775, Dell Latitude 3420, Asus Zenbook 14 Oled Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. June 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2020 Είχα κάνει αναφορά για πολύ χαμηλές ταχύτητες 4g στους Θρακομακεδόνες όπου εργάζομαι, αλλά και κακή ποιότητα κλήσεων. Με πήρε χτες εκπρόσωπός τους και μου είπε ότι όντως έχει θέμα η περιοχή τον τελευταίο καιρό και είναι στις προθέσεις τους (!) να το διορθώσουνε αλλα δεν μπορούν να μου εγγυηθούν τίποτα..Προσφέρθηκαν να μου δώσουν ένα πάγιο δώρο και μου ανέφεραν ότι αν θέλω να αποχωρήσω, αυτό θα γίνει χωρίς κυρώσεις..υπόψη ότι πριν 2 μήνες μεταφέρθηκα στο δίκτυό τους. Αφού σ' αφήνουν να φύγεις δωρεάν, ενώ έχεις υπηρεσία, τυχερός είσαι. ;) Y.Γ. Έχω γνωστό που μένει Θρακομακεδόνες και μου έλεγε από χρόνια πριν, πως το 4G της Vodafone είναι ψιλο-χάλια εκεί πάνω... Βέβαια δεν ξέρω αν άλλαξε κάτι από την τελευταία φορά που μιλήσαμε γι' αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimos_Vav Δημ. June 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2020 Αποκόρωνας Χανίων στο σπίτι μου με Β3. https://www.speedtest.net/my-result/a/6197489394 Φαίνεται να επανήλθε το δίκτυο στην πρότερη κατάσταση χωρίς σκαμπανεβάσματα στο speedtest τώρα που τελείωσαν οι προσφορές. Παρόλα αυτά στην συνήθη χρήση browsing, YouTube καμιά φορά κάνει τα γνωστά σκαλώματα του τελευταίου καιρού, αν και λιγότερο από πριν. Ελπίζω να διορθωθεί κι αυτό στην πορεία. Παράθεση Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. June 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2020 Στη Λεπτοκαρυά σταθερά 100+ mbps , βέβαια ακόμα δεν έχει πολύ κόσμο. Χθές είδα το ΑΕΚ-Άρης με data από το κινητό χωρίς καμία διακοπή . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dekons Δημ. June 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2020 Μια καπως ακυρη ερωτηση με οσα εχουν ειπωθει παραπανω, το ονομα φορεα παραμενει και σε εσας mazi xekiname pali ? https://ibb.co/Fh94YwK Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. June 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2020 Όχι, εδώ και μέρες έχει αλλάξει σε vf-GR στα iphone και έχει επανέλθει το vodafone GR στη κεραία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cristofer9680 Δημ. June 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2020 Παιδιά μου ήρθε μνμ : YΠENΘYMIΣH!TA YΠOΛEIΠOMENA EYPΩ ΣTO ΛOΓAPIAΣMO ΣAΣ ΛHΓOYN 25-06-2020 00:00.BAΛTE MIA KAPTA MEXPI TOTE KAI TO ΣYNOΛIKO ΣAΣ YΠOΛOIΠO ΘA IΣXYEI ΓIA AΛΛEΣ 60 HMEPEΣ. Τώρα πρέπει αναγκαστικά να βάζουμε κάρτα κάθε μήνα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. June 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2020 Αν δεν θες να χάνεις τα χρήματα, μπορείς να βάζεις κάρτα κάθε 59 ημέρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cristofer9680 Δημ. June 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2020 (edited) Αν δεν θες να χάνεις τα χρήματα, μπορείς να βάζεις κάρτα κάθε 59 ημέρες. εγώ έβαζα κάθε 3 μήνες παλιά τι βλακια έκαναν τώρα:eek: άσε που όταν αλλάζουν κάτι (χρεώσεις) δεν ενημερώνουν :mad::mad::mad: είχα φοιτητικό με 4€ κάθε 3 μήνες που έβαζα κάρτα. Τώρα 10€ Edited June 24, 2020 by cristofer9680 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. June 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2020 Ναι δεν έχει αλλάξει κάτι πρόσφατα. Στις 60 ημέρες από την τελευταία ανανέωση χάνεις τα € σου και στις 90 μπαίνει φραγή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. June 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2020 Τρίπολη. Σούτσου και Ναυπλίου. Από την κεραία (eNB) 107. Με 3CA. Δεν ήμουν πολύ κοντά της, ίσως να έπιανε και περισσότερο... B3 + B20 στο ΚΤΕΛ Κηφισου. Νομίζω από την κεραία 352. Έφτασα Αθήνα, μετά από 3+ μήνες και παρόλο που είχα δηλώσει στη Vodafone (πριν 4 μήνες) ότι αυτή η κεραία (eNB 32) στο Γηροκομείο σέρνεται άσχημα σε ώρες αιχμής με <1 Mbps, δεν έχει αλλάξει τίποτα απολύτως. Τραγικοί... :down: Μιλάμε είναι τόσο άθλια και με τόση παρεμβολή, που μερικές φορές ανοίγει το Wi-Fi Calling... Τουλάχιστον η άλλη κεραία που πιάνω (1007), με 2CA πιάνει 20 Mbps. Αν έβαζαν και σε αυτήν B7, ίσως να μοιραζόταν η κίνηση καλύτερα... Αλλά μάλλον θέλει κι άλλους σταθμούς η περιοχή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. June 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2020 (edited) Περιστέρι, έξω από το μετρό Άγιος Αντώνιος. Μόνο B3. Γενικά η περιοχή εδώ δεν έχει CA, η VF είναι η μόνη εταιρεία που δεν έχει. Τουλάχιστον έτσι λέει το Cellmapper. Μόνο στο κέντρο της πόλης δείχνει να έχει. Αλλά παίζει καλά. Έπιασα λίγο καλύτερα στη 2η μέτρηση, γι αυτό κάνω edit. Edited June 25, 2020 by MitsosDaBest13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vazos Δημ. June 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2020 Στην Σούδα που βρίσκομαι αυτή την περίοδο η ταχύτητα είναι άψογη private image share Παράθεση Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.2.0, Android 14) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. June 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2020 Αγία Παρασκευή (Αθήνα), κοντά στο Jumbo (Χαλανδρίου και Σουλίου). B3 + B20 έδειχνε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. July 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2020 B3 + B20, κοντά στον ΟΤΕ Πεδίου Άρεως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts