apagal Δημ. August 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2014 Έπιανε παλιότερα στο ίδιο μέρος ενώ τώρα όχι; Ναι , ετσι κάνω τη σύγκριση. Πιο συγκεκριμένα μιλάω για πλατεία ΧΑΝΘ που το σήμα 4G είναι πολύ δυνατό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. August 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2014 Δες μήπως για κάποιο λόγο έχει απενεργοποιηθεί το 4G από την σύνδεση σου. Είχα πάθει το ίδιο όταν είχα κάνει αλλαγή προγράμματος πριν 6 μήνες. Πάρε στο 13830 να ρωτήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apagal Δημ. August 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2014 Το τσεκαρα με την εξυπηρετηση και συμφωνα με αυτους , οι ρυθμισεις ειναι ολες σωστες. Μου ειπαν οτι θα κανουν ενα reset στη γραμμη και να ξαναδω σε καναδυο μερες αν διορθωθει. Τι μπορει να φταιει ρε παιδια? Ακομα μονο 3g βλεπει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. August 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2014 Μπορεί να ακουστεί αστείο, αλλά τσέκαρες αν είναι ρυθμισμένο σε λειτουργία LTE/WCDMA/GSM? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apagal Δημ. August 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2014 Το πρωτο πραγμα που ελεξα. Να σημειωθει οτι με καρτα cosmote εχω κανονικα 4G Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. August 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2014 ενταξει το καλοκαιρι σιγα σιγα τελειωνει αλλα δεν περίμενα τετοιο χαλι φιλε μου .... του χρονου θα κανω αυτο που λες ... απιστευτη διαφορά ....με cosmote ...χαοτική θα ελεγα ... εχω 2 giga internet στο κινητο μου και δεν καταφερα να κανω ενα check in της προκοπης :lol::lol: δικελλα φετος πηγα πολύ για μπανιο(εξαιρετικες παραλιες ...)... δεν ειχα οχι 3g και το απλο το 2g με εβγαλε την ψυχή για να κανω μια ανανεωση καιρου ...(πανω απο πενταλεπτο μια απλη ανανεωση στο widget ...) την στιγμη που φιλαρακια μου με cosmote ειχαν 3g και στην θάλασσα μεσα ...και σε σημεια της παραλιας με βουνα γυρω γυρω και γενικα οτι θες .. επαθα την πλακα μου δεν το περιμενα απο την vodafone ... εν τω μεταξύ η βοντα έχει το πιο εικονικό 3g!δείχνει ακόμα και φουλ σήμα και δεν ανοίγει καμιά σελίδα ούτε να μιλήσεις μπορείς! εγώ μετά το καζο της βοντα ένα χρόνο τώρα, θα έκανα μια κάρτα κοσμοτε και για δεδομένα και για ομιλία αλλά έλα που οι προσφορές του f2g δεν παίζονται! οπότε δικαρτο wind ομιλία cosmote data! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostol70 Δημ. August 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2014 Στα Βίλια τον τελευταίο μήνα σέρνεται το σύμπαν. Σε κάποια σημεία ούτε κλήση δεν μπορώ να κάνω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leosedf Δημ. August 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2014 Θέλεις να ποτίσεις τον κήπο με 42mbps?:lol: Παράθεση http://www.hlektronika.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dr. Δημ. August 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2014 Ευτυχώς εχω ενα huawei g750 και η μια sim ειναι της cosmote.Στις διακοπές ήμουν γύρω απο τη Πρεβεζα και γύρω απο τη Θεσσαλονικη.Ευτυχως που είχα τη sim της cosmote.Η Vodafone στο θέμα του Ίντερνετ στις περιοχές που ήμουν ηταν τραγική εώς άθλια.Ανυπαρκτη στην κυριολεξία.Ενα μεγάλο εύγε στην cosmote για τις επιδόσεις της στο τομέα του Ίντερνετ και ντροπή στη Vodafone. (Εχω το red1 2780mb data) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. August 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2014 Ευτυχώς εχω ενα huawei g750 και η μια sim ειναι της cosmote.Στις διακοπές ήμουν γύρω απο τη Πρεβεζα και γύρω απο τη Θεσσαλονικη.Ευτυχως που είχα τη sim της cosmote.Η Vodafone στο θέμα του Ίντερνετ στις περιοχές που ήμουν ηταν τραγική εώς άθλια.Ανυπαρκτη στην κυριολεξία.Ενα μεγάλο εύγε στην cosmote για τις επιδόσεις της στο τομέα του Ίντερνετ και ντροπή στη Vodafone. (Εχω το red1 2780mb data)κι εγω το ιδιο!σε ενα μηνα αντε γεια βοντα!ποτε ξανα!wind καρτοκινητο για ομιλια και κοσμοτε δευτερη σιμ για data! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. August 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2014 Χανιά στο λιμάνι δεν έχει πλεον καθολου 3G η 4G ουτε απο την ανατολικη ουτε απο την δυτικη πλευρα.Υπηρχε παντα προβλημα στο λιμανι αλλα ο κοσμος δεν παραπονιεται γιατι ολα τα μαγαζια δινουν wifi οπως και γω.Ομως ειναι τραγικο να μην υπαρχει στο λιμανι καλυψη.Οπως και προβλημα υπαρχει στην περιοχη Βλητες (σουδα) και σε ολο το μηκος του δρομου μεχρι το πιθαρι στο ακρωτηρι.Εχω απογοητευτει το τελευταιο διαστημα ειδικα με τις χρεωσεις και την εξυπηρετηση πελατων αλλα και απο την καλυψη που την περιμενα καλυτερη και οχι χειροτερη απο παλαιοτερα. Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apagal Δημ. August 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2014 Καλησπερα παιδια. Εχω προβλημα τη τελευταια εβδομαδα με το 4G . Το κινητο μου ,samsung galaxy s5, συνδεεται μονο σε 3G . Ολες οι ρυθμισεις και της vodafone αλλα και του κινητου ειναι διπλοτσεκαρισμενες. Εχετε καμια ιδεα τι μπορει να φταιει? Καλησπέρα παιδιά, καμιά ιδέα ?? H vodafone δεν απαντάει. Μου ξανα είπαν οτι έκαναν reset τη γραμμή αλλά τπτ. Ένα φιλαράκι μου είπε για αλλαγή SIM. Mπορεί να φταίει κάτι τέτοιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evan66 Δημ. August 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2014 ολο το καλοκαιρι η καλυψη της βοντα στην αθηνα ειναι απλα τραγικη! Αλλαξα σιμ, τσεκαραν τα παντα, παπαλα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. August 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2014 ολο το καλοκαιρι η καλυψη της βοντα στην αθηνα ειναι απλα τραγικη! Αλλαξα σιμ, τσεκαραν τα παντα, παπαλα! Αυτό το "στην Αθήνα" είναι πολύ γενικό και έρχεται σε αντίθεση με τα όσα βλέπω κάθε μέρα. Εγώ στον Βύρωνα και στο Παγκράτι, στην Γλυφάδα , και στην Αγία Παρασκευή έχω 4G ταχύτατο . Εσύ σε ποιά περιοχή της Αθήνας αναφέρεσαι ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. August 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2014 Μήπως το πρόβλημα εντοπίζεται στις περιοχές που δεν πιάνεις 4G, ή σε συνδρομητές που έχουν απλά συσκευή 3G; Γιατί κι εγώ 1,5 μήνα είμαι σε επαρχία και το σήμα σε 3G (H+) παίζει μεταξύ 3 και 4άρων γραμμών(φουλ δηλαδή) και η ταχύτητα στο download παίζει μεταξύ μισού και 2-3 mbps και upload λίγο χειρότερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. August 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2014 Οντως πολυ γενικο αυτο το Αθηνα Τώρα εκανα speedtest με vodafone σε Ν Ιωνια και τα αποτελεσματα σε 3G ειναι http://www.speedtest.net/my-result/a/937899604 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. August 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2014 εν τω μεταξύ η βοντα έχει το πιο εικονικό 3g!δείχνει ακόμα και φουλ σήμα και δεν ανοίγει καμιά σελίδα ούτε να μιλήσεις μπορείς! εγώ μετά το καζο της βοντα ένα χρόνο τώρα, θα έκανα μια κάρτα κοσμοτε και για δεδομένα και για ομιλία αλλά έλα που οι προσφορές του f2g δεν παίζονται! οπότε δικαρτο wind ομιλία cosmote data! δυστυχώς εδω αλεξανδρουπολη cosmote σε παραλιες και γενικα εκτος πολης δεν την φτανει καμια ..:( πολυ πισω η vodafone .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iStewie Δημ. August 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2014 απλά απάραδεκτη η vodafone. σαλαμίνα κοντά στο μπλε λιμανάκι, δεν είχε καν 3G! φουλ 2G και ταχύτητες 0,8kb/sec. κέρκυρα, στο κέντρο της πόλης, στο λιστόν, 4/5 3G, ούτε καν 4G τη στιγμή που με την cosmote είχα 5/5 4G. στον κήπο του λαού που είναι λίγο πιο κάτω, 2/5 3G, το σήμα χανόταν συνέχεια και στο αυτόματο είχα συνεχείς συνδέσεις με τη vodafone αλβανίας. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evan66 Δημ. August 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2014 (edited) αναφερομαι στο καλαμακι, στην κηφισιας (από Οτε μεχρι πανορμου παλευα να παρω μεχρι και restart εκανα) ε που ουτε γραμμη δεν εβγαζε και σε πολλα αλλα σημεια με συνεχη μπλακ αουτς. Δε γινεται να μη μπορω να βγαλω γραμμη και να εχω αλλαξει σιμ που εχει ελεγθει απο τη Βοντα οπως και η συσκευη.(Νοτe 3). Εμαθα οτι αλλαζουν κεραιες απο μιζενς σε κινεζικες και προφανως αυτο δημιουργει ολα τα θεματα Edited August 25, 2014 by evan66 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neten Δημ. August 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2014 Αλόννησος, εκτός από χώρα, vodafone σήμα μηδέν. Δεν μιλώ για internet, σήμα γενικώς. Απλά τραγική. Αθήνα, χολαργός και Κ χαλάνδρι 4g ανύπαρκτο σε iphone 5 και sony xperia. Παράθεση wipe that tear.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. August 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2014 Αλόννησος, εκτός από χώρα, vodafone σήμα μηδέν. Δεν μιλώ για internet, σήμα γενικώς. Απλά τραγική. Αθήνα, χολαργός και Κ χαλάνδρι 4g ανύπαρκτο σε iphone 5 και sony xperia. Τα άλλα δίκτυα? Θυμάμαι τον Ιούλιο του 1995 που είχα επισκεφθεί και τα τρία νησιά των Σποράδων(Σκιάθο-Σκόπελο-Αλόννησο) η τότε Panafon είχε κεραία μόνο στην Σκιάθο η telestet και στα τρία νησιά(εννοείται απο ενα σταθμό βάσης για καθένα απο αυτά) Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. August 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2014 Πήγα Αλόννησο πριν 2 χρόνια. Cosmote/Vodafone είχαν σχεδόν την ιδια κάλυψη. Πιο συγκεκριμένα: Με εξαίρεση την παραλία Άγιος Δημήτριος (όπου η Cosmote είχε EDGE, ενώ η Vodafone τίποτα) στα υπόλοιπα μέρη του νησιού ήταν το ίδιο απ'οσο θυμάμαι... Επίσης, ανεβαίνοντας προς την Χώρα, σε κάποιους εσωτερικούς χώρους, η Vodafone είχε πιο αδύναμο UMTS, αλλά σε γενικές γραμμές ήταν τα ίδια. Απογοήτευση πάντως ήταν και οι 2.. Στο μισό νησί δεν έχουν κάλυψη. Ομοίως και η Wind. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apagal Δημ. August 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2014 Καλησπερα παιδια, Είναι βάσιμη η άποψη αλλαγής της SIM για προβλήματα στο 4G?Το δοκίμασε κανένας με θετικά αποτελέσματα?Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. August 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2014 αναφερομαι στο καλαμακι, στην κηφισιας (από Οτε μεχρι πανορμου παλευα να παρω μεχρι και restart εκανα) ε που ουτε γραμμη δεν εβγαζε και σε πολλα αλλα σημεια με συνεχη μπλακ αουτς. Δε γινεται να μη μπορω να βγαλω γραμμη και να εχω αλλαξει σιμ που εχει ελεγθει απο τη Βοντα οπως και η συσκευη.(Νοτe 3). Εμαθα οτι αλλαζουν κεραιες απο μιζενς σε κινεζικες και προφανως αυτο δημιουργει ολα τα θεματα αυτο πριν 3-4 χρονια. εχουν αλλαξει χρονια τωρα σε Huawei Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. August 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2014 Παλαιόχωρα φουλ 3G ταχυτητα 2mbps.μεσα στο κέντρο της παλαιόχωρας.Δεξια αριστερα στις παραλίες Γιαλισκαρι Γραμμένο δεν υπαρχει τίποτα.Κατα την διαδρομη απο Παλαιόχωρα προς Χανιά δηλαδη Νοτια πρός Βόρεια στο κεφαλοχώρι Κάντανος ειχε 3G.Σε όλη την διαδρομη σε εξαιρετικη ανωμαλη τοποθεσια οπως ολη σχεδόν η Κρητη μια χαρα η επικοινωνία.Τα ίδια περιπου και η κοσμοτε.Σημερα φυγαμε απο παλαιόχωρα ανεβηκαμε βορεια Χανια συνεχίσαμε Ηρακλειο και κατεβήκαμε Μοίρες και Μάταλα.260χλμ περίπου και πουθενα δεν ειχα προβλημα με το τηλεφωνο αλλα και ουτε με κοσμοτε που εχει η γυναικα μου. Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts