kotsianis7 Δημ. May 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2008 Ποιος είπε ότι οι κεραίες της ΚΟΣΜΟΤΕ είναι νόμιμες;;Μη σου πω ότι έχει τις περισσότερες παράνομες λόγω ΟΤΕ!! :lol: Ξηλώνουν όμως και δικές της κεραίες όμως,μην ανησυχείς..;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAZR2 Δημ. May 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2008 Ποιος είπε ότι οι κεραίες της ΚΟΣΜΟΤΕ είναι νόμιμες;;Μη σου πω ότι έχει τις περισσότερες παράνομες λόγω ΟΤΕ!! :lol: Ξηλώνουν όμως και δικές της κεραίες όμως,μην ανησυχείς..;) Χαίρομαι που το επιβεβαιώνεις!:) Το θέμα όμως είναι οτι η Cosmote ίσως σε κάποιες τουλάχιστον περιπτώσεις τη γλυτώνει πιο έυκολα λόγο οτι έχει τα απαραίτητα πέρα δώθε λόγω ΟΤΕ. Έχει πάντως το πλεονέκτημα να έχει κεραίες στα κτίρια του ΟΤΕ και ο ίδιος ο οργανισμός βέβαια δεν θα ασκούσε αγωγή ποτέ στο παιδί της καθότι αυτός εξαρχής της έδωσε το ελεύθερο να το κάνει!;) Γνωρίζεις αν έχουν κατέβει και κεραίες που ήταν στα κτίρια του ΟΤΕ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. May 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2008 Αυτό δυστυχώς δεν το γνωρίζω!Λογικά όμως,σε κάποιες επαρχιακές περιοχές,θα ξεσηκώθηκαν ίσως κάποιοι με τις κεραίες της ΚΟΣΜΟΤΕ στα κτίρια του ΟΤΕ,αν και δε νομίζω να τις ξήλωσαν.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. May 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2008 Αυτό δυστυχώς δεν το γνωρίζω!Λογικά όμως,σε κάποιες επαρχιακές περιοχές,θα ξεσηκώθηκαν ίσως κάποιοι με τις κεραίες της ΚΟΣΜΟΤΕ στα κτίρια του ΟΤΕ,αν και δε νομίζω να τις ξήλωσαν.. Γιατί να τις ξηλώσουν; Μια χαρά νόμιμες είναι;) Απλά εμένα με ενοχλεί που το κράτος δε δίνει ίσους όρους αδειοδότησης σε όλες τις εταιρίες. Καλά κάνει η Cosmote και εκμεταλλεύεται τον ΟΤΕ...συγνώμη..."deutsche telekom"... Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. May 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2008 εμμ..θες να πεις η Τ-μοbιle,ε μιχτρι? ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. May 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2008 Αυτό δυστυχώς δεν το γνωρίζω!Λογικά όμως,σε κάποιες επαρχιακές περιοχές,θα ξεσηκώθηκαν ίσως κάποιοι με τις κεραίες της ΚΟΣΜΟΤΕ στα κτίρια του ΟΤΕ,αν και δε νομίζω να τις ξήλωσαν.. Ξηλώνουν και στα κτίρια του ΟΤΕ υπάρχει το παράδειγμα με τον ΟΤΕ της Γλυφάδας! Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. May 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2008 Σήμερα μου σπασαν τα νεύρα.. όλο δίκτυο απασχολημένο λέει από κ πρός βονταφον (κλησεις) σε ολους τους γνωστους... Τι γινεται!?!?!?!?! Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. May 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2008 Σήμερα μου σπασαν τα νεύρα.. όλο δίκτυο απασχολημένο λέει από κ πρός βονταφον (κλησεις) σε ολους τους γνωστους... Τι γινεται!?!?!?!?! Πρέπει να υπήρξε πρόβλημα στους εταιρικούς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. May 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2008 Logika tha itan parodiko to provlima afto simera!I Voda einai i monadiki pou den exei katilleimeno diktyo...An diavazei kaneis texnikos i kapoios pou na xerei:me tin perioxi tou Eptapyrgiou pou eixame TELEIA kalipsi 3g kai gsm kai pleon den exoume katholou ti ginetai?Xiloma keraias i provlima?Pantos i keraia einai sti thesi tis!(To xero epeidi einai sto diplano tetragono ap'to spiti mou! :p ) EDIT:Apenergopoiisi stathmou vasis!!!!Logo antidraseon katoikon!!Eixa enimerosi apo texniko tmima!Varemenoi Thessalonikeis!!!Aei min po tipota xeirotero kai fao ban!Paei kai i monadiki etairia pou kalypte apsoga me 3g kai gsm oli tin perioxi!Fainetai den epese miza ston dimarxo kai tin xilose....Ki oxi kati allo,alla emeis tin plironoume gia ola afta ta vourla pou den tin ithelan!A re zoa pou thelete na lete oti zeite kai se megaloupoli!Se xorio zeite reeee!!!Aftes oi kiniseis den ypodeiknyoun anthropous tis polis alla ton katsavraxon!Apolitistoi! :mad::mad::cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apagal Δημ. May 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2008 Άσε φίλε και εγώ που μένω στο Επταπύργιο έχω δυνοπαθήσει.Τους έχω δηλώσει το πρόβλημα αλλά αυτοί τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. May 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2008 Δε νομίζω όμως να είχες πρόβλημα πιο πριν όμως,ε;Γιατί είχε την καλύτερη κάλυψη..Αποδεδειγμένα με το νετ-μόνιτορ λόγω του πυκνού δικτύου είχε μεγαλύτερη ένταση..Πάει και η μοναδική εταιρία που κάλυπτε τόσο καλά την περιοχή με 2η και 3η γενιά...Τι να λέμε τώρα...2-3 γραμμές 3η γενιά σε υπόγεια..Οι γνωρίζοντες ξέρουν τι σημαίνει για τα 2100 MHz να πιάνουν τόσο καλά...Δεν μπορούν έστω να αυξήσουν ένταση από γειτονικές κεραίες;Εφόσον είναι στα επιτρεπτά πλαίσια και δεν προκαλεί θόρυβο-παρεμβολές γιατί να μην το κάνουν;;Έστω να υπάρχει λίγο πιο ισχυρό σήμα..Γιατί είναι τραγική η κατάσταση.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. May 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2008 Δε νομίζω όμως να είχες πρόβλημα πιο πριν όμως,ε;Γιατί είχε την καλύτερη κάλυψη..Αποδεδειγμένα με το νετ-μόνιτορ λόγω του πυκνού δικτύου είχε μεγαλύτερη ένταση..Πάει και η μοναδική εταιρία που κάλυπτε τόσο καλά την περιοχή με 2η και 3η γενιά...Τι να λέμε τώρα...2-3 γραμμές 3η γενιά σε υπόγεια..Οι γνωρίζοντες ξέρουν τι σημαίνει για τα 2100 MHz να πιάνουν τόσο καλά...Δεν μπορούν έστω να αυξήσουν ένταση από γειτονικές κεραίες;Εφόσον είναι στα επιτρεπτά πλαίσια και δεν προκαλεί θόρυβο-παρεμβολές γιατί να μην το κάνουν;;Έστω να υπάρχει λίγο πιο ισχυρό σήμα..Γιατί είναι τραγική η κατάσταση.. Ναι ξέρουμε τι σημαίνει :nuke: :lol: Σήμερα το πρωί έπαιρνα ένα φίλο μου που έχει vodafone 10-15 φορές και δε ξέρω σε ποια φορά χτύπησε το κινητό του...όλο ανέφικτη σύνδεση μου έλεγε η κοπελιά στο αυτόματο μήνυμα. Τελικά ήταν στο σπίτι του που όμως η Vodafone έχει τέλειο σήμα,-95dB νομίζω...Πρόβλημα χωρητικότητας;:worry: Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. May 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2008 mixtri,για Βόλο μιλάς ή για Θεσσαλονίκη;Γιατί στην Θεσσαλονίκη απ'τον Οκτώβριο του 2007 που χρησιμοποιώ Βόντα-7 μήνες τώρα δηλαδή-όπου και να έχω πάει,η Βόντα πετάει..Δε μου έχει έρθει ούτε 1 φορά μήνυμα για κλήσεις,οι ταχύτητες σύνδεσης στο Internet είναι εγγυημένες ακόμη και στις ώρες αιχμής και σε όλα τα σημεία-πολυσύχναστα και μη-και δεν αντιμετώπισα το παραμικρό πρόβλημα σύνδεσης στο δίκτυο και διεκπεραίωσης των κλήσεων..Σε συνδυασμό με το πυκνό δίκτυο 3ης γενιάς της Βόντα έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος..Η μόνη μου ένσταση αφορά την ποιότητα ήχου η οποία δε φτάνει τα επίπεδα της Γουίντ..Η Γουίντ σ'αυτό πραγματικά είναι κορυφαία και η Βόντα θέλει δουλειά ακόμη σε κάποιες περιοχές..Προσωπικα,όλο AFR δείχνει το Κ750 στην Γουίντ σε αντίθεση με Βόντα που-σε 2η γενιά πάντα,άλλωστε το Κ750 δεν είναι 3g-δείχνει πολλές φορές ακόμη και HR και καταλαβαίνεις πτώση στον ήχο-λεπταίνει ο ήχος και γίνεται πιο τσιριχτός και ενοχλητικός...Αλλά προβλήματα χωρητικότητας ή ταχύτητας,μιλάω ειλικρινά,δε συνάντησα ουδέποτε στην Θεσσαλονίκη εδώ και 7 μήνες συνεχούς χρήσης.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kintec Δημ. May 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2008 Αγαπητοί φίλοι θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι η Kintec είναι μια εταιρεία με πολλές, πολλές εφαρμογές αυτοματισμών.Τόσο στην Vodafone όσο και στην Wind τοποθετεί κάποιες από τις εφαρμογές της επιτυχώς. Τώρα το αν υπάρχει σήμα στα κινητά σε κάποιες πόλεις όπως η Σέρρες, ή δεν υπάρχει σήμα αυτό είναι άλλου παπά ευαγγέλιο. Δέν έχει να κάνει ούτε με τους εξωτερικούς συνεργάτες...ούτε με τις εφαρμογές της. Η ΚΙΝΤΕC είναι η πρώτη εταιρεία που χρησιμοποιεί το FM200 στην Ελλάδα. Επίσης έχει μια πολυετές συνεργασία με την Shell. Πιστεύω ότι καλό θα ήταν να μην τα ισοπεδώνουμε όλα. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. May 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2008 Όλα καλά,αλλά πού κολλάει η KINTEC?Δεν το ρωτάω ειρωνικά,απλά για να ξέρουμε σε ποιανού το ποστ απευθύνεται! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. June 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2008 Εγώ μένω Κέρκυρα.Σήμερα στην πόλη της Κέρκυρας το κινητό μου είχε Full σήμα και λειτουργούσε μια χαρά και το GPRS αλλά όταν προσπάθησα να κάνω κλήση σε σταθερό Ο.Τ.Ε και σε COSMOTE μου έλεγε ''Αποσυνδέθηκε'' νομίζω.Πάντως κλήσης δεν μπορούσα να κάνω και άς έχω Full σήμα.Ζήτησα απο μία φίλη μου να μου δώσει το κινητό της να κάνω ένα τηλέφωνο αυτή έχει TIM GR και είχε 2-3 σκάλες(άν είδα καλά) και μπορούσα άψογα να μιλήσω η φωνή ήταν πεντακάθαρη!!.Τι λέτε να συμβαίνει στο δίκτυο της Vodafone????Άς με φωτήσει κάποιος!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. June 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2008 Εγώ μένω Κέρκυρα.Σήμερα στην πόλη της Κέρκυρας το κινητό μου είχε Full σήμα και λειτουργούσε μια χαρά και το GPRS αλλά όταν προσπάθησα να κάνω κλήση σε σταθερό Ο.Τ.Ε και σε COSMOTE μου έλεγε ''Αποσυνδέθηκε'' νομίζω.Πάντως κλήσης δεν μπορούσα να κάνω και άς έχω Full σήμα.Ζήτησα απο μία φίλη μου να μου δώσει το κινητό της να κάνω ένα τηλέφωνο αυτή έχει TIM GR και είχε 2-3 σκάλες(άν είδα καλά) και μπορούσα άψογα να μιλήσω η φωνή ήταν πεντακάθαρη!!.Τι λέτε να συμβαίνει στο δίκτυο της Vodafone????Άς με φωτήσει κάποιος!!!! Aν στο έκανε μόνο στις κλήσεις προς ΟΤΕ/COSMOTE τότε ίσως να έπαιζε κάτι με το interconnection της Vodafone μαζί τους. Αν το έκανε γενικά τότε ή κάποιο προσωρινό τεχνικό πρόβλημα στη περιοχή ή ελλειπής χωρητικότητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJ_TEO Δημ. June 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2008 Εγώ μένω Κέρκυρα.Σήμερα στην πόλη της Κέρκυρας το κινητό μου είχε Full σήμα και λειτουργούσε μια χαρά και το GPRS αλλά όταν προσπάθησα να κάνω κλήση σε σταθερό Ο.Τ.Ε και σε COSMOTE μου έλεγε ''Αποσυνδέθηκε'' νομίζω.Πάντως κλήσης δεν μπορούσα να κάνω και άς έχω Full σήμα.Ζήτησα απο μία φίλη μου να μου δώσει το κινητό της να κάνω ένα τηλέφωνο αυτή έχει TIM GR και είχε 2-3 σκάλες(άν είδα καλά) και μπορούσα άψογα να μιλήσω η φωνή ήταν πεντακάθαρη!!.Τι λέτε να συμβαίνει στο δίκτυο της Vodafone????Άς με φωτήσει κάποιος!!!! Θεμα διασυνδεσης Vodafone με ΟΤΕ καθαρα. Η φωνη εχει παντα προτεραιοτητα απο τα δεδομενα. Οσο για την ποιοτητα του ηχου, η wind πραγματοποιει μικρη συμπιεση ηχου σε σχεση με τη vodafone αν και η κωδικοποιηση ειναι η ιδια! Σκεψου ομως τι κινηση εχει να διεκπεραιωσει η Vodafone σε σχεση με τη Wind... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. June 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2008 Ναι μπορεί να είχε πρόβλημα με Ο.Τ.Ε και COSMOTE αλλά άμα ήταν και έπαιρνα σε κινητό TIM ή VODAFONE και είχε πάλι πρόβλημα τι θα λέγατε???:wacko::wacko::wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. June 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2008 Ναι μπορεί να είχε πρόβλημα με Ο.Τ.Ε και COSMOTE αλλά άμα ήταν και έπαιρνα σε κινητό TIM ή VODAFONE και είχε πάλι πρόβλημα τι θα λέγατε???:wacko::wacko::wacko: Γι'αυτό σε ρώτησα αν στο έκανε μόνο με ΟΤΕ και Cosmote, πράγμα που σημαίνει πρόβλημα στo interconnection μεταξύ της Vodafone και των άλλων δύο εταιρειών. Αν σου το έκανε γενικά σημαίνει ότι είτε υπήρχε τη στιγμή εκείνη κάποιο προσωρινό τεχνικό πρόβλημα στη περιοχή είτε ότι γενικότερα υπάρχει έλλειψη χωρητικότητας, τι δεν καταλαβαίνεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mourtzman Δημ. June 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2008 καλησπέρα! Ξέρει κανείς πως ειναι η κάλυψη της Voda στο νησί της Μήλου? ...και αν την έχουν θυμηθεί από 3g? Επίσης ξέρει κανείς σε ποιες περιοχές συνεχίζει να ισχύει η Εθνική Περιαγωγή και αν αυτή αφορα και την τρίτη γενιά? ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΑΚΙ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. June 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2008 καλησπέρα! Ξέρει κανείς πως ειναι η κάλυψη της Voda στο νησί της Μήλου? ...και αν την έχουν θυμηθεί από 3g? Επίσης ξέρει κανείς σε ποιες περιοχές συνεχίζει να ισχύει η Εθνική Περιαγωγή και αν αυτή αφορα και την τρίτη γενιά? ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΑΚΙ!!! Εχει 3g+ η Μηλος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mourtzman Δημ. June 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2008 Ευχαριστώ take over net. να και ενα θετικο μια και θα παω διακοπες εκει. Υπαρχει καπου ρε παιδια χαρτης καλυψης ενημερωμενος. Στο GSMWORLD λιγο παλιά μου φαίνονται τα δεδομενα τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAZR2 Δημ. June 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2008 Τους τρεις τελευταίους μήνες περίπου είχα σοβαρό πρόβλημα με το σήμα της Vodafone στην περιοχή που μένω (Ν. Πεντέλη). Με το που έμπαινα Νέα Πεντέλη το σήμα εξαφανιζόταν! (χρήσιμη η ηχητική ειδοποίηση του V9 όταν χάνεται και όταν ξανάρχεται το σήμα:)) Κάποιες φορές εμφανιζόταν αλλά πολύ αδύναμο, μία δύο γραμμές που παλατζάριζαν συνεχώς, μετά κοβόταν πάλι, ξαναερχόταν κλπ. Άλλαξα sim προκειμένου να αποκλείσω την πιθανότητα να φταίει αυτή σε κάτι καθότι ήταν αρκετά παλιά και ταλαιπωρημένη αλλά τίποτα! Στη συνέχεια δοκίμασα με άλλες συσκευές χρησιμοποιώντας την κάρτα μου για να αποκλείσω το ενδεχόμενο να φταίει το κινητό σε κάτι και πάλι τα ίδια! Οπότε ενημέρωσα την εταιρία. Μου είπαν οτι θα το κοιτάξουν αν και δεν είχαν κάποια αναφορά βλάβης ή οποιουδήποτε προβλήματος στην περιοχή. Οι κεραίες όλες είναι πάνω στο βουνό σχετικά κοντά από εκεί που μένω. Το πρόβλημα συνεχίστηκε οπότε έκανα αίτηση φορητότητας στην Cosmote, περισσότερο σαν μπλόφα καθότι ήξερα οτι θα με πάρουν τηλέφωνο μόλις έβλεπαν το αίτημα.;) Πράγματι με πήραν να με ρωτήσουν γιατί θέλω να φύγω και τους είπα την ιστορία. Μου είπαν οτι θα επικοινωνίσει τεχνικός μαζί μου και πράγματι έτσι έγινε. Μου είπε οτι θα κάνει κάποιες μετρήσεις και ελέγχους στο δρόμο που μένω για να δει την κατάσταση του σήματος. Εντός μερικών ημερών το πρόβλημα είχε επιλυθεί! Δεν ξέρω αν βοήθησε που τους έτριξα τα δόντια καθότι είμαι και καλός πελάτης ή όντως υπήρχε κάποιο πρόβλημα αλλά τώρα το σήμα είναι μια χαρά!:cool: Σε αυτήν την χώρα άμα δεν φωνάξεις ή απειλήσεις και λίγο προκοπή δεν βλέπεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaxa1982 Δημ. June 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2008 Τους τρεις τελευταίους μήνες περίπου είχα σοβαρό πρόβλημα με το σήμα της Vodafone στην περιοχή που μένω (Ν. Πεντέλη). Με το που έμπαινα Νέα Πεντέλη το σήμα εξαφανιζόταν! (χρήσιμη η ηχητική ειδοποίηση του V9 όταν χάνεται και όταν ξανάρχεται το σήμα:)) Κάποιες φορές εμφανιζόταν αλλά πολύ αδύναμο, μία δύο γραμμές που παλατζάριζαν συνεχώς, μετά κοβόταν πάλι, ξαναερχόταν κλπ. Άλλαξα sim προκειμένου να αποκλείσω την πιθανότητα να φταίει αυτή σε κάτι καθότι ήταν αρκετά παλιά και ταλαιπωρημένη αλλά τίποτα! Στη συνέχεια δοκίμασα με άλλες συσκευές χρησιμοποιώντας την κάρτα μου για να αποκλείσω το ενδεχόμενο να φταίει το κινητό σε κάτι και πάλι τα ίδια! Οπότε ενημέρωσα την εταιρία. Μου είπαν οτι θα το κοιτάξουν αν και δεν είχαν κάποια αναφορά βλάβης ή οποιουδήποτε προβλήματος στην περιοχή. Οι κεραίες όλες είναι πάνω στο βουνό σχετικά κοντά από εκεί που μένω. Το πρόβλημα συνεχίστηκε οπότε έκανα αίτηση φορητότητας στην Cosmote, περισσότερο σαν μπλόφα καθότι ήξερα οτι θα με πάρουν τηλέφωνο μόλις έβλεπαν το αίτημα.;) Πράγματι με πήραν να με ρωτήσουν γιατί θέλω να φύγω και τους είπα την ιστορία. Μου είπαν οτι θα επικοινωνίσει τεχνικός μαζί μου και πράγματι έτσι έγινε. Μου είπε οτι θα κάνει κάποιες μετρήσεις και ελέγχους στο δρόμο που μένω για να δει την κατάσταση του σήματος. Εντός μερικών ημερών το πρόβλημα είχε επιλυθεί! Δεν ξέρω αν βοήθησε που τους έτριξα τα δόντια καθότι είμαι και καλός πελάτης ή όντως υπήρχε κάποιο πρόβλημα αλλά τώρα το σήμα είναι μια χαρά!:cool: Σε αυτήν την χώρα άμα δεν φωνάξεις ή απειλήσεις και λίγο προκοπή δεν βλέπεις! Πολύ σωστή η αντιμετώπιση που είχες προς την εταιρεία, μιας και δεν έβλεπες αλλιώς προκοπή, αλλά πραγματικά δεν ξέρω αν όντως ταρακουνήθηκαν από αυτό ή απλώς ήταν τυχαίο το ότι ξαναέπιασες καλό σήμα. Μπορεί απλώς να ήταν παροδικό το πρόβλημα και διορθώθηκε αργότερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts