Dimos_Vav Δημ. February 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2019 Χανιά στο παλιό λιμάνι σήμερα το απόγευμα με Β3 και μέτριο σήμα σε εξωτερικό χώρο καφετέριας -105 dBm. Τυπικά πράγματα... https://www.speedtest.net/my-result/a/4674094328 Στον σύνδεσμο δείχνει δίκτυο Wind γιατί έχω την Q στην σιμ 1. Η μέτρηση είναι με Vodafone cu. Παράθεση Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. February 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2019 Έκανα χθες μια μεγάλη βόλτα στα Νότια της Αττικής. Διαπίστωσα ότι η Vodafone στα Νότια Προάστια, παίζει αρκετά καλά, κυρίως από 1800 (δεν είδα 2600 πουθενά απ' όπου πέρασα, αν έχει θα είναι ελάχιστες μάλλον). Οι ταχύτητες ήταν αρκετά καλές, συνήθως πάνω από 40 Mbps ή και κάποιες φορές πάνω από 80. Καμία σχέση με το χάλι κοντά στο κέντρο της Αθήνας και σε κάποιες περιοχές στα Βόρεια Προάστια, που σέρνεται το σύμπαν ή δεν έχει καν 4G... Ωστόσο, μετά πήρα το λεωφορείο από Ελληνικό προς Αεροδρόμιο και στη Βάρης-Κορωπίου αρχίζει το "πανηγύρι"... Στο κέντρο της Βάρης, 4G από 1800 με 16 Mbps... Μόλις φτάσαμε στο Κίτσι, οριακό σήμα από 800αρα και μετά H+ για αρκετή ώρα. Τουλάχιστον μέχρι ν' αρχίσεις να πλησιάζεις στο αεροδρόμιο. Εκεί απέξω είδα 4G με 10 Mbps από 1800 και H+ με 2 Mbps... Χάλια, αλλά τουλάχιστον λειτουργούσε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. February 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2019 Χανιά στο παλιό λιμάνι σήμερα το απόγευμα με Β3 και μέτριο σήμα σε εξωτερικό χώρο καφετέριας -105 dBm. Τυπικά πράγματα... https://www.speedtest.net/my-result/a/4674094328 Στον σύνδεσμο δείχνει δίκτυο Wind γιατί έχω την Q στην σιμ 1. Η μέτρηση είναι με Vodafone cu. Τα ίδια οπως πάντα βέβαια πολύ καλύτερα πρίν απο 4 χρόνια στο παλιό λιμάνι μονο edge έπαιζε μεχρι και την μητρόπολη τωρα υπάρχει 4G τουλάχιστον Sent from my iPhone XS using Tapatalk Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. February 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2019 Χανιά στο παλιό λιμάνι σήμερα το απόγευμα με Β3 και μέτριο σήμα σε εξωτερικό χώρο καφετέριας -105 dBm. Τυπικά πράγματα... https://www.speedtest.net/my-result/a/4674094328 Στον σύνδεσμο δείχνει δίκτυο Wind γιατί έχω την Q στην σιμ 1. Η μέτρηση είναι με Vodafone cu. Σε εσωτερικό χώρο καπουτ; Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimos_Vav Δημ. February 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2019 Δεν ξέρω, είχε καλό καιρό και καθόμασταν έξω. Την επόμενη φορά θα τσεκάρω και μέσα... Παράθεση Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. February 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2019 Σε εσωτερικο χωρο στο λιμανι πχ στα μαγαζια στο γιαλι τζαμι μεσα δεν εχεις προβλημα τσεκαρισμενο.Προς φιρκα μερια ομως πχ στα μαγαζια μεσα στο παλιο λιμανι και στις οδους Πορτου Ζαμπελιου Σκουφων εκει σε εσωτερικους χωρους υπαρχει προβλημα. Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimos_Vav Δημ. February 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2019 Σε καφετέρια δίπλα στα Νεώρια λίγο πριν τον Αποστόλη καθόμασταν. Τσεκαρε στις μπλέ το τοπικ για 4G τι σήμα είχα... Παράθεση Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. February 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2019 Σε καφετέρια δίπλα στα Νεώρια λίγο πριν τον Αποστόλη καθόμασταν. Τσεκαρε στις μπλέ το τοπικ για 4G τι σήμα είχα... Ναί οκ καμιά σχέση αυτές τις ταχυτητες που είχες με wind δεν τις έχω πιάσει πουθενά στο νησί με voda. Sent from my iPhone XS using Tapatalk Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoupas Δημ. February 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2019 Δεν έβγαιναν εξερχόμενες σήμερα το πρωί. Σε επικοινωνία με 13840 μου είπαν ότι είχαν πρόβλημα και δούλευαν για να το αποκαταστήσουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. February 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2019 Βλέπω οτι και η Αθηνα γύρισε σε 20 Mhz στο 1800 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. February 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2019 Την Πέμπτη είχα βρεθεί Ηλιούπολη, Υμηττό και Βύρωνα. Ξέχασα να τα ανεβάσω... Πρώτη φορά είδα 900αρι 3G στην Αττική με Vodafone (Άνω Ηλιούπολη). Νόμιζα ότι μόνο στην επαρχία είχε. Αυτό το τεστ είναι από 1800 στον Καρέα, κοντά στη Λεωφόρο Ελευθερίου Βενιζέλου και Λεωφόρο Καρέα (που πιο πάνω γίνεται Αλίμου-Κατεχάκη). Γενικά σε αυτές τις περιοχές, είδα ότι η Vodafone ήταν αρκετά καλή και με καλές ταχύτητες. Η κάλυψη του 4G κυρίως από 1800. Μόνο σε ένα δύσκολο σημείο (πολλές πολυκατοικίες σε στενούς δρόμους), με γύρισε σε 900αρι 3G. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
androu Δημ. February 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2019 Δεν έβγαιναν εξερχόμενες σήμερα το πρωί. Σε επικοινωνία με 13840 μου είπαν ότι είχαν πρόβλημα και δούλευαν για να το αποκαταστήσουν. και στο Ηράκλειο Κρήτης το ίδιο επαθα σε 2 συσκευές σε διαφορετικό μέρος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. February 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2019 Όντως, βλέπω να πιάνει B3 20MHz. Ωστόσο δεν βλέπω 4G+ σε σημείο που είχε σίγουρα παλιότερα που είχα δοκιμάσει. Πάει καλά πάντως. Sent from my SM-G930F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simos_s Δημ. February 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2019 Συγχαρητήρια στην Vodafone που δεν αναφέρει το MK στο όνομα ενώ οι άλλες το γράφουν με περηφάνια... Να σημειώσω ότι το σήμα της Vodafone GR (H+)έφτανε έστω και 15χλμ μετά από τα συνορα Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. February 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2019 Συγχαρητήρια στην Vodafone που δεν αναφέρει το MK στο όνομα ενώ οι άλλες το γράφουν με περηφάνια... Να σημειώσω ότι το σήμα της Vodafone GR (H+)έφτανε έστω και 15χλμ μετά από τα συνορα Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk δεν καταλαβα το ONE που γραφει διπλα στο vodafone gr τι ειναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. February 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2019 (edited) Συγχαρητήρια στην Vodafone που δεν αναφέρει το MK στο όνομα ενώ οι άλλες το γράφουν με περηφάνια... Να σημειώσω ότι το σήμα της Vodafone GR (H+)έφτανε έστω και 15χλμ μετά από τα συνορα Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Προφανώς και αφού η Vodafone GR είχε ακόμα σήμα, ήσουν συνδεδεμένος με αυτήν... Αν θα χαθεί το σήμα, θα λέει το όνομα του τοπικού παρόχου που θα συνδεθεί (και το MK μαζί). Σιγά μην κάτσουν ν' ασχοληθούν με τις εθνικιστικές απόψεις του καθενός... :p Edited February 18, 2019 by MitsosDaBest13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexm26 Δημ. February 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2019 Έχει συνδεθεί σε roaming με την ONE οπότε λογικά θα έπρεπε να γράφει και το MK αλλά δεν το εμφανίζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. February 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2019 Θέμα συσκευής είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. February 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2019 Αυτή τη στιγμή έξω από τον Ευαγγελισμό. 4G+ με 4 Mbps download και 3 upload, που δεν πρόλαβε να τελειώσει το τεστ, γιατί με γύρισε σε H+ (το οποίο είχε 1,5 down και 3 up)... :down: 3 λεπτά αργότερα, που έφτασα Μέγαρο Μουσικής, το 4G+ "χτυπάει" 50αρια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. February 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2019 Στην κεντρική πλατεία της Καλαμάτας. 3G από 2100 (από 900 MHz έπιανε 4 Mbps): 4G από 1800 (20 MHz φάσμα)... :down: Νομίζω ότι παίζει και 800αρα με παρόμοιο CID, ωστόσο δε μου έδειξε 4G+. Ούτως ή άλλως, η 800αρα μόνη της, έπιανε 5 Mbps... :down: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimos_Vav Δημ. February 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2019 Στην Ακρόπολη σήμερα με Β3 στα -100 dBm έπιασε 1,5 Mbps download αλλά στο upload κόλλησε και δεν ολοκληρώθηκε ποτέ. Στον Κεραμεικό που νοικιάζω σε εσωτερικό χώρο με Β3 και σήμα -101 dBm έπιασε 28,2 Mbps down και 2,8 Mbps up και ping 20 ms. Καλουτσικη! Θα τσεκάρω και μερικές περιοχές ακόμα στο τετραήμερο που θα είμαι εδώ... Παράθεση Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. February 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2019 Στην Ακρόπολη σήμερα με Β3 στα -100 dBm έπιασε 1,5 Mbps download αλλά στο upload κόλλησε και δεν ολοκληρώθηκε ποτέ. Στον Κεραμεικό που νοικιάζω σε εσωτερικό χώρο με Β3 και σήμα -101 dBm έπιασε 28,2 Mbps down και 2,8 Mbps up και ping 20 ms. Καλουτσικη! Θα τσεκάρω και μερικές περιοχές ακόμα στο τετραήμερο που θα είμαι εδώ... Στην Ακρόπολη είσαι ψηλά και έχεις παρεμβολή. Η Vodafone δεν έχει ακόμη lean carrier λόγω Huawei εξοπλισμού άρα μην περιμένεις και πολλά όταν έχεις αλληλοεπικάλυψη κυψελών. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. February 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2019 Στην Ακρόπολη είσαι ψηλά και έχεις παρεμβολή. Η Vodafone δεν έχει ακόμη lean carrier λόγω Huawei εξοπλισμού άρα μην περιμένεις και πολλά όταν έχεις αλληλοεπικάλυψη κυψελών. Στην αθήνα ούτε η Cosmote έχει lean carrier λόγω NSN. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. February 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2019 Στην αθήνα ούτε η Cosmote έχει lean carrier λόγω NSN. Yeap. Γενικά μιλάω. Μπήκε στο νέο release της 3gpp. Όποιος το υλοποιήσει θα τα ακουμπάει στην ///. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. February 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2019 Στον Σκλαβενίτη, οδός Ψαρών, πίσω από τα δικαστήρια της Καλαμάτας... Ήθελα να δω τι προσφορές έχει για το Cashback, όμως τελικά όχι μόνο ίντερνετ δεν έχει, αλλά με το ζόρι θα μπορούσα να βγάλω και κλήση (αν έβγαζε, δε δοκίμασα)... :down: Υ.Γ. Η SIM 2 είναι Cosmote, απλά η συσκευή μου δείχνει βλακείες (και τις 2 κάρτες ως Vodafone)... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts