Jump to content

RAZR2

Members
  • Δημοσιεύσεις

    933
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About RAZR2

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 14

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

RAZR2's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. RAZR2

    iPhone 4S

    Μέσα από το μενού της συσκευής ή μέσω του itunes (με συνδεδεμένη τη συσκευή βέβαια) μπορείς άνετα να δείς αν και πόσο χώρο έχεις ελέυθερο καθώς και πόσο χώρο καταλαμβάνει η κάθε κατηγορία (φωτογραφίες, μουσική, βίντεο κλπ).
  2. Συγχαρητήρια στον αρθρογράφο, φοβερό χιούμορ και πολύ έξυπνα γραμμένο σατιρίζοντας παράλληλα την λογική και την συμπεριφορά κάποιων εταιρειών!:D Θα ήθελά επίσης όμως να σημειώσω καλοπροαίρετα ότι όπως αποδεικνύεται από τις ηλίθιες διαμάχες που ξεσπούν σε διάφορα θέματα κατά καιρούς, αρκετός κόσμος δεν διαθέτει ούτε αυξημένη αίσθηση του χιούμορ, ούτε κριτική ικανότητα και απλά παρασήρεται όπως τα παιδιά. Ο σατιρικός τρόπος με τον οποίο κριτικάρονται πρόσωπα, καταστάσεις και εταιρείες στο άρθρο, βοηθάνε δυστυχώς στην παραιτέρω υποδάυλιση τέτοιων φαινομένων οπότε την επόμενη φορά που θα ξεσπάσει πόλεμος σε κάποιο θέμα ας αναλογιστείτε ότι και εσείς ως myphone έχετε βάλει το χεράκι σας.;)
  3. Καλημέρα και καλή χρονιά φίλε μου! Συγνώμη αλλά δεν το είχα δει καν το μήνυμά σου οπότε δεν ξέρω αν πλέον σε ενδιαφέρει αλλά μιας και με ρώτησες θα σου απαντήσω έστω και καθυστερημένα! Όχι, μέχρι στιγμής δεν έχω κανένα πρόβλημα με την συσκευή αν και δεν μου αναφέρεις αν σε απασχολεί κάτι συγκεκριμένο. Αν εννοείς τις περιβόητες γρατζουνιές, όπως είχα γράψει και στο φόρουμ, υπήρχαν δύο αλλά ευτυχώς δεν φαίνονται παρά μόνο αν κολλήσεις κυριολεκτικά τα μάτια σου πάνω τους! Κατά τα άλλα όλα καλά. Για οτιδήποτε άλλο αν θέλεις ρώτα με!
  4. Πολύ καλή συσκευή για τα λεφτά της! Άντε καλή επιτυχία!:)
  5. καλησπερα φιλε να σε ρωτησω το iphone5 σου εχει εμφανισει κανενα προβλημα?
  6. Προφανώς και είναι καλό να προχωρήσει η εξέλιξη νέας τεχνολογίας δικτύων αλλά αν και το 4G ακολουθήσει στα χνάρια του 3G με τρύπες στην κάλυψη και μειωμένες ταχύτητες, ακόμα και στην Αττική, τότε δεν βλέπω τον λόγο της όλης φασαρίας. Για την ώρα πρόκειται απλά για μαρκετινίστικο κόλπο της Cosmote και της Vodafone και πιστέυω ότι θα χρειαστεί αρκετός καιρός μέχρι να υπάρξει αξιοπρεπή κάλυψη, αρχικά σε Αθήνα και Θεσσαλλονίκη. Για την υπόλοιπη Ελλάδα έχουμε πολύ μέλλον ακόμα. όταν εγώ στην περιοχή που μένω, εντός Αττικής, δεν έχω καν 3G γιατί η εταιρεία δεν ενδιαφέρθηκε να βάλει, δεν μπορώ να φανταστώ γιατί θα ενδιαφερθεί να βάλει 4G! Οπότε όπως είπαν και άλλοι φίλοι, ας προωθήσουν το 4G αλλά ας ασχοληθούνε παράλληλα και με την τρύπια κάλυψη των 3G δικτύων τους.
  7. Αυτό που λές δεν είναι λάθος αλλά ούτε και απόλυτα σωστο γιατί περιορίζεις υπερβολικά το παράδειγμά σου σε ένα θέμα (συνδεσιμότητα) τι στιγμή που κανένας απολύτως δεν επιλέγει συσκευή μόνο λαμβάνοντας υπόψη ένα και μοναδικό στοιχείο. Επίσης το τι είναι πλήρες είναι σχετικό, γιατί υπεισέρχεται εκ των πραγμάτων η υποκειμενική μας άποψη. Αυτός ο οποίος είτε γιατί τον ενδιαφέρει το bluetooth είτε γιατί είναι αριθμολάγνος και θέλει να ξέρει ότι το κινητό του έχει τα πάντα, θα θεωρήσει ότι το δέυτερο κινητό είναι καλύτερη επιλογή. Καλά κάνει, δεν το κρίνω/κατακρίνω, γι'αυτόν αυτό είναι το σωστό και δεν θα διαφωνήσω μαζί του. Αυτός τώρα που δεν χρησιμοποιεί bluetooth και/ή δεν είναι αριθμολάγνος πιθανόν να προτιμήσει την πρώτη επιλογή καθότι θα λάβει υπόψη του (και εδώ υπεισέρχεται αναγκαστικά το κομμάτι που όπως προανέφερα παρέλειψες αλλά είναι "αντικειμενικά" απαραίτητο!) άλλα στοιχεία της πρώτης συσκευής τα οποία θα τον ενδιαφέρουν περισσότερο σε σχέση με την πληρέστερη συνδεσιμότητα της δέυτερης. Οπότε αυτός θα διαγράψει από το κεφάλι του το ζήτημα του bluetooth καθότι δεν τον απασχολεί. Αυτό αυτομάτως σημαίνει ότι η υπεροχή της δεύτερης συσκευής σε συνδεσιμότητα δεν αποτελεί γι' αυτόν πλεονέκτημα καθότι δεν κερδίζει ο ίδιος κάτι και άρα γι' αυτόν δεν είναι το δεύτερο κινητό "αντικειμενικά" καλύτερο! Το πρώτο είναι γι' αυτόν καλύτερο γιατί μπορεί πχ να έχει μεγαλύτερη ανάλυση οθόνης κλπ. Ούτε με αυτόν θα διαφωνήσω, καλά κάνει κι' αυτός. Όπως βλέπεις λοιπόν γίνονται πολλές διεργασίες στο κεφάλι του καθενός μας και ο καθένας από μας κρίνει διαφορετικά οπότε είναι αδύνατο να υπάρξει αντικειμενική άποψη.
  8. Συμφωνούμε λοιπόν! :D Χαίρομαι για την ωραία συζήτηση που είχαμε αγαπητέ συμφορουμίτη!:)
  9. Σχετικά με το "δειγμα", μα η έννοια της αντικειμενικότητας είναι ουσιαστικά απόλυτη. Αν επιλέξεις ένα δείγμα ανθρώπων για να εκφράσουν άποψη για κάτι και πάλι έχεις έναν συγκεκριμένο αριθμό και όχι τους πάντες άρα το 100% στην περίπτωση αυτή δεν υφίσταται γιατί η έννοια του 100% στην περίπτωση της αντικειμενικότητας, είναι το να έχουν εκφράσει άποψη όλοι και να συμφωνούν όλοι και αυτό όπως αναφέρεις και εσύ, αν και μιλάς στα πλάισια ενός δείγματος, είναι απίθανο να συμβεί ποτέ. Προσωπικα πιστέυω ότι η αντικειμενικότητα ως λέξη και έννοια δεν έχει ουσιαστικό λόγο ύπαρξης καθότι είναι αδύνατο να προσδιοριστεί.
  10. Είναι εξαιρετικά δύσκολο να οριστεί το τι είναι αντικειμενικότητα επειδή ουσιαστικά ποτέ δεν θα υπάρξει απόλυτη (100%) συμφωνία όλων για κάτι. Επίσης η αντικειμενικότητα δεν μπορεί να είναι νεφελώδεις και αόριστη, δηλαδή κάτι είτε είναι αντικειμενικά σωστό είτε αντικειμενικά λάθος, όχι απλά αντικειμενικό γιατί η λέξη μόνη της χωρίς κάποιον προσδιορισμό δεν σημαίνει τίποτα. Ακόμα όμως και στην απίθανη περίπτωση που το 100% συμφωνεί για κάτι και πάλι δεν σημαίνει απαραίτητα ότι η πεποίθησή τους είναι αντικειμενικά σωστή ή αντικειμενικά λάθος καθότι θα μπορούσε να έχει επηρεαστεί (και συνήθως έτσι συμβαίνει) από χίλιους διαφορετικούς παράγοντες προς τι μία ή την άλλη κατεύθυνση.
  11. Μα αν έχει λεφτά να αγοράσει ό,τι κινητό θέλει γιατί να έχει κόμπλεξ; Το αντίθετο μάλλον συμβαίνει. Εξαιρετικό άρθρο και απόλυτα αληθές στην περιγραφή της όλης κατάστασης και στο myphone αλλά και γενικότερα, συγχαρητήρια στον αρθρογράφο!:)
  12. RAZR2

    iOS 6

    Το πρόβλημα δεν έχει να κάνει με τη συσκευή, είναι καθαρά θέμα λογισμικού. Ο λόγος που υπάρχουν αντικρουόμενες αναφορές οφείλεται στο ότι τα όποια προβλήματα δεν είναι τα ίδια σε όλες τις συσκευές, επικρατεί ένα ψιλοχάος μάλλον! Πάντως από το PC μπαίνω κανονικά στο itunes οπότε δεν ξέρω αν έχει να κάνει και με πρόβλημα server αλλά μπορεί η mobile έκδοση να λειτουργεί μέσω άλλου server,ποιός ξέρει.
  13. RAZR2

    iPhone 5

    Το έκανα αλλά τίποτα! Τι στα κομμάτια συμβαίνει δεν καταλαβαίνω!:mad: Έχει γούστο να μείνει έτσι τώρα έως ότου υπάρξει αναβάθμιση! Θάλασσα τα έκανε η Apple με το ios6, και το δουλεύανε και πόσους μήνες! Πρόκειται μάλλον για bug γιατί διάβασα αρκετές σχετικές αναφορές στα φόρουμ της Apple.
  14. @mixtri: Αργεί και πολύ γιατί τώρα υποτίθεται ότι "θα" ξεκινήσει και το ίδιο ισχύει και για τις άλλες δύο. Εδώ δεν έχουν ολοκληρωμένο δίκτυο 3G και ακόμα πασχίζουν να το επεκτείνουν, σιγά μην τα καταφέρουν καλύτερα με το LTE! Μπορεί να ακουγόμαστε απαισιόδοξοι αλλά οι τρείς εταιρείες μας αναγκάζουν να είμαστε δύσπιστοι. Ας αλλάξουν τακτική για να τις εμπιστευόμαστε και περισσότερο.
  15. RAZR2

    iPhone 5

    Από το πρωί είναι αδύνατο να συνδεθώ στο itunes μέσω της συσκευής! Η εφαρμογή ανήγει αρχίζει υποτίθεται να φορτώνει και τελικά εντός δύο δευτερολέπτων σταματάει και το παράθυρο μένει άδειο, ούτε μουσική ούτε ταινίες ούτε τίποτα! Από την αναζήτηση στο κατάστημα αν ζητήσω ένα τραγούδι μου το εμφανίζει κανονικά! Δεν καταλαβαίνω τι συμβαίνει, το app store πάντως φορτώνει κανονικά. Έχω δοκιμάσει και μέσω 3G και μέσω wifi αλλά τίποτα. Έχει κανένας το ίδιο πρόβλημα;
×
×
  • Create New...