kotsianis7 Δημ. July 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2017 :lol::lol: Ισχύει! Από Αμαλιάπολη ή Πτελεό πιάνει λογικά. Δεν μπήκε ακόμη LTE όμως σε όλους τους σταθμούς. Με band 20 θα διορθωνόταν το θέμα. Δεν θα είχε και πρόβλημα με κλήσεις, GSM 900 έχει. Είδα επίσης ότι μπήκε LTE προς Πλατανιά, Προμύρι, Πάλτση. Με επιφύλαξη, δεν ξέρω πού πιάνει. Θα πάω μεθαύριο προς Πλατανιά - Μικρό, οπότε θα έχω άποψη. Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω το σκεπτικό τους. Ίδια κίνηση εξυπηρετεί εκεί το δίκτυο με Άφυσσο, Αφέτες, Καλά Νερά;;:wacko: (Υ.Γ.: Εκτός και αν καλύπτουν από Σκιάθο. Αν και έχουν σταθμούς και στον Λαύκο και στο Προμύρι). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. July 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2017 Κατεβηκα Πιερια με Vodafone σημερα.Στην εξοδο για Μακρυγιαλο μονο ειχα Edge 3G σε πολλα σημεια και 4G. Λεπτοκαρυα πανω απο τα ΚΑΑΥ και πλακα σε B20 πιανει παντου.Στο σπιτι εχω με -115dBm 4G και -100dBm περιπου 3G.Λειτουργικα αν και ολη τη μερα με πετουσε σε Edge. Περυσι με Cosmote ηταν χαλια η κατασταση στο σπιτι. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. July 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2017 Band 3 και 20 LTE πλέον στα βουνά πάνω από την Πύλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. July 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2017 Band 3 και 20 LTE πλέον στα βουνά πάνω από την Πύλο. Νομίζω ήταν Πελοπόννησο τον προηγούμενο μήνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. July 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2017 Νομίζω ήταν Πελοπόννησο τον προηγούμενο μήνα. Χρειαζόταν, όλη η περιοχή είχε φουλ Cosmote και Wind για περισσότερα από 2 χρόνια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. July 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2017 :lol::lol: Ισχύει! Από Αμαλιάπολη ή Πτελεό πιάνει λογικά. Δεν μπήκε ακόμη LTE όμως σε όλους τους σταθμούς. Με band 20 θα διορθωνόταν το θέμα. Δεν θα είχε και πρόβλημα με κλήσεις, GSM 900 έχει. Είδα επίσης ότι μπήκε LTE προς Πλατανιά, Προμύρι, Πάλτση. Με επιφύλαξη, δεν ξέρω πού πιάνει. Θα πάω μεθαύριο προς Πλατανιά - Μικρό, οπότε θα έχω άποψη. Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω το σκεπτικό τους. Ίδια κίνηση εξυπηρετεί εκεί το δίκτυο με Άφυσσο, Αφέτες, Καλά Νερά;;:wacko: (Υ.Γ.: Εκτός και αν καλύπτουν από Σκιάθο. Αν και έχουν σταθμούς και στον Λαύκο και στο Προμύρι). Μια μικρή εκτίμηση για Άφησσο: από Τρίκερι :) Από εκεί και πέρα ποτέ η Band 20 δε πρόκειται να μπει σε υψηλή ένταση. Συνήθως γίνεται coupled με UMTS 900/2100. Για Ποτιστικά βλέποντας το νέο χάρτη δεν είμαι αισιόδοξος. Μακάρι αλλά... Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. July 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2017 Ποτιστικά, Μελανή και Ξινόβρυση δεν νομίζω ούτε κι εγώ! Ούτε και Τρίκερι νομίζω βλέποντας τον χάρτη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. July 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2017 Φιλαδέλφεια τώρα Στάλθηκε από το VFD 900 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. July 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2017 Ευχαριστουμε... Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
black3539 Δημ. July 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2017 Αν υπάρχει χαμηλό σήμα σε μια περιοχή,μπορούμε να το δηλώσουμε στην Vodafone για τοποθέτηση κεραίας,εκτος από την ανιαρη εγγύηση δικτύου Παράθεση Windows 10 Mobile 4 Life Αν και δεν υπάρχουν Apps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. July 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2017 Εκει στη Vodafone εχουν πολυ θεμα. Σημερα στο Νεο Παντελεημονα Πιεριας,κατω στη Παραλια ειχε θεμα. 3G/4G ανυπαρκτο,2g προβληματικο με διακοπες στον ηχο και dropcall. Τα ιδια και η Wind η οποια εβγαινε μαζι με τη Vodafone εκτος δικτυου. Λεπτοκαρυα και στις γυρω περιοχες με B20 παιζει και ταχυτητες 5-10Mbps.Συνεχως γυρναει απο 4G και 3G σε Edge ακομα και σε εξωτερικο χωρο.Την αλλη βδομαδα θα παρω αλλη καρτα και μαλλον με βλεπω να βαζω νυχτερινο ιντερνετ σε αλλη. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. July 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2017 Αφού γίνονται εργασίες στην Πιερία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. July 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2017 Η Vodafone σχεδόν ανύπαρκτη στην παραλία που βρίσκεται το ναυάγιο "Δημήτριος", λίγο έξω από το Γύθειο Λακωνίας... Οι άλλες δύο εταιρείες έχουν 4G και η Vodafone έπαιζε με 2G. :lol: Το δοκίμασα με τη συσκευή του αδερφού μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner Δημ. July 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2017 (edited) Χθες στην περιοχή Νέα Μάκρη προς Μαραθώνα(la playa για όσους ξέρουν)....στην παραλία...... μου ήρθε να πετάξω το κινητό από τις συχνές εναλλαγές 2G/3G/4G!!!! Edited July 10, 2017 by XP130TD off topic Παράθεση Άσκηση & Τρόπος Ζωής Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...! http://askisitroposzwis.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simos_s Δημ. July 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2017 (edited) Αυτό μπορεί κάποιος να μου το εξηγήσει στην Παναγία Τσαμπικα της Ροδου το κινητό πιανει δίκτυα απο Ελλάδα Κυπρο Τουρκια και Ισραηλ Δεν είναι παράλογο από Κύπρο και Ισραήλ?από Τουρκία το δέχομαι είναι δίπλα... Δοκίμασα να κάνω εγγραφή στα δίκτυα της Κύπρου δεν με έβαλε αλλά της Vodafone TR έπαιζε κανονικά https://drive.google.com/file/d/0B5v6zmfT3-OxQ1hKSndBQ0hRMEU/view?usp=drivesdk http://https://drive.google.com/file/d/0B5v6zmfT3-OxQ1hKSndBQ0hRMEU/view?usp=drivesdk Edited July 10, 2017 by simos_s Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. July 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2017 Αυτό μπορεί κάποιος να μου το εξηγήσει στην Παναγία Τσαμπικα της Ροδου το κινητό πιανει δίκτυα απο Ελλάδα Κυπρο Τουρκια και Ισραηλ Δεν είναι παράλογο από Κύπρο και Ισραήλ?από Τουρκία το δέχομαι είναι δίπλα... Δοκίμασα να κάνω εγγραφή στα δίκτυα της Κύπρου δεν με έβαλε αλλά της Vodafone TR έπαιζε κανονικά https://drive.google.com/file/d/0B5v6zmfT3-OxQ1hKSndBQ0hRMEU/view?usp=drivesdk http://https://drive.google.com/file/d/0B5v6zmfT3-OxQ1hKSndBQ0hRMEU/view?usp=drivesdk Δεν είναι παράλογο, όχι. Ανακλάται το σήμα στην επιφάνεια της θάλασσας και ταξιδεύει πολύ μεγάλες αποστάσεις. Δεν μπορείς να συνδεθείς λόγω απόστασης, είναι μικρή η ισχύς της δικιάς σου συσκευής και επίσης είσαι και εκτός των ορίων του timing advance. Και στα δυτικά γίνεται το ίδιο. Το κερί στην Ζάκυνθο πιάνει σήμα από Ιταλία με τον ίδιο τρόπο, δεν υπάρχει περίπτωση όμως να συνδεθείς ποτέ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. July 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2017 Αυτό μπορεί κάποιος να μου το εξηγήσει στην Παναγία Τσαμπικα της Ροδου το κινητό πιανει δίκτυα απο Ελλάδα Κυπρο Τουρκια και Ισραηλ Δεν είναι παράλογο από Κύπρο και Ισραήλ?από Τουρκία το δέχομαι είναι δίπλα... Δοκίμασα να κάνω εγγραφή στα δίκτυα της Κύπρου δεν με έβαλε αλλά της Vodafone TR έπαιζε κανονικά https://drive.google.com/file/d/0B5v6zmfT3-OxQ1hKSndBQ0hRMEU/view?usp=drivesdk http://https://drive.google.com/file/d/0B5v6zmfT3-OxQ1hKSndBQ0hRMEU/view?usp=drivesdk Αυτό το φαινόμενο συμβαίνει κάθε Ιούλιο στην Περιοχή των VHF UHF Είναι δυνατόν να δεις και τηλεοπτικά κανάλια από κοντινές χώρες ( τουλάχιστον παλιώτερα με τα αναλογικά κανάλια ) ή και να βρείς ξένους σταθμούς στα FM ( στην Αθήνα συνήθως Ιταλικά κανάλια ) . Η αντανάκλαση είναι ατμοσφαιρική και πρέπει να υπάρχει η καλοκαιρινή άπνοια και υψηλές θερμοκρασίες. Συνήθως το φαινόμενο κρατάει λίγες ώρες και μόνο ημέρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile_34 Δημ. July 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2017 Καλησπέρα, έχω το vodafone Red1 το οποίο απο τα 30€ έφτασε με τις αυξήσεις (κυρίως της Vodafone) στα 35€. Στη περιοχή που μένω δεν έχω καλή κάλυψη δικτύου (για ομιλία, γιατί για δεδομένα δεν το συζητώ.....). Έγιναν μετρήσεις από το τεχνικό τμήμα της vodafone και διαπίστωσαν όντως πρόβλημα καλύψεως δικτύου στη περιοχή και για αυτό το λόγω με αποδεσμεύουν χωρίς να χρειάζεται να πληρώσω κάτι αν θέλω να πάω σε άλλη εταιρεία. Το θέμα είναι ότι έχω συνδυαστικό με σταθερό σε πολύ καλή τιμή καθώς επίσης ότι και οι άλλες 2 δεν έχουν τιμές γύρω στο 35€ με ανάλογο πρόγραμμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bezoss Δημ. July 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2017 Καλησπέρα, έχω το vodafone Red1 το οποίο απο τα 30€ έφτασε με τις αυξήσεις (κυρίως της Vodafone) στα 35€. Στη περιοχή που μένω δεν έχω καλή κάλυψη δικτύου (για ομιλία, γιατί για δεδομένα δεν το συζητώ.....). Έγιναν μετρήσεις από το τεχνικό τμήμα της vodafone και διαπίστωσαν όντως πρόβλημα καλύψεως δικτύου στη περιοχή και για αυτό το λόγω με αποδεσμεύουν χωρίς να χρειάζεται να πληρώσω κάτι αν θέλω να πάω σε άλλη εταιρεία. Το θέμα είναι ότι έχω συνδυαστικό με σταθερό σε πολύ καλή τιμή καθώς επίσης ότι και οι άλλες 2 δεν έχουν τιμές γύρω στο 35€ με ανάλογο πρόγραμμα. πως και δεν σου έστειλαν το full σήμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. July 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2017 Περισσός. Το ping με iphone πάντα είναι τόσο μεγαλο στην εφαρμογή. Με android είναι στα 14 με 20. Στάλθηκε από το VFD 900 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. July 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2017 Το fast dormancy έχει να κάνει και με τις ρυθμίσεις δικτύου της Voda? Sent from my LG-H960 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. July 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2017 Το fast dormancy έχει να κάνει και με τις ρυθμίσεις δικτύου της Voda? Sent from my LG-H960 using Tapatalk Ναι, το δίκτυο το ελέγχει αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators XP130TD Δημ. July 13, 2017 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2017 Διαγράφτηκαν posts. Παρακαλώ η συζήτηση να μείνει στην κάλυψη της Vodafone. Για άλλους παρόχους, τιμές κλπ υπάρχουν τα κατάλληλα θέματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. July 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2017 Άλλο ενα απο Γκαζι Στάλθηκε από το VFD 900 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
black3539 Δημ. July 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2017 Θα σας έδειχνα πως πάει Σαλαμινα αλλα δεν ανοίγει ούτε η εφαρμογή.Με το ζόρι μπαινω my phone Παράθεση Windows 10 Mobile 4 Life Αν και δεν υπάρχουν Apps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts