mixtri Δημ. June 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2016 Αναβαθμίστηκε ο σταθμός είτε στην Αργαλαστή είτε στο Τρικερι. Η Wind κοιμάται φαντάζομαι. Που να μην ήταν και κοινοί οι σταθμοί στο Πήλιο :) Μπράβο στη Vodafone. Ξέρει που βάζει LTE. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. June 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2016 Σίγουρα ο σταθμός της Αργαλαστής. Για το σταθμό στο Τρίκερι θα αναφέρω όταν θα πάω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. June 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2016 Σίγουρα ο σταθμός της Αργαλαστής. Για το σταθμό στο Τρίκερι θα αναφέρω όταν θα πάω :) Τέλεια! Το καλοκαίρι κλειδώνει το εταιρικό μου σε Vodafone (bye bye Cosmote) και εύχομαι να δουλεύει το F2G αξιοπρεπώς στην περιοχή. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. June 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2016 Μην προτρέχεις... Μπορεί κάτι να κάνει και η Wind μέσα στον καλοκαίρι...Η υποδομή υπάρχει από Victus,μόνο ο εξοπλισμός λείπει;) Πάντως από Vodafone θα δεις και κάποιο 900άρι UMTS σε αρκετά σημεία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakels Δημ. June 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2016 Έχουμε καμία φώτο από εγκατάσταση Victus? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. June 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2016 Υπάρχει κάποιος λόγος που έχει τόσο περιορισμένο το 800 γενικά? Νέα μακρη που πάω με το ζόρι μια γραμμή σε εξωτερικό χώρο Band 3 lte... Στην επαρχία η Vodafone έχει πολύ 800. Μάλιστα, σε κάποια χωριά η "μπλε" πιάνει και με 1800 σήμα, ενώ η Vodafone μόνο από 800. Νόμιζα ότι έβαζαν τις ίδιες συχνότητες μέσω της Victus. :wacko: Πάντως στη Λακωνία, το 800αρι της Vodafone είναι άσχημο σε ταχύτητες, ούτε 20 Mbps δεν πιάνει με φουλ σήμα και η "μπλε" χτυπάει 50αρια από την ίδια συχνότητα... Γενικότερα, η Vodafone σε ταχύτητες 3G/4G είναι χάλια, ακόμα και σε περιοχές της Αττικής. Εκτός κι αν φταίει που έχω CU και το δίκτυο το "κόβει", αν και δε νομίζω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. June 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2016 Μια φορά το μήνα χτυπάει 50αρια μην τρελαίνεσαι.συνήθως στα 12 παίζει Στάλθηκε από το IRON Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. June 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2016 Ρεθυμνο παντως και εκει καλη καλυψη στην πολη και ταχυτητες 35-40 Mbps ....και στην διαδρομη επισης πολυ καλο σημα 3G-4G στην ΕΟ Χανιων-Ρεθυμνου. Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. June 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2016 Επειδή πρόσφατα χρειάστηκε να χρησιμοποιήσω mobile internet σε περιοχή που έπιανε μόνο "800άρι" διαπίστωσα ότι δεν μπορείς να πεις ότι πιάνει χ mbps η τάδε συχνότητα. Είδα από 5 μέχρι 45. Εξαρτάται το που είσαι, και οι διακυμάνσεις είναι τεράστιες ακόμη και ανάμεσα σε λίγα μέτρα. Ειδικά για εσωτερικό χώρο είχε διαφορά(τεράστια) το υπνοδωμάτιο με το σαλόνι. Οπότε δεν έχει νόημα πιστεύω να ψάχνουμε πόσο πιάνει. Κάνεις τη δουλειά σου; Έχει καλώς. Κατά τα άλλα, να υπενθυμίσω ότι δεν κάνουμε συγκρίσεις στο παρόν θέμα. Αν θέλετε ανοίξτε ένα εδώ και ξεσπαθώστε.:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. June 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2016 Στην επαρχία η Vodafone έχει πολύ 800. Μάλιστα, σε κάποια χωριά η "μπλε" πιάνει και με 1800 σήμα, ενώ η Vodafone μόνο από 800. Νόμιζα ότι έβαζαν τις ίδιες συχνότητες μέσω της Victus. :wacko: Πάντως στη Λακωνία, το 800αρι της Vodafone είναι άσχημο σε ταχύτητες, ούτε 20 Mbps δεν πιάνει με φουλ σήμα και η "μπλε" χτυπάει 50αρια από την ίδια συχνότητα... Γενικότερα, η Vodafone σε ταχύτητες 3G/4G είναι χάλια, ακόμα και σε περιοχές της Αττικής. Εκτός κι αν φταίει που έχω CU και το δίκτυο το "κόβει", αν και δε νομίζω... Τι σχέση έχει η Victus με τις συχνότητες; εσύ νομίζεις ότι συγχωνεύτηκαν σε επίπεδο δικτύου;;; :wacko: Η κάθε μία έχει το δικό της εξοπλισμό & το δικό της στήσιμο. Ανεξάρτητα είναι τα δίκτυα. Όσον αφορά το 800άρι, πουθενά δεν έχω δει χαμηλότερες ταχύτητες από 30 mbps,αλλά δεν αμφισβητώ και τη δική σου εμπειρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 Θα το ξαναπώ: είναι δύσκολο και ριψοκίνδυνο να κρίνετε τις επιδόσεις του δικτύου βάσει ενός speedtest σε συγκεκριμένο σημείο μια συγκεκριμένη ώρα και με ένα συγκεκριμένο τερματικό και με συγκεκριμένο server. Αν ήταν έτσι η Vodafone δε θα πλήρωνε ολόκληρα QA συνεργεία για να φτιάξει το δίκτυό της, θα έμπαιναν οι τεχνικοί στο myphone.gr και θα διαβάζαν κριτικές. Η εμπειρία χρήσης είναι πολύ διαφορετική από ένα speedtest. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 Απλά νόμιζα ότι με τη Victus βάζουν και τις ίδιες συχνότητες στα ίδια σημεία που βάζουν τις κεραίες... My bad. Έψαχνα τα speedtests που έχω και βρήκα ένα που είχα κάνει στις 27/5, στο μικρό χωριό του πατέρα μου στη Λακωνία. Έχει μπει καινούργια κεραία 4G πρόσφατα και τώρα έχει φουλ σήμα! Προς το παρόν ειναι η μόνη εταιρεία που έχει φουλ σήμα 4G εκεί. Συνήθως στα περισσότερα τεστς, μέχρι 20 Mbps έβλεπα, αλλά έτυχε εκείνη τη φορά να κάνει ένα "τσαφ" και να πλησιάσει τα 30. :p @mixtri Το ξέρω ότι τα speedtests δεν είναι και πολύ αξιόπιστα. Η εμπειρία μου στο δίκτυο της Vodafone, είναι χειρότερη απ' όσο δείχνουν τα tests! :lol: Παράδειγμα, εκεί που σερφαρω ωραία και καλά με φουλ σήμα 4G (σε οποιοδήποτε περιοχή), ξαφνικά "τσαφ" και πισωγυρισμα σε 3G!! Στο ίδιο κινητό που έχω και μία SIM από το "τρίτο" δίκτυο της Ελλάδας, ακόμα με 2 σκάλες 4G, με κρατάει σταθερά σε αυτό... Εκτός κι αν είμαι τόσο άτυχος, που σε όλες τις περιοχές που γυρίζω, η Vodafone σέρνεται, ακόμα και στο κέντρο της Αθήνας (ειδικά σε εσωτερικούς χώρους). :wacko: http://www.speedtest.net/android/1962315006.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bezoss Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 Απλά νόμιζα ότι με τη Victus βάζουν και τις ίδιες συχνότητες στα ίδια σημεία που βάζουν τις κεραίες... My bad. Έψαχνα τα speedtests που έχω και βρήκα ένα που είχα κάνει στις 27/5, στο μικρό χωριό του πατέρα μου στη Λακωνία. Έχει μπει καινούργια κεραία 4G πρόσφατα και τώρα έχει φουλ σήμα! Προς το παρόν ειναι η μόνη εταιρεία που έχει φουλ σήμα 4G εκεί. Συνήθως στα περισσότερα τεστς, μέχρι 20 Mbps έβλεπα, αλλά έτυχε εκείνη τη φορά να κάνει ένα "τσαφ" και να πλησιάσει τα 30. :p @mixtri Το ξέρω ότι τα speedtests δεν είναι και πολύ αξιόπιστα. Η εμπειρία μου στο δίκτυο της Vodafone, είναι χειρότερη απ' όσο δείχνουν τα tests! :lol: Παράδειγμα, εκεί που σερφαρω ωραία και καλά με φουλ σήμα 4G (σε οποιοδήποτε περιοχή), ξαφνικά "τσαφ" και πισωγυρισμα σε 3G!! Στο ίδιο κινητό που έχω και μία SIM από το "τρίτο" δίκτυο της Ελλάδας, ακόμα με 2 σκάλες 4G, με κρατάει σταθερά σε αυτό... Εκτός κι αν είμαι τόσο άτυχος, που σε όλες τις περιοχές που γυρίζω, η Vodafone σέρνεται, ακόμα και στο κέντρο της Αθήνας (ειδικά σε εσωτερικούς χώρους). :wacko: http://www.speedtest.net/android/1962315006.png Η κατάσταση στους εσωτερικούς χώρους ειναι ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΙΚΗ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 Η κατάσταση στους εσωτερικούς χώρους ειναι ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΙΚΗ +1 Θεσσαλονικη Χαριλαου στο ισογειο του σπιτιου μου η μπλε πιανει οριακα Edge και η Vodafone καθολου.Εδω και δεκα χρονια,δεν το εχουν φτιαξει.Παλι το ιδιο θεμα εχει ακομα. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bezoss Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 4g στη Κέα ανύπαρκτο από ότι βλέπω....οι αλλες 2 έχουν! Να τους χαρώωωωωωω!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 Η κατάσταση στους εσωτερικούς χώρους ειναι ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΙΚΗ Το ίδιο και στα Τρίκαλα σε εσωτερικούς χώρους στο κέντρο της πόλης υπάρχει θέμα...!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 Τρίκαλα έχετε 1800άρι, γι'αυτό;) Από την άλλη έχετε και καλές ταχύτητες Τελευταία φορά που πέρασα ώρα και μέρα αιχμής (απόγευμα Κυριακής του Πάσχα) είχε ένα μέσο όρο downloading 30 mbps. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 Τρίκαλα έχετε 1800άρι, γι'αυτό;) Από την άλλη έχετε και καλές ταχύτητες Τελευταία φορά που πέρασα ώρα και μέρα αιχμής (απόγευμα Κυριακής του Πάσχα) είχε ένα μέσο όρο downloading 30 mbps. Ναι οι ταχύτητες σε εξωτερικούς χώρους ειναι πολυ καλές όντως...απλα μέσα δυσκολεύει πολυ η κατάσταση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 @mixtri Το ξέρω ότι τα speedtests δεν είναι και πολύ αξιόπιστα. Η εμπειρία μου στο δίκτυο της Vodafone, είναι χειρότερη απ' όσο δείχνουν τα tests! :lol: Παράδειγμα, εκεί που σερφαρω ωραία και καλά με φουλ σήμα 4G (σε οποιοδήποτε περιοχή), ξαφνικά "τσαφ" και πισωγυρισμα σε 3G!! Στο ίδιο κινητό που έχω και μία SIM από το "τρίτο" δίκτυο της Ελλάδας, ακόμα με 2 σκάλες 4G, με κρατάει σταθερά σε αυτό... Εκτός κι αν είμαι τόσο άτυχος, που σε όλες τις περιοχές που γυρίζω, η Vodafone σέρνεται, ακόμα και στο κέντρο της Αθήνας (ειδικά σε εσωτερικούς χώρους). :wacko: Το ενδεχόμενο να ευθύνεται η συσκευή σου και σε πετάει σε UMTS από full LTE το έχεις σκεφτεί;:rolleyes: Ξέρω, θα πεις ότι στην Wind δεν σε γυρνάει και σε κρατάει σε LTE... Όμως και εμείς που έχουμε LTE συσκευές, δεν μας συμβαίνει αυτό που περιγράφεις (ιδίως σε οποιαδήποτε περιοχή!!!:wacko:).. Το να συνέβαινε σε συγκεκριμένη περιοχή αυτό που περιγράφεις, να δεχτούμε πως φταίει το δίκτυο. Αλλά σε οποιαδήποτε περιοχή.. κομματάκι δύσκολο να φταίει ο πάροχος, τη στιγμή που άλλοι συνδρομητές δεν βιώνουν κάτι τέτοιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 Το ενδεχόμενο να ευθύνεται η συσκευή σου και σε πετάει σε UMTS από full LTE το έχεις σκεφτεί;:rolleyes: Ξέρω, θα πεις ότι στην Wind δεν σε γυρνάει και σε κρατάει σε LTE... Όμως και εμείς που έχουμε LTE συσκευές, δεν μας συμβαίνει αυτό που περιγράφεις (ιδίως σε οποιαδήποτε περιοχή!!!:wacko:).. Το να συνέβαινε σε συγκεκριμένη περιοχή αυτό που περιγράφεις, να δεχτούμε πως φταίει το δίκτυο. Αλλά σε οποιαδήποτε περιοχή.. κομματάκι δύσκολο να φταίει ο πάροχος, τη στιγμή που άλλοι συνδρομητές δεν βιώνουν κάτι τέτοιο Σε δύο 4G κινητά το έχω δοκιμάσει (το ένα χωρίς 800άρα) και γινόταν το ίδιο πολύ συχνά. Φουλ σήμα 4G (ή 3/4 σκάλες) και με γυρνάει σε 3G. Το βάζω σε Flight Mode, συνδέεται πάλι σε 4G, ανοίγω τα δεδομένα και μετά από λίγα λεπτά (ή και δευτερόλεπτα), να το 3G πάλι!! Πρόσφατα άλλαξα και κάρτα SIM, γιατί ήθελα μια κομμένη και πάλι τα ίδια κάνει. Εσύ έχεις συμβόλαιο στη Vodafone; Λέω μήπως φταίει που έχω CU και με "κόβει" το δίκτυο... :( :offtopic: (Λίγο :p) Υ.Γ. Πάντως, ο κύριος λόγος που σταμάτησα να χρησιμοποιώ το Φοιτητικό της Vodafone (το έχω σαν 2ο μόνο για τα δωρεάν ΜΒ, έστω με μέτριες ταχύτητες), είναι επειδή στο πατρικό μου στην επαρχία δεν είχε καθόλου σήμα, παρά μόνο στα παράθυρα (το ίδιο και η "πράσινη")! Όταν βρισκόμουν προς το κέντρο του σπιτιού, έχανα κλήσεις με τη Vodafone γιατί δε χτυπούσε! Χρόοονια τώρα, μόνο η "Μπλε" έχει 3 σκάλες με EDGE μέσα σε όλο το σπίτι, γι΄αυτό και χρησιμοποιώ το δικό της Φοιτητικό. Όμως, πρόσφατα είδα πως στο ίδιο δύσκολο σημείο, η Vodafone απέκτησε 1 σκάλα 3G από τα 900 MHz!! Μπορώ να βγάλω και να δεχθώ κανονικά κλήση και να μπω στο ίντερνετ με 1 Mbps! Η "πράσινη" παραμένει ακόμα χωρίς σήμα... :rolleyes: Το 3G από τα 900, θα αποδειχθεί σωτήριο για τη Vodafone και το τραγικό σήμα που είχε μέχρι τώρα σε εσωτερικούς χώρους... Μακάρι να βάλει περισσότερο από αυτό. :superman: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 Σε δύο 4G κινητά το έχω δοκιμάσει (το ένα χωρίς 800άρα) και γινόταν το ίδιο πολύ συχνά. Φουλ σήμα 4G (ή 3/4 σκάλες) και με γυρνάει σε 3G. Το βάζω σε Flight Mode, συνδέεται πάλι σε 4G, ανοίγω τα δεδομένα και μετά από λίγα λεπτά (ή και δευτερόλεπτα), να το 3G πάλι!! Πρόσφατα άλλαξα και κάρτα SIM, γιατί ήθελα μια κομμένη και πάλι τα ίδια κάνει. Εσύ έχεις συμβόλαιο στη Vodafone; Λέω μήπως φταίει που έχω CU και με "κόβει" το δίκτυο... :( :offtopic: (Λίγο :p) Υ.Γ. Πάντως, ο κύριος λόγος που σταμάτησα να χρησιμοποιώ το Φοιτητικό της Vodafone (το έχω σαν 2ο μόνο για τα δωρεάν ΜΒ, έστω με μέτριες ταχύτητες), είναι επειδή στο πατρικό μου στην επαρχία δεν είχε καθόλου σήμα, παρά μόνο στα παράθυρα (το ίδιο και η "πράσινη")! Όταν βρισκόμουν προς το κέντρο του σπιτιού, έχανα κλήσεις με τη Vodafone γιατί δε χτυπούσε! Χρόοονια τώρα, μόνο η "Μπλε" έχει 3 σκάλες με EDGE μέσα σε όλο το σπίτι, γι΄αυτό και χρησιμοποιώ το δικό της Φοιτητικό. Όμως, πρόσφατα είδα πως στο ίδιο δύσκολο σημείο, η Vodafone απέκτησε 1 σκάλα 3G από τα 900 MHz!! Μπορώ να βγάλω και να δεχθώ κανονικά κλήση και να μπω στο ίντερνετ με 1 Mbps! Η "πράσινη" παραμένει ακόμα χωρίς σήμα... :rolleyes: Το 3G από τα 900, θα αποδειχθεί σωτήριο για τη Vodafone και το τραγικό σήμα που είχε μέχρι τώρα σε εσωτερικούς χώρους... Μακάρι να βάλει περισσότερο από αυτό. :superman: Δεν έχει σημασία το αν είσαι prepaid ή postpaid. Αυτό που αναφέρεις ούτε εγώ ούτε τουλάχιστον άλλοι 3 γνωστοί μου με VF δεν το αντιμετωπίζουμε πουθενά. Όσον αφορά τα 900 MHz για το UMTS, η Vodafone νομίζω πως έχει μεγαλύτερη ευχέρεια να το χρησιμοποιεί σε σχέση με την Cosmote. Αν και το τραγικό σήμα σε εσωτερικούς χώρους, μάλλον ισχύει ξανά στη δική σου περίπτωση, οπότε το να γενικεύεις είναι λίγο άκυρο :-p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 Παιδια παντως η Vodafone εχει σχετικα καλο 4G στην Θεσσαλονικη. Ενα Speedtest στη Χαριλαου απο το Xiaomi Redmi Note 3 (MTK Helio X10) του πατερα μου με Vodafone CU. https://1drv.ms/i/s!AqOnRM-AQVichdEvxxFNVqXVjIJ4Qg Δεν ξερω τι μπαντες υποστηρηζει κλπ.Μαλλον απο 1800 ειναι.Σε εσωτερικο χωρο εγινε η μετρηση. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psylos_ Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 Παιδια παντως η Vodafone εχει σχετικα καλο 4G στην Θεσσαλονικη. Ενα Speedtest στη Χαριλαου απο το Xiaomi Redmi Note 3 (MTK Helio X10) του πατερα μου με Vodafone CU. https://1drv.ms/i/s!AqOnRM-AQVichdEvxxFNVqXVjIJ4Qg Δεν ξερω τι μπαντες υποστηρηζει κλπ.Μαλλον απο 1800 ειναι.Σε εσωτερικο χωρο εγινε η μετρηση. Η απόδοση του δικτύου εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, με την χωρητικότητα να παίζει πολύ σημαντικό ρόλο. Σε speedtest στην Καμάρα σε εξωτερικό χώρο μπροστά από την εκκλησία έχω πάρει αποτελέσματα με ταχύτητες από 2,5 Mbps μέχρι 40 Mbps. Πάντως βελτιώνεται σιγά σιγά η κάλυψη, αλλά θέλει ακόμα. Τούμπα πάντως σε εσωτερικούς χώρους το 4G πέφτει σε 3G. Άσχετο, αλλά από που βλέπετε σε ποιο band είναι το δίκτυο που είναι το κινητό; Παράθεση Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 (edited) Η απόδοση του δικτύου εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, με την χωρητικότητα να παίζει πολύ σημαντικό ρόλο. Σε speedtest στην Καμάρα σε εξωτερικό χώρο μπροστά από την εκκλησία έχω πάρει αποτελέσματα με ταχύτητες από 2,5 Mbps μέχρι 40 Mbps. Πάντως βελτιώνεται σιγά σιγά η κάλυψη, αλλά θέλει ακόμα. Τούμπα πάντως σε εσωτερικούς χώρους το 4G πέφτει σε 3G. Άσχετο, αλλά από που βλέπετε σε ποιο band είναι το δίκτυο που είναι το κινητό; Συμφωνω,εγω ειμαι Χαριλαου αλλα κοντα στην Αερογεφυρα Χαλκιδικης. Αλλα η Vodafone ακομα στο 2G στο ισογειο εχει παλι θεματα.Πολυ αδυναμο σημα.Επισης απο 4G γυρναει σε Edge,ουτε καν 3G. Edit:οριακο 2G οπως η Wind σε ισογειο και ασανσερ.Επιτελους το εστρωσε. Edited June 14, 2016 by Nikolas14 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 Με ίδια πολιτική τιμών και υποδεέστερο δίκτυο τώρα που ο κόσμος ενημερώνεται τους βλέπω να χάνουν κόσμο..... Στάλθηκε από Lenovo Phab Plus 6.8" (PB1-770M) με Tapatalk. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts