Jump to content

Vodafone 4G : Συζητήσεις-απόψεις

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Συνεπώς όπως διαβάζω και στο νήμα της Wind το 3G έχει καλύτερες ταχύτητες με τέτοιες στάθμες σήματος. Και η VF φροντίζει να συνδέεται το κινητό στο γρηγορότερο δίκτυο (που δεν είναι απαραίτητα το 4G).

Κατάλαβες λάθος. Ξαναδιάβασε σε παρακαλώ αυτά που γράφουμε.

σε μένα τουλάχιστον συμβαινει σε H συνδέεται στα 2100mhz αντί των 900mhz,το 4g έτσι κι αλλοιώς δεν το κρατάει

Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

σε μένα τουλάχιστον συμβαινει σε H συνδέεται στα 2100mhz αντί των 900mhz,το 4g έτσι κι αλλοιώς δεν το κρατάει

Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αυτο ειναι αλλο θεμα, το b1-2100 σιγουρα εχει priority εναντι του b8-900. Και στην c-ote το ιδιο συμβαινει με τα 2 αυτα bands.

Edited by stefanos1999

Είμαι με κάρτα roaming και αρκετές φορές από Η+ κάνει εναλλαγή σε Ε όταν πάω να ανοίξω σελίδες. Μήπως είναι καμιά πολιτική της Vodafone;
Samsung S21 Ultra

15mhz!! b3 σταδιο αρκαδιας.

Αλλα γιατι 1x1;

http://i.imgur.com/AYSijg7l.jpg

http://i.imgur.com/t47ekc7l.jpg

Edited by stefanos1999

Νίκαια, Νεάπολη. Εικονικό 4G σε καταστάσεις αδράνειας και μόλις υπάρξει σύνδεση πχ μήνυμα στο Viber, γυρνάει σε 3G.

Ταχύτητες έξω: http://i63.tinypic.com/2n6ekr5.png

Ταχύτητες μέσα: http://i65.tinypic.com/14139yx.png

spacer.png& άλλα που δεν φαίνονται =(

myName: Γιαννης

Είμαι με κάρτα roaming και αρκετές φορές από Η+ κάνει εναλλαγή σε Ε όταν πάω να ανοίξω σελίδες. Μήπως είναι καμιά πολιτική της Vodafone;

Αν εχεις με iPhone κατω απο 2/5 σημα το κανει.Ειναι πολιτικη για να εχεις σταθερο σημα το τηλεφωνο και να μην χανεις κλησεις.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Στα Πουλιθρα Αρκαδίας, στην ταβέρνα Μυρτώον, λίγο έξω από το Λεωνίδιο. H Vodafone ως συνήθως, είναι η μόνη που ΔΕΝ έχει 4G... :down: :down: Μιλάμε για τουριστική περιοχή.

GFXI8Pz.jpg

Η Vodafone έχει τερματίσει την ένταση των σταθμών ή ακόμη;

Sent from my SM-A520F using Tapatalk

Δύσκολο χωρίς VoLTE.

Έχει παραγίνει το κακό με τη Vodafone στη Γιάλοβα αυτές τις ημέρες

4G δίκτυο, όχι αστεία

http://www.speedtest.net/my-result/6545025052

Στα Πουλιθρα Αρκαδίας, στην ταβέρνα Μυρτώον, λίγο έξω από το Λεωνίδιο. H Vodafone ως συνήθως, είναι η μόνη που ΔΕΝ έχει 4G... :down: :down: Μιλάμε για τουριστική περιοχή.

GFXI8Pz.jpg

Παντως στο cellmapper δειχνει 4g καλυψη της vodafone στα Πουλιθρα, ιδιως παραλιακα που ειναι οι ταβερνες.http://i.imgur.com/LZcbby3l.jpg

Edited by stefanos1999

Δύσκολο χωρίς VoLTE.

Ο σταθμός στα Χάνια στο Β.Πηλιο πρέπει να έχει τεθεί σε τερμα ένταση. Οι υπόλοιποι μάλλον όχι. Για αυτό και τόσες χαμένες κλήσεις στο Πήλιο :cry:

Από 2017 τέταρτο τρίμηνο θα γίνει χαμός με VoLTE. Θα γίνει μεγάλο push από παρόχους.

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

Έχει παραγίνει το κακό με τη Vodafone στη Γιάλοβα αυτές τις ημέρες

4G δίκτυο, όχι αστεία

http://www.speedtest.net/my-result/6545025052

Κλειδωμένο σε 4G?

Το δίκτυο έχει έχει κάνει ρεκόρ δεδομένων λόγω roaming.

Και για να προλάβω καμία σχέση ο αριθμός που εξυπηρετεί με αυτούς των άλλων 2.

Κλειδωμένο σε 4G?

Αυτό που λες με το roaming δεν ισχύει. Έχω πρόσβαση στα νούμερα και το Vodafone group εξυπηρετεί ουσιαστικά τον εαυτό του. Δε το θεωρείς και roaming αυτό. Χρήματα δε φέρνει πάρα εσωτερική εξυπηρέτηση.

Η Wind από την άλλη πλούτισε.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παντως στο cellmapper δειχνει 4g καλυψη της vodafone στα Πουλιθρα, ιδιως παραλιακα που ειναι οι ταβερνες.http://i.imgur.com/LZcbby3l.jpg

Πολύ περίεργο. Εγώ με το που άνοιξα το κινητό, το κοίταξα 2 λεπτά αργότερα και έδειχνε 3G. Κοίταξα και όλες τις μπάντες και τις είχα ανοιχτές. Εκτός κι αν έπιασε 4G στην αρχή και με έκανε εναλλαγή, χωρίς να το δω. :lol: Πάντως 1 ώρα αργότερα που έκλεισα τη 2η συσκευή μου (με Vodafone SIM), ακόμα σε 3G με είχε, με τα δεδομένα πάντα ανοιχτά...

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Κλειδωμένο σε 4G?

Ποιο ρεκόρ;; Η Vodafone εξυπηρετεί μόνο πελάτες Vodafone του εξωτερικού, η Cosmote εξυπηρετεί κυρίως συνδρομητές της μητρικής T-Mobile (όπου έχει εξαγοράσει δίκτυα) και η WIND εξυπηρετεί ΌΛΟΥΣ τους υπόλοιπους και μια χαρά κρατιέται. :blink:

Edited by MitsosDaBest13

Πολύ περίεργο. Εγώ με το που άνοιξα το κινητό, το κοίταξα 2 λεπτά αργότερα και έδειχνε 3G. Κοίταξα και όλες τις μπάντες και τις είχα ανοιχτές. Εκτός κι αν έπιασε 4G στην αρχή και με έκανε εναλλαγή, χωρίς να το δω. :lol: Πάντως 1 ώρα αργότερα που έκλεισα τη 2η συσκευή μου (με Vodafone SIM), ακόμα σε 3G με είχε, με τα δεδομένα πάντα ανοιχτά...

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ποιο ρεκόρ;; Η Vodafone εξυπηρετεί μόνο πελάτες Vodafone του εξωτερικού, η Cosmote εξυπηρετεί κυρίως συνδρομητές της μητρικής T-Mobile (όπου έχει εξαγοράσει δίκτυα) και η WIND εξυπηρετεί ΌΛΟΥΣ τους υπόλοιπους και μια χαρά κρατιέται. :blink:

Ωραία. Άρα

Η Wind εξυπηρετεί 10 πελάτες, η T-Mobile 50 και η Vodafone 100

Εκτός και αν νομίζεις ότι όλοι οι μη T mobile και VF πάνε σε Wind.

Πάντως αναρωτιέμαι γιατί δεν γύρισε σε 3G.

Ωραία. Άρα

Η Wind εξυπηρετεί 10 πελάτες, η T-Mobile 50 και η Vodafone 100

Εκτός και αν νομίζεις ότι όλοι οι μη T mobile και VF πάνε σε Wind.

Πάντως αναρωτιέμαι γιατί δεν γύρισε σε 3G.

Πολύ λάθος όλα τα νούμερα που δίνεις. Για την ακρίβεια είναι εντελώς αντίστροφα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλά αυτές είναι ΥΠΕΡελαχιστες περιπτώσεις.

Θέλω να πω εμείς διαλέγουμε wind λόγο και τιμών.

Από την στιγμή στους τουρίστες που είναι ίδιο η λογική λέει να διαλέξει cosmote.

Καλά αυτές είναι ΥΠΕΡελαχιστες περιπτώσεις.

Θέλω να πω εμείς διαλέγουμε wind λόγο και τιμών.

Από την στιγμή στους τουρίστες που είναι ίδιο η λογική λέει να διαλέξει cosmote.

Γιατί έχει αποκλειστικές συμφωνίες, φθηνά δεδομένα για εκτός ομίλου και επιπλέον κανένας δε θέλει να συνεργαστεί με ομίλους ανταγωνιστικούς. Επομένως βάζουν 1 στην προτεραιότητα Wind. Τόσο απλά.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν προκυπτει απο πουθενα οτι τα δικτυα εκτος ομιλων συνεργαζονται μονο με τη wind...και οχι με τη Vodafone η'/και την κοσμοτε.

Επισης αρκετα "ξεμπαρκα" δικτυα κανουν πλεον συμφωνιες οχι με μεμονωμενα (ανα χωρα) δικτυα αλλα συνολικα agreements με ομιλους με αποτελεσμα με μια μονο συμφωνια να καλυπτουν διαφορες χωρες.

Καθολου περιεργο, θεωρω σχεδον αδυνατο να μην εχουν 4g τα πουλιθρα, το b20 ερχεται απο Λεωνιδιο (5χλμ αποσταση) κοντα στη μονη της Ελωνης.

Edited by stefanos1999

• The title was changed to Vodafone 4G : Συζητήσεις-απόψεις