Jump to content

Vodafone 4G : Συζητήσεις-απόψεις

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γιατί δεν κάνει πουθενά στην Μαγνησία CA, γι'αυτό:p:lol:

Είναι διαφορετικές κεραίες.

Αν είναι διαφορετικές οι κεραίες λογικό είναι. Μην απαιτούμε cross pci CA ακόμη. :)

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλύβες Αποκορώνου και ενώ έχει αρχίσει να ανεβαίνει η τουριστική κίνηση, έξω από την τράπεζα Πειραιώς speedtest με Β3, download 86,5 Mbps - upload 30,5 Mbps - ping 20 ms.

Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB

Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova

ΕΛΤΑ Αμπελοκήπων, στην αρχή της Λεωφόρου Μεσογείων. Το πρόβλημα με τη Vodafone παραμένει... Ανύπαρκτο 4G (κάθομαι κοντά στην είσοδο) και το 3G (H+) δε λειτουργεί καν... Πρόσφατα άρχισα να τη χρησιμοποιώ ξανά σαν βασικό αριθμό, αλλά με τέτοια αναξιοπιστία ακόμα και εντός Αθηνών, το μετανιώνω... Με WIND 4G σερφαρω τώρα, γιατί με τη Vodafone δεν κουνιεται φύλλο... Ευτυχώς που έχω δεύτερο πάροχο, γιατί με τόση ουρά που υπάρχει μπροστά μου, θα είχα "πεθάνει" από τη βαρεμάρα χωρίς ίντερνετ... :p

2018_04_27_13_15_55.jpg

[/url]

ΕΛΤΑ Αμπελοκήπων, στην αρχή της Λεωφόρου Μεσογείων. Το πρόβλημα με τη Vodafone παραμένει... Ανύπαρκτο 4G (κάθομαι κοντά στην είσοδο) και το 3G (H+) δε λειτουργεί καν... Πρόσφατα άρχισα να τη χρησιμοποιώ ξανά σαν βασικό αριθμό, αλλά με τέτοια αναξιοπιστία ακόμα και εντός Αθηνών, το μετανιώνω... Με WIND 4G σερφαρω τώρα, γιατί με τη Vodafone δεν κουνιεται φύλλο... Ευτυχώς που έχω δεύτερο πάροχο, γιατί με τόση ουρά που υπάρχει μπροστά μου, θα είχα "πεθάνει" από τη βαρεμάρα χωρίς ίντερνετ... :p

2018_04_27_13_15_55.jpg

[/url]

Και πιο πάνω γύρω από Λαϊκό και Αγία Σοφία έχει σοβαρό πρόβλημα με το 4G:mad:

ΦΤΑΙΕΙ, που είμαστε αυτοί που είμαστε. Και που δεν θ' αλλάξουμε ποτέ.

Όλες οι εταιρίες έχουνε προβλήματα μέσα στις πόλεις σε κάποιες περιοχές μέσα στην Αθήνα και την Θεσσαλονίκη.

Ο μόνος ασφαλής τρόπος είναι να έχεις τουλάχιστον 2 παρόχους. Να υπερκαλύπτει ο ένας τον άλλο στα περίεργα σημεία.

Send by ASUS Zenfone 3 Ultra 6.8" by Tapatalk

Powered by Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. 

Όλες οι εταιρίες έχουνε προβλήματα μέσα στις πόλεις σε κάποιες περιοχές μέσα στην Αθήνα και την Θεσσαλονίκη.

Ο μόνος ασφαλής τρόπος είναι να έχεις τουλάχιστον 2 παρόχους. Να υπερκαλύπτει ο ένας τον άλλο στα περίεργα σημεία.

Send by ASUS Zenfone 3 Ultra 6.8" by Tapatalk

Στην Αθήνα δε θα έπρεπε όμως. Αξίζει η κάθε κεραία.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλύβες Αποκορώνου και ενώ έχει αρχίσει να ανεβαίνει η τουριστική κίνηση, έξω από την τράπεζα Πειραιώς speedtest με Β3, download 86,5 Mbps - upload 30,5 Mbps - ping 20 ms.

Κανε κανα speedtest απο την αλλη μπαντα Σταλο,Αγια μαρινα να δεις εκει ταχυτητα.

Χανιά, Σούδα και Αποκόρωνα όπου έχει κεραίες Β3 χτυπάει 80άρια για πλάκα. Στο κέντρο της πόλης έχω δεί και 50αρια αλλά μεσημέρι καθημερινή με φουλ κίνηση. Από την άλλη πλευρά δεν με έχει βγάλει ο δρόμος ακόμα. Όποτε πάω κατά εκεί θα το τσεκάρω. Πάντως σε σχέση με τον Γενάρη που άρχισα να χρησιμοποιώ πάλι CU φαίνεται να έχει αυξηθεί η ταχύτητα στο 4G στις περιοχές που κινούμαι καθημερινά...

Πολύ χαμηλό upload...

Γιατί έτσι;

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

Πήλιο και εγώ που πήγα πέρυσι είχα εξαιρετική κάλυψη με wind σε 4g. Στο χωριό Συκή που έμεινα είχα άψογο 4g σε κάλυψη, καλύτερο και από cosmote. Με Vodafone είχα full h+ στο χωριό. Στη διαδρομή μέχρι το χωριό πάλι με wind είχα καλύτερη κάλυψη από Vodafone και cosmote.

Είμαι στην Εθνική οδό από Αθήνα για Σπάρτη. Η Vodafone μου θύμισε το πόσο χάλια είναι... Ελάχιστο 4G και συνεχώς κολλήματα, εναλλαγές σε 3G, ακόμα και 2G! Την περισσότερη ώρα, παίζει με 3G. Έχω δοκιμάσει όλες τις εταιρίες σε αυτό το δρόμο και μόνο η Vodafone έχει τέτοια χάλια...

Τουλάχιστον μέσα στα τούνελ έχει 3G. Είναι τα μόνα σημεία που δεν είναι τελευταία (υπερτερεί της WIND, που έχει μόνο 2G)...

Παντως η Vodafone,εχει το πιο παραξενο δικτυο μακραν.

Εχει καλο 4G με B3 και 2G αλλα το 3G της δεν υπαρχει.

Και ολα αυτα στην κεντρικη πλατεια της Θερμης στη Θεσσαλονικη.

Απο το αστυνομικο τμημα μεχρι το υψος της εθνικης απεναντι,3G δεν εχει.Αν βγω πιο εξω προς το Lidl ή στην εισοδο απο το δρομο για Πολυγυρο εχει κανονικα.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Κάτω Γατζέα Πηλίου, με οριακό UMTS @2100 σήμα (RSRP κάπου στα -113 dBm)

http://i63.tinypic.com/20tgwet.jpg

-113 είναι bug... στην πραγματικότητα σίγουρα με -99 τα βγάζεις αυτά...

Γιατί είναι bug;οριακό και λειτουργικό είναι, με μεγάλη πιθανότητα για μετάπτωση σε 2G

Παντως η Vodafone,εχει το πιο παραξενο δικτυο μακραν.

Εχει καλο 4G με B3 και 2G αλλα το 3G της δεν υπαρχει.

Και ολα αυτα στην κεντρικη πλατεια της Θερμης στη Θεσσαλονικη.

Απο το αστυνομικο τμημα μεχρι το υψος της εθνικης απεναντι,3G δεν εχει.Αν βγω πιο εξω προς το Lidl ή στην εισοδο απο το δρομο για Πολυγυρο εχει κανονικα.

Έχει κεραία στο κατάστημα με 4G band 3 15 mhz γι αυτό είναι καλή η κάλυψη στο κέντρο της Θέρμης

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Vodafone LTE @band 20, Κάτω Γατζέα Πηλίου, παραλιακά

http://i66.tinypic.com/345oqys.jpg

----- προσθήκη μηνύματος 16 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Vodafone LTE, band 20, Άνω Λεχώνια Πηλίου

http://i66.tinypic.com/el7hqa.jpg

Kάτω Γατζέα είχα δει ότι σε καλύπτει ο σταθμός της Αργαλαστής παραλιακά.;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Speedtest στα Χανιά με Β3 Ookla:

https://drive.google.com/file/d/1_5N8El18uSmPGJxEL9aTLMKBDHsT9uED/view?usp=drivesdk

Και με My Vodafone:

https://drive.google.com/file/d/1w27AVg6qZ4T8VGZQDMDAde_Je_NZSTBr/view?usp=drivesdk

Και οι δύο μετρήσεις σε εσωτερικό χώρο. Γενικά για το δίκτυο της Vodafone δεν έχω δεί αποκλίσεις στις μετρήσεις με τις 2 εφαρμογές πάνω από 1-2 Mbps.

• The title was changed to Vodafone 4G : Συζητήσεις-απόψεις